Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!

Σήμερα δοκιμάσαμε πρώτη φορά αχλάδι! Δεν τρελάθηκε κιόλας! Έφαγε μόνο 3-4 κουταλιές συνολικά (σε 20 λεπτά, και αφού έγινε ψιλοχάλια...). Είναι φυσιολογικο να τρώει τόσο λίγο? Εγώ περίμενα οτι θα έτρωγε περισσότερο και έβαλα στο μίξερ 2 αχλάδια μήως και δεν της φτάσει το ένα. Υπερβολή, ε?

ειναι πολυ βρε δυο αχλαδια.σκετα?

μην αγχωνεσαι.σιγα σιγα στην αρχη μετα θα το συνηθησει

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ιωαννα πολυ ομορφα τα μαρτυρικα.ποσο?και το μπλε μου αρεσε πολυ γιατι παει με το ματακι.κρατα το.

πηγαμε βολτουλα κηφισια το απογευμα, κατσαμε και για φαι στην πιτσα χατ, με τα μωρα φυσικα!!!!!παμε παντου.το πρωι συγυριζαμε κι εγω εφτιαξα διαφορα πουρεδακια.

σας ειπα?εχουμε δοκιμασει μεχρι τωρα πουρε απο παντζαρι και μας αρεσει πολυ, βαλαμε και λιγο κοτοπουλακι απο το χωριο μεσα σε πουρε απο καροτα και κολοκυθακια και σεληνο.

μια μερα δοκιμασαμε και αβοκαντο αλλα δεν τρελαθηκαν.αλλα το κοτοπουλακι εγινε αναρπαστο. εννοειτε εχουμε φαει και πατατα, καροτο, κολοκυθακι.επισης εχω ετοιμασει αρακα χωρις φλουδα με καροτο και λιγο πουρε απο δαμασκηνο.ολα τα τρωμε και ολα μας αρεσουν.καποια τα εχουμε στανταρ οπως μια φρουτοκρεμουλα που φτιαχνω με ρυζαλευρο, πουρε απο αχλαδι - μηλο και γαλα.και την γλυκοπατατα που παντα εχω καβατζα.

ο μπεμπης εχει γλυψει επισης ωμο αγγουρακι και εχουν ξεζουμισει στην παραλια πεπονακι

Τέλεια... Καλέ τα παιδάκια σου σε λίγο θα τρώνε και μπριζολίτσες.... Εμείς την Τετάρτη θα πάμε στο γιατρό και θα μας βάλει στα φρούτα. Αγωνία έχω....

Βρε κορίτσια μου, πόσο έλειψα; Λίγο. Αλλά δεν κατάφερα να διαβάσω όλα όσα γράψατε.....

Ελεονώρα κι εμένα πέφτουν, μια περούκα τη μέρα, υπολογίζω..... :tongue::tongue: Φυσιολογικό είναι, στην εγκυμοσύνη αλλάζει ο κύκλος ζωής της τρίχας και δεν πέφτουν, έτσι πέφτουν όλες μαζί μετά τη γέννα. Θα περάσει.

Καλημεεερραααααα!!!!

Τι κάνετε κορίτσια μου;;; Καλε που χαθηκατε;;;;;; Ελπίζω να είστε όλες σε μια παραλία και να το απολαμβανεται!!!!

Εμείς εχθές μπήκαμε στο σκάφος στις 11:00 και βγήκαμε στις 18:00!!! Ο μπεμπουλης ήταν κύριος!!! Έκανε το μπανακι του και το απόλαυσε!! Κουνουσε και τα ποδαρακια του για να κολυμπήσει!!! Το μόνο κακό είναι οτι του έχει ανοίξει ξαφνικά η όρεξη και ΠΕΙΝΑΕΙΙΙΙ!! Εχθές&προχθες αναγκάστηκα και του έδωσα 125μλ συμπλήρωμα(το βιολογικό της holle) δεν στεναχωριεμαι όμως, είχα στόχο να τον θηλασω αποκλειστικά μέχρι τον 6ο και τα κατάφερα !!!!

