Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Που είσαστε?????

Της έδωσα 1η φορά ρυζάλευρο βανίλια 4 κουταλίτσες και δεν μπορώ να πω τις έφαγε... και πήγα να της δώσω καπάκι το γάλα της και είπιε μόνο 60 και δεν ήθελε άλλο..

της έκοψε την πείνα???? οι 4 κουταλιές????? τι να πω ρε κορίτσια μτά από 4-ωρο πείνας όλα αυτά!!!!!!!!!!!!!!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μου φαινοταν πολυ μικρό και λεω δεν μπορει να κανω λάθος θα ρωτησω.Ξαναμπαινω η καλη σου στην θάλασσα,αφου ειχα βγει ενα λεπτο πριν και της λεω σαν κατι κατινες "ποσο ειναι το μωρακι σας?"χαχαχα και μου λέει 2 μηνων.ααα μπραβο να σας ζησει!Και το κανετε μπανιο απο τοσο μικρο ε?Και παιρνω την απαντηση μου"δεν ειναι η πρωτη φορα.Εχει κανει πολλα μπανια"

μου 'ρθε να πνιγώ!

Ολγίτσα πώς τα πάτε???? Αχ σε ζηλεύω κοίτα να το εκμεταλευτείς!!!!!!

lX5Hp3.png

Ελεονορα μου ευτυχως που εχω το σπιτι εδω και κανω και κανενα μπανακι.Ειναι και για τα μωρα καλυτερα!Αλλιως με εβλεπα στο διαμερισμα γιατι διακοπες δεν εχει

Μην αγχωνεσαι για το φαι της.4 κουταλιες και 60 γαλατακι ειναι μια χαρα.Στουμπωσε.Θα δεις ισως οτι οσο αυξανει την κρεμα το επομενο γευμα θα το λιγοστευει

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Ελεονορα μου ευτυχως που εχω το σπιτι εδω και κανω και κανενα μπανακι.Ειναι και για τα μωρα καλυτερα!Αλλιως με εβλεπα στο διαμερισμα γιατι διακοπες δεν εχει

Μην αγχωνεσαι για το φαι της.4 κουταλιες και 60 γαλατακι ειναι μια χαρα.Στουμπωσε.Θα δεις ισως οτι οσο αυξανει την κρεμα το επομενο γευμα θα το λιγοστευει

Ναι έχεις δίκιο. Αύριο θα της δώσω περισότερη κρέμα... κάνει και ζέστη κι αυτό παίζει πολύ ρόλο!!!

Τι να κάνω αφού η δικιά μου είναι σπίνος... δεν παίρνει κιλά αλλά σε ύψος χχχχχχ

Εσύ πλέον δεν θηλάζεις??

lX5Hp3.png

Γεια σας κουκλες.

Πηγαμε χτες καναμε τα εμβολιακια μας, κυριος ο μικρος, μια χαρα μας βρηκε ο γιατρος. Θα αρχισουμε σιγα σιγα τις τροφες, απο Δευτερα και θα περασουμε στο γαλα ΙΙ.

Σημερα πηγαμε μια βολτα για ψωνια, πηρα κατι για ολους κι επιπλεον ενα μεγαλο παιχνιδι για τη μικρη, να εξιλεωθουμε που την αφησαμε τοσο καιρο μακρια.

Εφτιαξα και τα πραγματα το απόγευμα, ευτυχως ο μικρος ειναι ησυχος και μπορω να κανω δουλιτσες και αυριο φευγουμε, θα τα λεμε από την παραλια........

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κουκλίτσες!!

Πάρος, το φόρεμα είναι καταπληκτικό!! Πότε προλαβαίνεις και τα ξετρυπώνεις βρε θηρίο??

Ξεκινάμε κι εμείς το Σάββατο φρουτάκια... ανυπομονώ!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

bazoume fenistil?? ton tsimphsan 2 kounoupakia prox8es k ta blepei h pe8era kai mou leei giati den tou bazeis fenistil ths lew oti den 3erw an kanei gia toso mwra kai oti 8a perasei

kai thn wra pou paw toualeta bgazei mia krema pou eixe apo ton allo ths ton eggono otan htan mwro (molis ekleise ta 3!!!!!! anoigmenh apo tote) kaai th dinei sto niko kai bghka k arxisa na fwnazw (enta3ei hmoun ligo yperbolikh) alla exei 2 meres pou ton tsimphse den perase? prepei na balw krema?

na 8ymh8w na rwthsw th giatro

i1lzp2.png

Mummy τέλειο το προσκλητήριο, απλά εγώ θα έβαζα και αριθμό στο αυτοκινητάκι ώστε να μοιάζει περισσότερο με formula και θα έβαζά και ανθρωπάκι μέσα ώστε να φαίνεται οτι την οδηγεί ο Μάριος!!!!!!!!!!!!!

