Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

brhka!!!!!!!

http://www.σουβερ.gr/

60 eyrw ta 150 mia xaroula

βρε Σοφία, που το ανακάλυψες?χαχαχα..Δηλαδή θα δώσεις έτοιμη την μακέτα και μόνο εκτύπωση είναι 60 ευρώ? Εχει ελάχιστο που μπορείς να παραγγείλεις??

Χρόνια πολλά Κατερίναααααααααααααα..Ναταλία, αλήθεια, γιατί δεν ασχολείσαι επαγγελματικά βρε??

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Γειααααα !!!

Μολις γύρισα σπιτακι και εχετε γεμισει ολοκληρες σελιδες παλι ...

Κατ αρχην να ευχηθω χαρουμενα μηνογενεθλια σ ολα τα παιδακι μας αλλα νομιζω μου επιτρεπετε να ειναι ιδιαιτερα και περισσοτερα στην νυφουλα μου !!!! Που εγινε μεγαλη κοπελιτσα!!!! Να σε χαιρονται οι γονεις σου κουκλιτσα μου!!!

μαμι ο βεντουζακος οοολα τα λεφτα !! στεκεται και μοναχουλης του ε ???

και επισης ειστε πολυ αξιες που τα καταφερνετε τοσο καλα μ ολα αυτα τις βαπτισης !! μπραβο σας !! παρος πολυ ωραια και η ιδεα και η μπομπο!

εμεις επιτελους σταματησε εκεινη η παλιοδιαρροια και αρχισαμε παλι κρεμουλα και γεμιζει καπως το στομαχακι μας πια !!

το βραδυ μου ξυπνησε με σπαρακτικα κλαματα κατα τις 3 , ειχε τα ματια κλειστα και ουρλιαζε !! του εδωσα νερο, χαμομηλι και τον πηρα στο κρεβατι μας και κατα τις 4 παρα κοιμηθηκε ...μωρε λετε να εβλεπε κανενα ονειρακι ???? και σαν να μην εφτανε αυτο σημερα εκανε και μια ωραιοτατη βουτια απο το κρεβατι στο πατωμα...τον ειχε ο μπαμπας του και οση ωρα του ετοιμαζε το γαλα το μωρο επεσε !!!!!! του εχω κατι νευρα !!!! παλι καλα που δεν βρεθηκαμε γιατι θα τσακωνομασταν σιγουρακι !!!!

ξερετε ποσο ανησυχησα ?????αλλα αυτος εχει μια χαρα διαθεση και δεν ξερω και που χτυπησε , παντωςδεν εχει κανει καρουμπαλακι !!!!!

πωπω αυτο το παιδι αυτη την βδομαδα οολο με λαχταραει !!! δολια μανα κουραγιο !!!!

κοριτσια καμοια προταση για καμοια σκουπα ηλεκτρικη εσεις οι νοικοκυρουλες?να ρουφαει οοολυ καλα και νναι ελαφρια και ευκινητη, γιατι αυτη πουχω ναι μεν καλη αλλα με παιδευει.και καλυτερα φιλτρου.γιατι αυτη υποτιθεται το βγαζεις και το πλενεις τον καδο αλλα πολυ βρωμα βρε παιδι μου

PN8Qp2.png

csXep2.png

εντομεταξυ μαλλον συζητησαμε το ενδεχομενο αν δεν τα καταφερουμε για δευτερο εννιαμηνο πως μαλλον θα παρουμε κοπελα κι οχι βρεφονηπιακο.στεναχωριεμαι πολυ.μακαρι να δικαιωθουμε θελω ναμαι με τα παιδακια μου.θα συζητησουμε με την αδερφη μου αν δεν εχει βρει δουλεια του χρονου μιλααμε για σεπτεμβρη του 11.να κανει μπειμπισιτινγκ και να της δινουμε λεφτα αλλιθως θα πρεπει να βρω αλλη .

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καμοια προταση για καμοια σκουπα ηλεκτρικη εσεις οι νοικοκυρουλες?να ρουφαει οοολυ καλα και νναι ελαφρια και ευκινητη, γιατι αυτη πουχω ναι μεν καλη αλλα με παιδευει.και καλυτερα φιλτρου.γιατι αυτη υποτιθεται το βγαζεις και το πλενεις τον καδο αλλα πολυ βρωμα βρε παιδι μου

εγω εχω την miele tango και ειμαι πολυ ευχαριστημενη. εχει σακουλες και δεν κανει και πολυ φασαρια. και φυσικα ρουχαει ποοοοοοολυ

mYQbp2.png

εφαγε καμιά 100-150 μλ εγώ το υπόλοιπο, τον θήλασα και ταυλιαστήκαμε και οι 2

είμαι μούσκεμα πολύ ζεστη περιμένω το νίκο να κάνω κανένα μπανιο

κατερίνα χρόνια σας πολλά!!!!!!!!!!! ξέχασα να σας πω πριν

ιωάννα του στειλα μέιλ δεν ήξερα αν κάνει τόσα λίγα κομμάτια και ρώτησα για 150 και μου πε την τιμή, μου πε ότι παραδίδει και δωρεάν εντός αθηνών