Και εμένα το μαλλί εδώ και 2 μήνες έπεφτε πολυυυυ! Ευτυχώς σταμάτησε γιατί είναι πολύ ενοχλητικό..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημεεερραααααα!!!!

Τι κάνετε κορίτσια μου;;; Καλε που χαθηκατε;;;;;; Ελπίζω να είστε όλες σε μια παραλία και να το απολαμβανεται!!!!

Εμείς εχθές μπήκαμε στο σκάφος στις 11:00 και βγήκαμε στις 18:00!!! Ο μπεμπουλης ήταν κύριος!!! Έκανε το μπανακι του και το απόλαυσε!! Κουνουσε και τα ποδαρακια του για να κολυμπήσει!!! Το μόνο κακό είναι οτι του έχει ανοίξει ξαφνικά η όρεξη και ΠΕΙΝΑΕΙΙΙΙ!! Εχθές&προχθες αναγκάστηκα και του έδωσα 125μλ συμπλήρωμα(το βιολογικό της holle) δεν στεναχωριεμαι όμως, είχα στόχο να τον θηλασω αποκλειστικά μέχρι τον 6ο και τα κατάφερα !!!!

Και εμένα το μαλλί εδώ και 2 μήνες έπεφτε πολυυυυ! Ευτυχώς σταμάτησε γιατί είναι πολύ ενοχλητικό..

Καλά πρέπει να περνάτε super!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ μην λες άλλα.... εμείς λιώνουμε εδώ στη δουλειά!!!!!

ρε κορίτσια για την κρέμα και την φρουτόκρεμα σας έκανε πρόγραμμα η παιδίατρο????

Γιατί εμένα στηνκρέμα μου είπε ξεκίνα από 50 μλ και σταδιακά να το αυξανω χωρίς να πει μεζούρες και πόσο θα το αυξάνω.... σε φίλες τους τα γράφει ακριβώς... μέρα με την μέρα

και φρουτόκρεμα πότε αρχίσατε αμέσως με την κρέμα βανίλια???

μωρέ δεν μου τρώει πολύ και μετά δεν πίνει και πολύ συμπλήρωμα γάλα.... τι να πω.

Έχουν μικρό στομαχάκι αλλά εσάς πόσο έπιναν ????

lX5Hp3.png

Καλημερα !!!!!! Εμεις γυρισαμε χθες μετα απο ενα ομορφο σαββατοκυριακο στο χωριο οπου πηγαμε να δουμε τους "μεγαλους" και να παρουμε και κανεναν μαζι μας.... αλλα κανεις δεν μας ακολουθησε! Η αληθεια ειναι πως περνανε τελεια υπαρχει αλλη ποιοτητα ζωης οταν εισαι κοντα στη φυση χωρις αυτοκινητα και βαβουρα.... Η Αγαπη περασε τελεια κι αυτη, απο αγκαλια σε αγκαλια εφαγε και φρουτακια (της εδωσα απο μονη μου γιατι η παιδιατρος επιμενει μολις κλεισει τον 6ο). Εφαγε αχλαδι μηλο μπανανα ροδακινο και επισης εχει ξετρελαθει με το καρπουζι... Ειναι πολυ λαιμαργη οτι βλεπει το θελει... Της εχω δωσει να μασουλησει και λιγο ψωμι και εκλαιγε οταν της το πηρα....Μαλλον βιαζομαι λιγο.... Κατα τα αλλα σας ζηλευω με την καλη εννοια οσες ειστε διακοπες και περιμενω τον αυγουστο για να παμε και εμεις....

Ελεωνορα,καθε παιδι εχει το ρυθμο του στο φαγητο. Καλα θα ηταν να ζητησεις πιο πολλες λεπτομερειες απο τον παιδιατρο, οφειλουν να το κανουν οταν προκειται για πρωτο παιδακι!!!

