Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αλλα εχω και καλα παιδακια ε?ρωτα την παρος.τα διδυμακια και ο Αντρεας-Λουκας, οτι πρεπει για διακοπες.Νομιζω και η Φουφουλα και ο Βεντουζακος πρεπει ναναι καλοι στα εξω ε?αποτι λενε οι μαμαδες χαχα.Πολυγυρισμενα μωρακια.Βεβαια ειναι κατι φορες που μας λενε χου καλε τι τους κανετε και ειναι ετσι ησυχα και μετα τα πιανει αμοκ ασε!!!!ματι ματι.

κοριτσακια παω να την πεσω γιατι αυριο παμε να παρουμε αιματακι στη μπεμπα για να δουμε πως ειναι ο θυροειδης και να κανουμε εμβολιο και θα σηκωθουμε πρωι

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσια!

Mummy, που πας και τα ξετρυπώνεις? Πολύ καλό... τώρα ψαχνω όλο το site....

Σήμερα πρέπει να περασω απο 4-5 τράπεζες για πληρωμές, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κλπ... κι έχει τρελή ζέστη ήδη... και βαριέμαι.... Ουφ!!!

Υδροχοακι, μια χαρα είναι η Αίγινα, και το βασικότερο ούτε μια ώρα απο Αθήνα!!

Ελίτα και Πάρος, σούπερ τα μωρά σας στις βόλτες, ε?? Μπράβο τα καμάρια μας!!

Έχω κάτι νευρα, γιατί εκτός απο το οτι αδιαθέτησα (μπορεί να φταίει και αυτό), τσακώθηκα και με τον Σπύρο χθες το βράδυ και δεν μιλιόμαστε...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

για βρες μου κι εμενα τιποτα για τη μπανιερα να τα πλενω και τα δυο

Ελιτα για δες εδω http://www.mothercare.gr/catalog/MOTHERCARE.pdf στη σελ 201, σου κανει κατι τετοιο?

Εγω νομιζω οτι ολα τα παιδακια εξω ειναι κυριοι και στο σπιτι κατι τους πιανει. Οταν μου λενε τι καλη και υπακουει ειναι η κορη μου, τρελενομαι. Η οποια σας ειπα οτι μου λειπει τρελα, αλλα με ζηταει μονο αν την μαλωσουν οι δικοι μου, δηλαδη σχεδον ποτε, καλοπερναει δηλαδη. Δυο μερες ακομα, θα περασουν.

Το απογευμα εχουμε και εμβολιακια, prevenar 13 και rotateq.

Περιττο να πω φοβερα πραγματακια αυτα που κανετε για τις βαφτισεις. Μπραβο για την εμπνευση, την υπομονη και τη διαθεση........

Παω να ετοιμασω το μπεμπη να τον παω στην πεθερα και να παω στη δουλεια.

Καλη μερα να εχουμε....

nG0fp2.png yu71p2.png

Καλημερα!

Ευτυχως κοιμηθηκαμε μια χαρα και σημερα... ακομα κοιμομαστε δηλαδη!!!! Ωραια μερα σημερα... εγω διακοπες ποτε θα παωωωωωωωω????????

Υδροχοακι ελπιζω να καταφερουμε να τα πουμε στην κερατεα!!! Δεν εχουμε αποφασισει ακομα ποτε θα παμε, οταν ειναι θα σου πω!!!

Καλε Λιτσα κανε μια παγια εντολη στην τραπεζα να σου πληρωνει αυτοματα τους λογαριασμους, ειναι δωρεαν και γλυτωνεις και απο τις ουρες....

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Μηπως ξερει καμια σας που μπορω να βρω αυτα τα τσιπακια που εχουν μεσα οι μουσικες καρτες? (που οταν τις ανοιγεις παιζουν μουσκη?)

Σε σας τις τρελοκομπιουτερουδες το λεωωωωωω.......

mYQbp2.png

Μηπως ξερει καμια σας που μπορω να βρω αυτα τα τσιπακια που εχουν μεσα οι μουσικες καρτες? (που οταν τις ανοιγεις παιζουν μουσκη?)

2303855cwv885huwh.gif

giota δεν κατάλαβα ποιες κάρτες εννοείς...

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημέρα κι από εμένα!!!!!

Κάποιες δουλεύουν!!! χχχχχχχ

Σήμερα ξεκινάμε κρεμούλα βανίλια .... για να δω θα την φάει???

Για πέστε τις δικές εμπειρίες??????

Το pentavac + της γαστρεντερίτιδας έχει 2 δόσεις????

γιατί πάλι τα ξανακάναμε...

lX5Hp3.png

Ουφφφ γυρισα&εγω!!! Πήγαμε για καφε με την ελιταααα! & μετα πήγα με τους κουμπάρους μου για φαγητό στην Κηφισιά! Ο Μπεμπης κύριος 10:15 κοιμήθηκε κανονικά στο καρότσι οπότε μια χαρα!

Υδροχοακι ευχαριστώ!!! Ωραία είναι στην Αίγινα, θα ξεκουραστητε και θα αλλάξετε παραστάσεις!

Ρε κορίτσια αν σας κοιμούνται γύρω στις 10.30 το βράδυ τι ώρα ξυπνάνε????

γιατί εμένα στις 5-6 το πρωί ξυπνάει με ξένο γάλα γύρω στα 150 ml. Τώρα που θα ξεκινήσω την κρεμούλα θα είναι καλύτερα ε???

Γιατί στην δουλειά τώρα είμαι λίγο κομμάτια.

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

π.χ. οι Χριστουγεννιατικες καρτες... που τις ανοιγεις και ακουγεται μουσικουλα.... εχουν ενα μεταλλικο τσιπακι που παιζει την μουσικη...

θελω να βρω που τα φτιαχνουν γιατι σκεφτομαι το εξης.... το προσκλητηριο που θα ειναι βιβλιαρακι θελω μολις το ανοιγεις να παιζει το τανγκο της νεφελης... και θελω να τους βρω να τους ρωτησω αν γινεται να μου το φτιαξουν...

mYQbp2.png

Κορίτσια, εμβόλιο μηνιγγιτιδας κάνατε?

Εμείς θα το κάνουμε σε 2 βδομάδες μαζί με το επαναληπτικο του prevenar...

το δευτερο εμβολιο που καναμε ηταν της μηνιγγιτιδας... δεν θυμαμαι πως το ελεγαν

mYQbp2.png

π.χ. οι Χριστουγεννιατικες καρτες... που τις ανοιγεις και ακουγεται μουσικουλα.... εχουν ενα μεταλλικο τσιπακι που παιζει την μουσικη...

θελω να βρω που τα φτιαχνουν γιατι σκεφτομαι το εξης.... το προσκλητηριο που θα ειναι βιβλιαρακι θελω μολις το ανοιγεις να παιζει το τανγκο της νεφελης... και θελω να τους βρω να τους ρωτησω αν γινεται να μου το φτιαξουν...

Mummy το βλεπεις τωρα???? χχιχιχι....

mYQbp2.png

εγώ ξέρω αλλά δε σου λέωωωωωωωωωωωωω :tongue::tongue::tongue:

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...