Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

hello !!!

Ο Νικόλας είχε ξυπνήσει από τις 5:30 το πρωί σχεδόν, δεν κοιμήθηκε καθόλου στον σταθμό και ήθελε όλο το μεσημέρι να μην κοιμηθεί και στο σπίτι. Ε τον βάλαμε με το ζόρι..βέβαια, αυτό σημαίνει πως θα ξυπνήσει κατά τις 7 και δεν θα πάμε θάλασσα, αλλά δεν πειράζει, θα πάμε για καφεδάκι εδώ κοντά..ε μα το ζουζούνι νομίζει ότι πάντα θα του περνάει το δικό του...

Αχ Νατάσσα και εγώ ακούω τον Νικόλα που έχει πάλι βήχα και τρέμω..λέω να του ξεκινήσω καμμιά μασκούλά από το βράδυ, να αποφύγουμε τα χειρότερα..γιατί έχει και μυξούλες αρκετές..

Σήμερα κατεβήκαμε στον άντρα μου και μείναμε μέχρι τις μία, βρε κορίτσια βαριέμαι απίστευτα να γυρίζω σπίτι και να είμαι μόνη μου μέσα σε 4 τοίχους..

αύριο λέω να φτιάξω μουσακά και θα βάλω να τηγανίσω από σήμερα να είναι έτοιμα για αύριο..ξέρω, ξέρω μπορώ να τα κάνω και ψητά, αλλά μουσακά φτιάχνω το πολύ 2 φορές το χρόνο, ας τον φτιάξω οριτζιναλ!!!

Θέλω διακοπές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τώωωωωωωωωωρρρρρααααααααα..!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

hello !!!

Ο Νικόλας είχε ξυπνήσει από τις 5:30 το πρωί σχεδόν, δεν κοιμήθηκε καθόλου στον σταθμό και ήθελε όλο το μεσημέρι να μην κοιμηθεί και στο σπίτι. Ε τον βάλαμε με το ζόρι..βέβαια, αυτό σημαίνει πως θα ξυπνήσει κατά τις 7 και δεν θα πάμε θάλασσα, αλλά δεν πειράζει, θα πάμε για καφεδάκι εδώ κοντά..ε μα το ζουζούνι νομίζει ότι πάντα θα του περνάει το δικό του...

Αχ Νατάσσα και εγώ ακούω τον Νικόλα που έχει πάλι βήχα και τρέμω..λέω να του ξεκινήσω καμμιά μασκούλά από το βράδυ, να αποφύγουμε τα χειρότερα..γιατί έχει και μυξούλες αρκετές..

Σήμερα κατεβήκαμε στον άντρα μου και μείναμε μέχρι τις μία, βρε κορίτσια βαριέμαι απίστευτα να γυρίζω σπίτι και να είμαι μόνη μου μέσα σε 4 τοίχους..

αύριο λέω να φτιάξω μουσακά και θα βάλω να τηγανίσω από σήμερα να είναι έτοιμα για αύριο..ξέρω, ξέρω μπορώ να τα κάνω και ψητά, αλλά μουσακά φτιάχνω το πολύ 2 φορές το χρόνο, ας τον φτιάξω οριτζιναλ!!!

Θέλω διακοπές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τώωωωωωωωωωρρρρρααααααααα..!!!

κλασσικό λάθος και μου χτύπησε στο μάτι..μέχρι την μία ¨-)

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Με το καλό η κουμπαριά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πήγα γραφείο χθες και σήμερα! Χθες άδικα τελικά, σήμερα έκανα δουλίτσα και θα πάω κι αύριο!!

Υπάρχει μια πιθανότητα να αναβάλλουμε γάμο και βάπτιση... θα δείξει!

Δεν έχω νέα, μόνο πολλές δουλειές έχω και βαριέμαι....

Διακοπούλες που είστε????

