Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια..δεν προλαβαινω να σας διαβαχω τρεχω σαν τον Βεγγο....

τον εχω αφησει στο παρκοκρεβατο του τωρα μηπως κ κομηθει μονος του αλλα μπααααααααααααααα..που τετοια τυχη ...θελει κουνημα ο κυριος!

Γεωργια τι εχει καλε το παιδι κ το τρεχετε ετσι;;;;;;;;;

Αχ Παναγια μου..ολα περαστικα ευχομαι να ειναι!

ωχ παω κλαιει...............................

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Γεωργια ευχομαι καλα αποτελεσματα. Κι εμεις ειχαμε κανει μαγνητικη εγκεφαλου. Και μας βρηκε μια διαταση σε καποιο σημειο, φυσιολογικη για την ηλικια αυτη (δεν θυμαμαι πως ακριβως το ελεγε, παντως δεν ειναι κατι ανυσηχιτικο).

Κοριτσια ο δικος μου δεν τρωει με τιποτα την κρεμα. Με το που θα φαει δυο κουταλιες βαζει κατι κλαματα.... Και την αραιωνω και τη δινω με το μπιμπερο, οπου και την εξαφανιζει, αρα δεν τον χαλαει η γευση. Στο μεταξυ πριν μερικες μερες κοψαμε ενα φαρμακο που του το διναμε από βρεφος σκονη με το κουταλακι και δεν του αρεσε, αηδιαζε, λετε να εχει συνδυασει με αυτο το κουταλι και να μην τη θελει???? Τουλαχιστον ευτυχως από βηχα ειμαστε καλυτερα.

Οσο για τη ζεστη, εδω εμεις ειμαστε πανω στο κυμα κι εχει απνοια, φανταζομαι εκει τι γινεται......... Ιωαννα να σε περιμενω?

nG0fp2.png yu71p2.png

Τσαταλια τα νευρα μου πια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τον αλλαξα κ τον παρεδωσα στον πατερα του να τον κουνησει για να κοιμηθει!

αλλα σιγα μην κοιμηθει τωρα....

Κοιμηθηκεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Να ρωτησω κατι; την τριτη θα φαμε κ εμεις για πρωτη φορα κρεμουλα....ε ναι λοιπον ξεκιναμε!:D

Θα προσπαθησω να του δωσω πρωτα σκετο ρυζαλευρο..θελω να αποφυγω την ζαχαρη..αν δω ομως οτι δεν το τρωει τοτε θια καταφυγω στην βανιλα ρυζαλευρο...που απο τι λενε πολλα μωρα το σκετο δεν το τρωνε..

Να ρωτησω; τι ειναη η κρυσταλικη ζαχαρη; το διαβασα στο ρυζαλευρο ΝΟΥΝΟΥ αυτο....κ η Νουτριτσια εχει μαυρη ζαχαρη...

να ρωτησω κ κατι αλλο; που την δινετε την κρεμα; σε πιατακι ε; πλαστικο; ή γυαλινο; κ με τι κουταλακι τρωνε τα μωρα σε αυτη την ηλικια ; υπαρχουν οπως τα μπιμπερο ανα μηνες;

εσεις τι ρυζαλευρο δινετε;

Διαφημίσεις

to biologiko ths Hole το εχει δικιμασει καμια; ειναι καλο;

αν κ ρε γαμωτο τα βιολογικα προιοντα δεν τα πολυ εμπιστευομαι!

Κατι μου λεει να τα αποφυγω!

Γεωργία περαστικά σας!!! Όλα καλά θα πάνε κοριτσάκι μου!! Εμείς ειμαστε εδώ για οτι χρειαστείς!!

Ραμονίτσα η κρυσταλλική ζάχαρη είναι η κοινή λευκή ζάχαρη...

Σήμερα έφτιαξα κρεμα με νεκταρίνι, αχλάδι, καρπούζι και λίγο ρυζάλευρο. Ευτυχώς της άρεσε!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Γεωργια μου ευχομαι να πανε ολα καλα εχω ακουσει πολλες φορες για διαταση και δεν ειναι τιποτα τελικα εξαφανιζεται μετα απο λιγο καιρο , περιμενουμε νεα!!!

