Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

¨Καλημερες κοριτσια.βλεπω που λετε για μειωση γευματων.εμενα μες τη μερα ειναι λιγοτερο πεινασμενα αλλα το βραδυ με ξυπνανε ειδικα ο μπεμπης.μπορει ναναι και διψα ομως απο τ ζεστη.δηλαδη γενικα δεν εχουν μειωσει τα γευματα παρολο που τρωμε δυο φορες.μαλιστα το βραδυ δινω φρουτοκρεμουλα που φτιαχνω εγω με δικο μου πουρε φρουτων, ρυζαλευρακι και γαλα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Παντως και εμεις το καναμε το εμβολιακι μας σημερα.Η παιδιατρος τη βρηκε λιγο ζωηρουλα.... 6870γρ. και 66 εκατοστα. Στο μεταξυ πηγα σε αλλη παιδιατρο γιατι η δικη μας λειπει αλλα μου φανηκε πολυ καλη

Παντως μου ειπε να ξεκινησουμε στερεα τροφη συστηματικα (ως τωρα της ειχα δωσει μερικες φορες απο μονη μου) και χαρηκα γιατι η αλλη παιδιατρος επεμενε να αρχισουμε οταν κλεισουμε τον 6ο. Αυτο το ρυζαλευρο της Ηοlle τι λεει? Το χρησιμοποιει καμια?

κοριτσια το εκανα βγηκα μεχρι το ψιλικατζιδικο ενω κοιμοντουσαν.ε δε γινοταν αλλιως επρεπε να παρω γαλα και γαμωτο πριν 4 λεπτα ηρθε το δεμ αμε κουριερ με τα πραγματακια απο γερμανι και δε με βρηκε εδω γκαντεμια.

εντομεταξυ δεν ξερω αν θα μου ρθουνε αλλα ποναω παρα πολυ στη μητρα στην τομη.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Ρια μου δεν το εχω παρει της Ηolle αλλα ξερω οτι ειναι καλο.Και η Ελιτα νομιζω και η Σοφια το δίνουν.Τουλαχιστον δεν εχει ζαχαρη.Απο γευση δεν ξερω αν ειναι καλο

Λοιπον φαγαμε 2 μερα αχλαδι.Εχω ενα καλο νεο και ενα κακο

Το καλο ειναι οτι τρελαθηκαν!Ηθελαν και αλλο!

Το κακο ειναι οτι ο Χρηστος απο την στιγμη που εφαγε ρυζαλευρο και τωρα αχλαδι δεν θελει το γαλα.Τι θα κανω????Θα πηδηχτω απο το παταθυρο!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

εγω.απλα ειναι σκετο ρυζαλευρο χωρις ζαχαρη και διαφορα να το ξερεις.δεν ειναι κρεμα βανιλια.σκετο ρυζαλευρακι.εγω αυτο εχω

Το ξερω πως ειναι σκετο αλλα με τι το φτιαχνεις, με γαλα ή με νερο???? Το τρωνε τα μικρα???? Θα της παρω μαλλον γιατι τα δειγματα που μου εδωσε η γιατρος της μιλουπα ηταν τιγκα στη ζαχαρη (τα εφαγα εγω εννοειται που ειμαι γνωστη γλυκατζου)

με γαλα το φτιαχνεις.Δεν ξερω αν φτιαχνεται με νερο

Εγω παντως που τους δοκιμασα της frezylac παραλιγο να κανουν εμμετο

Αν εχει φαει την γλυκια το πιο πιθανο ειναι να μην της αρεσει

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

τι εχει ο καιρος ποναω παρα πολυ δεν εχω ξαναπονεσει ετσι.ηπια ντεπον.ποναω ακριβως στο κεντρο

δεν ξερω υποθεσεις κανω.Και γω ποναω καποιες φορες και χωρις λόγο

Και μονο εσωτερικα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Δεν ξερω βρε κοριτσια αν ειναι αναποδα... ετσι μου ειπε η επιστημη....

Κι εμένα η...επιστήμη πρώτα φρούτο μου είπε. Στην αρχή μήλο, σε 5 μέρες και αχλάδι, σε 5 και χυμό πορτοκάλι και σε 5 ακόμα και μπανάνα. Ρυζάλευρο άμα κλείσει τον 6ο...

Γυρίσαμε από παιδίατρο, όλα καλά μέχρι στιγμής. Αχ, ελπίζω να μην κάνει πυρετούλι. Στεναχωρήθηκα λίγο γιατί το παιδί δεν έβαλε ούτε γραμμάριο αυτό το μήνα. Γι' αυτό είπε να τον ξεκινήσουμε φρουτάκια.....

αα ωραια!Εγω τωρα που εχω περιέργεια τελικα πιο ειναι το σωστο ποιος θα μου την λυση που οι επιστημες λενε οτι θελουν?Φρουτο ή κρεμα?Κρεμα ή φρουτο?χαχαχαχα

Κραταει σιλουετα ο σκιουρος cate!!Μην αγχωνεσαι.Εγω τι θα κανω που δεν θελει το γαλα τωρα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Αντε σκιουρομανουλα καλες μασες και σε εσας....

Οσο για τα κιλα μην τρελαινεσαι, καποιες φορες εχουν και αυτα τα σκαμπανεβασματα τους... Τωρα με τα φρουτακια θα δεις θα παρει χωρις να το καταλαβεις... Ισως απο το γαλα σου δεν χορταινε αρκετα...

mYQbp2.png

cate, μη στεναχωριεσαι για το βαρος αν ειναι μεσα στις καμπυλες και αν δεν εχει χασει βαρος. Μηπως τωρα ηταν νηστικος ενω την προηγουμενη χορτατος??? παιζει ρολο παντως ακομη και αν εχουν ενεργηθει προηγουμενως γιατι οι ψηφιακες ζυγαριες ειναι πολυ ευαισθητες. Παντως δεν αναπτυσσονται παντα με τον ιδιο ρυθμο. Εμενα εβαλε μονο μισο ποντο τον τελευταιο μηνα αλλα τωρα ισορροπησε γιατι τον περασμενο μηνα ειχε βγει εξω απ'τη καμπυλη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...