Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Οχι δεν μου είπε τόσο ,μου είπε ξεκινα σιγα σιγά και όσο φάει αλλα η μπέμπα μολις βλέπει την φρουτόκρεμα της ανοίγει η όρεξη ειδικά με το αχλάδι......και την τρώει όλη.Φοβήθηκα να της κάνω παραπάνω γιατι είναι αρχή και μετα πίνει και γάλα και λέω θα σκάσει.....

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ελα ρε ακριβη και συ:confused:

τι σου ζητησε πια:rolleyes:

Ελεονορα μου εγω στην αρχη τα βρηκα σκουρα με την κρεμα γιατι γινομασταν χαλια.Κολλαγαμε ολοκληροι.Ξεκινησαμε σιγα σιγα την πρωτη μερα 2-3 κουταλιτσες και σιγα σιγα ολο και περισσότερο.Εμενα μου ειχε πει στην εβδομαδα πανω οσο θελει

Για τον υπνο ειμαι απο τις τυχερες γιατι απο την ωρα που κοψαμε το βραδινο φαι κοιμουνται 9:30 και ξυπνανε 7:30-8

Τρωτε ακομα το βραδυ?

Τι εννοείς ότι κόψατε το βραδινό??? Δηλ το τελευταίο της γεύμα τι ώρα είναι???

Εγώ θα αντικαταστήσω τώρα για αρχή το απογευματινό γάλα με ρυζάλευρο βανίλια και μετά το βράδυ κατά της 10 θα της δώσω το γάλα πιο αργά δεν πάει ορίεται θα το ήθελα αλλά..

εχθές την έκανα χρυσή δεν έτρωγε παρά μόνο 80μλ στις 10 και ξύπνησε στις 6 το πρωι.. θα με τρελάνει και το πρωί είπιε 180 μλ.

Δηλ καλά είναι που το τελευταίο τηε γεύμα είναι κατά της 10??? θα ήθελα κατά τις 12 αλλά κοιμάται τότε

lX5Hp3.png

Κάθε πότε θα τρώει κρέμα και φρουτόκρεμα???

Εμείς ξεκινάμε αυτή την εβδομάδα ρυζάλευρο 1 γεύμα και την επόμενη ξεκινάμε και φρουτόκρεμα αλλά πώς θα πηγαίνει το πρόγραμμα???? ακομα δεν ξέρω...

στεναχωριέμαι μόνο που δεν θα είμαι στο σπίτι λόγω δουλειάς... θα είμαι γύρω στις 4 εκεί..

lX5Hp3.png

Η φρουτόκρεμα και η κρέμα βανίλια ή ρυζάλευρο, αντικαθιστούν το δεκατιανό και το απογευματινό γάλα. Μετά η κρεατοχορτόσουπα αντικαθιστά το μεσημεριανό και έτσι το παιδάκι πλέον πίνει γάλα πρωί και απόγευμα- αν και κάποια θέλουν και το μεσημέρι, μετά το φαγητό. Στην ουσία καταλήγουμε στα 5 γεύματα την ημέρα, 3 βασικά δλδ και 2 τύπου "σνακ" όπως τα λέω εγώ :).

Εμένα με την φρουτόκρεμα δεν χορταίνει και ας τρώει 150 μλ, χτυπάει και το γάλα μετά..

Σήμερα πήρα και 2 δωράκια από φίλες μου για τον Νικόλα μου, πολύ τα χάρηκα είναι 2 πολύ ωραία συνολάκια!:)

Ακόμα να πάω σπίτι, είμαι ακόμα στο γραφείο του Βασίλη..και μου είπε περίμενε να φύγουμε μαζί..αχ πώς ξεμυαλίζομαι έτσι!!

Η μπέμπα πίνει το τελευταίο γάλα το αργότερο στις 9 και κοιμάται, αλλά ξυπνάει το πρωί περίπου 6 με 6:30..πίνει γάλα και ξανακοιμάται για 1,5 με 2 ώρες

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Πες τα riaili ένα ίσον κανένα!!!!!!

kalhmera.σορυ κοριτσια, αλλα ειχα λιωσει στον υπνο.απο χτες μουλειπε υπνος τον χρειαζομουν.κι εγω περασα απο ενα ζαρα παλι για τα μωρα πηρα δυο μπλουζακια στο μπεμπη και ενα φορεματακι στη μπεμπα.αλλα μου φαινονται ακριβα γενικα για εμενα.εγω ειπα πως θελω μερικα μπλουζακια γιατι αυτα που εχω μου βγαινουν απεξω το στηθος θελω μεγαλυτερα σε νουμερο.αλλα που να τρεχω δεν ξερω που να παω.

παρος ποτε φευγεις τελικα?