Ραμονιτσα εγω της δινω το βιολογικο της frezylac το παιρνω απο το φαρμακειο και το τρωει μια χαρα.

Ιωαννα εβαλα φωτο στο fb απο τις διακοπουλες μας!!

Κοριτσια η μικρη απο τοτε που εκλεισε τον 6ο μεταλλαχτηκε απο εκει που δεν την ακουγαμε ειναι συνεχεια μες στην γκρινια δεν καθεται πουθενα ουυυυυυφ δεν ξερω τι της φταιει ελπιζω να ειναι κανενα δοντι και να της περασει συντομα εντωμεταξυ δεν κλαιει αλλα εχει συνεχεια μια μουρμουρα μια ψευτογκρινια που δεν αντεχεται.

Σημερα φαγαμε πρωτη φορα μεσημεριανο πατατα-καροτο και εφαγε γυρω στα 130 καλα δεν ειναι για πρωτη φορα??

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Ραμόνα, βιολογική δίνει νομίζω η Σοφία και η Ναταλία ..και η Ελίτα? Δεν θυμάμαι καλά...

Πιατάκι εγώ έχω πλαστικό, ούτως ή άλλως δεν κάνουμε αποστείρωση, κουταλάκι ναι πάει με ηλικίες..έχει διάφορα, δηλαδή με "σταθερή" χοάνη ή με σιλικόνη που είναι πιο μαλακή..

Ξεκίνα τον με ρυζάλευρο, αν δεν του έχεις δώσει κάτι γλυκό δεν ξέρει την γεύση και λογικά θα το φάει..

Η άποψη μου-επαναλαμβάνω η απόψη μου- ότι όσα βιολογικά και να δώσεις καποια στιγμή θα του δώσεις και συμβατικά τρόφιμα...αλλά πάντα ο καθένας έχει τις απόψεις του..και να σου πώ και κάτι?Το νερό που τους δίνουμε, ιδιαίτερα της Αθήνας, είναι τίγκα στο χλώριο..αυτό δεν κάνει κακό??

Μεθαύριο θα τους δίνουμε κρέας και ψάρι..θα τους δίνεις μόνο βιολογικά?

Anyway..

Καλή αρχή εύχομαι !!!

Νατάσσα, θα έρθουμε, αλλά δεν ξέρω πότε..σκέφτομαι για το ΣΚ του δεκαπενταυγουστου..όταν έρθω , θα σε ψάξω..:D:D

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Ευχαριστω κοριτσια μου!!!!!!!!!

η κανονκη ζαχαρη ειναι η κρυσταλλικη ε; ε τοτε με τιποτα δεν του δινω ΝΟΥΝΟΥ!

Αχ δεν ξερω εχω μπερδευτει πολυ με το θεμα κρεμες ..ειναι κ η πρωτη φορα ..κ ενα αγχακι το εχω η μανα...Δεν θελω ρε κοριτσια να του δωσω τετοια κρεμα..θελω κατευθειαν φυσικη κρεμουλα με φρουτακια....

αλλα η γιατος λεει οΤι πρεπει να προετοιμασουμε το πεπτικο του συστηματακι με ρυζαλευρο κ επισης κ για τυχον αλλεργιες...

Το καλο ειναι οτι λογω βαρους που εχουμε(πανω απο την καμ΄πυλη) δεν θα φαει για πολυ καιρο τετοια κρεμα..θα παμε φρουτοκρεμα κ μετα φαγακι ....:tongue:

Ιωαννα μου..οχι εγω δεν ειμαι πολυ υπερ οπως εγραψα κ πιο πανω στα βιολογικα....δεν τους εχω κ πολυ εμποστοσυνη....Ν απω την αληθεια μια φορα πηρα κατι κασιους κ ηταν μεσα στο σκουληκι..κ απο τοτε σιχαθηκα..κ κατι ντοματουλες κ αγγουρακια ηταν ανοστα κ χαλια...κ για αυτο καπως ειμαι με τα συγκεκριμενα..

