Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Απο το Attica στο Golden Hall!! Aμα σας πω τιμή... Απο 106ε το πήρα 53!!!!!!!! Στις φώτο δεν φαίνεται πολύ καλά...

πολύ ωραιο! ρομαντικο!

και εγω ψαχνω στο ιντερνετ αλλα λεω να το τρεναρω μηπως και χασω αλλα 2 κιλα. Μου εχουν μεινει 5! απο τα 26!

Τελος αυγουστου θα παω για ψωνια και δεν ξερω τι να προτιμησω κοντο η μακρύ..

πες κανενα καλο site εσυ που ανακατευεσαι με αυτα!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

paros πολύ όμορφο είναι και πολύ σικ χρώμα!!!!!!!! θα είσαι σούπερ μαμά!!

αχ όλες τα χάσατε τα κιλά εγώ πότε θα το πάρω απόφαση κάθε μέρα γλυκά τρώω, της εγκυμοσύνης φύγαν μου χουν μείνει 5 για να μπω στα καλοκαιρινά μου και δε φεύγουν με τίποτα

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

πλακα κανεις?τελειο και το φορεμα και η τιμη του!!!!!!!!!

εγω λεω μηπως να βρω απο τωρα ρουχαλακια για τα μωρα?επειδη θαναι καλοκαιρι βασικα και τωρα τα πουλανε ολα μισοτιμης.για πριν στο γαμο καπως θα τα ντυσω.παρος θα ερθετε αν σας καλεσουμε?να δεις πως ειναι και η ευβοια?αν τελικα γινει εκει.εμεις σας θελουμε παντως

PN8Qp2.png

csXep2.png

εγω ταχω χασει μαπινω στα ρουχα απο κατω αλλα απο πανω εχω προβλημα γιατι φοραγα σμολ και εξτρα σμολ και δε μου κανουν ξεχειλιζουν και εχω και το συζυγο να μου λεει μαζεψε τα μαζεψε τα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

εγω ταχω χασει μαπινω στα ρουχα απο κατω αλλα απο πανω εχω προβλημα γιατι φοραγα σμολ και εξτρα σμολ και δε μου κανουν ξεχειλιζουν και εχω και το συζυγο να μου λεει μαζεψε τα μαζεψε τα.

αφου θηλαζεις λογικο ειναι!! και εγω οσο θηλαζα ηταν τεραστια!

μολις τελειωσεις τον θηλασμο θα σου μεινει το 1/4 πολύ γρήγορα, δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα! Ισα ισα που θα επρεπε να το εκμεταλευτει! χιχιχι

πωπω βεγγος.ταισα τα μωρα γλυκοπατατα, επαιξαν, μετα τα εκανα μπανιο γιατι γιναν πορτοκαλι!!!!!τα κοιμησα.εφτιαξα φαι μπριαμ.απλωσα ρουχα.τωρα κανω μια σκουπα και σφουγγαρισμα και θελω κι ενα καφε!!!!!!!και σηκωθηκα και μιαμιση η ωρα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

αφου θηλαζεις λογικο ειναι!! και εγω οσο θηλαζα ηταν τεραστια!

μολις τελειωσεις τον θηλασμο θα σου μεινει το 1/4 πολύ γρήγορα, δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα! Ισα ισα που θα επρεπε να το εκμεταλευτει! χιχιχι

αυτουνου του αρεσουν.αλλα δε θελει να αρεσουν και σε αλλους!!!!!γιαυτο λεει μαζευτα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

ειδες ελιτα?? ολα δικα τους τα θελουν!

πωωω ... κουραστηκα κ μονο που τα διάβασα...

χαζευω κανενα φορεμα για την βαπτιση στο net...

θα σας βαλω να δειτε...αχ βρε παρος μας ξεσηκωσες κ εφυγες!

λοιπον ειχα παει για μπανιο και τι ειδα ρε κοριτσια.Να μου πειτε αν ειμαι περιεργη εγω ή αυτη ηληθια!

3:30 το μεσημερι,μεσα στον κοσμο στο Λαγονησι ενα κοριτσακι 2 μηνων παρακαλώ το ειχε η μανα του μεσα στη θαλασσα

Μου ρθε κολπος!!Πηγα να της πω "εσυ κυρα μου εσαι επικινδυνη για το ανθρωπινο ειδο"

Ακους εκει 2 μηνων μωρω και καταμεσημερο με 40 βαθμους το εβαλε στην θαλασσα.Και πουυ????Στο Λαγονησι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ελιτα με τοσα που κανεις πως παιδακι μου να σου μεινουν κιλα ???????

μπραβο ρε κοριτσακι μπραβο με τοση ενεργεια !!

και εγω σαν το υδροχοακι κουραστηκα και που τα διαβασα!!!

ολγα τι να πει κανεις !! και μετα θα λεει πως το μωρο εχει το ενα η το αλλο ..παρτο κυρια μου και πηγαινε στη θαλασσα αν θες αλλα οχι και καταμεσημερο !!! ελεος!!!δεν το λυπαται ??????

δλδ εμεις τι ειμαστε μα@&^%@&^ ??????????

ανυποφορη αυτη η ζεστη αυτες τις μερες !!!

και δεν σας ειπα ???? ω ναι !!! αδιαθετησα !!!!!!!! μποινγκ!!! τωρα που ειναι για θαλασσα εγω στο σπιτι !! την τυχη μου μεσα !!!!!!!

συμπεθερα που εισαι οεοεοοοοο????

ρε κοριτσια η ελενα, η φελια η georhar??? εχετε κανενα νεο ?????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...