Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

θα τον παρω τηλεφωνο.Πραγματικα προβληματιζομαι γιατι ο νεαρος περιμενε να ξεκινησει το φαι για να κοψει το γαλα.

Και γω το μονο που δεν θελω ειναι αυτο.Πρωι και βραδυ θα πινουν γαλα ο κοσμος να χαλασει χαχαχαχα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

εφτιαξα παστιτσιο υπο το κλαμμα ρεσιταλ του μπεμπη/εκλαιγε γιατι φυσικα ηθελε παρεα και τωρα τον εχω αγγαλια και μου χαμογελαει και αναστεναζει.

νονα να ξερεις εχω μεγαλη αδυναμια στο φραγκισκακο.

καπως ηρεμησα με ντεπον.τι πονος κι αυτος

PN8Qp2.png

csXep2.png

εμενα ο μπεμπης κοριτσια εβαλε 650 γρ σε 3 βδομαδες,η μπεμπα απο την αλλη 200 τι να πω.ο μπεμπης ομως τρωει κι οταν δεν πειναει, ενω η μπεμπα δε ζηλευει οταν τρωμε.

ναταλιτσα ετοιμασου για βαρακια, να κανεις μπρατσα για να σηκωσεις τον παιδαρο.χαχα,

αυριο κοριτσακι θα παμε για τον υπερρηχο της μπεμπας.οποτε απο παρασκευη κανονιζουμε αν θες

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

να σε ακουσει η μπουμπου που λες οτι εχεις αδυναμια στον Φραγκισκάκο θα σου πω εγω!!

Εγω παλι Ελιτακι ετσι οπως τα βλεπω τα δικα σου δεν ξερω πιο προτιμω.Ειναι φατσονια για διαφορετικους λογους!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

θα τον παρω τηλεφωνο.Πραγματικα προβληματιζομαι γιατι ο νεαρος περιμενε να ξεκινησει το φαι για να κοψει το γαλα.

Και γω το μονο που δεν θελω ειναι αυτο.Πρωι και βραδυ θα πινουν γαλα ο κοσμος να χαλασει χαχαχαχα

εισαι σιγουρη?μηπως απλα δε θελει εκεινη την ωρα?πιο μετα δεν πινει?

σημερα θα δοκκιμασουμε αρακα για μεσημερι με καροτακι.

το βραδυ η φρουτοκρεμουλα μας.

PN8Qp2.png

csXep2.png

το τσεκαρισα 2η μερα δηστυχως.Εδωσα το αχλαδι και μολις πηγα να του δωσω γαλα αρχισε να τσιναει.Του δινω το κουταλι γλυφώτανε το ατιμο το πλασμα.Τα απογευμα καταβροχθίζει το ρυζαλευρο το βραδυ πινει 100 με το ζορι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

φτιαχνεις πουρεδες απο το βιβλιο?

nai :D:D:D

με επιασες και το συμβουλευομαι.

σιδερο παλι εκανα ενα διαλειμα.ευτυχως οχι πολλα.πηρα ενα μπλουζακι και δυο φορεματακια απο ζαρα για τα παιδια παλι, οχι για μενα.αφου ηταν πολυ φτηνα με 5 ευρω πηρα και για του χρονου χαχα.

καρδουλα εγκεφαλογραφημα απλα προληπτικα κανουν στα μωρα που μπαινουν θερμοκοιτιδα ειναι εντελως προληπτικος ο ελεγχος.οο μπεμπης δεν κανει ας πουμε μονο η μπεμπα- αγαπουλα χιχι.στους 6 με 8 μηνες πρεπει.εντομεταξυ για να γινει υποτιθεται πως ειναι ανοιχτο ακομα το κεφαλακι.της μπεμπας ειναι

PN8Qp2.png

csXep2.png

Δίκιο έχετε, γι' αυτό δε με ανησύχησε και ο παιδίατρος, έπεσε βέβαια και από την 90η καμπύλη πήγε στην 75η.... Σιγά τα αυγά, πάλι πολύ ανεπτυγμένος είναι. Έβαλε και 2,5 πόντους σε ύψος. Είπε ο γιατρός αν δούμε πως δεν παίρνει βάρος με τα φρουτάκια θα του βάλουμε και κρέμα το απόγευμα, διαφορετικά από τον 6ο και μετά.

Λες να τον κυνηγάω καρδούλα μετά για να χάσει; Μπορεί, αν πάρει από μένα που είμαι μια ζωή στη δίαιτα.... Αν πάρει πάλι από τον πατέρα του το άτιμο πλάσμα θα τρώει τα τέρατα και δε θα βάζει γραμμάριο. Θα λαλήσω.....:tongue::tongue::tongue:

Γεια σας κι από μενα από το ομορφο χωριο μας.

Με το καλο η κουμπαρια κοριτσια (στην αρχη νομιζα οτι θα ανακοινωνατε καμια εγκυμοσυνη).

Μια χαρα περναμε εδω, αν εξαιρεσουμε οτι ο μπεμπης ξανακυλησε πάλι, με μασκες τον εχω. Ο γιατρος λεει οτι ειναι τυχαιο, αλλα το Μαϊο που μπηκαμε με βροχιολυτιδα ηταν πεντε μερες μετα το prevenar. Και τωρα πάλι πεντε μερες μετα τη δευτερη δοση ξεκινησε παλι ενας βηχας, ευτυχως τον πλκωσαμε στις μασκες κατευθειαν και πιστευω γλιτωσαμε το νοσοκομειο.

Τωρα περιμενω να ξυπνησει να δωσω πρωτη φορα ρυζαλευρο, πηρα της novolac ρυζι με καροτο. Μετα από δεκα μερες φρουτα, ξεκινωντας με πορτοκαλι και ανα τεσσερεις μερες προσθετουμε ενα επιπλεον.

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...