Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

φαντασου οι γιαγιαδες και οι παππουδες να κρατησουν τα παιδια τι βλακειες θα τους δίνουν.Εγω το εχω πει.Ετσι και παρω χαμπάρι κανεναν και ειδικα την πεθερα μου που λεει ολο βλακειες θα γινει ο κακος χαμός.Το εχω πει και στον αντρα μου να ειναι προετοιμασμενος

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μόλις γυρίσαμε από τη γιατρό, τα είδε όλα η καψερή δεν μπορούσε να τον κρατήσει να δει στόμα αυτιά να τον ζυγίσει, δεν καθόταν, ούτε να τον μετρήσει, μου λέει ζωήρεψε, άλλο παιδί μέσα σε ένα μηνα

τελικά με τα χίλια ζόρια είμαστε 71 πόντους και 8100, ξεκινάμε λαχανικά αλλά όχι μοσχάρι, μόνο κοτόπουλο

φοβάται ακόμη για αλλεργία, την επόμενη φορά κατευθείαν μάγιερ είπε

της είπα ότι του δωσα και σπέλτα (είναι κάτι σαν σιτάρι) και μου πε μια χαρά, της είπα ότι έχει και κεχρί και βρώμη και ο,τι θέλεις σε κρέμα χωρίς γάλα και εντυπωσιάστηκε

της είπα και για τη γλυκοπατάτα δεν την ήξερε μα είναι δυνατόν;;

ελίτα ζάχαρη; γιατί καλέ; εδώ δε δίνεις κρέμες που έχουν φρουκτόζη και δίνεις ζάχαρη; το χαμομήλι είναι γλυκό από μόνο του

εμενα μουχε πει για κρεμ Α βανιλια και της ειπα ρυζαλευρο και τι μου πε?

τι εινναι αυτο καλε?σα μια μαμα αλβανιδα που μουρθε και μου πε πως δινει στο μωρο νισεστε?της λεω καμοια σχεση.μα ειναι δυνατον δεν ηξερε το ρυζαλευρο?

PN8Qp2.png

csXep2.png

φαντασου οι γιαγιαδες και οι παππουδες να κρατησουν τα παιδια τι βλακειες θα τους δίνουν.Εγω το εχω πει.Ετσι και παρω χαμπάρι κανεναν και ειδικα την πεθερα μου που λεει ολο βλακειες θα γινει ο κακος χαμός.Το εχω πει και στον αντρα μου να ειναι προετοιμασμενος

ο δικος μου δε θα δινε βλακειες.η πεθερα μου ειναι της γκοφρετας και του παγωτου και γενικα ασε.ο πατερας μου δινει απο το κτημα φρουτακια και οτι βγαζει αφου δυο μερες καθαριζε αγγουρια και τα εβαζε στο στομα του μπεμπη να τα γλιφει ουφ!!!!!!τσιτωθηκα γενικα γιατι ρωταγαν τι θα φανε τωρα?λεω τι θα φανε, γαλα θα φανε και λεγαν μονο?λεω ναι μονο.μα δεν πεινανε?ευτυχως που δεν ειναι εδω συνεχεια.

δεν αντεχω αλλο απο χτες βγηκαν απο το ρυθμο τους.τωρα κλαινε δεν θελουν να κοιμηθουν ελεος.

α σας ειπα/πηγαμε θαλασσα.βουτηξαμε.ο μπεμπης ξετρελλαθηκε.φαινοταν γελαγε συνεχεια.

ινκα οχι δεν κρυωνει ειναι ζεστα το σπιτι απλα της αρεσει να μαζευεται σε γωνιτσα οπως στην αγκαλια μου θελει ναναι σα φωλιτσα

PN8Qp2.png

csXep2.png

αα καλα το εχουν οι πεθερες.Εμενα ειναι ικανη να τους δωσει κοκκινιστο να φανε!

