Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σουπλά φτιάχνουν στην εταιρεία Μαστορας,,μόνη θα τα τυπώσεις???Πόσα θέλεις? Μήπως σε συμφέρει να βγάλεις εγχρωμες φωτοτυπίες??

αυτό αναρωτιέμαι, πήρα σε ένα φωτοτυπάδικο και μου παν 130 ευρώ για τα 150 κομμάτια, έγχρωμη εκτύπωση, καλή τιμή είναι;

θα δω κι αυτά του μάστορα

εννοείται ότι καλύπτει το κόστος αυτό μας έλειπε...

το παίζαμε υπεράνω στο γάμο αλλά τώρα όχι ;)

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Σημερα γινομαστε 6 μηνων απιστευτο μισος χρονος και μου φαινεται σαν εχθες!!! Μεγαλωσε το κοριτσι μου..

Παρος ειναι φοβερο γενικα οτι φτιαχνεις μαρεσει πολυ μηπως να ανοιξεις επιχειρηση?? Σοβαρα μιλαω

Ολγα εγω στο υποσχεθηκα μεσα στην εβδομαδα θα κατεβω , θελει καμια αλλη να κατεβουμε παρεα στην Ολγα εναλλακτικα ειπαμε οποια δεν μπορει να ερθει μεχρι τ0ο Λαγονησι μηπως συναντηθουμε ολες καπου κεντρικα Γλυφαδα για καφε.

Εχθες πηγα για μπανακι παλι αλλα εκανε τρομερη ζεστη και δεν το πολυευχαριστηθηκαμε και σημερα εχω λιωσει τα εχω κλεισει ολα και εχω ανοιξει τα αιρκοντισιον

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

επιτελους ανοιξε η σελιδα.πολυ ωραιο παρος.αυτο θαναι η μπομπονιερα?αν καταλαβα?πολυ π προτωτυπο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1ζηλευουμε.κι εμεις θελουμε θερμη?θα περασουμε τοτε που θα παμε χαλκιδικη

PN8Qp2.png

csXep2.png

Νομίζω ο μαστορας τα έχει 2 ευρώ το ένα, αλλά σε χοντρό χαρτάκι, όχι απλό..τύπου κανσον κάπως έτσι..

Για πήγαινε ρώτα σε τυπογραφείο βρε..

σε τυπογραφείο θα ναι σίγουρα πιο ακριβά απο 1 ευρώ το κομμάτι αλλά θα ρωτήσω

i1lzp2.png

γεια σας κοριτσια!!!! μολις φυγανε τα τρια μου παιδακια για να πανε στο χωριο στους γονεις μου και εμεινα μονη με τη μπουμπουκιτσα...... απ'τη μια θα μου λειπουν πολυ αλλα και αυτη η ησυχια αρχιζει να μου αρεσει!!!!!

Παρος, ειναι τελεια τα παιδακια σου, πανεμορφα!!!!! και το πλεξιγκλας πολυ πρωτοτυπο, περιμενω να το δω ολοκληρωμενο.

Διαφημίσεις

http://www.homefood.gr/recipes/recipe.asp?cat=5&id=1655 φτιαχνω αυτα σημερα.γιατι ειχα ρυζι κλειστο σε βαζο και αν ειναι δυνατον ειχε πιασει μαμουνακια.ετσι ειχα ενα πλιγουρι και σκεφτηκα να τα δοκιμασω

PN8Qp2.png

csXep2.png

http://www.homefood.gr/recipes/recipe.asp?cat=5&id=1655 φτιαχνω αυτα σημερα.γιατι ειχα ρυζι κλειστο σε βαζο και αν ειναι δυνατον ειχε πιασει μαμουνακια.ετσι ειχα ενα πλιγουρι και σκεφτηκα να τα δοκιμασω

nai symbainei teleia 8a ginoun egw ekana gemista mia fora pou xa 3emeinei apo ryzi

ebala na tou brasw laxanika

eipe na balw kai ladi alla lew oxi akoma ti lete?

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...