Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια

τι δωρο σκέφτεστε να κανετε στους νονους των μωρων σας??

Ο δικος μας νονος ειναι 14 ετων ...δεν ξερω τι να του παρω...καμια ιδεα??

disneyland !!!!!!!!!!!!!!!!

διαφορετικα ενα playstation θα το ευχαριστηθει σιγουρα εκτος αν δεν θελουν οι γονεις του...

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!!!όλες καλά???

Σήμερα κατεβήκαμε και εμείς στο γραφείο του άντρα μου αλλά έτρεχε σαν τρελός με αποτέλεσμα ούτε να μπορώ να του αφήσω έστω για 10 λεπτά τη μπέμπα και να φάμε και τη ζέστη στη μούρη!οεο!!

Υδροχοάκι, γιατί δεν του παίρνεις ένα ρολόι?Το φοράει και μεγαλύτερος..επίσης κανένα ηλεκτρονικό όπως είπε η Ελίτα, γιατί όχι? Λαπτοπ μικρό, τύπου 300 ευρώ?Φωτογραφική μηχανή?Υπαρχουν πραγματάκι βρε..;)

Σήμερα η μπέμπα έχει φάει τον σκασμό, γι αυτό και όλοι μας λένε πώς έχει παχύνει!Χαχαχαχα,,οκ λέω μωράκι είναι, μην τρελαίνεστε!

Σε όλες τις μανούλες που θηλάζετε, μπράβο σας, μέχρι εδώ που έχετε καταφέρει να θηλάζετε αποκλειστικά είναι υπέροχο, μην νιώθετε τύψεις αν κουράζεστε μερικές φορές...

Φιλάκια σε όλες, τα λέμε αύριο!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

ντισνειλαντ ωραια ιδεα.καλυτερη απο το ηλεκτρονικο που αποβλακωνουν αν και θα το εκτιμισει ιδιαιτερα.εγω τοπα για πλακα.σιγουρα ομως εχεις πολλες επιλογες.πες οτι ειναι ο γιος σου τι δωρο θα τουκανε στα 14

PN8Qp2.png

csXep2.png

Εμείς πάντως για τον κουμπάρο που είναι 35 και πάει στα 14 το σκεφτόμαστε το playstation.....

Κορίτσια την Τετάρτη πάμε για εμβόλιο και φοβάμαι μην μου κάνει πυρετούλι όπως τον προηγούμενο μήνα. Δε θέλωωωωωωωωωωωωω

Αλλά θα μας αρχίσει και φρουτάκι, οπότε μπορεί και να θέλω..........

Διαφημίσεις

Οχι δεν κοιμουνται ακομα.ο μπεμπης εχει ορεξη για χαδια και επειδη φωναζε ξυπνησε και τη μπεμπα που κοιματαιι απο τις 11μιση.

να πω την αμαρτια μου εχουμε κι εμεις ενα wi-σπορτσ, καραοκε και fit, xaxa.

35 sta 14 e?

riaili, δε ζηλεψαμε αλλα επαναφεραμε το ονομα της μπεμπας χτες με τον αντρα μου και αρχισαμε να ξαναλεμε το αγαπη γιατι τουχει κολλησει το τραγουδι εισαι η ελπιδα μας πηδα μα πηδα μας και πως θα της το λενε στο σχολειο τα αγορια και τετοια ασε.και του λεω πως αν τη λεμε αγαπη και λεει και μενα θα μπερδευομαστε και μου πε να λεει εμενα μεγαλη αγαπη, και αυτη μικρη.

δεν ξερω αμαν πια με αυτο το ονομα πρεπει να κατασταλαξουμε.εκανα μια ψηφοφορια και ολοι λενε αγαπη εκτος απο την αδερφη μου.μετα εβαλα κληροτιδα και ρωτησα να πουνε εναν αριθμο.σε καθε ονομα αντιστοιχουσαν 5 αριθμοι.και παλι βγηκε αγαπη.τι αλλο να κανω η γυναικα.οταν κατασταλλαξουμε θα σας βγαλω ανακινωθεν.

ελπιζω να μην πειραζει να εχουμε αλλη μια αγαπιτσα στο φορουμ,ε ε?

PN8Qp2.png

csXep2.png

με τα πολλα κινδυνευει να της μεινει το μπεμπα!!!!!εχουμε μια θεια που τη λενε ετσι και κανεις δεν ξερει πως τη λενε.ολοι τη φωναζουν μπεμπα.

