Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρεθηκαμε με την παρος σημερα πηγαμε για καφεδακι στον αη γιωργη,ωραια περασαμε αν και σημερα μας γκρινιαζανε λιγο αλλα λιγο η ζεστη, λιγο νυστα ,πεινα, ταισαμε κιολας χαχα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

καλησπερα

ειμαι κομματια!

μολις τελειωσα απο την κουζινα και αραξα λιγο στον καναπε

οι αντρες κοιμουνται ξεροι

μαγειρεψα μοσχαρακι με κολοκυθακια μαζεψα τα ρουχα..ξεπατωθηκα 7.30 γυρισα

ασε που το μικρο εφαγε 30 γρ κρεμα μεσα σε 1 ωρα την οποια και εφτυσε στο κρεβατι του μετα ... κ αφου την εβγαλε ηταν ολο γελακια!

σημερα επαιζε κ ωραιο παρτυ στον αστερα...που ειναι εκεινες οι εποχες που βγαιναμε καθημερινες κ περναγαμε τελεια?? οχι οτι θα αλλαζα τον μπεμπακο βεβαια με τιποτα αλλα χρειαζομαι λιγο εξαντληση απο διασκεδαση νομιζω..

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

α καλα ...σκουποσυζητηση...ευτυχως δεν ασχολουμαι καθολου με καθαρισμα κ σιδερο σπιτι δεν ξερω καν τι μαρκα σκουπα εχω...να ναι καλα η αλμα με 7 την ωρα το κανει λαμπικο κ σιδερωνει! το μεγαλυτερο δωρο που κανω στον εαυτο μου απο την στιγμη που ξεπατωνομαι στην δουλεια!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Ουφφφ γυρισα&εγω!!! Πήγαμε για καφε με την ελιταααα! & μετα πήγα με τους κουμπάρους μου για φαγητό στην Κηφισιά! Ο Μπεμπης κύριος 10:15 κοιμήθηκε κανονικά στο καρότσι οπότε μια χαρα!

Υδροχοακι ευχαριστώ!!! Ωραία είναι στην Αίγινα, θα ξεκουραστητε και θα αλλάξετε παραστάσεις!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Γεια σας μανούλες και μωράκια!!!!Μολις γυρίσαμε απο τις διακοπές στην πεθερά μου.......και στο σπίτι επικρατεί το χάος!!Καλα εχω μια εβδομάδα να σας διαβάσω και διαβάζω ώρες ,τα μισα από οσα θέλω να σας πω τα ξεχασα ήδη τόση ώρα που διαβάζω....................

Εκανα τα μπανάκια κάθε μερα σε άλλη παραλία 'ημουν ,κάηκα βέβαια και τσούζει αλλα ευχαριστήθηκα θάλασσα ,πέρυσι λογω εγκυμοσύνης δεν είχα κάνει ουτε ενα μπάνιο!!!!

Πάρος κρίμα που δεν ήρθατε σας περιμάναμε να παίξουμε ,τέλεια τα σύβοτα αλλα σε κάποιες παραλίες όπως η μεγάλη άμμος και η ζάβια το νερό ήταν κατάψυξης αλλα πεντακάθαρο και πανέμορφο χρώμα!!!

Δεν τα θυμάμαι οσα ήθελα να πω αλλα λίγα

mummycool χαρούμενα μηνογενέθλια στον βεντουζάκο πάω να δω τώρα και τις καινούριες φωτος......

χάρουμενα μηνογενέθλια και σε οσα μωράκια είχαν αυτες τις μέρες...

Ιωάννα να χαίρεσαι τον Νικόλα σου!

Επίσης εχω να πω οτι είστε όλες πολύ προκομένες!!!!!!!και οι ιδέες σας και οι μπομπονιέρες σας είναι τέλειες!!

παω να τελειώσω το διάβασμα και τα λέμε....

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

αχ τι βρήκα πάλι και ξεσηκώθηκα;; πώς σας φαίνεται;

http://www.buy4baby.ie/cat/out-and-about/product/totseat

αντι να μαζευτουμε λιγο λεω γω.καλα για μενα εχω να ψωνισω ουουου!!!!ασε που επειδη εδω γυρω δεν εχει καμοια αγορα οπως του πειραια δε μπαινω στον πειρασμο.αλλαγια τα μωρα απο ιντερνετ αλλο τποτα.ηθελα κι εγω κατι για τα ταξιδια και για το χωριο.ωραιο αλλα πρεπει ναχεις παντα καρεκλα διαθεσιμη ε?

για βρες μου κι εμενα τιποτα για τη μπανιερα να τα πλενω και τα δυο

PN8Qp2.png

csXep2.png

υδροχοακι δε με πειραζει γιατι παω μαζι με τα μωρα.επειτα επειδη θηλαζω ειναι πιο ευκολο για μενα.αν πεινασουν, τσουπ το βγαζω και τελειωσε.μετα αν νυσταξουν το καλυτερο να κοιμηθουν.επιετα αν θελουμε να βγουμε εκτος απο το καροτσι πουναι μεγαλο και δε βολευει παντου, πια μαθαμε και εγω και ο αντρας μου τα σλινγκ τα φοραμε και αυτα τρελαινονται γιατι φυσικα λατρευουν την αγκαλια εκει να δεις υπνους.και φυσικα επειδη φετος τα εξοδα ηταν πολλα δε μας χαλαει να κανουμε διακοπουλες σε να τοσο ωραιο μερος και ξενοδοχειο σχεδον τσαμπα ετσι?ε?αλλα και ετσι να μην ηταν μου αρεσε τοσο πολλυ περσι που θα ξαναπηγαινα ασυζητητη γιαυτο και κοιταγα εκει γενικα.

τελειες θαλασσες τελεια τοπια.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...