Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελεονώρα, τί ρυζάλευρο της δίνεις? Αν έχει πρόβλημα βάρους το μωράκι, δοκίμασε να του δώσεις κάτι πιο θερμιδογόνο, δλδ κρέμα βανίλια. Η δικιά μου με την κρέμα ήρθε και έκανε μπούτια καλέ!!

Και δεν σου λέω όλη την ποσότητα..βάλε 1 κουταλιά βανίλια, 2 ρυζάλευρο..δοκίμασε διάφορες μάρκες. Εγώ δοκίμασα 3 και κατέληξα στη νουνού, αυτή προτιμάει..

Βεβαια, όλα αυτά είναι απλά προτάσεις, το σημαντικό είναι να ακούς την επιστήμη :)

Πάντως τα 70 γρ ρυζάλευρο αντιστοιχούν σε 140 γάλα., δλδ μετραέι διπλή ποσότητα..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Επίσης.. όσες δεν δουλεύετε εισαστε πολύ τυχερες!!!!

Μόνο αυτό έχω να πω!!!! Τουλαχ μέχρι να γίνει 1 έτους..

Μην πω για όσες κάνετε μπανάκια!!!!! να το εκμεταλευτείτε όσο μπορείτε!!!!!

Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lX5Hp3.png

Ελεονώρα, τί ρυζάλευρο της δίνεις? Αν έχει πρόβλημα βάρους το μωράκι, δοκίμασε να του δώσεις κάτι πιο θερμιδογόνο, δλδ κρέμα βανίλια. Η δικιά μου με την κρέμα ήρθε και έκανε μπούτια καλέ!!

Και δεν σου λέω όλη την ποσότητα..βάλε 1 κουταλιά βανίλια, 2 ρυζάλευρο..δοκίμασε διάφορες μάρκες. Εγώ δοκίμασα 3 και κατέληξα στη νουνού, αυτή προτιμάει..

Βεβαια, όλα αυτά είναι απλά προτάσεις, το σημαντικό είναι να ακούς την επιστήμη :)

Πάντως τα 70 γρ ρυζάλευρο αντιστοιχούν σε 140 γάλα., δλδ μετραέι διπλή ποσότητα..

Της δίνω την κρεμα βανίλια ρυζάλευρο της Μιλουπα!!! την τρώει αλλά με δισκολία..

αλλά είναι αλήθεια?? 70 γρ ρυζάλευρο αντιστοιχούν σε 140 γάλα???

δηλ εμενα έτσι πάει???? παίρνει λίγο βάρος σταδιακά πάντα αλλά πήρε πάλι 5 πόντους ύψος..

lX5Hp3.png

Βρε...το κόριτσι θα γίνει μοντέλο!!Είναι απλό!!

Κοίτα, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη, νομίζω ότι έτσι πάει..ας πουν και οι άλλες μανούλες!

Κορίτσια.........βαριέμαι!!!Θέλω να πάω διακοπές, θέλω να μου κρατήσει κάποιος τη μπεμπούλα για 2 ώρες, θέλω να δουλέψωωωωωω..με αυτή την σειρά!!

έχω γίνει μονότονη...αλλά υποφέρω!!!1χαχαχαχαχαχα...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Gyrisame apo paidiatro. Valame 250gr auto to mhna eimaste 8900 kai 70cm ipsos. Kaname kai to emvoliaki mas kai arxizoume karota, patatoules, kolikithia selino kai rizakiiiii. Naiiiiiiii arzizoume fagakia siga siga kai episis farin lacte. Genika mas vrike mia xara. O prigkipas me to pou antikrise to ekstastirio evale ta klamata (koimotane kai ksipnise ekei) kai den stamatise mexri pou tou ekane kai to emvolio kai phgame sto grafeio tou. Meta gelage pali sto giatro. Apisteutos xaxa. To domatio tou trwmou.

Eleonora epidi anisixisa kai egw gia to varos pou evale (asxeto an eimaste megala mwra xixi) mou eipe oti ta paidakia den anaptisonte me ton idio tropo kathe mhna kai idika tora to kalokairi den pernoun poly varos.

