Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αγαπες μου.τις ειδα τις φωτος σου εγραψα ποστ.τελειοι ειναι.ξεπατωθηκα.μιλαμε τα ρουχα στεγνωνουν σε μιση ωρα μεσα.φυσαει τρελλα γιαυτο.αφου ειχα βαλει απο 8 μανταλακι στο καθενα για να μην τα παρει ο αερας.σιδερωσα κιολας.δε θελω ναχω δουλειες το σκ.ουφ.ειχαν μαζευτει και πολλα.επιτελους αδειασε ο καδος με τα απλυτα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια τι κουκλιά είναι αυτά!!!!!!!!!!!!!Το ένα καλύτερο από το άλλο.

Πάρος καλα να περάσετε !!!Μήπως να ξανέρθουμε να σας δούμε;;;

Κορίτσια έχω πρόβλημα εδώ και δυο μέρες κατι έχει πάθει η μπέμπα και γυρίζει μπρουμυτα και κοιμάται ,την γυρίζω και αυτή ξαναγυρίζει 20 φορές το ίδιο πράγμα θελει να κοιμηθεί μπρούμυτα τι να την κάνω;;;;Νομίζω δεν κάνει αλλα δεν θυμάμαι για πιο λόγο για πειτε μου εσείς αν ξέρετε να την αφήσω;;

mz6Up2.png

καλε μη την τρομαζεις την κοπελα.δεν υπαρχει αυτο σε αυτο το μηνα.αυτο ειναι στην αρχη που ειναι νεογεννητα καλε.αστο παιδι να κοιμθε οπως θελει.

βασικα οταν ειναι νεογεννητα δε μπορουν να γυρισουν και τοτε και καλα λενε ειναι επικινδυνο αν και δεν το πολιπιστευω.εμεις ετσι κοιμομαστε απο νεογεννητα.επισης τωρα γυρναει οπως θελει αρα δεν εχει κινδυνο γιατι ειναι ικανη να γυριζει και να αλλαζει πλευρο

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

ελιτακι απο τον 6ο δεν εχουν προβλημα να κοιμουνται μπρουμυτα.Μεχρι τοτε απαγορευεται μου ειπε.Μονο ανασκελα ή πλαγια.Καποτε τα μωρα τα κοίμιζαν μονο μπρουμυτα αλλα απο την στιγμη που συνεδεσαν τον αιφνίδιο θάνατο με την σταση αυτη απαγορεύτηκε.Δεν την τρομαζω απλα λεω οτι λενε οι περισσότεροι παιδιατροι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Γιώτα σε ευχαριστώ!!!όλες σας δηλαδή, με συγκινήσατε με τα σχόλια σας!!

Η μπέμπα κοιμάται και εμένα μπρούμυτα πλέον, όπως και να την βάλω, αυτή γυρίζει, άλλωστε όλα τα παιδάκια κάποια στιγμή έτσι κοιμούνται. Το σύνδρομο αιφν. βρεφικού θανάτου είναι μέχρι 12 μηνών και όντως λένε να μην κοιμούνται μπρούμυτα..θυμάμαι όταν έκανα μαθήματα με μαία στα μοδερκεαρ μας είχε πεί πως στην Ελλάδα δεν έχει υπάρξει πιοτέ κρούσμα..αληθεύει??

Ναταλία, καλά μπάνια!!

Το απόγευμα,εκεί που ήμασταν έτοιμοι να φύγουμε να πάμε στη γιορτή, παίρνει ο Νικόλας τα παπούτσια μου να μου τα φέρει και τρώει το παιδάκι μου μια "σούπα" και χτυπαει στη γωνία του τοίχου και πετάγεται ένα καρούμπαλο τεράστιο!!!Και πονούσε το παιδάκι μου και έκλαιγε και προσπαθούσα να το ηρεμήσω..και τί μου λέει βρε κορίτσια? "Βάλουμε ρούχα, μανούλα, πάμε βόλτα, καλά είμαι!" με έστειλε αδιάβαστη!Και έχουμε τώρα ένα ωραίο καρούμπαλο...

Η μπέμπα είχε χιλιοιδρώσει την άλλαξα 3 φορές, όλο γουλίτσες έκανε και είχε και πολύ ζέστη και ταλαιπωρήθηκε...αλλά η ζουζούνα όλο χαμόγελα έσκαγε!!χαχαχα..

