Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερούδια!!!

Πάρος καλό ταξίδι και να περάσεις όμορφα!!

Mummy, κι εγώ έχω την εντύπωση οτι δεν κάνει η fenistil για μωρά (το είδα κι εγώ αφού την πήρα). Καλά η πεθερά απαιχτη... τι να πεις?

Υδροχοάκι, αυτό με το ρυζόνερο νομίζω πως το έκαναν όλες οι μαμάδες μας...

Ελίτα, χαρά στο κουράγιο σου να γράφεις 3 παρά...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

bazoume fenistil?? ton tsimphsan 2 kounoupakia prox8es k ta blepei h pe8era kai mou leei giati den tou bazeis fenistil ths lew oti den 3erw an kanei gia toso mwra kai oti 8a perasei

kai thn wra pou paw toualeta bgazei mia krema pou eixe apo ton allo ths ton eggono otan htan mwro (molis ekleise ta 3!!!!!! anoigmenh apo tote) kaai th dinei sto niko kai bghka k arxisa na fwnazw (enta3ei hmoun ligo yperbolikh) alla exei 2 meres pou ton tsimphse den perase? prepei na balw krema?

na 8ymh8w na rwthsw th giatro

kalhmera koritsares mou,

pou einai i lista me tis vaftisis oeoooooooo. emeis vaftizomaste 12/9 telikou xixi. simera paw douleia:(:) den kserw ti na aisthantho. tha diksi. sigoura tha mou lipsi o prigkipakos mou.

mummy emena mou eipe o giatros na tou vazw futsicort i fustitin kapws etsi grafonte nomizw panw sta spirakia kai sta tsimpimata pou einai entona.

auta gia thn wra ta leme apo to grafeio xixi

riaili 19/06/2010 ΑΓΑΠΗ

georgiab 15/08/2010 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ek31 21/08/2010 ΜΙΧΑΛΗΣ

ramonitsa 25/08/2010 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ

mummycool 05/09/2010 ΜΑΡΙΟΣ

Cate 05/09/2010 ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Εleonora2 12/09/2010 ΣΟΦΙΑ

kardoula 12/09/2010 ANΔΡΕΑΣ

ydroxoaki 18/09/2010 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Πανουλης junior)

IoannaK 26/09/2010 ΝΕΦΕΛΗ

Mariamg 26/09/2010 ΜΑΡΙΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

jend 26/09/2010 ΓΡΗΓΟΡΗΣ

inka 03/10/2010 ΘΕΟΔΩΡΑ (Ντορινα)

giota 24/10/2010 ΝΕΦΕΛΗ

silbh ??/??/2010 ΔΑΝΑΗ

paros99 07/11/2010 ΑΝΔΡΕΑΣ-ΛΟΥΚΑΣ

Litsaki19 07/11/2010 ΑΓΓΕΛΙΚΗ

katerina23 29/5/2011 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ (Χριστιανα)

olga79 ??/??/2011 ΧΡΗΣΤΟΣ & ΝΙΚΟΛΑΣ

elita ??/??/2011 ?? & ??

i1lzp2.png

καλημέρα σας

φουλ πρόγραμμα για σήμερα

να πάω ταχυδρομείο ήρθε ο ατμομάγειρας! και μια τσάντα φεράρι για τη βάφτιση

να πάω το αυτοκίνητο για σέρβις

να πάω χαλκιδική με τη μαμά μου να δει 2 σπίτια, ίσως κάνουμε και μπάνιο

χθες πήγε ο νονός μας μόνος του!!! μας πήρε τα λαδόπανα (τέλεια το σκουφάκι είναι σαν μπαντάνα όλα τα λεφτά), τα δεύτερα (σούπερρρρρρρ τζιν timberland και μπλουζάκι DKNY περτικαλί) και τη πυζαμούλα για το ξελάδωμα - δεν το ήξερα αυτό

μου άρεσαν όλα πάραααααα πολύ

τώρα πρέπει να ασχοληθώ με τις χειροτεχνίες μου, λαμπάδα λαμπαδάκια μουκαλάκι μαρτυρικά μπομπονιέρες, αυτά νομίζω

ρε παιδιά ούτε πρήστηκε ούτε τίποτα, πάλιωσαν κι όλας τα σπυράκια, σαν το τσίμπημα από το εμβόλιο είναι για να καταλάβετε

