Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευχαριστουμεεε!!!!!

τωρα αν του παρω κατι τετοιο και το βαζω κρυφα λετε να του μεινει κανα χουσουρι ????χαχαχαχαχα

οπως εκανε η ντενη μαρκορα ??????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:?:?:?:?

δεν εισαι καλα χαχαχαχα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Συμπεθερα τελειο το μπουρνουζακι!!Αλλα μηπως μας καλοπιανεις για να φορατε έξαλα ρουχα???ε????

Το "καφενειο" διπλα στον Σαβούρα

σιγουρα ολγα!!! εινια πονηρες αυτες και οι δυο!! μαμα και κορη :tongue::tongue::tongue:

δεν ειδες η δικη μας τι μας κανει τοσο καιρο???? μια κρυο μια ζεστη...να τωρα θα πει πυλο λεει:tongue::tongue::tongue:

οκ!!! μια χαρα στην πασαρελα!!!!!!

:?:?:?:?

δεν εισαι καλα χαχαχαχα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αν αναλογιστεις την ζεστη που εχουμε εδω σημερα

ΣΙΓΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΑΑ και μην με μαρτυρησετε θα μου το παρει το παιδι η προνοια !! χαχαχαχ

ναι καλα !! φορεστε εσεις τα sexy ροζ φουφουλακια και αφηστε το γαμπρο ντυμενο απο την κορφη μεχρι τα νυχιααααα

μια χαρα σας βρισκω!!!!

αυτο βλεπω και γω!!:rolleyes:

Δεν μας τα λενε καλαααααα:mrgreen::mrgreen:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

αχ...........δεν πειράζει...δεν ξέρω και ακριβώς πότε θα κατεβούμε, θα πάμε Αθήνα και βλέπουμε...

αχ ειμαι στο τσακ να παραγγείλωωωωωωωωωωωωωω...

φεύγω, πάω να πάιξω με τον Νικόλα,. θέλει να ζωγραφίσουμε...φιλάκια!!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

ωραια τα κοκαλακια αλλα ναχαμε και μαλλια.

ειναι αλα αννα βισσυ η δικια μου.απο τη μια γουλι απο την αλλη χαιτη

:mrgreen::mrgreen:και μενα ετσι ειναι ο νικολας.Του επεσε το περισότερο και εχουν μεινει κατι τσουλουφια και ο καινουργιο που ειναι κοντο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ωραια τα κοκαλακια αλλα ναχαμε και μαλλια.

ειναι αλα αννα βισσυ η δικια μου.απο τη μια γουλι απο την αλλη χαιτη

καλο!!!

εμας παλι αρχισαν και ξαναβγαινουν και απο οταν κοιμηθηκε και μπρουμυτα μια χαρα ..φυτρωσαν και πισω κανονικα !!!

α προχθες που λεγατε για το μπρουμυτα ..ρωτησα την παιδιατρο και μου λεει απλα για το πρωτο διμηνο πρεπει να κοιμουνται ανασκελα ....δεν ξερω τελικα τι να πιστεψω...

Διαφημίσεις

καλο!!!

εμας παλι αρχισαν και ξαναβγαινουν και απο οταν κοιμηθηκε και μπρουμυτα μια χαρα ..φυτρωσαν και πισω κανονικα !!!

α προχθες που λεγατε για το μπρουμυτα ..ρωτησα την παιδιατρο και μου λεει απλα για το πρωτο διμηνο πρεπει να κοιμουνται ανασκελα ....δεν ξερω τελικα τι να πιστεψω...

κι εμας μεχρι τον τριτο μετα μας ειπε για να ισιωσει η σπονδυλικη μπρουμητα.τωρα μονο μπρουμιτα κοιμουνται και μαλιστα η μοεμοπα πλαγιομπρουμιτα.

δερν καταλαβες η κορη μου τα τραβαγε και της φυγαν την ωρα που τρωει τραβαει τα μαλλια της.και τωρα της κραταω το χερι.βεβαια αυτα ηταν τα πρωτα γιατι τα δευτερα ειναι κοντουλια δε μπορει να τα πιασει.αλλα αν τη δεις απο τη μια μοιαζει με αγορι κι απο την αλλη κοριτσι.

εβαλα σκουπα κιεχω σκασει ουφ

PN8Qp2.png

csXep2.png

καλα και μενα απο την στιγμη που ανακαλυψαν οτι υπαρχει αυτη η σταση ΜΟΝΟ μπρουμυτα κοιμουνται και με ανοιχτα τα ποδια

εμενα ο μπεμπης καμοια φορα σταυρωνει και τα ποδαρακια του ασε απο στασεις αλλο τιποτα.πιπιλα και οταν κοιμουνται βαθεια ειναι σα φρατζολακια.μη με τσιγγλας και παω και τα γαργαλισω γιατι κοιμουνται τωρα

PN8Qp2.png

csXep2.png

καλα και μενα απο την στιγμη που ανακαλυψαν οτι υπαρχει αυτη η σταση ΜΟΝΟ μπρουμυτα κοιμουνται και με ανοιχτα τα ποδια

Κι εμένα ο σκίουρος, ακριβώς

εμενα ο μπεμπης καμοια φορα σταυρωνει και τα ποδαρακια του ασε απο στασεις αλλο τιποτα.πιπιλα και οταν κοιμουνται βαθεια ειναι σα φρατζολακια.μη με τσιγγλας και παω και τα γαργαλισω γιατι κοιμουνται τωρα

Κρίμα είναι καλέ, άσε τα παιδιά να κοιμηθούν.:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...