Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρια μου να την χαιρεσαι... χαχα δεν προλαβαινεις να φτιαχνεις γλυκα αυτη την εβδομαδα!!!

Εμενα παλι γιορταζει η μικρη μου ανηψια η Μαγδα ή κατα κοσμον... Δάδα.... ετσι ελεγε το ονομα της οταν ηταν μωρο ,μου αρεσε και την λεω ακομα ετσι....

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

riaili να την χαιρεσαι την κορουλα σου.ομορφα ονοματα εχετε στην οικογενεια!!!!παω να φτιαξω καφε.δεν εχω να κανω φαγακι, ας ειναι καλα η ταψαρα ε το παστιτσιο απο χτες, αλλα ενα σφουγγαρισαματακι επιβαλλεται.

σημερα παμε για το εγκεφαλογραφιμα της μπεμπας κι τωρα μου κανει παρεουλα

PN8Qp2.png

csXep2.png

ρια μου να την χαιρεσαι και την μεγαλη σου κορουλααα!! πολλες γιορτουλες εχετε μεσα στον ιουλιο ε?? να χαιρεσαι και τον συζυγο που γιορταζε τις προαλλες ..

γιατι μην νομιζετε σας διαβαζω αλλα μεχρι εκει ! δεν μπορω το βραδυ ουτε να συρθω απο την κουραση..ετσι λιγο πριν πεσω για υπνο μπαινω διαβαζω τα νεακια σας και ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

καρδουλα συλληπητηρια για τον θειο !!!!! πω! εισαι σε δυσκολη θεση ! μια ξεδελφουλα μου παντως που ειχε χασει την αδελφουλα της τον νοεμβριο, το βαπτισε το μικρακι της τωρα τουν ιουνιο γιατι δεν πηγαινε αλλο, το παιδακι κλεινει χρονο σε λιγες μερες ..και απλα δεν εκανε τραπεζι και τετοια , μονο γλυκο και ποτο στην εκκλησια και κανεις δεν την παρεξηγησε ...αλλωστε συμφωνω με την συμπεθερα μου ..η ζωη συνεχιζεται ...παντως θα την βρεις την ακρη εσυ σε εμπιστευομαι !!!

εμεις εδω τρελη ζεστη, οταν προλαβαινω παω και το μπεμπακι για κανα μπανακι εχει κανει καμια δεκαρια και τρελαινεται ο φατσας μου !!! χτυπαει και χερακια μεσα στη θαλασσα χαχα

θα παμε παιδιατρο σημερα!! εχουμε εμβολιακι και τρομαζω ποσο θα τον δειξει παλι η ζυγαρια χαχα..ειδατε στο fb πως γλυφει το κοκαλακι ??? αν του δωσω κανα φρουτακι κανει μπλιαχχχ στο κρεατακι ομωςςςςς μιαμ!!! ελπιζω να μου πει να κοψουμε την αποστειρωση.. την βαρεθηκα πια!! και να μας δωσει και φαγητακι !!

θα επανελθω!!!!!!

συμπεθερα βλεπω μετρας μερουλες ε ??? αντε να πατε διακοπουλες και να ξεκουραστειτε !!! με την νινια εχετε μιλησει ??? τι κανει αυτη η ψυχη??

καλα πως ξεχαστηκα ετσι ????

εχουμε μηνογενεθλιααααααα μισος χρονος ζωης σημερα >!!!!

κερναωωωωωωω εγω γιατι ο σκαθαρακος ζζζζζζζζζζζζζζζζζζ οοολη μερα

αχ τι θα τον κανω ? εχει κανει την νυτα μερα και τ αναποδο !!!

σημερα ξυπνησε κατα τις 8, κοιμηθκε στις 19 και μιση, ξυπνησε μια και τωρα 2 και μιση ξανακοιμηθηκε !!!! το βραδυ μας βλεπω για ποτακι !!!!!!!

Διαφημίσεις

pantos eukolia 20 euro mou katharizei kai mou siderwni. auth htan i simfonia mas kane oses wres thes egw 20 sou dinw lol. kakia ergodotria:P kathete 4-5 wres super.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

4 ευρω την ωρα???????????????????????

καλε δεν εισαι κυπραια..... σκωτσεζα εισαι....

:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

mYQbp2.png

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

4 ευρω την ωρα???????????????????????

καλε δεν εισαι κυπραια..... σκωτσεζα εισαι....

:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

γιατι συμπεθερα ??? και εμενα τοσο μου παιρνει 5 εθρω την ωρα....

καλα δεν ειναι ?? εμενα δεν μου εκανε εντυπωση ......

με κανεισ και εμενα να νιωθω σκωτζεσα ... και δεν ειμαι !!!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...