Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εφαγε λιγο την επιασε η ζεστη οοολλλλη μερα κλιματισμος!!! δε λεει!!!ααααα διακοπες τωρα!!!!!

ασε μας και συ μαρη Ολγα με τα 11 μπανια!!!!ακους σιγα μη ζηλεψουμε κιολας!!!!Δωσε φιλακια στα αντρακια

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

ζηλεψτε και εμας καλε ..χαχα με τα 5 μπανακια μας χαχα!!

λοιπον γυρισαμε απο την γιατρο μας ...9400 και 1.5 ποντο..πηρε περιπου 700 γραμαρια ουφφφφφ!! χαχαχα

στο εμβολιο κυριος!! σχεδον χαμογελουσε !!!! εινια σκληρο αντρακι τελικα

ακους συμπεθερααα??? αναιρω!! σιγα μην μας κανετε οοτι θελετε !!!

και τρωμε και χορτοσουπα...με ρυζαλευρο.. τελος η βανιλια ,μονο λιγες μερες περιπου 10 τ απογευμα και μετα παλι χορτοσουπα και απο τον 7ο φρουτοκρεμα, τελος η αποστειρωσηηη γιουπιιιιιιιιιιιιιιιι την ειχα βαρεθει!!! και γαλα frisomel

μωρε μεγαλωνουν!!!!!!!

λοιπον ακουστε ..παροτι δεν ημουν και το παραδειγμα προς μιμηση με τον θηλασμο..συνεχιζω να τον υποστηριζω και αν με αξιωσει ο θεος και κανω και αλλο παιδακι θα το παλεψω πολυ περισσοτερο...μιλαω λοιπον σημερα με μια φιλη που η αδελφη της γεννησε πριν 15 μερες και την ρωτησα αν θηλαζει και μου λεει ναι ! και λεω μπραβο !! και μου λεει ελα μωρε λ@@*@* της ειπα να μην ταλαιπωρειτε !!! κοριτσια ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι μου !!! καλα να μην την υποστηριζει αλλα να την αποθαρρυνει κιολας ??? εχω να μιλησω πολυ καιρο μαζι της (μρ την λεχωνα ) αλλα αυριο θα της στειλω μην!! να της πω και για την αγλαια.......

λετε να με παρεξηγησουν ????

Διαφημίσεις

καλε προλαβαινω!Εχουμε 1 ωρα μεχρι να αλλαξει η μερα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ!!!!Χαρουμενα μηνογενέθλια!!!!

ευχαριστουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

αντε κερναω ποτακιιιι!!!!!!!!!!! γιατι για γλυκακι εινια κομματακι αργα !!

ελατε θα παμε ναυπλιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μην με τσιγκλάς τωρα και ελεγα ποτε θα καταφερω να παω Ναυπλιο!!

τσιγκλαωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

με ακουει κανεις ????????????????????????????????????????????????????:tongue::tongue::tongue::tongue:

ωραια δεν θα ηταν ομως ????????????? και ξερετε ολες ππποοοοοσοοοο ωραιο εινια το ναυπλιο ολεςτις εποχες του χρονου!!!!!!! αλλα το καλοκαιρακι ακομα περισσοτερο

παω για νανακιαααα

καληνυχτα !!!!!!!!!!!

koritsakiaγυρισαμε, πηγαμε για υπερηχο εγκεφαλου καλε οχι εγκεφαλογραφημα.ολα καλα μια χαρα αστερι η μικρη.ειχε κατσει με ανοιχτα χερια και ποδια και κοιταγε τη γιατρο αταραχη και το απολαμβανε κιολας. το ζελεδακι στο μαλλι χαχα!!!!

μετα πηγαμε κηφισια που παλι φτασαμε αργα γιατι σημερα ειχε φοβερη κινηση.καε ποτε θα φυγουν ολοι?

και επιτελους ο αντρουλης μου με βοηθησε να βρω ρουχαλακια.δυο φορεματακια κι ενα μπλουζακι και μας αρεσαν παρα πολυ και το ευχαριστηθηκα.μενουν παπουτσακια.δεν τρελαινομαι κιολας.