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Γεια σας κορίτσια και μωράκια!Σήμερα η μπέμπα με κατατρόμαξε....οταν την τάιζα άρχισε να γελάει δυνατά γιατι της φαινόταν αστείο το τραγουδάκι που λέγαμε και στραβοκατάπιε ....πήγε να πνιγεί ....μετα τα έβγαλε και άρχισε να αναπνέει και να κλαίει από τον φόβο της...Εγω περιττό να σας πω εκείνα τα δευτερόλεπτα πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω έτρεμα μετα δεν ήμουν καθόλου ψύχραιμη λέει ο Αλέξανδρος και πανικοβλήθηκα αλλα εσείς τι θα κάνατε;Δεν την ξαναταίζω αν γελάει με τίποτα της το είπα κιόλας να το ξέρει!!!Τα είδα όλα από τον φόβο μου!!!

Οσο για το θέμα φρούτα ρυζάλευρο κι΄εμάς πρώτα φρούτα μας έδωσε και τον άλλο μήνα είπε ρυζάλευρο,Είπε βέβαια φρουτόκρεμα με φρούτα εποχής αλλα εγω βάζω μισό μήλο,ένα αχλάδι ,μισή μπανάνα γιατι της αρέσει πιο πολύ..

mz6Up2.png

Καλε τι διαβαζω κουμπαριες;;;;;;;;;;;;; σουπερ!!!!!!!!!!!!!

Μπραβο κοριτσια...τελεια ειναι να γινονται τετοιες σχεσεις εδω ..μπραβο σας! Ναταλακι μου κ απο μενα παντα αξια κοριτσακι!:-D

καλα καρδουλα εγραψες ετσι; με το e-friends κ e-μωρα...χαχαχαχαχαχα..τελειο!

μα καλα ολες κρεμες δινεται μονο εγω ακομα οχι; σε καμια 10αρια μερουλες αρχιζουμε...κ εμεις πρωτα με ρυζαλευρο βανιλια κ μετα με φρουτακια...για το στομαχακι του....κ για τυχον αλλεργιες...με το ρυζαλευρο προετοιαμζεται το πεπτικο τους συστηματακι..μου ειπε η γιατρος να του παρω αυτη με την λιγοτερη ζαχαρη μεσα...κ μαλλον ειναι της Noutricia δεν ειμαι σιγουρη ..πρεπει να δω το χαρτι...αν κ μου ειπε επισης οτι πολλες εταιρεις εχουν μειωση κατα πολυ την ζαχαρη για θεμα ανταγωνισμου...Βασικα εγω δεν θελω να του δωσω καθολου ζαχαρη απο τωρα ...αλλα το σκετο ρυζαλευρο μου εχουν πει οτι δεν το πολυ τρωνε ..κ για αυτο δινουν την βανιλια ρυζαλευρο...

ειμαι πολυ περιεργη να δω πως θα κανει με την κρεμουλα του..το μωρακι μου..Θα την τρωει ολη ; ή θα τρωει μια ο μπεμπηςκ 5 η μαμα;χαχα...ελπιζω πως οχι!:-D

Να ρωτησω κατι; Η φαριν λακτε τι ειναι; κρεμα βανιλια κ αυτη; κ ποτε την δινουν ;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Καρδουλα υπαρχουν κ Humanna κρεμες; δεν το ηξερα...

εγω του δινω το Humanna AR το γαλα....Κυπριακο ειναι ε;:-D

καλο ειναι απο οτι φανεται του αρεσει κ δεν του προκαλει κ δοιαροια οπως το frisolac comfort....το ρυζαλευρο της εχει ζαχαρη ξερεις; ειναι σκετο ρυζαλευρο ή βανιλια;

Αχου Νατασα μου! παλι το μωρακι; περαστικα του να ειναι ....γρηγορα να γινει καλα το μαναρακι !!!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Καρδουλα υπαρχουν κ Humanna κρεμες; δεν το ηξερα...

