Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!

Ελεονωρα και εγω νομιζω πως επειδη το καθε παιδακι ειναι διαφορετικο δεν μπορεις να συγκρινεις... καλο θα ηταν οπως σου ειπε και η Ρια να τα πεις με τον παιδιατρο... και μην ανησυχεις θα τον βρει μονη της τον ρυθμο της!!

Παρος και εγω εχω βαλει στοχο τους εξι μηνες για τον θηλασμο... για να δουμε θα τα καταφερω??? Φοβαμαι μηπως στις διακοπες βαρεθω.....

Καρδουλααααααα πως ειναι η νεα σου δουλεια?

Καλημερα κοριτσακια.χτες πειναγαμε με ξυπνησαν και τη νυχτα και το πρωι,

Γιωτουλα ειναι πολυ πιο ευκολο στις διακοπες με θηλασμο.ειναι ταλαιπωρια τα μπουκαλια.κρατα το θα με θυμηθεις στο ποσο θα σε διευκολυνει.εμεις χτες βολτουλα και κατσαμε για φαι ριχνω ενα σεντονακι και τα θηλαζω και ετσι αντεχουμε και ωρες εξω.φαντασου τωρα δυο μωρα να κουβαλαω μπουκαλια ε?

ρωτα την παρος που βγικαμε για καφεδακι και θηλαζαμε με σειρα γιατι ειχα ξεχασει το σεντονακι και μου εδωσε το δικο της.ταισε κι αυτη ταισα κι εγω χαχα.

Στα ικεα ασχετο, εχει ωραιοτατο χωρο με πολυθρονα για να θηλαζεις.και θελω κι εγω μια εχει 69 ευρω ειναι τελεια αλλα που να τη βαλω ειμαστε πληρης δε θα χωραμε σε λιγο χαχα!!!!!

παντως ο κοκκινος καναπες που πηραμε που γινεται κρεββατι στο τζακι ειναι ο καναπες του παθους.αφηνουμε τα μωρα μεσα να κοιμουνται κι εμεις τη βρισκουμε αλλα καναπε και ειναι πολυ χουζουρικα!!!!!!πολυ τον χαρηκα.

τι αλλο α ναι παρος περιμενω κι εγω αυτο το γαλα-ναι πηρα κι εγω ξενο μια φορα δε δικαιουμε μετα απο τοσο κοπο, κοντευω 7 μηνες.

οχι δε θα κοψω θηλασμο αλλα βρε κοριτσια κουραστικα αυτο το βραδινο ξεζουμισμα υπαρχουν φορες που με ξεζουμιζουν τελειως, και ειπα να παρω ναχω να δινω ειδικα στ μπεμπη που πρωτον οταν φιλοτιμηθει παιρνει μπιμπερο, και που πειναει παρα πολυ γενικα.ενω η μπεμπα δε θελει μπιμπερο.

μεγαλωσε εχει γινει πειναλας.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οσο για τον θηλασμο ο γιατρος μου λεει πως τωρα πια στην ηληκια που ειναι τα παιδακια μας ακομα και 50γρ να πινουν την ημερα ειναι οκ για τα αντισωματα... οποτε μην ανησυχεις αν δεν θηλαζεις αποκλειστικα

οχι μονο τα βοηθαει να αφομοιωνουν καλυτερα τα συστατικα και τις βιταμεινες απο τις τροφες και να μην κανουν αλλεργιες.

το θεμα ειναι πως υποτιθεται πως μειωνουν τα γευματα τους, εμενα εχω την εντυπωση πως τα αυξανουν.μονο χτες με το κοτοπουλο εχω την εντυπωση πως ο μπεμπης αργησε να ξαναπεινασει.

παρος σε περιμενω, αν θες να παμε και στο γκολντεν.θελω να ψωνισω κι εγω καν παιδιλακι γιατι αρχισαν να διαλυονται καποια που εχω και καν μπλουζακι.

οχι τιποτα φοβερο, απλα πραγματα.

α και ηθελα να σου πω πως κι εγω ειχα δωσει ρυζαλευρο πριν να μου πει η παιδιατρος γιατι ειχαμε αργησει να παμε κιολας και γιατι πειναγαν.

μετα μας ειπε, τα δικα της.

και κατι ακομα, κοιταζα να δω τι διαφορα εχουν τα βιολογικα βρεφικα γαλατα απο τα αλλα, πχ αalmiron, στο σουπερ μαρκετ. δεν ξερω τι ρολο παιζει αλλα τι δουλεια εχει η ταυρινη στο βρεφικο γαλα?οεο?

εχουν διαφορα.καταρχην οτι εχει ειναι φυτικο δεν εχει τιποτα, χημικο τεσπα.τι να πω δεν ξερω μου κανε εντυπωση η ταυρινη τι δουλεια εχει?γιατι για να χορταινουν?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλε σοβαρά μιλάς;; Και σήμερα ήθελα να πιω red bull και δεν ήπια γιατί θηλαζω!! Δεν πηρα το κουτί μαζί μου να δω τα συστατικά αλλά είδα στο parents ότι έλεγαν οι κοπέλες ότι δεν έχει καμία σχέση με τα κανονικά! Εννοείται Πέμπτη η Παρασκευή golden!!!

Και εγώ ένιωσα άσχημα που του έδωσα ξένο αλλά ήταν μέσα στην γκρίνια!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλε σοβαρά μιλάς;; Και σήμερα ήθελα να πιω red bull και δεν ήπια γιατί θηλαζω!! Δεν πηρα το κουτί μαζί μου να δω τα συστατικά αλλά είδα στο parents ότι έλεγαν οι κοπέλες ότι δεν έχει καμία σχέση με τα κανονικά! Εννοείται Πέμπτη η Παρασκευή golden!!!

Και εγώ ένιωσα άσχημα που του έδωσα ξένο αλλά ήταν μέσα στην γκρίνια!!

oxi bre tην ταυρινη thn eixe to γαλα που ειδα στο σουπερ μρκετ, οχι το βιολογικο.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια

τι δωρο σκέφτεστε να κανετε στους νονους των μωρων σας??

Ο δικος μας νονος ειναι 14 ετων ...δεν ξερω τι να του παρω...καμια ιδεα??

νιντεντο, γκειμ, μποι, κινητο.χαχα αστειευομαι.τοσο μικρουλης ειναι?πως κι ετσι?ποιο ευκολο ειναι για να βρεις στον δικο σου παρα σε ενηλικα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...