Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αντι να μαζευτουμε λιγο λεω γω.καλα για μενα εχω να ψωνισω ουουου!!!!ασε που επειδη εδω γυρω δεν εχει καμοια αγορα οπως του πειραια δε μπαινω στον πειρασμο.αλλαγια τα μωρα απο ιντερνετ αλλο τποτα.ηθελα κι εγω κατι για τα ταξιδια και για το χωριο.ωραιο αλλα πρεπει ναχεις παντα καρεκλα διαθεσιμη ε?

για βρες μου κι εμενα τιποτα για τη μπανιερα να τα πλενω και τα δυο

http://www.mothercare.com/Mothercare-Duo-AquaPod/dp/B002HN2ACO/sr=1-7/qid=1279111638/ref=sr_1_7/275-7876524-2863045?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44537031&mcb=core

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

κατι τέτοιο πήρα κι εγώ από το τζάμπο ένα κόκκινο καθισματάκι σαν γιογιό αλλά στηρίζει και την πλάτη θα το χω για το μπάνιο αλλά βολεύει και μέσα στο σπίτι αν θέλω να τον αφήσω για λίγο κάπου πχ χθες τον είχα και με έβλεπε που έπλενα τα μπαλκόνια, νομίζω και στην παραλία θα βολεύει,

10 ευρώ νομίζω το πήρα

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

αχ βρε υδροχοακι δεν ξέρω τι να σου πω...έχε τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά εσύ και ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα σταματήσουν...σε τι δουλειά είσαι;

πάρος εγώ ψηφίζω 67!!

γιώτα κι εγώ τελικά δεν έχω ιδέα, έψαχνα στο google personalizes music cards η κατι τέτοιο αλλά τίποτα άλλα αντί άλλων, έχεις σκεφτεί την ιδέα του cd μαζί με το προσκλητήριο; έχει κατι μικρά στρογγυλά cd πολύ γλυκούλια

i1lzp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!Καλά πόσο ηλίθια μπορεί να είμαι??Πήγα σήμερα Ηράκλειο..και οι εκπτώσεις ξεκινάνε αύριο!!!Ντοινκκκκκκκκκκκκκκκκκ!!

Μιλάμε για φοβερό φρούτο!!:D:D

Λέω και εγώ γιατί στο Ζαρα δεν έχει κόσμο???Χαχαχαχαχα..

Υδροχοάκι, πολλή ανεργία, αλήθεια είναι..να δώ πως θα τα βγάλουμε πέρα...μα δεν μπορούν να απολύσουν όμως και όλους!20% δεν είναι το νόμιμο??

Αχ κορίτσια, είναι να αδιαθετήσω και πονάει η μέση μου απίστευτα...και έχω και πολύυυυυυυυυυυ σίδερο, 3 πλυντήρια τουλάχιστον. Αλλά το νού μου όλο στις βόλτες τον έχω..δεν μαζεύομαι σπίτι!Αχ τί θα κάνω????

Πάω να την ξαπλάρω για τώρα, τα λέμε αύριο..φιλάκια!!

Καλημέρα κορίτσια!!

Υδροχοάκι, κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι με τις απολύσεις κι ας μην έχω γυρίσει ακόμα στη δουλειά. Θεωρητικά καλυπτόμαστε απο το νόμο τουλάχιστον για ένα χρόνο απο τη γέννηση του παιδιου... εκτός κι αν κάτι άλλαξε μαζί με όλα αυτά που έχουν αλλάξει τον τελευταίο καιρό, αν και δεν νομίζω....

Θελω να πάω κι εγώ για ψώνια για τη μικρή αλλά δεν με παίρνει... η κάρτα χτυπησε κόκκινο...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου???

Ελίτα τι έγινε με τις εξετάσεις της μικρούλας???

Σήμερα ξεκινάνε οι εκπτώσεις???

Θέλω να πάρω ένα μαγιουδάκιιιιιιιιι!!!!(μπορεί και δυο)!!!!!!

mummycool για τα προσκλητήρια έλεγα οτι μου αρέσει το τελευταίο πάρααα πολύυυυ!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Τί έγινε βρε κορίτσια??Πού εξαφανιστήκατε όλες χθές βράδυ???Σας έπιασε η ζέστη???

Καλημέρα είπα???????Καλημέρα μας!!

Σήμερα ξεκινάνε οι εκπτώσεις, αλλά το ταμείο είναι μείον..η μανούλα μου, μου είπε όταν πάω Αθήνα θα μου κάνει δωράκι 200 ευρώ να ψωνίσω ότι θέλω..και α σας πώ σκέφτομαι, οκ μου έδινε λεφτά όταν ήμουν φοιτήτρια, να μου δίνει και τώρα??Και από την άλλη, γιατί να πάρω και κάτι άλλο?Και γιατί πρέπει συνέχεια να ψωνίζω κάτι καινούργιο??Οι ντουλάπες είναι γεμάτες..αχ καταραμένη υπερκατανάλωση...έχουμε δημιουργήσει τεχνητές ανάγκες..και ενώ τα σκέφτομαι, χθές που ήμουν στα μαγαζιά, ένιωθα κάπως που δεν είχα να ψωνίσω..όχι δεν είχα, αλλά δεν μπορούσα να τα διαθέσω..τέλοσπάντων..πάω να πιω κάφε μπας και τα δω αλλιώς!:?

Mummycool ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ??????????????ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!!

καλημέρα

τι καλημέρα δηλαδή που μου βγαλε το λάδι χθες, ξύπνησε στη 1 και μέχρι τις 2 ήταν χα χα χα και μπουχουχου 6 μήνες ποτέ δεν το χει κάνει αυτό ρε γμτ, καινούρια κόλπα, έφαγε έφαγε έφαγε έσκασε με στράγγιξε αχ νυστάζω θα τον σκοτώσω

μετά ξυπνούσε συνέχεια τον πήρα στο κρεβάτι, ο νίκος δεν άντεξε σηκώθηκε και πήγε στο σαλόνι και είχα και το νού μου όλο το βράδυ μη μου πέσει

i1lzp2.png

κι εμένα μου άρεσε το 6 αλλά και το 5 τελικά η ψηφοφορία ανέδειξε το 5 και η φοβερή γραφίστρια το εξέλιξε ακόμα περισσότερο :) θα το βάλω στο προφίλ στο άλμπουμ βάφτιση

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...