εγω του δινω το Humanna AR το γαλα....Κυπριακο ειναι ε;:-D

καλο ειναι απο οτι φανεται του αρεσει κ δεν του προκαλει κ δοιαροια οπως το frisolac comfort....το ρυζαλευρο της εχει ζαχαρη ξερεις; ειναι σκετο ρυζαλευρο ή βανιλια;

Αχου Νατασα μου! παλι το μωρακι; περαστικα του να ειναι ....γρηγορα να γινει καλα το μαναρακι !!!

Kalhmera koritsia,

Emena simera pethane enas thios mou kai eimaste ligo sta down mas.

Re koritsia provlimatizome tora me th vaftisi. Mipws prepei na thn anavalw? Den tha einai oute 2 mhnes mexri tote. Eseis ti tha kanate?

Ramonitsa to Humanna einai Germaniko. Exei poly kala pragmata kai den einai toso emporiko opws ta alla. Apo oti diavasa den exei zaxari.

Natasa mou perastika sas.

Emeis simera tha pame paidiatro tha sas pw neotera argotera.

Καλημέρα κορίτσια!!

Ramona,η φαριν λακτε είναι από δημητριακά και γάλα, την βάζουν συνήθως όταν κλείσει τον 6ο- πάντα σύμφωνα με τον κάθε παιδίατρο. Επίσης, ήθελα να σου πώ για το θέμα των διακοπών και γενικά για το θέμα αποχωρισμού με τα παιδάκια μας..όλες στενοχωριόμαστε όταν τα αποχωριζόμαστε, αλλά να σκέφτεσαι πως είναι καλό ακόμα και για τόσο μωράκια να συνηθίζουν και με άλλους, πόσο μάλλον με παππού-γιαγιά. Και όσο μεγαλώνει είναι πολύ καλό να μην είναι κολλημένο πάνω σου..εμένα συνέχεια μου λένε για τον Νικόλα ότι είναι κολλημένος επάνω μας, αλλά τί να κάνει το παιδάκι εμάς βλέπει καθημερινά, δεν εχουμε παππού και γιαγιά κοντά μας. Και δεν τον θεωρώ μαμόθρεφτο, απλά εμείς είμαστε η ασφάλεια του και σε εμάς θα έρθει πρώτα. Θέλω να καταλήξω ότι τα παιδάκια μας τα αγαπάμε και τα λατρεύουμε αλλά καλό είναι και για εμάς και για την σχέση μας και για τα ίδια, να αλλάζουν και λίγο περιβάλλον..την 1η φορά που άφησα τον Νικόλα, ήταν 13 μηνών και κατάλαβε τα πάντα, φύγαμε για 2 ημέρες να πάμε Λεωνίδιο που βάφτιζε η κουμπάρα μου τον γιό της και όταν γύρισα με τόση λαχτάρα να τον αγκαλιάσω αυτός έπαιζε ανέμελος στην αυλή με τα λουλούδια!Ξέρεις πόσο πληγώθηκε ο εγωισμός μου??Χαχαχαχα..

Καρδούλα, συλληπητήρια, ζωή σε εσάς. Δεν ξέρω τί θα έκανα, μάλλον ανάλογα κατά πόσο ήταν κοντινός ή όχι και τί σχέση έχουμε σαν οικογένεια μαζί του.Η βάφτιση είναι ένα μυστήριο τέλειως διαφορετικό από τον γάμο, δλδ είναι κάτι ακόμα πιο ιερό- για εμένα- και όυτως ή άλλως δεν γίνεται και το "τρελό" πανηγυρι του γάμου..τί να σου πώ..!

Διαφημίσεις

Καρδούλα μου, συλληπητήρια, ζωή σε εσάς. Είναι πολύ κοντινός.. εγώ θα το ανεβαλα σίγουρα γιατι εχώ μόνο έναν!!! δεν θελω να το σκεφτομαι....

Κοριτσάκια μην μιλάτε για βάρος + ότι δεν τρώει στην καμμένη!!!χχχχχ

70 μλ κρεμα ρυζαλευρο τρωμε το απόγευμα μονο και σαν σημερα την ειχαμε ξεκινηση πριν μια εβδομαδα.. τι κανετε και τρώνε?????

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...