Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μανουλες.... Τι ανακοινωσεις ακουω..... πειτε μας , εχουμε αγωνια!!!!!! Σημερα γιορταζει ο αντρουλης μου και την Πεμπτη η μεγαλη μου κορουλα!!!!!! Εορταστικη εβδομαδα.... Ελιτα, εννοειται πως θα χαιρομουν πολυ να εχουμε και δευτερη Αγαπουλα στο καφε!!!!!! Εγω ημουν λιγο αρνητικη για το συγκεκριμενο ονομα (για τους λογους που λεει η Κατερινα) αλλα τελικα δεν υπηρχε ονομα που να της ταιριαζει περισσοτερο!!!!!! Σαν δευτερη επιλογη ειχα το Μαρινα και εννοειται πως μεχρι να καταληξουμε εδω σκεφτηκαμε οσα δεν μπορειτε να φανταστειτε...... Παντως ηθελα οπωσδηποτε ονομα που να εχει γιορτη και μαλιστα μεσα στο σχολικο ετος γιατι για τα παιδια ειναι σημαντικο (τους αρεσει να τους ευχονται οι συμμαθητες, να κερνανε κλπ)

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας μετά από μια επεισοδιακή κυριακή μέχρι να ετοιμαστούμε και να φύγουμε ισα ίσα χώρεσαμε στο αμάξι... Ήρθαμε και βρήκαμε το σπίτι της αδερφής μου σε άθλια κατάσταση και εντάξει ξέραμε ότι θέλει καθάρισμα αλλά δε θέλω να σας το περιγράψω μια αηδία καθαρίζα όλη μέρα και πάλι δεν έστρωσε ευτυχώς είχα τον ατμομαγειρα αλλιώς θα σιχαίνομουν και να μαγείρεψω κατά τα αλλά όλα σούπερ είμαστε όλη μέρα έξω καφέ φαΐ Βόλτες σας διαβάζω και επανέρχομαι ίσως

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοπελες μου τι κανετε!!! Εμεις καλααααα μια χαρουλα δοξα το θεο! απο που ν΄άρχισω.....

Θελω να να μαθω τι θα ανακοινωσετε ελααααα Ελιταα πες, Ναταλια αντε πειτε καλε!!!

Καρδουλα σιδεροκεφαλη στη δουλειαααα!!!

Μαμυ κλεισαμε επιτελους διακοπες στην ακτη Ελιας στο athemus sea 16 - με δε ξερω ποσο Αυγουστου 12 μερες, που ειστε εσεις???

Γιωτα και γω εχω του κοσμου τις δουλειες αλλα λεω να περιποιηθω λιγο εμενα σημερα και αρχισα οπως βλεπεις με το να μπω στο φορουμ!!!!

Γυρναω στη δουλεια 1 Νοεμβριου αν δεν αλλαξει κατι!

Ευχαριστω πολυ γιατη συμπαρασταση σχετικα με τα θεματακια μου!!!

Ναταλια καλη επιστροφη και υπομονη μεχρι τον Αυγουστο που θα συναντησεις τον αντρουλη σου!!!!

φιλακια τα λεμε παλι παω να κανω αποτριχωση αουτς!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...