Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

18 ωρες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

τοσο πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ουγκ!

με το πιο γρηγορο;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερες!!!

Εμεις καναμε το εμβολιακι μας εχθες και ημασταν κυριες!!! Εκλαψε ελαχιστα την ωρα που την τσιμπησε και μετα μια χαρα....

Επιτελους αρχιζουμε φρουτοκρεμα και εμεις... Απο το Σαββατο ομως ειπε να εχει περασει η γκρινια απο το εμβολιο και μετα απο μια εβδομαδα και ρυζαλευρο!!! Οποτε σε δεκα μερες τα πεντε γευματα θηλασμου θα γινουν 3!! Να ξεκουραστει και η δολια μανα λιγο.....

Ααααα απο βαρος 6900.... και ειχαμε και την διαρροια και την αφαγια μια εβδομαδα... μια χαρα ειπε ο γιατρος

mYQbp2.png

Cate mou aresei poly to blog sou

Loipon mpikame sth pisina tou aderfou mou simera. Kala o mpemphs htan ola ta lefta. Kounage xerakia podarakia kai olo gelouse xe.

Ευχαριστώ καρδούλα μου. Θέλω κι εγώ μωράκι σε νεράκι. Ελπίζω ο γιατρός να μας αφήσει:):):)

Καλημερες!!!

Εμεις καναμε το εμβολιακι μας εχθες και ημασταν κυριες!!! Εκλαψε ελαχιστα την ωρα που την τσιμπησε και μετα μια χαρα....

Επιτελους αρχιζουμε φρουτοκρεμα και εμεις... Απο το Σαββατο ομως ειπε να εχει περασει η γκρινια απο το εμβολιο και μετα απο μια εβδομαδα και ρυζαλευρο!!! Οποτε σε δεκα μερες τα πεντε γευματα θηλασμου θα γινουν 3!! Να ξεκουραστει και η δολια μανα λιγο.....

Ααααα απο βαρος 6900.... και ειχαμε και την διαρροια και την αφαγια μια εβδομαδα... μια χαρα ειπε ο γιατρος

Εμείς εμβόλιο σήμερα κι ελπίζουμε να μας πει κι εμάς φαγάκι γιατί στράγγιξε η δόλια μάνα. Άσε που γυρίζω δουλειά σε 10 μέρες. Φρίκη.

Διαφημίσεις

Εμεις σε δεκα μερες φευγουμε επιτελους για διακοπες.....

Εναν ολοκληρο μηνα..... το μονο κακο ειναι πως δεν θα εχω ιντερνετ και βρε κοριτσια θα μου λειψετε πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.......:(. Εδω που τα λεμε ειστε σουπερ παρεουλα κυριως στα δυσκολα.....

mYQbp2.png

Καλημέρα μανούλες!!!

Πολύ ζέστη!!!!

Αχ βρε κορίτσια, το έχουμε πεί, κάθε παιδίατρος έχει δικές του μεθόδους!

Γιώτα πάρε ένα τηλ, μήπως και μπερδεύτηκε, συμβαίνουν και αυτά!

Εγώ από εβδομάδα της αρχίζω χορτόσουπα, θα βάλω πατάτα, καρότο, κολοκύθι και λίγο σέλινο και βλέπουμε...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

χαχαχα λοιπον εκτος απο τον παιδιατρο που μου ειπε πρωτα ρυζαλευρο ανοιξα και το "ταισε με"και λεει το ιδιο ακριβως

"Το ρυζαλευρο αποτελει μια τελει τροφή για τα πρωτα βηματα του απογαλακτισμου.Ειναι ηπιο και απαλο στο ανωριμο πεπτικο συστημα του μωρου σας"

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

μου εδωσε ο παιδιατρος ενα παρα πολυ ωραιο προγραμμα διατροφης

Πως ξεκινας,με τι και σε τι ποσοτητες καθε μερα

Εμεις σημερα τρωμε 2 κουταλιες της σουπας αχλαδι!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Δεν μπερδευτηκε γιατι μου τα εχει γραψει.... Ρωτησα και την αδερφη μου που εχει δυο διαολακια και τις δυο κουμπαρες μου και μου ειπαν και αυτες πρωτα φρουτα και μετα ρυζαλευρο... ουφφφ.. μπερδευτηκα χειροτερα

mYQbp2.png

Γεια σας κοπελίτσες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι διαβάζω??? Κουμπαριά???? Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άντε με το καλό!!!!!!

Εγώ εδώ στην δουλειά.... και ακόμα την δουλειά τόσο μηνών που έλειπα δεν την έχω αρχίσει...... αφήσει..

Ασχολούμε με την βάφτιση!!!

Βρήκα φόρεμα δικό μου από τον Αναγνωστόπουλο στο Mall μετά από ψάξιμο!!!!

και ψάχνω φορεματάκι για την μπεμπούλα μου...

lX5Hp3.png

Καλημερα!!!!

Γιωτα μην αγχωνεσαι, ο καθε παιδιατρος εχει το συστημα του.... Εγω σε ολα τα παιδια ξεκιναω το πρωι με φρουτο(μπανανα αχλαδι και μηλο) και την επομενη βδομαδα προσθετω κρεμα βανιλια ρυζαλευρο το απογευμα (αν και παντα προσπαθω να το αποφυγω γιατι δεν προσφερει πολλα περα απο θερμιδες). Η παιδιατρος το συστηνει γιατι αν ξεκινησουν με κρεμα συνηθιζουν τη γλυκεια γευση και μετα δεν θελουν τα φρουτα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...