Θέλω να βγάλω φωτό τις μπομπο αλλά ακόμη να το κάνω..

Πάω να φάω παγωτό..φιλάκια, καλό μας βράδυ!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημέρα!!!!!

Πολύ ζεστη και σήμερα!! Πιάστηκα κιολας, όλα μια χαρά...

Δεν γκινιάζω, σήμερα έχω ραντεβού στο κομμωτήριο, παώ να γίνω άνθρωπος!!

Προς το παρόν, πάω απλά να πλύνω μπιμπερό!!

Φιλάκια!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Καλημερααα κοριτσαρες και ομορφα μωρακιααα!!Ειμαστε καλα κι ελπιζω και ολα τα παιδακια.... γιατι δε προλαβαινω να διαβασω !

Χαθηκα για λιγο ημαουνα στενοχωρημενη και δεν ειχα ορεξη, πεθανε ενας θειος μου που μεχρι 12 ετων περνουσα μαζι του τα καλοκαιρια πολυ στενοχωρηθηκα δε πηγα στη κηδεια γιατι ηταν ειναι απο Αρτα.... πολυ μακρια.. επιπλεον η αδερφη μου, θυμαστε που σας ειπα οτι ειναι εγκυος, στο τεστ πρωτου επιπεδου της βγηκε μεγαλο ποσοστο για τρισωμια 18 και εκανε αμνιο προχτες, ειναι 19 εβδομαδων και τ΄αποτελεσμα τα θα βγουν σε 15 μερες αντε να δουμε καταλαβαινετε αν βγει κατι κακο..... τι θα πρεπει να γινει!!

Η Μπεμπουλιτσα μου ειναι θυριακι σωστο ολο θελει να τη χορευω παταει τα ποδια της στη κοιλια μου και κανει τραμπολινο...

Σας στελνουμε φιλακια πολλα -πολλα και παμε να φαμε φρουτακι και να βρασουμε το κοτοπουλακι μας για το μεσημεριανο μας!!

θα τα ξαναπουμε εχω και αλλα νεα να σας πω αλλα στον επομενο τονο!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλησπέρα μανούλες!!!

Πού γυρνάτε πάλι όλες καλέ??Εμείς βγήκαμε το πρωί για τα ψώνια της εβδομάδας, κάνει τρρρρρρομερή ζέστη και μαζευτήκαμε γρήγορα. Ο Νικόλας μόλις κοιμήθηκε και η μπεμπού μόλις ξύπνησε..ο απόλυτος συγχρονισμός!:)

Το απόγευμα λέμε να πάμε θάλασσα αν και είναι Σαββάτο και θα γίνεται χαμός..μετά τις 6 ούτως ή άλλως δεν αντέχεται πιο νωρίς..

Θα τα πούμε πιο μετά, φιλάκια!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Ναταλάκι, κάνε βουτίτσες και για εμάς!!

Γεωργία, λυπαμαι για το θείο σου! Όσο για την αδερφούλα σου ευχομαι τα καλύτερα!! Ελπίζω τα αποτελέσματα της άμνιο να είναι καλά!!

Ιωάννα, τέλειος συγχρονισμός τα μωρά σου!! Χαχαχα!!!

Καίγομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τρελή ζεστη με αέρα και φυσικά καίγεται ο Κάλαμος, Βαρνάβας, Καπανδρίτι... Τυχαίο??

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Ναταλάκι, κάνε βουτίτσες και για εμάς!!

Γεωργία, λυπαμαι για το θείο σου! Όσο για την αδερφούλα σου ευχομαι τα καλύτερα!! Ελπίζω τα αποτελέσματα της άμνιο να είναι καλά!!

Ιωάννα, τέλειος συγχρονισμός τα μωρά σου!! Χαχαχα!!!

Καίγομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τρελή ζεστη με αέρα και φυσικά καίγεται ο Κάλαμος, Βαρνάβας, Καπανδρίτι... Τυχαίο??

καλημερα.μυριζει παντου καπνος. φυσαει δαιμονισμενα και εχει γεμισει σταχτες το μπαλκονι απο τις φωτιες που καινε προφανως.

αμαν πια καθε καλοκαιρι.τα μωρακια παιζουν στο γυμναστηριο κι εμεις ασε κοιμομασταν ως τις 4.Λιωσαμε στον υπνο

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...