Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχα τι τραβαμε.σημερα δε θελω να κανω τιποτα νιωθω κομματια, αδιαθεσια.εντομεταξυ χτες πηγαμε ερετρια και γυρισαμε με δυο αμαξια γιατι το πηραμε απο τον ξαδερφο και οδηγαγα στις 12 στην εθνικη.τα μωρα με το μπαμπα στο αλλο αμαξι.κομματια μετα, κοιμομουν στο τιμονι.

θελω κι εγω μια ναλι οχι για πολλα ετσι μια μικρη βοηθεια.

παλι ο μικρος εκλαιγε.θα τον παρει η μανα του το σαββατο.ελεγε θελω ναρθω λεει ο μπαμπας εγω δουλευω, λεει δεν πειραζει θα μεινω με την ελιτα.τι να του πω βρε κοριτσια το λυπαμαι το παιδακι αλλα δε θα κανω τη νταντα της αλληνης.δε δουλευει τωρα και γυριζει και λεει στο δικο μου, δε δικαιουμε κι εγω να ξεκουραστω ενα μηνα!!!!!ακους εκει ενα μηνα γιατι ποτε εβλεπε το παιδι της ας ειναι καλα οι παπουδες και οι γιαγιαδες.

αλλα φετος θα δυσκολεψουν τα πραγματα γιατι ο πατερας της εκανε μια κακοηθια και κανει εγχειρηση ο ανθρωπος.κι ειναι πολ συμπαθητικος και καλος παππους.

τεσπα, εγω ενα εχω να πω δεν ειναι ολοι οι ανθρωποθ γεννημενοι για ναναι γονεις κι αν σε πιανει κριση εφηβιας και θες να το παιζεις ελευθερη και ωραια με τις γεροντοκορες φιλες σου αφηνοντας το παιδι σου απο δω και απο εκει λεγεσαι ανωριμη.

και η πλακα ειναι πως ξερει πως δεν ειναι σωστο και ειπε στον αντρα μου πως σιγουρα θα την βριζω χαχα!!!!!αφου το καταλαβε και μονη της.βλεπεις με φοβαται λιγο γιατι εγω ειμαι μανουλα σε κατι τετοια, κι οταν της θιγω το μητρικο τρελαινεται.

αντε μονολογω αλλα δεν εχω κι εγω αλλες φιλεναδουλες να τα πω.με συγχωρειτε ετσι?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχα τι τραβαμε.σημερα δε θελω να κανω τιποτα νιωθω κομματια, αδιαθεσια.εντομεταξυ χτες πηγαμε ερετρια και γυρισαμε με δυο αμαξια γιατι το πηραμε απο τον ξαδερφο και οδηγαγα στις 12 στην εθνικη.τα μωρα με το μπαμπα στο αλλο αμαξι.κομματια μετα, κοιμομουν στο τιμονι.

θελω κι εγω μια ναλι οχι για πολλα ετσι μια μικρη βοηθεια.

παλι ο μικρος εκλαιγε.θα τον παρει η μανα του το σαββατο.ελεγε θελω ναρθω λεει ο μπαμπας εγω δουλευω, λεει δεν πειραζει θα μεινω με την ελιτα.τι να του πω βρε κοριτσια το λυπαμαι το παιδακι αλλα δε θα κανω τη νταντα της αλληνης.δε δουλευει τωρα και γυριζει και λεει στο δικο μου, δε δικαιουμε κι εγω να ξεκουραστω ενα μηνα!!!!!ακους εκει ενα μηνα γιατι ποτε εβλεπε το παιδι της ας ειναι καλα οι παπουδες και οι γιαγιαδες.

αλλα φετος θα δυσκολεψουν τα πραγματα γιατι ο πατερας της εκανε μια κακοηθια και κανει εγχειρηση ο ανθρωπος.κι ειναι πολ συμπαθητικος και καλος παππους.

τεσπα, εγω ενα εχω να πω δεν ειναι ολοι οι ανθρωποθ γεννημενοι για ναναι γονεις κι αν σε πιανει κριση εφηβιας και θες να το παιζεις ελευθερη και ωραια με τις γεροντοκορες φιλες σου αφηνοντας το παιδι σου απο δω και απο εκει λεγεσαι ανωριμη.

και η πλακα ειναι πως ξερει πως δεν ειναι σωστο και ειπε στον αντρα μου πως σιγουρα θα την βριζω χαχα!!!!!αφου το καταλαβε και μονη της.βλεπεις με φοβαται λιγο γιατι εγω ειμαι μανουλα σε κατι τετοια, κι οταν της θιγω το μητρικο τρελαινεται.

αντε μονολογω αλλα δεν εχω κι εγω αλλες φιλεναδουλες να τα πω.με συγχωρειτε ετσι?

PN8Qp2.png

csXep2.png

σορυ κολλησε το μαραφετι και βγηκε δυο φορες.

καλε η mummy που ειναι μου ελειψε!!!!!

και σκεφτομουν τωρα πως μου λειπει ο αντρουλης μου δεν ξερω γιατι μαλον θελω διακοπες.

ασε που χτες με ειδε που περπαταγα στο δρομο και μου λεει κανε καν μπανιο καλε εισαι κατασπρη πιο ασπρη απολες.

ετσι μουρχεται να βγω στο μπαλκονι να βαλω μια ξαπλωσταρ και να κανω ηλιοθεραπεια.

λεω εγω πως μου λειπει τι να πει η ναταλιτσα!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Kοριτσακια καλημερα

δε προλαβα να τα διαβασω ολα σε λιγο τρωμεο ποτε ειπα να γραψω λιγο...

Πηγαμε στο παιδων πεντελης χτες και μας ειδε παιδονευρολογος για το τρεμουλο που κανει μερικες φορες θα παμε παλι αυριο να κανουμε ηλεκτροεγκεφαλογραφημα...