Διαφημίσεις

kalhmera,

ase eleonora kai egw grafeio.

loipon emas gia th krema kai th froutokrema mas eixe pei na to auksanoume kathemera kata 2 koutalakia mexri na antikatastisoume ena geuma. eixame arxisi me 2 koutalitses twra antikatastisame 2 geumata. enoite mexri na ta antikatastisoume trwgame prwta th krema kai meta ton thilaza.

Καλημερα κοριτσιααααα!!!!!!!! Ελπιζω να ειστε ολες σας καλα, τωρα θα παω να διαβασω τα νεα σας!!! Εμεις επιστρεψαμε χθες απο Αθηνα, οπου κυριολεκτικά εξαντλήθηκα απο το τρεξιμο!! Τελικα βρήκαμε βαπτιστικά, καταλήξαμε σε φορεμα, κουστουμι, παπουτσια, διακοσμηση κτλ κτλ κτλ κτλ ... Τα μεγάλα υπεροχα νεα ειναι πως το κοριτσάκι μου δν ειναι αλλεργικο!!! Βγήκαν επιτέλους οι εξετάσεις και ειναι αρνητικές!!!! Κολλησε ενα μικρόβιο απο την νονα της μιας και ηταν η μόνη που δεν ηταν καλα και μαλιστα ακομα εχει μικροβιο στο εντερο, εξου και εκανε διαρροια και στην συνεχεια αιματακι στα κακα!!! Τελος καλο, ολα καλα!!! Σημερα καναμε εμβολιο, φτάσαμε 6750 και 64,5 ποντους υψος!! Σε 15 μέρες μπαίνουμε στο ρυζάλευρο!! Πηραμε καρεκλάκι της κικο, πιατακια, κουταλάκια και μπιμπερο με χερουλι!!! Τα δυο πρωτα δοντακια σκανε μαζι οποτε εχουμε αρκετη γκρινια!!!

Κατα τα αλλα ολα καλα, μας ελειψε πολυ το σπιτακι μας και θα μας λειψει κι αλλο μιας και μεθαυριο φευγουμε για Αμφιλοχια οπου θα κάτσουμε πεντε μερουλες!!!!!

Ποτε θα προλαβω τις δουλειες μου και ποτε θα ξεκουραστω ειναι αλλο θεμα που παραμένει αναπάντητο!!!!!

Αυτα τα δικα μας νεα, παω να διαβασω τα δικα σας μιας και επιτελους κοιμηθηκε η βατραχινα μου!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Καλημερα!!

Ελεονωρα και εγω νομιζω πως επειδη το καθε παιδακι ειναι διαφορετικο δεν μπορεις να συγκρινεις... καλο θα ηταν οπως σου ειπε και η Ρια να τα πεις με τον παιδιατρο... και μην ανησυχεις θα τον βρει μονη της τον ρυθμο της!!

Παρος και εγω εχω βαλει στοχο τους εξι μηνες για τον θηλασμο... για να δουμε θα τα καταφερω??? Φοβαμαι μηπως στις διακοπες βαρεθω.....

Καρδουλααααααα πως ειναι η νεα σου δουλεια?

mYQbp2.png

Καλημερα κοριτσιααααα!!!!!!!! Ελπιζω να ειστε ολες σας καλα, τωρα θα παω να διαβασω τα νεα σας!!! Εμεις επιστρεψαμε χθες απο Αθηνα, οπου κυριολεκτικά εξαντλήθηκα απο το τρεξιμο!! Τελικα βρήκαμε βαπτιστικά, καταλήξαμε σε φορεμα, κουστουμι, παπουτσια, διακοσμηση κτλ κτλ κτλ κτλ ... Τα μεγάλα υπεροχα νεα ειναι πως το κοριτσάκι μου δν ειναι αλλεργικο!!! Βγήκαν επιτέλους οι εξετάσεις και ειναι αρνητικές!!!! Κολλησε ενα μικρόβιο απο την νονα της μιας και ηταν η μόνη που δεν ηταν καλα και μαλιστα ακομα εχει μικροβιο στο εντερο, εξου και εκανε διαρροια και στην συνεχεια αιματακι στα κακα!!! Τελος καλο, ολα καλα!!! Σημερα καναμε εμβολιο, φτάσαμε 6750 και 64,5 ποντους υψος!! Σε 15 μέρες μπαίνουμε στο ρυζάλευρο!! Πηραμε καρεκλάκι της κικο, πιατακια, κουταλάκια και μπιμπερο με χερουλι!!! Τα δυο πρωτα δοντακια σκανε μαζι οποτε εχουμε αρκετη γκρινια!!!

