Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπόν εκλεισε!!Θα παραγγειλω την ζουγκλα!!

Ο Θεος βοηθός για το βάψιμο.Ευτυχως πιάνουν τα χερια του αντρα μου!

Ευχαριστώ κοριτσια για την βοηθεια!!

Ωραια πραγματακια εχει υδροχοακι!!Και τα μαρτυρικά τελειαααα

Δεν σου απαντω εσενα κυρια απο πάνω!Παρε 2 μπουγέλα!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κοριτσάκια!!!

2η μέρα στην δουλειά .. τι καλά που καθόμουνα σπιτάκι μου!!!!

Την μπέμπα την έβαλα στην κούνια της αλλά στο δωμάτιό μας... κοιμάται περισσότερο αλλά δεν μπορώ να πω πως κοιμάται σερί το βράδυ. ξυπνάει γιατί κολλάει πανω στα κάγκελα ή της φεύγει η πιπίλα..γενικά δεν κοιμόμαστε πολύ ήσυχα!!!!

lX5Hp3.png

Ελίτα, εγώ πάντως θα του έλεγα στη μούρη, τα παιδιά δεν τρώνε ζάχαρη, όχι να κάνω πως βάζω. Έτσι είχαν φαγωθεί να μην πάρω το απιδί με το κάθισμα του αυτοκινήτου αλλά με το πορτ μπεμπέ από το μαιευτήριο, έτσι φαγώθηκαν και με το θηλασμό. Και χορταίνει; Ναι, χορταίνει. Ούτε θα διακινδύνευα τη ζωή του παιδιού μου επειδή η μάνα μου με πήρε από το μαιευτήριο με το πορτ μπεμπέ!!! Σε όποιον αρέσει, οι άλλοι ξύδι!!!

Πολύ ωραίο το δωμάτιο Γιώτα. Χαρά στο κουράγιο σας βρε κορίτσια, εγώ κάτι αφισούλες έχω βάλει, κάτι πινακάκια, κάτι καρτούν. Αλλά όλο το δωμάτιο ένα θέμα; Τελείως άχρηστη είμαι για να το κάνω...... (Η ζούγκλα μου αρέσει πάντως Όλγα, ζήλεψα.....)

Βρήκα προσκλήσεις και μπομπονιέρες (ζήτω!!!!) Κάτι είναι κι αυτό.....

Εμένα πρώτα κοιμάται στο βυζί. Μετά μόλις τον σηκώνω να ρευτεί μισοξυπναέι, κι έπειτα κάνει βόλτες στην αγκαλιά του μπαμπά του , κάνα 10 λέπτο, κάνα 20λεπτο, κάνα μισάωρο!, ανάλογα τη νύχτα. Μετά νάνι.....

Διαφημίσεις

Ναταλίαααααααααααα..τέλειααααααααααααα τα παιδάκια σου!!!!

Εγώ ΄ζητησα τα μαρτυρικά, τέλεια, θα τα δείξω στην αδερφούλα μου!

Καλά οι μπομπο μας με τρελάνανε!!Μόλις πάω σπίτι θα σας δείξω φωτό..

φιλάκια!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

μαρηηηη τρελή το ιδιο ειναι το λαγονησι με την Θερμη?ε?ε?

Και στην τελική εγω ειμαι πολυ πιο καλή απο εσενα γι'αυτο θα ερθουν σε μένα!!Αντε

Αμα θες ελα και εσυ

Παρε και 2 μπουγέλα!!!!!

Σας περιμενω κοριτσια οποτε θελετε!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ ευχαριστώ!!!!!!! Γλυκούλια είναι!!!!

Εγώ πάντως μόλις έρθει ο συζυγος μια Θεσσαλονίκη θα πάω!!!!! Θέλω να πάρω παπουτσάκια απο το arte piedi ακούς mummy???????????????????????????????

Ioanna περιμένουμε photos!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Εχω ξεκολωθεί στο σίδερο.Ειχα μαζεψει στίβες.Δεν ειναικαι το αγαπημενο μου μπλιαχ

Εχω και κατι κολοκυθοανθους να γεμισω

και εκτος απο αυτα η γκρινια σημερα ειναι ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

εννοειται να μας έρθετε και από του χρόνου θα φτιάξω και τον κάτω όροφο και φιλοξενώ και κόσμο!!!

υδροχοακι η φίλη σου κάνει φοβερά πράγματα!!!!!!!!!!!

λεω να ερθω και γω καποια στιγμη.Με θελετε?:tongue::tongue:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...