μαρεσει οταν πηγαινω με τονα αντρα μου γιατι εχει ωραιο γουστο και μου παιρνει ωραια πραγματακια.

μετα κατσαμε φαγαμε και πισω, μπανακι και νανακια!!!!

εννειται οπου παμε οι πωλητριες σαν τρελλες κανουν με τα μωρα.τα δικα μας μες τα χαμογελα, η μπεμπα ολο ναζια.

κοριτισα εχω τρομοκρατηθει.ο μπεμπης ειναι αρα πολυ λαιμαργος.εσας οταν τρωτε ουρλιαζουν?τ θα κανω δε χορταινει αυτο το παιδι.θα με μαλωσετε αλλα ο αντρας μου του εδωσε ψωμι και πατατα και μασουλαγε σαν τρελλος.εκανε σαν τρελλος που τρωγαμε και ηταν και φαγωμενος.

PN8Qp2.png

csXep2.png

καλημεραααα!!!

jend ποτε φευγουμε??????

Βρε Ελιτακι εμεις δεν θα σε μαλώσουμε.Δικα σου ειναι τα μωρουλια και αν κρινεις οτι κανει να τρωνε οτι τυχει απο τετοια ηλικια δεν υπαρχει θεμα.Εγω πάντως θα του ειχα χωσει φουσκο!!sorry κιολας!χαχαχα

Δεν ξερω τι επιπτωσεις μπορει να εχει στην υγεια αλλο στο βαρος τουλαχιστον ειμαι σιγουρη.Και το μονο που δεν θελω ειναι υπέρβαρα παιδια

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Ελιτααααα ψωμι και πατατα???? Οπως σωστα ειπε η Ολγα δικα σου ειναι τα παιδια και εσυ αποφασιζεις....

σκεφτηκες μηπως δεν χορταινουν απο το στηθος πλεον??? μηπως εχει μειωθει το γαλα ή μηπως αυτα εχουν βαρεθει το πιπιλσμα?

mYQbp2.png

οχι και γαλα πινουν καλε και απο πιπιλισμα αλλο τιοτα.απλα ο αμπεμπης οταν μας βλεπει να τρωμε φωναζει και χτυπιεται.αμα δε μας βλεπει ολα καλα.

τι να σου πω αλλο να το βλεπεις αλλο να στο λεω.

η μπεμπα κυρια.ο μικρος εφαγε πατατα και πιπιλισε ψωμι.απλα σκεφτομαι να φτιαξω κατι να παιρνω μαζι για οταν τρωμε εξω για να τον ξεγελαω.η θα παιρνω μαζι φρουτοκρεμα γιατι φαινεται οτι ζηλευει.πως εσενα που γλυκαθηκε με το αχλαδι ετσι κι εμενα ανακαλυψε πως υπαρχει και κατι αλλο εκτος απο το γαλα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημέρα μας!!

Βγήκαν τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς αλλά τα μόρια μας είναι λίγα και έτσι δεν έχουμε πιθανότητες..:|

όσο για τις δοκιμές της Ελίτας, δεν νομίζω να κάνει κάτι κακό, τους έδωσε πατάτα που ήδη τρώνε και ψωμί, που έχει αλεύρι και νερό κατά κύριο λόγο...το θέμα είναι με τροφές που χαρακτηρίζονται ως αλλεργιογόνες, δλδ αυγό, ψάρι, μέλι και κάποιες άλλες. Οκ μην τους δώσετε και αρνί εννοείται, αλλά σιγά- σιγά και μετά τον 6ο θα αρχίσουν να τρώνε τα πάντα κορίτσια. Και προσέξτε, επειδή τον έζησα τον φόβο της πρωτομανούλας, να μην κάνετε υπερβολές τύπου "το παιδί μου δεν θα φαει ποτέ από αυτό!" εγώ το έκανα αλλά τα λούστηκα μετά, χαχαχα!!

Επίσης, μην μιλάτε για υπέρβαρα παιδιά..εδώ καλέ έχουμε μωράκια. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα..τώρα αναπτύσσονται. Και σίγουρα χρειάζεται να προσέχουμε την διατροφή τους αλλά νομίζω πρέπει να προσέχουμε και τις υπερβολές..τί λέτε??