άντε θα του βάλω λίγο panthenol που έχω

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

βασικά με εκνεύρισε η πεθερά για άλλο

ο πεθερός μου είχε ένα καναρίνι και όταν πέθανε το κληρονομήσαμε εμείς γιατί λέει της τον θύμιζε!!!! δε με πειράζει, ίσα ίσα, και τώρα το συνήθισα και δε θέλω να το δώσω αλλά αυτά είναι βλακείες τι πάει να πει της τον θυμίζει και το σπίτι της τον θυμίζει ας πάει να πάρει άλλο

χθες της το πήγαμε να το αφήσουμε που θα πάμε διακοπές και με το που το είδε ξίνισε και λέει χαριτολογώντας τι μου το φέρατε αυτό, φέρτε το παιδί και πάρτε το πουλί και κάτι τέτοια και ώς θα το φροντίσω και πότε θα το ταίζω και δεν ξέρω και και και ε και τα πήρα

και της λέω καλέ τι σε πειράζει το πουλάκι θα το χεις στο μπαλκόνι ε δε θέλω

μετά μου λέτε για βοήθεια, ένα σκυλί και ένα πουλί δεν έχω που να αφήσω, όχι το παιδί μου

i1lzp2.png

αχ βρε mummy ποσο σε νιωθω.εμεις τα δωσαμε στον πατερα μου τα καναρινια, ασε που ηταν σε φαση αναπαραγωγης.τα πηρε στην εξοχη να κανουνε κουρα!!!!!σιγα πιο καλα εκει παρα εδω ειδικα στα μελισσια θα ξεπαγιασουν το χειμωνα.σηκωθηκα να τσιμπησω κανα κουλουρακι και παω να την πεσω γιατι δε χορτασα υπνο.εχω σηκωθει και δυο φορες γιατι καποιο τερατακι διψασε το βραδυ στις 5μιση.

τι ωραια ολα αυτα για τη βαπτιση.γιατι εμενα μου φαινονται τοσο μακρινα?μηπως θα μαστε πολυ μεγαλα παιδακια μετα?

σας ειπα ξεκιναμε διαδικασια για τι δευτερο εννιμηνο.τελικα μουχουν στειλει την αρνητικη απαντηση η διευθυνση σε φακελο στο σχολειο και θα παει ο αντρας μου σημερα να το παρει και μετα εχουμε κανα μηνα περιθωριο να κινηθουμε με δικηγορο, ουφ.αντε να δουμε τι θα κανουμε.

φιλακια θα τα πουμε μετα.αν και βλεπω ολες μου ετοιμαζεστε για μπανακια.

ζηλευω!!!!!!αν και πολυ αερα, εποχη για φωτιες ειναι αυτη απαπα!!!!!χτες επιασε στην πολιτεια σε ενα ρεμα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

α και να βαλω ενα θεμα?για μερικους κακοβουλους που επειδη βαριουνται τη ζωη τους παιρνουν ενα κλειδι και χαραζουν αυτοκινητα στη σειρα?το παθαμε στη θαλασσα.ο αντρας μου λεει τι κακαι υπαρχει εξω.δεν ενοχλουσαμε κανεναν,και μετα ειδαμε πως τοχε κανει σε ολα τα αμαξια πισω και μπροστα μας στη σειρα.ειχανε χαραξει τις πορτες κι εμας φυσικα.

ειναι απαισιο αυτο οποιος το κανε.υποψιαζομαι κανας πιτσιρικας που βαριοταν τη ζωη του και ω τη μαγκια κοιτα τι θα κανω μεγαλε!!!!!αισιχτιρ.και σιγουρα δεν εχει αμαξι δικο του θα ξερε να σεβεται

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημέρααααααα!!!

Καλά να περάσεις Ναταλία, στείλε μας και φωτό!

Σοφία, τί να πείς παιδάκι μου..υπομονή!!

Καρδούλα, καλή αρχή..δύσκολα στην αρχή αλλά μετά νομίζω θα είναι καλύτερα..