πάρος δεν ξέρω εγώ δεν τον εμπιστεύομαι τόσες ώρες εσύ τα ξέρεις τα παιδιά σου

κι εμείς ελίτα τα ίδια έχουμε, γυρνάω δουλειά νομίζω απρίλη και μάη ιούνιο σκεφτόμουν για παιδικό, καλά σεπτέμβρη εννοείται με τα χίλια κι ας λένε ό,τι θέλουν απλά στη 1-2 α τον παίρνει η μάνα μου να τον ταίζει και θα πηγαίνω στις 4 να τον παίρνω εγώ

αν τυχόν δεν τον παίρνουν το καλοκαίρι βλέπουμε

και έγκυος να ξαναμείνω τόσο σύντομα, πάλι παιδικό θα πάει

i1lzp2.png

εμενα ειναι δυο και γενικα ειναι πολλα τα λεφτα για παιδικο.αλλα εκτος αυτου αρρωσταινουν συνεχεια και τοτε παλι θα πρεπει να ταχεις σπιτι.ασε που μιλαμε τωρα για τις τιμες που λετε επι 2 μην ξεχναμε ε?γιαυτο μπορει να ερχεται καλυτερα να τα κραταει καποιος.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ελίτα, να είσαι σίγουρη πως θα σου ζητήσουν πολύ περισσότερα για κατοίκον, εκτός και αν είναι η αδερφή σου. Ιωσούλες θα κολλάνε βρε και εσύ σε σχολείο δουλευεις, φορέας θα είσαι. Δεν λες πως έχεις την ευκολία να πάρεις και μια-δυο μέρες άδεια..αν είναι μπορείς να τα πας 1 μήνα πιο νωρίς, να συνηθίσουν και αυτά..άλλωστε οι ιώσεις δυναμώνουν και το ανοσοποιητικό. Απλά αν πάνε μετά τα 2 δεν αρρωσταίνουν τόσο εύκολα, αλλά και πάλι αρρωσταίνουν δυστυχώς..

Νομίζω αν βρείτε καλό παιδικό, είναι καλύτερο για τα παιδάκια, παίρνουν περισσότερα ερεθίσματα..και εσένα θα έχουν και παρέα το ένα το άλλο!! Και πιστεύω θα σου κάνουν και ένα 20% έκπτωση, εδώ σε εμάς τόσο κάνουν για 2 παιδάκια..

Σοφία, μπράβο μια χαρά δλδ με το φαγητό σας!Τέλεια..καλέ που έχεις φωτό του βεντούζα, στο προφιλ??Για να δώ..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

θα τα παω αλλα δε θελω τοσο μωρα.ναναι πανω απο 2.για κανα χρονο.δεν ξερω μακαρι να μην χρειαστει.εχω και μια θεια που φυλαει παιδακια μπορει να ξερει κι αυτη να μου πει.μακαρι να μπορει και η ιδια γιατι μενει μαρουσι

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ελίτα, να είσαι σίγουρη πως θα σου ζητήσουν πολύ περισσότερα για κατοίκον, εκτός και αν είναι η αδερφή σου. Ιωσούλες θα κολλάνε βρε και εσύ σε σχολείο δουλευεις, φορέας θα είσαι. Δεν λες πως έχεις την ευκολία να πάρεις και μια-δυο μέρες άδεια..αν είναι μπορείς να τα πας 1 μήνα πιο νωρίς, να συνηθίσουν και αυτά..άλλωστε οι ιώσεις δυναμώνουν και το ανοσοποιητικό. Απλά αν πάνε μετά τα 2 δεν αρρωσταίνουν τόσο εύκολα, αλλά και πάλι αρρωσταίνουν δυστυχώς..

Νομίζω αν βρείτε καλό παιδικό, είναι καλύτερο για τα παιδάκια, παίρνουν περισσότερα ερεθίσματα..και εσένα θα έχουν και παρέα το ένα το άλλο!! Και πιστεύω θα σου κάνουν και ένα 20% έκπτωση, εδώ σε εμάς τόσο κάνουν για 2 παιδάκια..

Σοφία, μπράβο μια χαρά δλδ με το φαγητό σας!Τέλεια..καλέ που έχεις φωτό του βεντούζα, στο προφιλ??Για να δώ..

μας δουλεουν τι ειναι 20 τις 100.ετσι και στο κολυμνητηριο λεει απο 50 ευρω και καλα 40

PN8Qp2.png

csXep2.png

να μην ξεχναμε ομως πως δε θελω για 8 ωρες.το αργοτερο 2 σχολαω και συνηθως εχω 4ωρα.τα οποια δεν ειναι 4ωρα ακριβως ετσι?ειναι σχολικη ωρα 45λεπτη.που σημαινει πως το πολυ που μπορει να χρειαζεται ειναι 5 ωρες τη μερα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...