κατα τ΄αλλα τρομαξε η γιατρος με τα χοροπηδητα της μπεμπους και μου ειπε πως ειναι πολυ νευρικη αφου τη πιλατευε μαι ωρα τα πηρε η μικρα.... ειναι μια χαρουλα κατα τ' αλλα ειπε....

Καρδουλα και μενα πεθανε ο αδερφος της μαμας μου πολυ αγαπημενος μου, πριν μια βδομαδα αλλα ειμαι της γμωμης οτι ολα ειναι μεσα στη ζωη και πρεπει να τα δεχομαστε..... τη μπεμπα τη βαφτιζουμε το 15Αυγουστο και δεν θα το αναβαλουμε.....και επισης την αλλη βδομαδα δηλαδη στις 21 Αυγουστου παντρευεται ενας ξαδερφος μου του αλλου αδερφου της μαμας μου ο γιος... ουτε αυτος θα ακυρωσει κατι.... οπως δεχομαστε τη χαρα και τη βιωνουμε ετσι πρεπει να κανουμε και με τη λυπη λεω εγω....

μια χαρα ο γιοκας σου αντε καλες μασες πλεον!!!

Νατασα περαστικα σας το καημενακι μου μωρε.....υπομονη κοριτσι!!

Ελιτα και Ναταλια συνχαρητηρια για τη κουμπαρια πωωωωω ειδες το καφε τελικα....

Ιωαννα και γω μια απ τα ιδια μετραω μερες να φυγουμεεεεε!!!! Βαριεμαι βεβαια το πακεταρισμα!!!

Δηλωνω οτι εχω για σιδερωμα μονο μια καλτσα του συζηγουυυυυυυυυυυυυ.....ναιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Συμπεθεραααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρονια πολλαααααααααααααααααααααααααααα.................

Καλε μια χαρα παιδακια ειστε :P

ευχαριστουμεεεεεεεεεε:oops::oops::oops::oops::oops:

μωρε καλος ειναι...και τοσημαντικο ειναι πως εχει μοιασει στο μπαμπα του ευτυχως και ειναι και χαμογελαστο παιδακι :tongue::tongue::tongue::tongue:

βαλε ενα συν ακομα ε ?? θα μας κανετε οοοτι θελετε χαχα

Kοριτσακια καλημερα

Πηγαμε στο παιδων πεντελης χτες και μας ειδε παιδονευρολογος για το τρεμουλο που κανει μερικες φορες θα παμε παλι αυριο να κανουμε ηλεκτροεγκεφαλογραφημα...

κατα τ΄αλλα τρομαξε η γιατρος με τα χοροπηδητα της μπεμπους και μου ειπε πως ειναι πολυ νευρικη αφου τη πιλατευε μαι ωρα τα πηρε η μικρα.... ειναι μια χαρουλα κατα τ' αλλα ειπε....

Καρδουλα και μενα πεθανε ο αδερφος της μαμας μου πολυ αγαπημενος μου, πριν μια βδομαδα αλλα ειμαι της γμωμης οτι ολα ειναι μεσα στη ζωη και πρεπει να τα δεχομαστε..... τη μπεμπα τη βαφτιζουμε το 15Αυγουστο και δεν θα το αναβαλουμε.....και επισης την αλλη βδομαδα δηλαδη στις 21 Αυγουστου παντρευεται ενας ξαδερφος μου του αλλου αδερφου της μαμας μου ο γιος... ουτε αυτος θα ακυρωσει κατι.... οπως δεχομαστε τη χαρα και τη βιωνουμε ετσι πρεπει να κανουμε και με τη λυπη λεω εγω....

Ιωαννα και γω μια απ τα ιδια μετραω μερες να φυγουμεεεεε!!!! Βαριεμαι βεβαια το πακεταρισμα!!!

Δηλωνω οτι εχω για σιδερωμα μονο μια καλτσα του συζηγουυυυυυυυυυυυυ.....ναιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!

ξυπνησε ο μπουμπουκος μου, τον εχω εδω αγκαλιτσα.

αφου σιδερωνεις και τις καλτσες δεν παιζεσαι.

η αληθεια ειναι πως οταν κανεις τοσους κοπους και κλεινεις εκκλησιες κλπ δεν ειναι ευκολο να ακυρωνεις.

ολα με στη ζωη ειναι

PN8Qp2.png

csXep2.png

Kοριτσακια καλημερα

ξεχασα τι τρεμουλο καλε το παιδακι?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ρια χρονια πολλα να τους χαιρεσαι Μαγδακι και αντρακι!!!!!

Ελιτα δεν παιζεσαι!!!!

Καλε κοριτσια θελω και γω γυναικα με τοσα λεφτα, εδω 7 ευρω την ωρα παρακαλω πολλλαααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

την ωρα που τρωει και κοντευει να τη παρει ο υπνος με το μπιμπερο... κεφαλι και δεξι χερι ελαφρυ τρεμουλο για δευτερολεπτα

αντε να ξυπνησει τι ωρα θα φαει για μεσημερι οεο!!!!

μου ξυπνησε 7και μιση σημερα παει το προγραμμα.... αλλα την αφησα γιατι χτες της χαλασα τον υπνο και θα της τον χαλασω παλι αυριο που θα παμε για εξεταση ...οποτε!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

χτες αρΑΚΑς ΜΕ ΚΑΡΟΤΑΚΙ 10 με τονο.το εξαφανισαν.

ακου πλακα, του ανοιγω την πανα ειχε κανει κακακια, βλεπω χαμος, του λεω του μπεμπη.ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ,και ο σκατουλης γελαγε!!!!!111

βρε ολα τα καταλαβαινουν

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...