Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μην στεναχωριεσαι ολγαααααα!!! Σου υπόσχομαι ότι μόλις γυρίσουμε θα έρθουμε για καφεδάκι αλλά θα το συνδυάσουμε με μπανακι!!!

Rialili να τους χαιρεσαιιιιιι!!!!!

γυρνατε σημερα/προσπαθουσα να σου στειλω μια φωτο το μπεμπη αλλα δεν ερχοταν.δεν παιρνεις μμσ?

λοιπον θα παμε μαζι στα γκαπ οποτε θες.στο γκολντεν.που ειναι οι αλλε μανουλες κατεβηκατε ολες παραλια?

κατερινα. ινκα?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευτυχως εδω τις καθημερινες ειναι ωραια.Δεν ειναι τόοοσο πήχτρα!

Ναταλια εννοειται και μπανακι!Οχι σ/κ ομως

Η Κατερινα εφυγε για διακοπες για τα αλλα κοριτσια δεν γνωρίζω

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Ευτυχως εδω τις καθημερινες ειναι ωραια.Δεν ειναι τόοοσο πήχτρα!

Ναταλια εννοειται και μπανακι!Οχι σ/κ ομως

Η Κατερινα εφυγε για διακοπες για τα αλλα κοριτσια δεν γνωρίζω

καλο μπανακι στη μαμα και στα δυο τις αντρακια

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Στο καροτσι αλλα δεν εκανε τοση ζεστη.Σημερα λεω να επιχειρησω να τα βαλω σε καμια ξαπλωστρα.Λες να φερουν καμια κολοτουμπα και να πεσουν με τα μουτρα μεσα στην αμμο?Αυτο μου ελειπε.Αλλα και το καροτσι ειναι στενο βρε παιδι μου

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Χρόνια πολλά Riaili για τον αντρούλη σου, να τον χαίρεσαι και να περάσετε καλά..

Συμπεθέρα, μόνη σου πας στην παραλία με τα μωρά? Καλέ πως τα φέρνεις βόλτα?

Και εμείς περιμένουμε να ξυπνήσει ο Νικόλας και φύγαμε, σχεδόν κάθε απόγευμα το κάνουμε..

Και εγώ θέλω να ψωνίσωωωωωωωωωωω...αλλά σκέφτομαι καλύτερα Αθήνα..μετά λέψω θα τα έχουν πάρει όλα μέχρι να πάω..και μετά σκέφτομαι-το βασικότερο- πώς δεν έχω λεφτά!καλό?????????????χαχαχαχαχα..!!!

Κουμπάρες, θα είναι σουπερ η βάφτιση..πότε είπαμε Ελίτα? Δεν βρίσκω και την λίστα..να την κάνουμε διαδικτυακή καλέ να παρακολουθούμε online!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

κοριτσια κουτσομπολιο.παρος

μου πε ο αντρας μου πως μια ξαδερφη του που εμενε παλια διπλα στο σπιτι της μενεγακη στο φαληρο οταν ηταν μαθητρια οταν βρισκοταν με το γκομενο σηκωνε ολη τη γειτονια απο τις φωνες χαχα!!!!κινκι η μενεγακη ε?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλες κ μπεμπακια!:-D

Καλε ποσα πολλα γραψατε;χαχα που να τα διαβασω ολα αυτα!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εμεις τελικα φυγαμε με τον αρρεν 3 μερες για Ελαφονησο..αφησα τον μπεμπη στην μαμα μου 3 ολοκληρες μερες η σκυλα η μανα..κ εριξα ενα κλαμα..αλλο πραγμα.....! δεν ξαναπαω διακοπες χωρις ζυμαρουλη τελικα!

Το πρωτο βραδυ ξυπνησα κατα τις 5 το πρωι...σηκωθηκα απο το κρεβατι 6 παρα..πηγα εκατσα στην βεραντα...καπνισα...εβγλατα τα φρυδια μου χαχα....ατενιζα την θαλασσα κ κατα τις 7.30 πηγα κ ξανακοιμηθηκα κουτσα στραβα..μου ελειπε πολυ το μωρακι μου!

Καλα ηταν ...η αληθεια ειναι οτι ξεκουραστηκα απο το 24ωρο τρεξιμο...αλλα.....

απο την μια ηθελα αυτη την ξεκουραση ..αλλα απο την αλλη μου ελειπε τρομερα..

Δηλαδη ρε κοριτσιαδεν θα μπορω να πηγαινω ποτε χωρις το παιδι διακοπες; ή θα μου φυγει αυτο καποια στιγμη; δεν θελω να γατζοθει επανω μου κ να μην καθεται πουθενα κ εχω προβλημα μετα..αλλα ουτε κ εγω να με πιανει αυτο το πραγμα κ να μην μπορω να τον αφησω...αλλο για 1 βραδυ κ αλλο για μερες!αααχ

Τωρα λεμε να παμε με την μαμα μου κ τα αδερφακια μου κ ζυμαρουλης εννοειται στην Ροδο...για καμια βδομαδουλα..

ξερετε ποσες ωρες ειναι περιπου;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

ηρθα κι εγω.δε γραψατε πολλα.παλι τελευταια ωρα στα μαγαζια.δε βρηκα τιποτα για μενα δε μου αρεσε τιποτα.και τωρα δοκιμαζω ολα τα φουστανια μου να δω τι μου κανει.ε τα μισα καπως φοριουνται.ειδα ενα μαγαζακι που κατι μου αρεσε και ηταν και φτηνα γιατι και αλλα μαρεσαν αλλα ηταν πανακριβα αλλα θα παω αλλη μερα γιατι ειχε κλεισει.

πεδιλα τα ιδια.πηγα πειραια που εχει καμοια παπουτσαδικα στη σειρα τιποτα και κατι που μαρεσε δεν ειχε νουμερο.ασε που δε χωρανε οι πατουσαρες μου πουθενα .ο αντρας μου μου ειπε πως τα δαχτυλα των ποδιων μου μοιαζουν με τα cheesy bites μοτσαρελακια της pizza hut!!!!!

κλαψ!!!!!1τοσα ωραια πεδιλακια και ολα με χτυπανε και μου κανουν φουσκαλες.

μονο τα birckenstock που ειναι φαρδια μου πανε ωραια.

α και μου ειπε αν θελω να με παει σε ενα μαγαζι με ειδη δυτων να παρω βατραχοπεδιλα χαχα θα μου κανουν σιγουρα.

ασε σας λεω δεν ειναι ποδι αυτο ειναι σταδιο!!!!!!ευτυχως η κορη μου εκανε ωραιο πατουσακι με μακρια δαχτυλακια

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...