Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν ειναι πολυ ξερες απ΄το μανταλακι μωρε πως να φορεθουν

έχω να δηλώσω ότι είσαι μαζόχα. όπως της φοράει όλος ο κόσμος. ασιδέρωτες με το σχηματάκι από το μανταλάκι χιχι:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν ειναι πολυ ξερες απ΄το μανταλακι μωρε πως να φορεθουν

εναι μωρε πως θα νιωθουν τα βελουδινα πατουσακια τους χαχα!!!!!ειναι λιγο.ποιες λες αυτες των κουστουμιων?ναι γινονται τσαρουχια λιγο χαχα.παω να τα ταισω.εχω φτιαξει πουρε απο κολοκυθα κοκκινη σημερα.αν και βγηκε λιγη.πρεπει να φτιαξω κι αλλες φρουτοπουρεδες γιατι τελειωσαν

PN8Qp2.png

csXep2.png

εγω παντως γλιτωσα το σιδερομα με το στεγνωτηριο.... τα ρουχα βγαινουν αφρατα και χωρις μικροβια....

τι στεγνωτηριο εχεις?

εμενα εχει το πλυντηριο αλλα βγαινουν σαν καμενα μετα και εχει μονο ενα προγραμμα που ειναι δυο ωρες.δε συμφερει.

εσενα εχει πολλα προγραμματα?

PN8Qp2.png

csXep2.png

ειναι της whirlpool μονο στεγνωτηριο και εχει πολλα προγραμματα.... με τοσα ρουχα ηταν μοναδικη λυση, μετα μοσχοβολανε μαλακτικο.απλως φθειρονται πιο γρηγορα τα ρουχα . βεβαια για να στεγνωσεις ρουχα ενος πλυντηριου θελεις 2 ωρες περιπου

Διαφημίσεις

έχω να δηλώσω ότι είσαι μαζόχα. όπως της φοράει όλος ο κόσμος. ασιδέρωτες με το σχηματάκι από το μανταλάκι χιχι:tongue:

Εγω παλι τις απλωνω στην απλωστρα στο μεσα μερος του μπαλκονιου και δεν εχουν ουτε σημαδι απο μανταλακια!!!

mYQbp2.png

μπορω να πω οτι με βαρεσαι ο ηλιος στο κεφαλι!

Σημερα εκανα το 11ο μπανιο μου!!Καρδουλα μου ζωή σε σας!Δεν ξερω τι θα εκανα σε τετοια περιπτωση.Δεν εχω καθολου γνωμη

Ρια μου να χαιρεσαι την κορακλα σου!!!

Γιωργια εισαι για δεσιμο χαχαχα!Ακου σιδερωνει τις καλτσες!!

Γιωτουλα τι ειναι αυτα που διαβαζεις καλε?μου σηκωθηκε η τριχα!

Ελιτακι τον κανατε τον υπέρηχο στην μπουμπου?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

φαγανε ο μπεμπης μαλον γενικα φαι ναναι κι οτι ναναι.η μπεμπα στην αρχη ξυνισε και μετα την αφησα μεχρι που αρχισε να φωναζει και αρχισε να θελει.τελικα εφαγαν και τα δυο.

σας αφηνω παω να ετοιμαστω γιατι θα φυγουμε σε λιγο

PN8Qp2.png

csXep2.png

ευχαριστουμεεεεεεεεεε:oops::oops::oops::oops::oops:

μωρε καλος ειναι...και τοσημαντικο ειναι πως εχει μοιασει στο μπαμπα του ευτυχως και ειναι και χαμογελαστο παιδακι :tongue::tongue::tongue::tongue:

βαλε ενα συν ακομα ε ?? θα μας κανετε οοοτι θελετε χαχα

χαρουμενα μηνογενεθλιααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...