οπως ενα ν αλλο που τον λενε μπουλη.απο το μπεμπουλης

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημερααααααααααααααααααα

Ελίτα, πολύ ωραίο το Αγάπη, πολύ ωραίο και το Ελπίδα! Σίγά βρε μην ξέρουν τότε τα παιδάκια αυτό το τραγούδι με το ελπίδα..κλπ..χαχαχαχα!!

Ετσι σκεφτόμουν και εγώ για το Ιόλη, ότι θα της λένε πήρε το όνομα του νερού..χαχαχα!!

Εντωμεταξύ εδώ στη Κρήτη, το Νεφέλη το εκλαμβάνουν ως σύννεφα πολλά, δηλαδή καταιγίδα και άρα όχι τόσο καλό!Η γιαγιά του άντρα μου, μου λέει "όφου παιδί μου, εκιονά τα ανέφαλα ήντα τα 'θελες?" μτφρ:τί της ήθελες τις συννεφιές? χαχαχα...

Φτιάχνω μοσχαράκι βραστό και μετά θα βράσω στο ζωμό τα μακαρονάκια και μετά κρητικό ανθότυρο και γιαμι,γιαμι!Ανωγειανή μακαρονάδα το λένε εδώ..(τί έγινε, παραδίδω κρητικά μαθήματα η πελλοπονήσια???)

Φιλάκια σε όλες!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααααα!! Τι κάνετε κοριτσακια μου;;;

Εχθές το βράδυ πήγαμε στην παργα και ήταν σαν να ήμαστε σε νησί!! Ηπιαμε&τα ποτακια μασ&γυρισαμε στις 1:30!! Αχχ ποιος τα μαζεύει αύριο και γυρίζει πίσω;;

Έχουμε να κάνουμε ανακοίνωση Ελιτα να την κάνω;;;;;;;

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημερα!!!

Εχθες το βραδυ ημουν τοοοοοοσο κουρασμενη που μολις ταισα την μικρη απλα την εδωσα στον μπαμπα της να ρευτει και εγω αποκοιμηθηκα με τα ρουχα!!! Και ξυπνησα σημερα το πρωι.... Και εχω παλι του κοσμου τα πραγματα να κανω...

mYQbp2.png

Εχθές το βράδυ πήγαμε στην παργα και ήταν σαν να ήμαστε σε νησί!! Ηπιαμε&τα ποτακια μασ&γυρισαμε στις 1:30!! Αχχ ποιος τα μαζεύει αύριο και γυρίζει πίσω;;

Τι ανακοινωση καλε??????

Λεγε....

mYQbp2.png

Οχι δεν κοιμουνται ακομα.ο μπεμπης εχει ορεξη για χαδια και επειδη φωναζε ξυπνησε και τη μπεμπα που κοιματαιι απο τις 11μιση.

να πω την αμαρτια μου εχουμε κι εμεις ενα wi-σπορτσ, καραοκε και fit, xaxa.

35 sta 14 e?

riaili, δε ζηλεψαμε αλλα επαναφεραμε το ονομα της μπεμπας χτες με τον αντρα μου και αρχισαμε να ξαναλεμε το αγαπη γιατι τουχει κολλησει το τραγουδι εισαι η ελπιδα μας πηδα μα πηδα μας και πως θα της το λενε στο σχολειο τα αγορια και τετοια ασε.και του λεω πως αν τη λεμε αγαπη και λεει και μενα θα μπερδευομαστε και μου πε να λεει εμενα μεγαλη αγαπη, και αυτη μικρη.

δεν ξερω αμαν πια με αυτο το ονομα πρεπει να κατασταλαξουμε.εκανα μια ψηφοφορια και ολοι λενε αγαπη εκτος απο την αδερφη μου.μετα εβαλα κληροτιδα και ρωτησα να πουνε εναν αριθμο.σε καθε ονομα αντιστοιχουσαν 5 αριθμοι.και παλι βγηκε αγαπη.τι αλλο να κανω η γυναικα.οταν κατασταλλαξουμε θα σας βγαλω ανακινωθεν.

ελπιζω να μην πειραζει να εχουμε αλλη μια αγαπιτσα στο φορουμ,ε ε?

35 στα 14.... Εγώ είμαι 32 στα 15.....(θέλω κι εγώ το wii-fit.....)

Εγώ ψηφίζω Ελπίδα πάντως. Συγγνώμη Ρία μου, αλλά το Αγάπη, μου φαίνεται πως μπερδευεται πολύ με το αγάπη του καθημερινού λεξιλογίου....

Άντε ντε, μας σκάσατε....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...