Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελεωνόρα, την μιλουπα έχεις? Εμένα η μιλουπα μου νερούλιαζε πολύ γρήγορα..έχει από ότι είχα δει κάποια εξτρά έλαια και είναι και έτσι ώστε να είναι πιο ευκολοχώνευτη..μην ανησυχείς όταν αρχίσει να τρώει σε πιο γρήγορους ρυθμούς θα είναι καλύτερα τα πράγματα..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!

ελπιζω να ειστε ολες καλα! Δεν εχω προλαβει να διαβασω κ να γραψω τιποτα!

ο μικρος εχει απιστευτη γκρινια!!! τα δοντια μας αρχισανε να πεταγονται χιχι το φαφουτικο μου!!! εχει κ κατι νευρα!!!!..κανει ολη την ωρα ενα πραγμα σαν να σφιγγεται με γκρινια μαζι...???? τι ειναι αυτο??

Τρεχω με την δουλεια κ με την βαφτιση...τελειωνω τις μπομπο, μας ηρθανε τα ζαχαρωτα, τα προσκλητηρια - πρεπει να τα γραψω κ να τα μοιρασω-.. πηγαμε με τη νονα κ πηραμε τα ρουχαλακια του απο τη μικελινα...για οσες δεν εχετε κανονισει τιποτα σας προτεινω να πατε μικελινα στο περιστερι..εχει πολυ οικονομικες μπομπο απ΄οτι ειδα...καλα εννοειται οτι εχει τα παντα

τρεχω τρεχω!!!!

ελεονωρα συναδελφε ε ναι μετα απο μιση ωρα νερωνει η κρεμα!!! κ εμεις αργουμε κ το ξερουμε οπως καταλαβαινεις, καλα οχι για να τη φαει ολη!!!!... μη τη κρατας περισσοτερη ωρα..καντης καπακι γαλα κ βαλτης μεσα μια κουταλια κρεμα..αλλα κολπα....εχω φτασει στο σημειο να βαζω ξυπνητηρι στις 2 - ενω ξαπλωνω κομματια στις 12.30- για να τον ταισω...εννοειται οτι 12.30 δεν κατεβαζει γουλια...να πινει στον υπνο του 150 μονοκομματα και ενω φαινεται τελικα οτι πειναει ναμην ξυπναει απο μονος του!!!! ασε!!!! τις αμαρτιες πληρωνω!!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

σημερα παμε για εμβολιο σε καινουργια παιδιατρο!!θα σας γραψω εντυπωσεις!!!

εκεινο που με τρομαζει ειναι το ...ζυγισμα...ελπιζω να πηρε κατι με τον αερα τον κοπανιστο!

φιλια σε ολες!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Υπομονή ydroxoaki, τώρα που θα αρχίσει να τρώει φαγητό ίσως είναι περισσότερο fun!!!!

Και εγώ προτείνω Mikelina!!!!! Είχα πάρει τα πράγματα για το βαφτιστήρι μου και είχα πάει με μια φίλη μου να πάρει για το δικό της και μόνο λαμπάδα δεν μου άναψε!!!! χαχαχα!!!

Είχε πάει πρώτα στα allouete της είπαν ένα πακέτο 1200ευρώ και μετά την πήγα εκεί και τα πήρε με 350!!!!!!!!! Έχει και στην Παλλήνη!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

καλημερα κοριτσια!!

ελπιζω να ειστε ολες καλα! Δεν εχω προλαβει να διαβασω κ να γραψω τιποτα!

ο μικρος εχει απιστευτη γκρινια!!! τα δοντια μας αρχισανε να πεταγονται χιχι το φαφουτικο μου!!! εχει κ κατι νευρα!!!!..κανει ολη την ωρα ενα πραγμα σαν να σφιγγεται με γκρινια μαζι...???? τι ειναι αυτο??

Τρεχω με την δουλεια κ με την βαφτιση...τελειωνω τις μπομπο, μας ηρθανε τα ζαχαρωτα, τα προσκλητηρια - πρεπει να τα γραψω κ να τα μοιρασω-.. πηγαμε με τη νονα κ πηραμε τα ρουχαλακια του απο τη μικελινα...για οσες δεν εχετε κανονισει τιποτα σας προτεινω να πατε μικελινα στο περιστερι..εχει πολυ οικονομικες μπομπο απ΄οτι ειδα...καλα εννοειται οτι εχει τα παντα

τρεχω τρεχω!!!!

ελεονωρα συναδελφε ε ναι μετα απο μιση ωρα νερωνει η κρεμα!!! κ εμεις αργουμε κ το ξερουμε οπως καταλαβαινεις, καλα οχι για να τη φαει ολη!!!!... μη τη κρατας περισσοτερη ωρα..καντης καπακι γαλα κ βαλτης μεσα μια κουταλια κρεμα..αλλα κολπα....εχω φτασει στο σημειο να βαζω ξυπνητηρι στις 2 - ενω ξαπλωνω κομματια στις 12.30- για να τον ταισω...εννοειται οτι 12.30 δεν κατεβαζει γουλια...να πινει στον υπνο του 150 μονοκομματα και ενω φαινεται τελικα οτι πειναει ναμην ξυπναει απο μονος του!!!! ασε!!!! τις αμαρτιες πληρωνω!!

