Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

είναι τέλειαααααααααααααααα τα μωράκια σας ειδικά τα διδυμάκια ένα λόγο παραπάνω

ρίχτε τους σβουρηχτά φιλιά στις κοιλίτσες (κακαρίζει ο δικός μου έτσι!!!)

είμαι πτώμα όλη μέρα βόλτες και τώρα πακετάρουμε...αχ στη μετακόμιση δεν είχα τόση κούραση, έχουμε πάρει τα πάντα μαζί μας και πάλι ανησυχώ μην ξεχάσαμε κάτι, έχει τα πάντα η καβάλα αλλά αύριο είναι κυριακή

αύριο πρωί φεύγουμε και μάλλον δε θα έχω ιντερνετ

από το κινητό πώς μπαίνετε; κλέβοντας ασύρματο;

γιωργία μου κουράγιο, φαντάζομαι θα σε έχει πάρει από κάτω για το θείο σου αλλά για την αδερφουλα σου να μην ανησυχείς το ανιψάκι σου θα είναι σούπερ ντούπερ!!!!!

καλέ πες μας και τα άλλα σου νέα!!

βρε ελίτα ακόμα τόσο πολύ κοιμάστε; σε ζηλεύω τρελά εμείς έχουμε μειώσει τον ύπνο σε 10 ώρες το βράδυ και 2 μέσα στη μέρα

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λίτσα μη γκρινιάζεις για τα μπιμπερό θα αρχίσω να γκρινιάζω για το ξεφλούδισμα...πολύ ξεφλούδισμα κάθε μέρα ρε γμτ τι θα γίνει; καλύτερα να έπλενα μπιμπερό (μήπως μπορείς να τα βάλεις στο πλυντήριο πιάτων;; :confused::confused: )

i1lzp2.png

Και οσο ο καιρος περναει επιβεβαιωνομαστε......

ε, ναι λοιπον το καφε μας εχει τα πιο ομορφα μωρα.... να τα χαιρομαστε τα βλασταρια μας...

εμεις γυρισαμε απο Ριο, περασαμε τελεια, οι ανηψιες εδωσαν ρεσιταλ!! μονο πολυ κουνουπι ρε γμτ.... ευτυχως η μικρη την γλυτωσε...

Για το μπρουμυτα εμενα μου ειπε πλεον να την αφηνω....

mYQbp2.png

Καλημερααααα!!!

Τι κάνετε κοριτσακια μου;;; Που χαθηκατε;;

Γεωργία εύχομαι να πάμε όλα καλά με την αδελφή σου..! Μόλις έχεις νέα ενημέρωσε μας.

Σήμερα θα πάμε βόλτα με το σκάφος των φίλων μας που μας φιλοξενούν να κάνουμε Μπανακι σε παραλίες που δεν υπάρχει πρόσβαση απο αλλού!!!

Φιλακιαααα!

Mummy εγώ στο κινητό έχω προγραμμα Internet!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμας!!

Καπως σαν να δροσισε σημερα... μαλλον εσβησαν και οι φωτιες και ανασαναμε καθαρο αερα...

Ναταλια εννοειται πως ζηλευουμε τρελα!! Κανε και καμια βουτια και για εμας!!!!!

mYQbp2.png

Καλημερα!!! τι κανετε μανουλες και μπεμπακια ?

ετρεχα αυτες τις μερες μια μπανια , μια πηγα τον Αλκη για εξετασεις αιματος προληπτικα ευτυχως ολα καλα, ετοιμαζομαστε σιγα σιγα την Τριτη φευγουμε για Κυλληνη επιτελους διακοπεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!

Γεωργια ευχομαι ολα να πανε καλα με την αδερφουλα σου και εγω στον Αλκη με αυχενικη 3 ειχα πιθανοτητες 1:70 για συνδρομο down εκανα ληψη τροφοβλαστη και τελικα ολα τελεια!!!!!

Η μικρη μου εχει αρχισει κατι γκρινιτσες 2-3 μερες τωρα και λιγοτερο γαλα η η ζεστη φταιει η ετοιμαζουμε κι αλλο δοντακι για να δουμε...

Παρος να περασετε ομορφα!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημέρα!!!!!

Σήμερα δοκιμάσαμε πρώτη φορά αχλάδι! Δεν τρελάθηκε κιόλας! Έφαγε μόνο 3-4 κουταλιές συνολικά (σε 20 λεπτά, και αφού έγινε ψιλοχάλια...). Είναι φυσιολογικο να τρώει τόσο λίγο? Εγώ περίμενα οτι θα έτρωγε περισσότερο και έβαλα στο μίξερ 2 αχλάδια μήως και δεν της φτάσει το ένα. Υπερβολή, ε?

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημερααααα

γεωργια ολα καλα θα πανε θα δεις με την αδελφουλα σου !!! λυπαμαι για το θειο σου ...δεν ειχα ποτε καποιον να αγπαω τοσο (θειο-θεια ) και δεν ξερω πως ειναι , αλλα καθε φορα η απωλεια ενος δικου μας ανθρωπου ειναι ασχημο ρε γμτ !! συληπητηρια και παρε αγκαλιτσα την μικρη σου να απαλυνει τον πονο σου

λιτσακι καλη αρχη!!!!!!!!! εμενα αχλαδι δεν εφαγε σχεδον καθολου , συνεπεσε και με την διαρροια και θεωρησαμε πως τον πειραξε κιολας αλλα δεν του ξαναδινω ...φοβαμαι !!

