Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!!! τελικα καλα λενε ενα παιδι ισον κανενα.... Απο το πρωι εκανα τις δουλιτσες μου, μαγειρεψα και τωρα πινω καφε και περιμενω την Αγαπη μου να ξυπνησει για να παμε τραπεζα!!!! Βεβαια μου λειπουν τρελλα τα τερατακια μου.... Αλλα αυτα μαλλον περνανε σουπερ τα αγορια ουτε στο τηλεφωνο δεν ερχονται... εχει και δροσια εκει.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εγώ πάω βόλτα στα μαγαζιά και αγοράζω μόνο για τα πιτσιρίκια!! Αλλά μαγιώ, θέλω οπωσδήποτε.. ΑΑΑ σκεφτομαι να πάω και στο golden attica που έχει τέλειες μάρκες για τα μικρά και βάζουν -50,-60% και να πάρω στον μικρό τα ρούχα που θα τον πάω στην βάπτιση...! Και μήπως έπαιρνα και φόρεμα για μένα....

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

καλημερα!!!! τελικα καλα λενε ενα παιδι ισον κανενα.... Απο το πρωι εκανα τις δουλιτσες μου, μαγειρεψα και τωρα πινω καφε και περιμενω την Αγαπη μου να ξυπνησει για να παμε τραπεζα!!!! Βεβαια μου λειπουν τρελλα τα τερατακια μου.... Αλλα αυτα μαλλον περνανε σουπερ τα αγορια ουτε στο τηλεφωνο δεν ερχονται... εχει και δροσια εκει.....

Πες τα riaili ένα ίσον κανένα!!!!!!

Βεβαια οταν ειχα ενα δεν συμφωνουσα μ'αυτην την αποψη.... Μου φαινοταν πιο δυσκολο απο οτι πραγματικα ειναι..... Ισως τελικα να ειναι η εμπειρια που αποκταμε που το κανει να φαινεται ευκολο...τι να πω....

Βρε Ναταλία, στο Αττικα κάνουν και κρατήσεις, έπρεπε να έχεις ΗΔΗ πάει!!Η αδερφή μου αυτό κάνει, πάει ΄2-3 ημέρες πιο νωρίς και κάνει κράτηση και μετά τα πάιρνεις με την έκπτωση..εγώ θα πάω Αυγουστο και εγώ σκέφτομαι να πάρω για τη μπέμπα και τον Νικόλα για την βάφτιση..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Βρε Ναταλία, στο Αττικα κάνουν και κρατήσεις, έπρεπε να έχεις ΗΔΗ πάει!!Η αδερφή μου αυτό κάνει, πάει ΄2-3 ημέρες πιο νωρίς και κάνει κράτηση και μετά τα πάιρνεις με την έκπτωση..εγώ θα πάω Αυγουστο και εγώ σκέφτομαι να πάρω για τη μπέμπα και τον Νικόλα για την βάφτιση..

Λες να μην προλάβω, πάω να αφήσω την μικρή παιδικό και θα πάω!!!! θα σας πω μόλις γυρίσω!!!

καλά αυτή η γραφίστρια έκανε φοβερή δουλειά ;););)

λίγο ακριβή αλλά αξίζει!!!!!!!!

ελα ρε ακριβη και συ:confused:

τι σου ζητησε πια:rolleyes:

Ελεονορα μου εγω στην αρχη τα βρηκα σκουρα με την κρεμα γιατι γινομασταν χαλια.Κολλαγαμε ολοκληροι.Ξεκινησαμε σιγα σιγα την πρωτη μερα 2-3 κουταλιτσες και σιγα σιγα ολο και περισσότερο.Εμενα μου ειχε πει στην εβδομαδα πανω οσο θελει

Για τον υπνο ειμαι απο τις τυχερες γιατι απο την ωρα που κοψαμε το βραδινο φαι κοιμουνται 9:30 και ξυπνανε 7:30-8

Τρωτε ακομα το βραδυ?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

ελενα εμείς τρώμε καμιά 150-200 μλ φρούτο το πρωί και αυτή τη βδομάδα αρχίσαμε και λαχανικά και έτσι το έκοψα το ρυζάλευρο το απογευματινό

το βράδυ ξυπνάμε στανταρ 1 φορά και σπάνια 2 φορές, χθες ήταν εξαίρεση

i1lzp2.png

αχ τι βρήκα πάλι και ξεσηκώθηκα;; πώς σας φαίνεται;

http://www.buy4baby.ie/cat/out-and-about/product/totseat

ΜΑΜΥΚΟΥΛ ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ......ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ...

http://www.monogiapaidakia.com/index.html?target=DEPT_93.html〈=el

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημέρα κορίτσια!Εμείς τρώμε 100 ml φρουτόκρεμα αν και θέλει περισσότερη γλύφεται η μπέμπα ......και πίνει και γάλα μετα.Για τον ύπνο από 2 μηνών κοιμάται 9 με 6.30-7 .Την ταίζω όμως ενα γάλα κοιμισμένη στις 12 χωρίς να την ξυπνήσω αν και λέω να το κόψω και αυτο.

Εμας ρυζάλευρο μας είπε ο γιατρός τον άλλο μήνα θα κόψουμε ενα απογευματινο γάλα.

Κορίτσια ημερομηνία για βαφτίση δεν έχουμε κλείσει αλλα θα είναι πρίν τον Νοέμβριο και το όνομα της είναι Δανάη ,βάλτε μας στην λίστα.!

mz6Up2.png

ΜΑΜΥΚΟΥΛ ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ......ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ...

http://www.monogiapaidakia.com/index.html?target=DEPT_93.html〈=el

stegia eyxaristwwwwwwwww θα το πάρω νομίζω, μακάρι να το είχα και για τις διακοπές θα βολευτώ με το καρότσι όμως

έτσι έτσι μη σας κρυφοδιαβάζω μόνο εγώ, να μας διαβάζεις (και να μας γράφεις) κι εσύ!!!!!!!

i1lzp2.png

Καλημέρα κορίτσια!Εμείς τρώμε 100 ml φρουτόκρεμα αν και θέλει περισσότερη γλύφεται η μπέμπα ......και πίνει και γάλα μετα.Για τον ύπνο από 2 μηνών κοιμάται 9 με 6.30-7 .Την ταίζω όμως ενα γάλα κοιμισμένη στις 12 χωρίς να την ξυπνήσω αν και λέω να το κόψω και αυτο.

Εμας ρυζάλευρο μας είπε ο γιατρός τον άλλο μήνα θα κόψουμε ενα απογευματινο γάλα.

Κορίτσια ημερομηνία για βαφτίση δεν έχουμε κλείσει αλλα θα είναι πρίν τον Νοέμβριο και το όνομα της είναι Δανάη ,βάλτε μας στην λίστα.!

τέλειο όνομα

γιατί δεν της δίνεις παραπάνω σου πε τόσο μόνο ο γιατρός; εμένα μου πε όσο θέλει

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...