Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρααααααααααα!!!

Litsaki θα έχεις καλεσμένους απο επαρχία??? Έμαθα εχθές οτι 7/11 είναι οι δημοτικές εκλογές και επειδή τα πεθερικά είναι απο Πάρο και αποκλείεται να μην θέλουν να ψηφίσουν πρέπει πάλι να αλλάξω ημερομηνία Βάπτισης!!!!!! Τα νεύραααααα μουυυυυυ!

Πάω την μικρή παιδικό και επανέρχομαι!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πηγαμεν κ καναμε τζιζ σημερα!!!!!!!!!!!εκει που γελαγε ..ξαφνικα γουρλωνει ματα κ ..ουααααααααααααααααα.......το πηρα αγκαλιτσα το παιδακι μου κ ησυχασε...

Τωρα προσπαθει ο μπαμπας να κοιμησει τον γιο του....χαχα...

Συμπεθρουλααααααααααααααααααααααα.....ειδες;;;;;;;;;;;;; ταιριαζουν τα πιτσουνακια μας...!!!!!!!!!!!! κ ειναι κ τα δυο συνεχεια χαμογελαστα....

Ρε κοριτσια 2 ωρες προσπαθουμε να τον κοιμησουμε...εχει μαθει το σκατουλακι χερια κ δεν κοιμαται στο παρκοκρεβατο μονος του ...χαλαει τον κοσμο...κ μου εχουν πει να τον αφηνω να κλαιει για να μαθει..αλλα δεν μπορω ..τον λυπαμαι...αλλα κ η μεση μου χερια συνεχεια δεν αντεχει...9.500 κιλα ειμαστε..ελεος..χαχα

τον εχω στο καροτσι τωρα κ τον κουναω..κ τον εχω βαλει τα γκλιν γκλιν του να παιζουν..κ ειδωμεν...

ουφφφφφφφφφφφφφφφφ

ramonitsa ego den tin eho afisei pote na klaiei ...mono i mourmoura tou ypnou ok....tin aafina stin arhi na pezei sti kounia ..kai meta suiga ,siga tin afina gia ypno ..opote nystaksei enoite ...ohi koimisou tora tetia,..otan fonaazei pao tin haidevo ..tin vazo kati na estiazei ....kai tin mousiki apo tin kounia...ohi to kremasto giati tin prokalei na paizei ....kai meta tin girizo aristero plevro ..pros ton toiho ...eho paratirisei oti etsi koimate...

an ksagripnisei tin perno mesa sto saloni mazi mas ...den tin kounao..alla mas koitazei pou milame kai halaronei ...kai meta apo 10 tin pao gia ypno....

vevea eho akousei oti ta agorakia einai pio diskola ston ypno!!!!!

inka

AW3sp2.png

Πάρος, εγώ διάβασα οτι οι εκλογές είναι 14/11. Τι να πω? Ν'αλλάξω ημ/νια δεν παίζει... Εμείς θα τα κάνουμε στη Μυτιλήνη, οπότε θα έρθουν ούτως ή άλλως λίγοι...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

ramonitsa ego den tin eho afisei pote na klaiei ...mono i mourmoura tou ypnou ok....tin aafina stin arhi na pezei sti kounia ..kai meta suiga ,siga tin afina gia ypno ..opote nystaksei enoite ...ohi koimisou tora tetia,..otan fonaazei pao tin haidevo ..tin vazo kati na estiazei ....kai tin mousiki apo tin kounia...ohi to kremasto giati tin prokalei na paizei ....kai meta tin girizo aristero plevro ..pros ton toiho ...eho paratirisei oti etsi koimate...

an ksagripnisei tin perno mesa sto saloni mazi mas ...den tin kounao..alla mas koitazei pou milame kai halaronei ...kai meta apo 10 tin pao gia ypno....

vevea eho akousei oti ta agorakia einai pio diskola ston ypno!!!!!

αυτο ισως πραγματικά να ειναι το πιο σωστο!Δεν το παραταμε να ουρλιαζει αλλα δεν το παιρνουμε αγκαλια να κοιμηθεί

Και γω ετσι κανω αμα εχουν ανησυχία!

Αυτη την στιγμη τα δικα μου και τα δυο(προς το παρον τουλαχιστον)με το που τρωνε το βραδυ,τα ακουμπαω στην κουνια και σε 10 λεπτα εχουν κοιμηθεί.Σπανια να κλαψουν και αμα γινει θα τους δωσω την πιπιλα,θα τα χαιδεψω και θα κοιμηθουν

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

πες την καλε γι'αυτο ρωταω!Θελω να φτιαξω ενα δωματιακι σουπερ!

Καλημερα,

ολγα αυτα πουχεις δει ειναι αυτοκολλητα δεν ειναι ταπετσαρια.απλα τοχουν βαψει και ταχουν βαλει.αυτα κανουν κανα 80αρι περιπου.απο cosy corner.

paros σε περιμενω σημερα στειλε μηνυμα τι ωρα φευγετε απο παιδικο

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...