Απλα καποιες μαμαδες λενε για το συγκεκριμενο ρυζαλευρο της Hole που ειναι σκετο...δεν ξερω αν υπαρχει κ σκετο ρυζαλευρο στα του εμποριου...λογικα θα υπαρχει...

Ναι ..δεν εχει δοκιμασει γλυκια γευση ποτε κ για αυτο ευελπιστω να μου φαει το σκετο ..ευελπιστω...Θα προσπαθησω παντως....

Δεν θελω απο τωρα να φαει ζαχαρη..θα φαει που θα φαει ως παιδακι αργοτερα....ε....ας το γλυτωσω λιγακι τωρα που ειναι ακομα μωρακι...

βεβαια αν δω οτι με τιποτα δεν τρωει το σκετο κ παει να κανει εμετο...ε τοτε δεν θα ταλαιπωρω το παιδακι μου κ θα του δωσω αυτη με την λιγοτερη ζαχαρη...

Αυριο παω για ερευνα αγορας..κ να παρουμε πιατακι,κουταλακι...κ καθησαματακι φαγητου..;)

που θα βρω εκτος Τζαμπου πιατακια κ κουταλακια; γιατι ενας που ειχαμε στη Βουλα ο Κωσταντινιδης εκλεισε γμτ...

στα σουπερμαρκετ; αλλα δεν θελω απο εκει..ειμαι κ λιγο μυστηρια ε...;;;;χαχαχα

Διαφημίσεις

Ιωαννα μου για το νερο εχεις απολυτο δικιο....

αν κ λενε οτι το νερο της Αθηνας ειναι το καλυτερο.....!

τι να πρωτο πιστεψουμε πια......!

παντως οσο μπορω εγω προφυλασομαι...εχω παρει ενα γερμανικο μηχανημα φιλτρο νερου κ πινουμε απο εκει...3 χρονια πινουμε απο αυτο...ε ..ωρα το νερο της βρυσης δεν μπορω πια να τα πιω..μου μυριζει πολυ κ στην γευση διαφορα...κ του μπεμπη απο εκει του βαζω...στην αρχη το φοβομουνα λογω του φιλτρου..αλλα μου ειπε η παιδιατρος δεν προβλημα....

καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια και σε όλα τα αγοράκια του καφέ!!

επιστρέψαμε σήμερα, πλυντήρια συμμαζέματα και τα σχετικά...διακοπές τέλος :(

Η καβάλα ήταν καλή επιλογή γιατί είχαμε πολλά πραγματα να κάνουμε το πρωι που δεν πηγαίναμε θάλασσα, πήγαμε και ξάνθη μια μέρα

περάσαμε αρκετά καλά, κάναμε μπάνια, κάναμε κούνια, στηθήκαμε στα 4 είμαστε έτοιμοι για μπουσούλημα και ΔΕ ΧΩΡΑΜΕ πουθενά!!! πιάνουμε τα πάντα, παίζουμε με την άμμο, ΔΑΓΚΩΝΟΥΜΕ τα μεμέ και τους ώμους της μαμάς μας, τραβάμε μαλλιά γυαλιά τα πάντα

6 βράδια φτύσαμε αίμα να τον κοιμίσουμε,΄δεν ήθελε στο στήθος δεν ήθελε αγκαλιά έκανε κωλοτούμπες στο διπλό και χάιδευε τον τοίχο, χθες βράδυ έκανε την έκπληξη και αποκοιμήθηκε μόνος του κρατώντας το χέρι του μπαμπά του!!!