Κατα τα αλλα ολα καλα, μας ελειψε πολυ το σπιτακι μας και θα μας λειψει κι αλλο μιας και μεθαυριο φευγουμε για Αμφιλοχια οπου θα κάτσουμε πεντε μερουλες!!!!!

Ποτε θα προλαβω τις δουλειες μου και ποτε θα ξεκουραστω ειναι αλλο θεμα που παραμένει αναπάντητο!!!!!

Αυτα τα δικα μας νεα, παω να διαβασω τα δικα σας μιας και επιτελους κοιμηθηκε η βατραχινα μου!!

Αχ τι καλα ρε Μαρια.... η αλλεργια ειναι δυσκολο πραγμα, αλλα εσεις την γλυτωσατε!!!

Με γεια και τα βαπτιστικα σας. Με το καλο να τα φορεσετε. Εσυ τελικα με νυφικο τι εκανες?

mYQbp2.png

Giota ti kanei i neraidoula sou?

Maria ante bravo poly kala ta nea sou. Tzapa prosexes ti etrwges.

Ase mou lipi poly o prigkipakos mou. Etsi mou rxete na fygw. Exipiretisi kanw pros to paron afou perimenw septemvrio gia na me kalesoun gia kathigitria. Apla einai kapoia extra lefta kai gi auto irtha. Me to thilasmo pleon an kai prospathw na ton thilazw otan eimai spiti den to vlepw efixto afou doulevw 8-5. Tha diksi sxedon 6 mhnes pantos thilase.

Διαφημίσεις

Giota ti kanei i neraidoula sou?

Maria ante bravo poly kala ta nea sou. Tzapa prosexes ti etrwges.

Ase mou lipi poly o prigkipakos mou. Etsi mou rxete na fygw. Exipiretisi kanw pros to paron afou perimenw septemvrio gia na me kalesoun gia kathigitria. Apla einai kapoia extra lefta kai gi auto irtha. Me to thilasmo pleon an kai prospathw na ton thilazw otan eimai spiti den to vlepw efixto afou doulevw 8-5. Tha diksi sxedon 6 mhnes pantos thilase.

Η Νεραιδουλα μου ετοιμαζεται για το εμβολιο σημερα.... Μαλλον καταλαβε τι την περιμενει και εχει αρχισει απο νωρις την γκρινια.... αντε να δουμε ποσα κιλα πηγαμε και τι θα κανουμε και εμεις με τις κρεμες? θα αρχισουμε επιτελους?

mYQbp2.png

Οσο για τον θηλασμο ο γιατρος μου λεει πως τωρα πια στην ηληκια που ειναι τα παιδακια μας ακομα και 50γρ να πινουν την ημερα ειναι οκ για τα αντισωματα... οποτε μην ανησυχεις αν δεν θηλαζεις αποκλειστικα

mYQbp2.png

Σήμερα του έδωσα φρουτοκρεμα&την έφαγε(μια άλλη φορά που δοκίμασα να του δώσω δεν την ήθελε) και θα του δώσω και το απόγευμα την κρέμα της holle που την τσακιζει, οποτε δεν θα του ξαναδωσω συμπλήρωμα! Πέμπτη η Παρασκευή θα παμε στον παιδιατρο να μας τα δώσει και επίσημα γιατί τώρα του τα ξεκίνησα μονη μου γιατί το παιδί πειναει!!!

Maria μαγεία τα βαπτηστικαααα!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...