ναταλια καλα περιττο να πουμε πως ζηλευουμεεεεεε τρελαααααααα!!!! καλα να περνατε και εχω ενα σχολιο να κανω απο τις φωτο που ειδα στο φατσοβιβλιο....ειστε οοολλληηη η οικογενειαααα κουκλιααααααααααααααααα

εμενα παλι κοριτσια ο μπεμπης με την ζεστη αντι να ελλατωνειτο φαγητο μειωνει τις ωρες που πρεπει να φαει ..δλδ εκει που ετρωγε στις 3 για παραδειγμα τρωει στις 2 και μιση !!! τι να πω!! νομιζω η λεξη κοιλιοδουλος δημιουργηθηκε για αυτον !!!!! χαχα

σημερα ξυπνησε στις 9 απο τις 10 το βραδυ ..λες και ηξερε το αστερι μου πως η μαμα δεν αντεχε αλλο 7!!!!! και αφου φαγαμε και την κρεμουλα μας ......ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

ααα δεν σας ειπα πηρε και ο μπαμπας μας σωσιβιο και πισινουλα χαχα την εχω ανοιξει μεσα στο σπιτι και την εχουμε κανει παρκο !! μπαινουμε και εμεις και παιζουμε !!! μωρε καλα λενε .. η τρελα δεν παει στα βουνα !!!

σημερα εχω φτιαξει μουσακα ...ξυπνησα ορεξατη για οικογενειακη κυριακη με ολλλληη την σημασια της λεξης !! κοπιαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια !!!!!!!!1και μωράκια!!!!!Σήμερα σκάμε από την ζέστη και δεν έχουμε πάει θάλασσα...ώραία ήμασταν τόσες μέρες κι έμεις στα Σύβοτα, τι θέλαμε και φύγαμε;;;;;;Ναταλία να πάτε στο πρώτο νησάκι στην παραλία Πισίνα είναι τέλεια θα τρελλαθείς!!!!!!!

Γεωργία εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα στην αδερφή σου...

Λιτσάκι και η δικιά μου την πρώτη μέρα τόσο έιχε φάει και την δεύτερη έφαγε 80 ml ,τώρα τρώει 180 μλ ανακατεμένα φρούτα χωρίς πρόβλημα οπότε μην φοβάσαι είναι φυσιολογικό.

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

Ζεσταίνομαι τρελά!! Νιωθω οτι δεν αντέχω άλλο...

Χρειάζομαι διακοπές! Δεν θέλω πολλά πράγματα, μια παραλία, μια ξαπλώστρα και μια ομπρελα! Πολλά είναι??

Πώς θα αντεξω άλλες 2 βδομάδες?

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Υπομονήηηηηηηηηηηη..και εγώ αυτό λέω, αλλά θα περάσει ο καιρός!

Σήμερα πήγαμε θάλασσα, εγώ δεν μπορούσα να κάνω μπάνιο, απίστευτη ζέστη και μουρλοαέρας, ο κακομοίρης ο Βασίλης κυνηγούσε τον Νικόλα, τη πετσέτα, το σωσίβιο, το καπελάκι του Νικόλα..χαμός!! Και μόλις φεύγαμε του λεώ "θέλεις όταν πάμε Χαλκίδα να πάρουμε και τα μωρά???όοοχχιιι αγάπη μου, θα πάμε και εμείς σαν άνθρωποι 2 ημέρες να ξεκουραστούμε...μια χαρά θα περάσουν με παππού και γιαγιά..μόνοι μας!!!!" χαχαχαχαχαχα...

έβαλα φωτό στο προφίλ μου νμε τα μαρτυρικά που μου έφταιξε η κοπέλα..το μπλέ σας φαίνεται πολύ αγορίστικο??Λέω να τα κάνω φούξια πεταλουδίτσες με διαφορετικές κορδελίτσες, δλδ πράσινη, κίτρινη, μπλέ..για πείτε γνώμες..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Ελεονώρα και εμένα το ίδιο, εδώ και ένα μήνα περίπου..είναι φυσιολογικό μην ανησυχείς! ότι δεν έπεσε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης πέφτει μετά..

Καλέ πού είστε πάλι όλες!!!Αχχχχ..μόνη μου είμαι πάλι..πάω για νάνι-νάνι..καλό μας βράδυ!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

ιωαννα πολυ ομορφα τα μαρτυρικα.ποσο?και το μπλε μου αρεσε πολυ γιατι παει με το ματακι.κρατα το.

πηγαμε βολτουλα κηφισια το απογευμα, κατσαμε και για φαι στην πιτσα χατ, με τα μωρα φυσικα!!!!!παμε παντου.το πρωι συγυριζαμε κι εγω εφτιαξα διαφορα πουρεδακια.

σας ειπα?εχουμε δοκιμασει μεχρι τωρα πουρε απο παντζαρι και μας αρεσει πολυ, βαλαμε και λιγο κοτοπουλακι απο το χωριο μεσα σε πουρε απο καροτα και κολοκυθακια και σεληνο.

μια μερα δοκιμασαμε και αβοκαντο αλλα δεν τρελαθηκαν.αλλα το κοτοπουλακι εγινε αναρπαστο. εννοειτε εχουμε φαει και πατατα, καροτο, κολοκυθακι.επισης εχω ετοιμασει αρακα χωρις φλουδα με καροτο και λιγο πουρε απο δαμασκηνο.ολα τα τρωμε και ολα μας αρεσουν.καποια τα εχουμε στανταρ οπως μια φρουτοκρεμουλα που φτιαχνω με ρυζαλευρο, πουρε απο αχλαδι - μηλο και γαλα.και την γλυκοπατατα που παντα εχω καβατζα.

ο μπεμπης εχει γλυψει επισης ωμο αγγουρακι και εχουν ξεζουμισει στην παραλια πεπονακι

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...