τρώμε φρούτα το πρωί και λαχανικά το μεσημέρι

φρούτα τρώει τα πάντα, του βαλα και καρπούζι και πεπόνι και ροδάκινο και βερίκοκο

εμείς πάλι ενώ τρώμε σχετικά καλά το μεσημέρι, τρώμε 100 μλ μέγιστο, μετά βαριέται ή κάνει κακά και σταματάμε, έβαζα κι εγώ το υπόλοιπο απο τα λαχανικά στο θερμός και το τρώει για απογευματινό

ραμονίτσα κι εγώ δεν τα πιστεύω τα βιολογικά, δεν είναι ο λόγος αυτός που έδινα της χολ (όσο του δωσα) είναι γιατί δεν έχει μέσα γάλα και ζάχαρη, έχει και ο γιώτης ένα απλό ρυζάλευρο χωρίς ζάχαρη και γάλα

λίτσα πολύ περίεργο μου φαίνεται που δεν τρώει μπανάνα, αμα δε θέλει τι να κάνεις, δωστης άλλα φρούτα

νατάσσα λες να έχει συνδυάσει το κουτάκι με το φαρμακο; τι να πεις; ο δικός μου του δινω ένα να παίζει και το βάζει στο στόμα κατευθείαν

γιωργία καλά αποτελέσματα, είμαι σίγουρη ότι δε θα ναι τίποτα σοβαρό

η ακτή ελιάς είναι τέλεια!!!! αχ μακάρι να βολέψει να βρεθούμε!!!!!!

i1lzp2.png

εγώ του δίνω σε πορσελάνινο μπωλάκι από αυτό που τρώμε κι εμείς και στην αρχή είχα ένα σιλικονούχο κουταλάκι της chicco για να μάθει, τώρα ανοξείδωτο κανονικό με μακριά λαβή (από αυτά για τα παγωτά)

ο ατμομάγειρας με βόλεψε πάραααααααα πολυ, ξεπλένεται πολύ εύκολα, είναι γρήγορος και το μπλέντερ του είναι καλύτερο από το μούλτι, πήρα και ένα εξάρτημα για ρύζι και ζυμαρικά

έπρεπε να ξεκινήσουμε και κοτόπουλο αλλά είπα να το καθυστερήσω λίγο να επιστρέψουμε

i1lzp2.png

Πρίν να έρθω Κρήτη, έλεγα πως στην Αθήνα έχουμε πολύ καλό νερό! Τώρα Κρήτη δεν πίνουμε της βρύσης, γιατί έχει πολλά άλατα, και το πίνουμε φιλτραρισμένο και φυσικά χωρίς χλώριο. Ε όταν πάω Αθήνα, μου μυρίζει και δεν μπορώ με τίποτα να το πιω!Μα με τίποτα!Αφού καταλήγουμε να παίρνουμε μεταλλικό!!

Λοιπόν, για τα βιολογικά, για να μην παρεξηγηθώ, και είναι και το επάγγελμα μου- γεωπόνος. Το ότι τα κάσιους είχαν σκουλήκια, μπορεί κάποιος να το λάβει ως "υγιής" ένδειξη βιολογικού προϊόντος, δλδ που δεν είναι τίγκα στο συντηρητικό και στα φάρμακα προκειμένου να επιτευχθεί παράταση του χρόνου ζωής του. Επίσης, βιολογικά λαχανικά, μπορεί να σου φαίνονται περίεργα και λόγω όψης- η φύση δεν βγάζει ποτέ 2 πράγματα ίδια, η επιστήμη ναι- και λόγω γεύσης- να έχεις ξεσυνηθίσει την "πραγματική" γεύση κάποιων. Απλά, αν αγόραζα βιολογικά, θα πρόσεχα να είναι από πιστοποιημένο παραγωγό και όχι από κάποια ταμπέλα σουπερ μαρκετ..

Και να σου πώ κάτι? Εγώ της δίνω της ΝΟΥΝΟΥ, αυτή της άρεσε. Πλέον σταματήσαμε κρέμα βανίλια και τρώει φαριν λακτε. Μπισκοτόκρεμα δεν πρόκειται να δώσω, όπως και φρουτόκρεμα εδώ και 1,5 χρόνο που τρωέι ο Νικόλας του έφτιαχνα μόνο σπιτική, δεν έχει φάει ποτέ έτοιμη..

Κουταλάκια και πιατάκια έχουν και τα μοδερκεαρ, πολύ ομορφα. Ακόμα και σε μεγαλα σουπερμαρκετ αν πας, θα βρείς πιστέυω..

Τί έγινε πού ειστε οι υπόλοιπες???????????????

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...