Το πρωί που ξυπνήσαμε ο Νικόλας μου φαινόταν σαν ζεστός, του βάζω θερμόμετρο υδραργύρου 36,8 έδειξε, του μετώπου 37,8, του βάζω πάλι υδραργύρου 36,8!!Θα τρελαθώ λέω..μου λέει ο άντρας μου οκ είναι μην ανησυχείς..πήγε παιδικό. όχι τίποτα άλλο, έχει και την γιορτούλα στο παιδικό το απόγευμα και δεν θέλω να την χάσει!!

Εκανα όλο το σπίτι, αδιαθέτησα κιόλας, ροή απίστευτη, η μέση μου με πεθαίνει..ζέστη αφόρητη, έχω κλείσει σχεδόν τα πάντα. Το έκανα σήμερα για να μην έχω αύριο δουλειές, μόνο μαγείρεμα, να πάμε θάλασσα, να είμαστε καλά βέβαια..

Χθές που πήγαμε απόγευμα θάλασσα, εκεί που καθόμασταν και πίνα με μπυρίτσια- χρόνιαααα είχα να πιω- η μπέμπα γκρίνιαζε και τη σηκώνω λίγο στο καρότσι και κορίτσιακαθόταν μόνη της στη μεσούλα της!!Χαχαχαχα..το παιδί μου κάνει πράγματα που δεν ξέρω!Και τρελλαινόταν να βλέπει γύρω-γύρω..την έχω βγάλει φωτό θα την βάλω κάποια στιγμή. Τώρα κοιμάται από τις 10 παρά..φάγαμε 100 μλ φρούτα και 100 μλ γάλα..

Θέλω να κάνω και γενικό ρεκτιφιέ, πως θα πάω το απόγευμα?Χαχαχαχα...

Α και σκέφτηκα να αλλάξω το θέμα μας στη βάφτιση και να γίνει 'πεταλούδες"..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

γεια σας κοριτσακια

σημερα ειμαι σπιτι κ ξεκουραζομαι (και καλα..)

ευτυχως το απογευμα παω για νυχια...λιγο να παρω τα επανω μου!

βασικα καποιο μου εχει κανει κ ριζα στο πλαι κ ποναει τρελα ...

το μικρο εφαγε και κοιμαται!!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

Καρδούλα, καλή αρχη στη δουλειά σου!!!

Mummy, ούτε κι εγώ ξέρω για τα πυζαμάκια για το ξελάδωμα, για πες... Το θέμα της πεθεράς δεν το θίγω καθόλου...;);)

Ελίτα, τι να πεις? Ελπίζω να μην πάθατε μεγάλη ζημιά στο αυτοκίνητο...

Ιωάννα, κι εγώ σηκώθηκα πρωι πρωι για να κάνω δουλειές γιατί περίμενα ένα ζευγάρι φίλων μας που ήρθε απο Γερμανία, αλλά τελικά θα μας έρθουν αύριο! Δεν πειράζει τουλάχιστον δεν θα έχω να κάνω δουλίτσες αύριο...

Θέλω να πάω και ΙΚΕΑ σήμερα... για να δούμε!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

κι εγω κι εγω κι εγω!!!!!!

βρε γ....το ποτε εκανα αποτριχωση ξαναβγηκαν παλι.πρεπει να κανω οποσδηποτε πριν της διακοπες γιατι θα φυγει και η κοπελα.

και νυχια.και θελω και τα μαλλια αλλα αυτη τη φορα θα τα κανω στη θεια μου που μου τα κανει πιο φυσικα.βασικα ταχω περασει ενα σκουρο ξανθο σαντρε για να τα φερω κοντα στη ριζα και ειμαι σα μελαχρινη τωρα χαχα!!!!!!πανε τα ξανθα.

ξυπνησαν αλλα ταχω στις κουνιες,.εχω κατι ρουχα σε θηκες στην κρεβατοκαμαρα ευκαιρια να τα βολεψω και να με βλεπουν

PN8Qp2.png

csXep2.png

θελω να ξανασφουγγαρισω σημερα μια και να ξαναπλωσω ρουχα αλλα φυσαει απιστευτα και φοβαμαι μην τα παρει ο αερας.σφουγγαρισμα για συντηρηση για να μη βρομησει γρηγορα.

Ιωαννα εκατσε η μικρη ε!!!!!μπραβο στη μικρουλα.οι πεταλουδες μου αρεσουν παρα πολυ σα θεμα.στο δωματιο της εχω βαλει πεταλουδες και πουλακια

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...