αχ νουμεράκι είχε και το βγάλαμε...θέλει ε;

θα το επιμεληθούμε από την επόμενη βδομάδα που θα γυρίσουμε

θέλει και το κείμενο κάποιες διορθώσεις

θα παραγγείλω και φακέλους, λέω κοκκινους τι λές;

i1lzp2.png

Naiiiii τέλειο θα είναι κόκκινο!!!!!!!!!!!! Πολύ μοντέρνο και διαφορετικό!!!!

Λοιπόν κουκλες πάω για νάνι γιατί αύριο θέλω να ξυπνήσω στις 6:00!!!! Θα σας γράφω απο το κινητό!!! Φιλάκιαααααααααααααααααααααα!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Που είσαστε?????

Της έδωσα 1η φορά ρυζάλευρο βανίλια 4 κουταλίτσες και δεν μπορώ να πω τις έφαγε... και πήγα να της δώσω καπάκι το γάλα της και είπιε μόνο 60 και δεν ήθελε άλλο..

της έκοψε την πείνα???? οι 4 κουταλιές????? τι να πω ρε κορίτσια μτά από 4-ωρο πείνας όλα αυτά!!!!!!!!!!!!!!!

μαζι στον αγωνα! πρεπει να τα γνωρισουμε τα μικρα μας!

περιμενω να παει 12 να τον ταισω λιγο στον υπνο του..μου κανει εντυπωση παντως που παρολη την αναφαγια του κατι παιρνει απο βαρος!! λετε οντως ο υπνος να θρεφει τα μωρα???

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

Ναι έχεις δίκιο. Αύριο θα της δώσω περισότερη κρέμα... κάνει και ζέστη κι αυτό παίζει πολύ ρόλο!!!

Μην ελπιζεις κ πολλα...μακαρι αλλα δεν το βλεπω!

εγω καπακι στο γαλα που πινει του βαζω κ μια κουταλια ρυζαλευρο! ενοειται δεν το πινει ολο..150 του φτιαχνω..αλλα εστω και λιγο να φαει κατι παραπανω εχει παρει...επισης το πρωινο γαλα που ειναι το καλυτερο μας του το φτιχνω με νερο απο βρασμενο ρυζι...εχει βιταμινες full αλλα δεν κανει 20 τετοιο γευμα...κανουν δυσκιλιοτητα...ρωτα την παιδιατρο σου...ετσι με μεγαλωσε εμενα η μανα μου που το σφραγισα επισης

Naiiiii τέλειο θα είναι κόκκινο!!!!!!!!!!!! Πολύ μοντέρνο και διαφορετικό!!!!

Λοιπόν κουκλες πάω για νάνι γιατί αύριο θέλω να ξυπνήσω στις 6:00!!!! Θα σας γράφω απο το κινητό!!! Φιλάκιαααααααααααααααααααααα!!!!!

να περασετε τελεια!!!

bazoume fenistil?? ton tsimphsan 2 kounoupakia prox8es k ta blepei h pe8era kai mou leei giati den tou bazeis fenistil ths lew oti den 3erw an kanei gia toso mwra kai oti 8a perasei

kai thn wra pou paw toualeta bgazei mia krema pou eixe apo ton allo ths ton eggono otan htan mwro (molis ekleise ta 3!!!!!! anoigmenh apo tote) kaai th dinei sto niko kai bghka k arxisa na fwnazw (enta3ei hmoun ligo yperbolikh) alla exei 2 meres pou ton tsimphse den perase? prepei na balw krema?

na 8ymh8w na rwthsw th giatro

εμενα που το κανανε σουρωτηρι προχθες συν μια γρατζουνια που κατεβασε μονος του, του βαζω aderma.. την βρισκω πολυ καλη!

και εγω την χρησιμοποιω...

Koritsakia ειμαι λιωμακατσαμε και φαγαμε στον ωροπο.παω για υπνο.

mummy to fenistil grafei nomizv gia megalytera paidia oxi brefh alla de uymamai poso.diabase na deiw.na pv omvw thn amartia moy mia fora ebala giati den eixa tipota allo.τωρα βαζω αν τυχει λιγη κρεμουλα καλεντουλα της βελεντα αυτη για το συγκαμα, ε αν εχει κανα σπυθουρακι ερεθισμος ειναι κι αυτος.αν και παρειγγειλα παλι πραματακια απο γερμανια και εχω παραγγειλει μαι κρεμουλα καλεντουλα για ερεθισμους και εγκαυματα που ειναι και για μωρα.για να βαζω και οταν εχουμε κανα κουνουπακι.

θα τα πουμε αυριο.φιλακια.

παρος καλο ταξιδι φιλακια πολλα.τα monsoon εχουν φοβερα φορεματα.δες κι εδω εχει πολυ ομορφα για κοριτσακια σε φοβερες τιμες

http://www.sophiasstyle.com

ειναι αγγλια στελνουν ελλαδα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...