θα πω στον αντρα μου να παμε καμοια βολτα το σαββατο μπας και παρω κανα μπλουζακι ισως προς χαλανδρι.

παω να κανω κανα μπανιο τωρα που κοιμουνται

α χτες πηγαμε στη ερετρια αυθημερον και ειδαμε το μικρο.ενω στην αρχη ηταν κεφατος μετα επειδη νυσταζε εκλαιγε και ελεγε πως θελει τη μαμα του η οποια τον εχει απο τοτε που κλεισαν τα σχολεια εκει παρατημενο.ταχα μου κανει δουλειες.τι να πω εχει να παει να τον δει απο την προηγουμενη βδομαδα.δεν ξερω βρε κοριτσια μου φαινεται γαιδαρα δινει πολυ προτεραιοτητα σε ολα τα αλλα εκτος απο το παιδι της.και πηγε και δυο ταξιδακια για γαμο σε νησακι.εχει βρει το κοροιδο την πεθερα μου και κανει τη ζωη της.τεσπα ο καθενας τη ζωη του.μου λεει η πεθερα μου οταν θα περπατανε θα μου τα αφηνεις και της λεω με σφιγμενη καρδια δεν ξερω κυρα γωγω, δεν ειναι ευκολο με δυο παιδια να τα προσεχετε κι εχετε ηδη να φιλατε εν αμεγαλο μωρο, ενοοντας τον πεθερο μου.

PN8Qp2.png

csXep2.png

οταν μπαινω εγω ολες λειπετε, σουρτουκες.εκανα το μπανακι μου.αντε να κανω καμοια δουλιτσα.κι αυτα κουραστικαν χτες και σημερα κοιμουνται ξερα.

ουπς καποιος ξυπνησε χαχα.ε ωρα του ειναι.ο μπεμπης μαλον

PN8Qp2.png

csXep2.png

οταν μπαινω εγω ολες λειπετε, σουρτουκες.εκανα το μπανακι μου.αντε να κανω καμοια δουλιτσα.κι αυτα κουραστικαν χτες και σημερα κοιμουνται ξερα.επισης γαι τις εξετασεις αυριο θα βγουν.εμβολιο δεν καναμε πρεπει να μεσολαβουν 4 βδομαδες απο το εξαπλο πουχαμε κανει

PN8Qp2.png

csXep2.png

α χτες πηγαμε στη ερετρια αυθημερον και ειδαμε το μικρο.ενω στην αρχη ηταν κεφατος μετα επειδη νυσταζε εκλαιγε και ελεγε πως θελει τη μαμα του η οποια τον εχει απο τοτε που κλεισαν τα σχολεια εκει παρατημενο.ταχα μου κανει δουλειες.τι να πω εχει να παει να τον δει απο την προηγουμενη βδομαδα.δεν ξερω βρε κοριτσια μου φαινεται γαιδαρα δινει πολυ προτεραιοτητα σε ολα τα αλλα εκτος απο το παιδι της.και πηγε και δυο ταξιδακια για γαμο σε νησακι.εχει βρει το κοροιδο την πεθερα μου και κανει τη ζωη της.QUOTE]

elita μου δεν λεω σε καμια περιπτωση οτι ειναι το καλυτερο για το παιδακι αυτο, αλλα νομιζω οτι δεν πρεπει ποτε να κρινουμε βαση κοινης λογικης...γιατι δεν μπορεις να ξερεις ουτε εσυ ουτε κανενας πως που γιατι το κανει αυτο εκεινη και χιλια δυο αλλα που της βγαζουν αυτη τη συμπεριφορα...σιγουρα ειναι ασχημο για την ψυχολογια του παιδιου, σιγουρα! Αλλα ...

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Οχι δεν εχει κανενα σοβαρο λογο.το ξερωοτι ηταν απο την κουραση γιατι δυο ωρες πριν ελεγε πως θελει να μεινει κι αλλαες δυο βδομαδες εκει γιατι εχει γνωρισει 2 γειτονακια και παιζουν ολη μερα.

κι εγω και ο αντρας μου ξερουμε γιατι το κανει απλα εχει βολευτει.το κανει και στους γονεις της αυτο ολο το χειμωνα.αστο μην το ψαχνεις εαυτουλης.

αλλαγη θεματος!!!!!!!ρε κοριτσια γιατι νυσταζω ετσι, μηπως φταιεει ο θυροειδης?νυσταζω παρα πολυ

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Πήρα φορεμα για την ΒΑΠΤΙΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!

Θα σας βάλω photo μετά!!!!!

ψωνισαμε ψωνισαμε/γρηγορη εισαι στα ψωνια.εγω πριν να γεννησω φυσικα γυρναγα μερες να βρω κατι να μου αρεσει

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...