Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

που τοξερες πως ηταν δυο μηνων ?πωπω?

τελειωσα!!!!!!!!ολα και εφτιαξα και πουρε φρουτακια για την καταψυξη για να μη χαλανε κιολας τα φρουτα και γιαναχω παντα καβατζα.

τα μωρα ξυπνησαν και ταχω στην κουνια.μαρεσει οταν μοσχομυριζει το σπιτι!!!!!!

τωρα περιμενω το συζυγοναρθει να παμε σουπερ μαρκετ και μετα ουφ βαριεμαι.θα παμε με δυο αμαξια μεχρι τον ωροπο να αφησουμε το ενα στον ξαδερφο του γιατι του τρακαραν το δικο του και μεχρι να φτιαχτει ειναι χωρις αμαξι ολοι στην ερετρια, πεθερα κλπ και θα τους δωσει ο αντρας μου το δικο τους-παλιο ειναι.αλλα δε μπορω αγχωνομαι γιατι θαχουμε και τα μωρα.αλλα θα τα αφησω στου αντρα μου γιατι εγω αμμα γκρινιαξουν αγχωνομαι να οδηγω.ασε σου λεω πολυ τρεχαλα σημερα.

ολγιτσα μπανακι ε?ζηλευω!!!!!!!!!παω να τα δω γιατι γκρινιαζουν

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πήγα και έριξα έναν υπνάκο.. Τι να κάνω??? 3 ώρες στο Golden με τον μικρό μαζί έλιωσααααααα!!!!

Ελίτα μην ανησυχείς σε έχω βάλει στην λίστα της βάπτισης εδώ και μέρες!!! Εννοείται οτι θα έρθω και στην δικιά σας!!!

Κορίτσια πήρα και ένα Timberland χειμωνιάτικο τζιν για τον μικρό τέλειο που θα του το βάλω για να πάμε στην βάπτιση απο 60ε 30, έψαξα και για απο πάνω αλλά δεν βρήκα.. Για την μικρή δεν βρήκα αλλά λέω να της παραγγείλω απο το monsoon.co.uk κανένα χειμωνιάτικο φορεματάκι..

Ydroxoaki δεν μου έρχεται κανένα μαγαζί αλλά δεν θέλεις να το δοκιμάσει πρώτα????

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

τους εφτιαξα μια υπερπαραγωγη με τα γυμναστηρια για να τα βλεπω στο σαλονι

[ATTACH]738[/ATTACH]

Φοβερό elita εγώ θέλω να ανεβάσω απο την αποθήκη το πάρκο γιατί έχει πιαστεί το παιδάκι στο relax..!!!!

μου φαινοταν πολυ μικρό και λεω δεν μπορει να κανω λάθος θα ρωτησω.Ξαναμπαινω η καλη σου στην θάλασσα,αφου ειχα βγει ενα λεπτο πριν και της λεω σαν κατι κατινες "ποσο ειναι το μωρακι σας?"χαχαχα και μου λέει 2 μηνων.ααα μπραβο να σας ζησει!Και το κανετε μπανιο απο τοσο μικρο ε?Και παιρνω την απαντηση μου"δεν ειναι η πρωτη φορα.Εχει κανει πολλα μπανια"

μου 'ρθε να πνιγώ!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

οταν το πηρα και το ενεργοποιησα εκανα συνδεση στο itunes και καποια λ@## εχω κανει στο apple account και δεν μπορω να το θυμηθω τωρα που θελω να κανω μια δουλιτσα εκει μεσα

τι να κανω /?????? ειμαι τοοσο ασχετη τελικα !!!!!!

και γενικα δεν μπορω ουτε και reset να κανω για να κανω καινουργιο

Διαφημίσεις

Mummy τέλειο το προσκλητήριο, απλά εγώ θα έβαζα και αριθμό στο αυτοκινητάκι ώστε να μοιάζει περισσότερο με formula και θα έβαζά και ανθρωπάκι μέσα ώστε να φαίνεται οτι την οδηγεί ο Μάριος!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...