Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Mummy απίστευτοοοοοοοο! Και τι θα γράφει επάνω????

Μιαμ-μιαμ Ελίτα!!!!!

Δοκίμασε να του το δώσεις χωρίς και αν δεν το τρώει βάλτου!

Τελικά με τον ατμομάγειρα τι έκανες?

8a einai to idio design me to prosklhthrio alla 8a grafei to onoma tou mono

molis to teleiwsei h grafistria mou 8a sas to dei3oume

ton parhggeila apo to dpam eixe bdomada me dwrean metaforika

phra ton beaba mou bghke 110 eyrw alla akoma den hr8e elpizw na r8ei mexri thn paraskeyh kyriakh pame kabala

pote feygete eseis?

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

λεμονι σου ειπε να του βαλεις? παιρνει ωραια γευση παντως γιατι ετσι αναλατο δεν τους αρεσει ιδιαιτερα

oxi de mou eipe lemoni alla exw akousei oti bazoun mia filh ebae k selino arxh arxh

lew na 3ekinhsw sketa shmera kai ayrio bazw an einai k ladi k lemoni

i1lzp2.png

8a einai to idio design me to prosklhthrio alla 8a grafei to onoma tou mono

molis to teleiwsei h grafistria mou 8a sas to dei3oume

ton parhggeila apo to dpam eixe bdomada me dwrean metaforika

phra ton beaba mou bghke 110 eyrw alla akoma den hr8e elpizw na r8ei mexri thn paraskeyh kyriakh pame kabala

pote feygete eseis?

Έλα μου ντε???? Η μαμά μου τελικά μπορεί να πάρει άδεια απο Παρασκευή μέχρι Τρίτη, και τώρα είμαι σε δίλημμα, το ταξίδι είναι σχεδόν 6 ώρες οπότε χαμένη η Παρασκευή και τρίτι μεσημέρι πρέπει να φύγουμε, αξίζει τόσα χιλιόμετρα και ταλαιπωρία για 3,5 μέρες????

Κορίτσια ευχαριστώ (για τις μπομπο)!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

καλυτερα σιγα σιγα.... εμενα μου ελεγε ή σελινο ή οποιοδηποτε αλλο πρασινο λαχανικο(π.χ. σπανακι).το σελινο ειναι λιγο περιεργο πρεπει να βαζεις πολυ λιγο γιατι αλλιως πικριζει. παντως βαλε και λιγο ζουμακι μεσα οταν το αλεσεις γιατι αλλιως μετα απο λιγο σφιγγει και γινεται σαν λαστιχο. καλη ορεξη στο βεντουζα απο μας!!!!

Διαφημίσεις

αχ μωρε παρος ταλαιπωρια.τελικα μας εκλεισαν στο alia πευκοχωρι χαλκιδικης.8 με 17 αυγουστου.απλα ακομα δε μαθαμε αν ειναι στις βιλλες η στο κτηριο.οπως και ναχει θα παμετ

μας ειπαν δε θα χρειαστουμε παρκοκρεββατα θα μας εχουν δυο

PN8Qp2.png

csXep2.png

Παρος, τέλειο!!!

Τελικά άλλαξες ημ/νια βάπτισης ή όχι?

Κατερίνα, χαρούμενα μηνογενέθλια!!! Έγινε ολόκληρη γυναίκα η κουκλίτσα σου!!

Θέλω κι εγώ βόλτα....

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

ολγα σου ειπα τι μου εκαναν απο τη διευθυνση δευτεροβαθμιας?και καλα αντι να απαντησουν στο αιτημα μου, ο υπαλληλος ου επεξεργαζεται τις αιτησεις την εστειλε πισω στο σχολειο και ειπε να την ξανακανω και να ζητησω ενα 9μηνο.αυτο ομως ειναι παρανομο.ειναι υποχρεωμενοι να απαντησουν ακομα και αρνητικα για το αιτημα μου.εντομεταξυ ο υπαλληλος πηγε διακοπες και τωρα περιμενω να γυρισει για να την ξαναστειπω και να ζητησω γραπτη απαντηση ωστε να προσφυγω δικαστικα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...