Εκεινη λεει βουταγε τα δαχτυλα της στην κατσαρολα και εδινε στα παιδια της.Θεε και κυριε πια με τις ηλιθιοτητες που ακουω!!!

Αληθεια το λεω σε οποιον δωσει χωρις την συγκαταθεση μου οτι και να ειναι αυτο στα μωρα θα του κοψω τα χερια!!

Και μενα κουλουριαζεται ο ενας στην γωνια της κουνια και αποκλειεται να κρυωνει.

αχουυ βρηκα και τον μπελα μου τωρα.Ο ενας γυρναει συνεχεια μπρουμυτα,βγαινουντα ποδια του απο τα καγκελα,σφινωνει και αρχιζει να ουρλιαζει

βρε τι με περιμενει!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

αα καλα το εχουν οι πεθερες.Εμενα ειναι ικανη να τους δωσει κοκκινιστο να φανε!

Εκεινη λεει βουταγε τα δαχτυλα της στην κατσαρολα και εδινε στα παιδια της.Θεε και κυριε πια με τις ηλιθιοτητες που ακουω!!!

Αληθεια το λεω σε οποιον δωσει χωρις την συγκαταθεση μου οτι και να ειναι αυτο στα μωρα θα του κοψω τα χερια!!

Και μενα κουλουριαζεται ο ενας στην γωνια της κουνια και αποκλειεται να κρυωνει.

αχουυ βρηκα και τον μπελα μου τωρα.Ο ενας γυρναει συνεχεια μπρουμυτα,βγαινουντα ποδια του απο τα καγκελα,σφινωνει και αρχιζει να ουρλιαζει

βρε τι με περιμενει!

ασε κι εμεις μπρουμιτα, ανασκελα, σβουρες κανουν.τελικα την πηρα αγκαλια μεχρι να νυσταξει.την πηρε ο πατερας της γιατι εχω να κανω τη απογραφη ειμαι μεχρι σημερα και οι μακακες το ανοιξαν σημερα.αυτη των δημοσιων υπαλληλων

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Ολγακι κ η παιδιατρος αυτο μου ειπε.....αλλα....:roll:τον λυπαμαι...κ λεω μηπως εσει ειχατε κανενα αλλο κολπακι....

Εχεις δικιο ομως ..τωρα πια βαραινει..κ θα μου πεσουν ολα..κ μετα δεν θα μπορω να τον φροντιζω οπως πρεπει αμα ποναω κ θα ειναι χειροτερα...απο αυριο θα καταφυγω σε αυτη την μεθοδο ..κ ειδωμεν.....αχ...ωρε κλαμα που εχει να πεσει.....οφουυυυυυυυυυ....:?

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Ολγιτσα πολυ ωραια.

δεν ξερω νομιζω δες εδω

http://apografi.gov.gr/

αλλα νομιζω ειναι μαπα το καρπουζι να δεις που θα βγει πως δεν ειναι ετοιμο το κανμε και πατατα δε φαινεται αν περασε δε σου βγαζει τιποτα οτι καταχωρηθηκε.φιλακια καληνυχτα νυσταζω

PN8Qp2.png

csXep2.png

καλημέρα σας

κι εγώ ραμονίτσα τα ίδια, βέβαια τον αφήνω στο κρεβάτι και όταν αποφασίσει ό,τι θέλει να κοιμηθεί γκρινιάζει και τότε τον παίρνω αγκαλιά στην κουνιστή καρέκλα και κοιμάται, έχω διαβάσει διάφορα, μου χει στείλει και μια κοπέλα ένα βιβλίο σε ηλεκτρονική μορφή The no cry sleep solution

για μας άλλο η γκρίνια του ύπνου και άλλο το πλάνταγμα, ναι τον αφήνω να γκρινιάζει αλλά σε κάποια φάση μετά αρχίζει και τσιρίζει και μετά εκνευρίζεται και δεν μπορεί να κοιμηθεί με τίποτα

