Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

ΜΑΡΗΗΗΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΑ?:rolleyes:

ΑΝΤΕ ΕΙΠΑΜΕ ΚΕΡΝΑΩ ΦΡΕΝΤΟΤΣΙΝΟ:mrgreen:

φαγωθηκες βρε συ.δεν εχω αμαξι αυτες τις μερες τοχει ο συζυγος, η ΛΑΡΤΖ ΑΓΑΠΗ, το δικο τους τοχουμε δανεισει σενα ξαδερφο που τον τρακαραν.αντε τωρα.σου λεω δε μπορω να παω πουθενα κι εχει και το καροτσι μαζι ο χαζος δε μου το αφηνε.τεσπα θαρθει να μας παρει να κατεβουμε πειραια για μια δουλεια

και μετα του πα πως θελω να παρω κανα μπλουζακι και πεδιλακι.\

Γιοτα ετσι σωστη μαρεσε το επιχειρημα,η λαρτζ αγαπη, με την μεγαλη αγαπη- εγω, κανμε τη μικρρη αγαπη και τον αγαπουλινι!!!!

ολγιτσα ομως δε σε ξεχνω θα κανονισουμε βρε ομορφια

PN8Qp2.png

csXep2.png

θελω καφε κι δεν εχω γαλα για εσπρεσο και δεν εχω και καροτσι να παω στο ψιλικατζιδικο!!!!!!!

ζεστη σημερα.δυο μερες τωρα 4 πλυντηρια.σιδερωσα τα δυο.μενον αλλα δυο.το ενα θα το στειλω στην πεθερα.αυτο με τα σεντονια και πουκαμισα.η χειροτερη μου.χαχα!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

στις 5 δινω ρυζαλευρο στα μωρα,τα βαζω στο αυτοκινητο και παμε να αράξουμε στην παραλία μεχρι τις 9.Μετα μπανιο μαμ και νανι.Και γω κανενα grey's anatomy που δεν το εχω δει ολο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

στις 5 δινω ρυζαλευρο στα μωρα,τα βαζω στο αυτοκινητο και παμε να αράξουμε στην παραλία μεχρι τις 9.Μετα μπανιο μαμ και νανι.Και γω κανενα grey's anatomy που δεν το εχω δει ολο

ζωη και κοτα ε?τυχερη.τι καλα ναχαμε τη θαλασσα διπλα.εχει κοσμο εκει που πας καθημερινες?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...