Διαφημίσεις

καρδουλα συλληπητηρια για τον θειο σου..... ειναι οντως προβλημα τι θα κανεις... συζητησε το με την μαμα σου να δεις τι θα πει και αυτη... εγω παντως νομιζω θα το εκανα κανονκα γιατι ειμαι παντα της αποψης πως η ζωη πρεπει παντα να κοιταει μπροστα

mYQbp2.png

Gyrisame apo paidiatro. Valame 250gr auto to mhna eimaste 8900 kai 70cm ipsos. Kaname kai to emvoliaki mas kai arxizoume karota, patatoules, kolikithia selino kai rizakiiiii. Naiiiiiiii arzizoume fagakia siga siga kai episis farin lacte. Genika mas vrike mia xara. O prigkipas me to pou antikrise to ekstastirio evale ta klamata (koimotane kai ksipnise ekei) kai den stamatise mexri pou tou ekane kai to emvolio kai phgame sto grafeio tou. Meta gelage pali sto giatro. Apisteutos xaxa. To domatio tou trwmou.

Eleonora epidi anisixisa kai egw gia to varos pou evale (asxeto an eimaste megala mwra xixi) mou eipe oti ta paidakia den anaptisonte me ton idio tropo kathe mhna kai idika tora to kalokairi den pernoun poly varos.

Αστα να πάνε!!!! χχχχ

Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Κι εγώ κι ο άντρας μου είμασταν πολύ αδύνατοι στο φαγητό ειδικά εγώ πολύ δύσκολη... λέτε να πήρε από εμένα??????χχχχχχ

Με την δουλειά πώς τα πας???? σου αρέσει??? έχεις κάποιον γνωστό??? γιατί γρήγορα την βρήκες.Μπράβο!!!

Εγώ προσπαθώ να συνηθίσω στο ξύπνημα γιατί η μικρή ξυπνάει γύρω στις 5-5.30 και μέχρι να φάει να ρευτεί...σηκώνομαι και άντε να βαφτείς να ντυθείς να βάλεις το ωραίο σου χαμόγελο και να ξεγελάσεις τους πάντες.......αυτό είναι το δύσκολο.. μετά η ώρα περνάει αστραπή στην δουλειά... Εννοείται ότι μετά ασχολούμαο μόνο με το μωρό μου.. δεν με νοιάζει τίποτα άλλο...

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

καρδουλα συλληπητηρια για το θειο σου.ζωη σε εσας.

καλυτερα να το συζυτησεις γιατι ειχαμε κι εμεις κατι παρομοιο με την ετερροθαλη αδερφη της μανας μου-απο αλλο γαμο του παππου.ειχε πεθανει η θεια μου απο καρκινο και την ημερα του μνημοσυνου εγω ειχα τον πολιτικο γαμο με τον αντρα μου.εμεις τον καναμε ομως αλλα εςιναι αλλιως γαιτι δεν ηταν τοσο κοντινα γενικα δεν ειχαν πολυ επαφη πριν.

ασχετο ομως η μανα μου δεν τους ειπε πως ειχαμε το γαμο

σημερα νιωθω αδυναμια οπως πριν να αδιαθετισω γιαυτο μαλον ποναγα χτες

PN8Qp2.png

csXep2.png

Της δίνω την κρεμα βανίλια ρυζάλευρο της Μιλουπα!!! την τρώει αλλά με δισκολία..

αλλά είναι αλήθεια?? 70 γρ ρυζάλευρο αντιστοιχούν σε 140 γάλα???

δηλ εμενα έτσι πάει???? παίρνει λίγο βάρος σταδιακά πάντα αλλά πήρε πάλι 5 πόντους ύψος..

τι αγχωνεσαι βρε θα κανει παρεα με τη δικια μου.μια απο τα ιδια

PN8Qp2.png

csXep2.png

μουρθε το δεμμα απο τα βιολογικα απο γερμανια, ειχα παραγγειλει, αφρολουτρο βελεντα, αυτο το βιολογικο γαλα της χολ, ενα σαμπουαν για εμενα, κατι αντικουνουπικα φυτικα για μωρα και μαρεσει γιατι μου βαζουν ενα σωρο δειγματακια μεσα, κρεμουλες βρεφικες, για προσωπο, καραμελιτσες, σαμπουαν και αλλα.ειναι σα να ανοιγω κουτι με εκπληξη χαχα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...