Αχ κοπέλα μου τι τραβάς κι εσυ!!!!!!!!

Λες να βάλω μεσα στο γάλα και μια δοση κρεμα βανίλια ρυζάλευρο???? δεν θα πήξει πολύ??? επειδη δεν είναι σκέτο κρεμα βανίλια.. τι λέτε????

Απο φρουτόκρεμες πως πάτε????? εγώ τρέμω στην ιδέα

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

σημερα παμε για εμβολιο σε καινουργια παιδιατρο!!θα σας γραψω εντυπωσεις!!!

εκεινο που με τρομαζει ειναι το ...ζυγισμα...ελπιζω να πηρε κατι με τον αερα τον κοπανιστο!

φιλια σε ολες!

δηλ πόσα κιλά είναι??? και βέβαια πόσο γεννήθηκε????

Γιατί εγώ αν δω ότι πάλι δεν παίρνει στον 6ο μήνα θα πάω για καμιά ενδοκρινολογική εξέταση μήπως είναι κάτι άλλο... τι να πω.. το καθυστέρησα επειδή εήναι μικρούλα για να την φέρνω σε επαφή με πολλούς γιατρούς ... τρέχαμε που τρέχαμε για το βυζάκι της που ακομα δεν έχουμε ξεμπερδέψει.. αλλά μετά τους 6 μήνες όλα στρώνουν ή τελος πάντων ξεδιαλύνονται..... τι να πω !!!!

ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!

lX5Hp3.png

να μαι και εγω!!!

τι μου κανετε ?? μολις γυρισα απ εξω και πριν ξαναφυγω ειπα να πω γειαααααα

ρε κοριτσια εμενα παλι μιλαμε πειναλαςςςς, τι να μην του δωσω αρνι που λεει η ιωαννα...μας κοιταει που τρωμε και λυσαει, την γλιτωνουμε μονο αν εχει φαει πριν απ εμας ...γενικα εινια ενα παιδακι που οπως ειπε και η γιατρος δεν ξερει να κλαιει..πηγα να της πω καλα ελα να τον δεις αν πειναει ......ουρλιαζει!! παει καλα σας λεω εγω το μυαλο διακοσμητικο τελειως!!!!

ολγα οποτε θες !!!!!!!!!!!!!!!!! περνας απο αργος με παιρνεις και φευγουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

πωπω ζεστη και σημερα !!! και δεν προκειται να παμε και για μπανακι !! παω επιτελους να δω τα προσκλητηρια ..βρηκα ενα παιδκιο κειμενακι για το λαδι στην βαπτιση και λεω καπως να το προσαρμοσουμε στο κειμενο..να δω θα τα καταφερουμε ???

θα σας ενημερωσω.....

αντε οσες φευγετε σημερα ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ξαναρθα

αυτη η συνταγη για τα μπισκοτα μοιαζει με τη δικη μου,απλα εγω δεν εχω φρουτοκρεμα και εβαλα οτι ειχα.θα τα ψησω σε λιγο και θα σας πω.

τι αερα εβαλε παλι.

ελεονωρα ποιος σου πε πως εχω χρονο για τα φρυδια μου χαχα.ουτε εγω εχω προλαβει να τα βγαλω.οτι κανω ομως ειναι για τα μωρα τις περισσοτερες ωρες.

πριν σηκωθηκα τους ετοιμασα και χορτοσουπιτσα για οταν ξυπνησουν και εκανα και τη ζυμη

PN8Qp2.png

csXep2.png

και εδω εχει λίγο αερα αλλα ειναι ωραια.Αλλιως θα ειχαμε λιώσει!Αυριο πιο ζεστη ακουσα

Τωρα το καθιέρωσα.Καθε απογευμα τα παω στην θαλασσα απο το να ειμαστε κλεισμενοι στο σπιτι με το κλιματιστικο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

αχ και για εμας ειναι πολυ αγαπημενος προορισμος το ναυπλιο...

ααααα και τζενουλα θα σε στεναχωρησω αλλα τελικα το σεπτεμβρη που λεγαμε.... θα παμε πυλο και οχι ναυπλιο......

και επισης το χωριο του γνωστου μου που λεγαμε ειναι τα φιχτια η καπως ετσι....

mYQbp2.png

ναυπλιο by far.οταν θελαμε ρομαντζα.τελευταιο ταξιδακι πριν να γεννησω στο ναυπλιο.μονο με τα μωρα δεν εχουμε επιχειρησει.κοριτσια τα κουλουρια ψηθικαν και φαινοντια ωραια.φουσκωσαν λιγο και ειναι λαστιχωτα.τα βγαζω σε λιγο

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...