Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

που πηγατε ολες καλε?

λοιπον βρηκα παπουτσια.με 70 ευρω πηρα 5 ζευγαρια.

τα μικρα σημερα ταχαμε στα σλινγκ πηγαμε στη νεοσετ βρηκαμε κρεββατι για τα αγορια και μετα σουπερ μαρκετ.ηταν πολυ φρονημα και τωρα φαγαν και ξεραθηκαν με τη μια.και η μαμα εφτιαξε μια ζαμπονοπιτα του μπαμπα που του αρεσει

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπον ακου γρηγορη και ευκολη για λυγουρες,

σαν και εμας.

μεχρι να σου φερω θαχεις φτιαξει!!!!!

παιρνεις ετοιμη σφολιατα, απλωνεις σε ολη η σε μιση επιφανεια για να μην τρεχουν τα τυρια στο πλαι, ζαμπον, μετα τυρι απο πανω και αν θες μανιταριας, η πιπερια πρασινη, η και τιποτα σκετη.την τυλιγεις ρολο και τη βαζεις στο ταψι.ψηνεις στους 180 για μεχρι να ροδισει και μετα βουρ.

φιλακια και καληνυχτα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ολγιτσα καλημερα χωρις ναναι σιγουρο ακομα.προσπαθω να ψησω τον αντρα μου.

θα παμε για κατι δουλιτσες εξω και του λεω να παμε για μπανιο αργοτερα.αν ειναι να ερθουμε προς λαγονησι, θα κρατησει και για μας μια θεση?χαχα.εννοω επειδη γινεται χαμος τα σκ.και να μας πει και που εισαι βασικα σε ποιο μερος.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Τι ακουω η δολια πεθερα???????

τι του φορας καλε του γαμπρου μου???? αχ τι θα παθει το κοριτσακι μου!!! χαχα οσο για την πυλο συμπεθερα δες που κανονισε ο αντρας μου να με παει και πες.... να μην παωωωωω??????????

www.costanavarino.com

mYQbp2.png

και εδω ζεστη τρελη.... σηκωθηκα και πρωι πρωι να παω για ψωνια και ελιωσα κοριτσια.... πρωτη φορα τοσος ιδρωτας.... πηρα τα μισα και γυρισα σπιτι τρεχοντας.... μου λεει ο αντρας μου καλε γιατι ηρθες τοσο νωρις? και λεω, βρε αγαπη μου φοβηθηκα μην γκρινιαζε η μικρη και δεν ηθελα να σε παιδευτεις........;)

mYQbp2.png

Καλημέεεεεεεεερααααααααααααα...

Απαπαπαπααα αφόρητη η ζέστη!! Βγήκαμε 8:30 το πρωί για καφέ με τα μικρά και γυρίσαμε στις έντεκα και λιωσαμε!!Εντωμεταξύ φυσάει και ένας αέρας νοτιάς, χειρότερα τα κάνει τα πράγματα...

Μόλις κοιμηθήκαν τα καμάρια μας, ελπίζω να μην είναι για λίγο..η μπέμπαμ δλδ, αυτή είναι του λίγου ύπνου..

Φιλάκια σε όλες, καλά μπανάκια και νΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ έχει πολύ ζέστη..δίνετε και λίγο νεράκι στα μωράκια, εγώ της δίνω..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

ηρθα βρε θα πας βρε για μπανιο?αν ναι τι ωρα.πες γιατι δεν εχω κανει μπικινι να βαλω λιγο κερι χαχα.

ναταλιτσα στα shooz στην πεντελης τελεια, ωραιες πλατφορμες.πηγα να αλλαξω δυο γιατι λιγο με εκοβαν και δεν αρεσαν στον αντρα μου και πηρα τρια.συνολο τωρα 7.ελεος.ειπα να παρω και το σηκωσα ολο

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κοριτσάρες μου καλησπέρα!!!

Τι σας έπιασε? Δεν σας προλαβαίνω...

Χρειαστηκε να πάω 3-4΄μερες στη δουλειά και σας έχασα!!

Εμείς ξεκινήσαμε φρουτόκρεμα αλλά έχουμε θέμα με τη μπανάνα! ΔΕΝ της αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ!!! Τι να κάνω? Με ποιό φρούτο να αντικαταστήσω τη μπανάνα??

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...