Το πρωί ξύπνησα με μια ζαλούρα λές και ήμουν από ξενύχτι και ποτό..ξύπνησα βέβαια 2 φορές γιατί νιαούριζε η μικρή...επίσης ανακάλυψα ότι τι πρωί που ξυπνάει στις 5 δεν θέλει γάλα, αλλά και με 50 μλ χαμομήλι ξανακοιμάται, μάλλον διψάει τί να πώ..

Πάω να ετοιμαστω να βγούμε, παρόλο που έχει ζέστη δεν μπορώ με τίποτα να κάτσω σπίτι..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Σευχαριστω Ιωαννα μου κι εγ ετσι πιστευω.μωρα που εχουν ξεκινησει απο τεταρτο ηδη να τρωνε ηδη τρωνε παρα πολλα και κρεας.

Παρολα αυτα η μαμα Ελιτα εκανε το θαυμα της και σαν τον πολυμηχανο Οδυσσεα σκαρφιστικε συνταγη, για τα λαιμαργα μωρακια.εγω θα σας πω ακριβως τι εβαλα αλλα επειδη δε θα τα εχετε ολες θα δωσω εναλλακτικη.

Εριξα λοιπον, 10 μεζουριτσες γαλα σκονη βρεφικο,

γυρω στο ενα φλιτζανι αλευρι χωρις γλουτενη - εναλλακτικα αλευρι ολικης, ντινκελ, οτι εχετε,αν ειναι πιο μεγαλα τα μωρα δεν πειραζει

10 μεζουρες ρυζαλευρο, ή απο την φουτοκρεμα που τρωει, η κρεμα βανιλια.

νερακι εβαλα με το ματι μεχρι να τραβηξει το νερο οσο ζυμωνω.

εγω ομως επειδη εχω διαφορα ρυζαλευρακια και μουσλι απο holle, εβαλα απο τρεις μεζουρες απο το καθενα, ρυζαλευρο+μουσλι+grieb και αντι για φρουτοκρεμα σκονη ειχα ενα κυβακι φρουτοκρεμα δικη μου χωρις ζαχαρη οποτε δε χρειαστηκε να βαλω πολυ νερο.

αν θελετε να φουσκωσουν και λιγο διαλυεται μια κουταλιτσα μαγια σκονη στο νερακι - χλιαρο που θα βαλεται.αν δε θελετε και σκετα καλα ειναι

και μια κουταλιτσα ελαιολαδο

αυτα τα ζυμωσα αφησα τη ζυμη να κατσει και το μεσημερι που θα τα ψησω θα σας πω τι βγηκε!!!!!!!!

θα μου πεις και γιατι δεν παιρνεις μπισκοτα να τους δωσεις παιδικα.

γιατι εχω αλλα ειναι τοσο λεπτα που σπανε με τη μια.εγω θελω να τα κανω κουλουριτσες μεγαλες να τα πιανουν, να μασουλανε οπως το ψωμι χτες χωρις να σπανε.αυτα

τωρα μπορειτε να με πυροβολισετε χαχα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Kαλημεεεεεραααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Αθήνα again...........

Έχω καθαριότητα να κάνω και κάνει τόση ζέστη....

Περάσαμε τέλεια αλλά ήταν ΛΙΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...

Βρε κορίτσια τα μωρά τις Ελίτας είναι τα μεγαλύτερα!!! Εννοείται οτι θα αρχίζουν να δοκιμάζουν τα πάντα... Και εγώ μια απο τις μέρες που καθίσαμε σε ταβέρνα ο μικρός είχε λισάξει και του έδωσα ένα κομμάτι ψωμί να πιπιλάει και ξεχάστηκε...

Το μόνο που θέλει προσοχή είναι να είναι το σκληρό μέρος του ψωμιού για να μην πνιγεί.. Μην τρελαίνεστε... Επίσης πατάτα τρώνε έτσι και αλλιώς, οπότε που είναι το πρόβλημα???

Εμένα ο μικρός ξεπετάχτηκε απότομα με το που μπήκε στον 6ο!!!! Μόλις με δει να τρώω παθαίνει πανικόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόό!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...