εμένα σε αυτή τη φάση δεν με πειράζει να τον κρατάω αγκαλίτσα στην κουνιστή, ίσα ίσα μου αρέσει κι όλας, μωράκια είναι

είμαι σίγουρη πάντως ότι δεν είναι μόνο θέμα εκπαίδευσης, είναι και στο παιδί

χθες πάντως έσα στη μέρα τα είδα όλα δεν καθόταν στην αγκαλιά μου με τίποτα, γυρνούσε πατούσε κλωτσούσε, στο τέλος τον άφησα στο πάτωμα πάνω στην κουβέρτα και φυσικά σε 2 λεπτά είχε βγει εκτός, αφού και η γιατρός μου πε καλό κουράγιο πώς ζωήρεψε λέει έτσι...να σας πω την αλήθεια την απολαμβάνω πολύ τη στιγμή που γλαρώνει στην αγκαλιά μου

i1lzp2.png

Καλημέρα κοριτσια!!

Υδροχοάκι, τέλεια τα μαρτυρικά!!

Ραμονιτσα, υπομονη με τον γιόκα σου. Κι εγώ νομίζω οτι πρέπει να υποστείς για λίγο το κλάμα και τη γκρίνια και να μην ενδώσεις... θα συνηθίσει!

Όλγα, συμφωνώ μαζί σου! Όποιος δώσει κάτι στο μωρό χωρίς να συμφωνούμε θα γίνει χαμός!! Εγώ εκνευρίζομαι γιατί την μαθαίνουν συνέχεια αγκαλιά! Δεν έχουμε θέμα με το φαγήτό αλλά με τις αγκαλιές!

Κορίτσια αδιαθέτησα χθες και σήμερα σέρνομαι!!!

Πρέπει να πάω να μαζέψω όλα τα δικαιολογητικά που θελουν απο την εκκλησία για γάμο/βάπτιση αλλά δεν το βλέπω αυτή την εβδομάδα...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Κορίτσια, γενικά οι γονείς επειδή είναι άλλης εποχής, λένε αυτά που ήξεραν και μας θεωρούν και υπερβολικές!Δεν πειράζει!Θυμήστε τους πόσο θα τους εκνευριζαν οι παρατηρήσεις των δικών τους γονιών και πεθερικών..

Την μπέμπα, αφού την κάνω μπάνιο και πιεί γάλα το βράδυ, την βάζω στο κρεββάτι της και της δίνω πιπίλα και κοιμάται. Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να τη πάρω και αγκαλιά, αλλά όχι συχνά..

Πάντως η Όλγα έχει δίκιο..γενικά κάνε μια προετοιμασία ύπνου, δλδ λέγε του ήρεμα ,τώρα θα κοιμηθούμε, θα σε βάλω στο κρεββατάκι σου και τέτοια, πάντα με χαμόγελο και ηρεμία, πρέπει να πστέψεις πως θα πετύχει και αφού τον βάλεις άφησε τον αν κλαίει για 1 λεπτό. Πήγαινε ξανά χάιδεψε τον και άφησε τον πάλι μετά για 2 λεπτά..κ.ο.κ.Κάποια στιγμή θα ηρεμήσει..πιστευω!χαχαχα..γιατί με τα μωράκια ποτέ δεν ξέρεις!Η δικιά μου πλαντάζει αν δεν βρεί το ΄γαλα της έτοιμο μετά το μπάνιο!Μιλάμε να τρέχουν τα δάκρυα, να κοκκινίζει και τέτοια!

Σοφία, το παιδάκι σου μεγαλώνει!!!Σας βλέπω να μπουσουλάτε σύντομα!!Δεν αγρίεψε βρε..μεγάλωσε!!!

Πάω να ετοιμαστώ να πάω επιτέλους να δω τα πραγματάκια μας για τη βάφτιση που ήρθαν από Παρασκευή..θα σας βάλω φωτός!Φιλάκια!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...