Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Elita κι εγω ειμαι αυστηρη στο θεμα της διατροφης. Ευτυχως οι γονεις μου με ακουν σε αυτο και ακολουθουν τους κανονες μου. Με τα πεθερικα μου αστο καλυτερα. Δειξτους αυτο http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_7044.html μηπως και βαλουν μυαλο ολοι και δεν χρειαζεται να ανησυχουμε οταν τα κρατανε αυτοι.

Χαρουμενα μηνογενεθλια σε ολα τα μωρακια που γιορταζουν...

Ολγα χρονια πολλα και σε σενα (γιορτη γενεθλια δεν ξερω, παντως ευχομαι οτι καλυτερο)....

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

elita ,vazeis zahari sto hamomili? gia pio logo ?kai o babas sou elege ki ali?????

kala ego ton baba sou ton katalava otan ta ehose ston giatro pou sou ipe na kaneis banio..ootan isouna egyos...

sinithos oi adres einai adiaforoi me ayta ...telika oloi ehoume kapion na mas ta prizei..

mipos i mikri sou kryonei kai koulouriazete?prosehe o kairos edo einai ligo epikindinos..emis skepazomaste ta moroulia mas omos den boroun na skepastoun ...

inka

AW3sp2.png

Ναι καλε, οχι ζαχαρη και αλατι, αφου ουτως ή αλλως δεν εχουν ακομα καταλαβει τις γευσεις. Εξαλλου το χαμομηλι ειναι για να ακακουφιζεται από τυχον πονακια. Ο γιατρος μας λεει οχι ζαχαρη και αλατι πριν τα τρια. Επειδη ομως ειναι δυσκολο αυτο γιατι θελουν να δοκιμαζουν και από τα δικα μας, τουλαχιστον μεχρι να φαμε το ιδιο φαγητο δηλαδη 12-15 μηνων, καλο ειναι να τα αποφευγουμε. Το μελι επισης ειναι πολυ επικινδυνο για τοσο μικρα, λογω αλλεργιων. Εγω της εδωσα γυρω στους 18 μηνες και φετος πρωτη φορα εφαγε φραουλα, και ξετρελαθηκε.

nG0fp2.png yu71p2.png

Ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις ευχες σας!

Για την ζαχαρη και το μελι και γω ξερω οτι απαγορευονται δια ροπαλου τουλάχιστον μέχρι τον χρόνο.Και οταν θα ξεκινησουν να τρωνε ζαχαρη η καλυτερη ειναι η μαυρη

Κοριτσια τρελη γκρινια ο Νικόλας μου!Σιμερα ειδα μια ασπρη κουκιδα στα κατω ουλα.Βγαζουμε δοντακι!!!

Ελεονορα και Γιωτα Χαρουμενα μηνογενεθλεια!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

μόλις γυρίσαμε από τη γιατρό, τα είδε όλα η καψερή δεν μπορούσε να τον κρατήσει να δει στόμα αυτιά να τον ζυγίσει, δεν καθόταν, ούτε να τον μετρήσει, μου λέει ζωήρεψε, άλλο παιδί μέσα σε ένα μηνα

τελικά με τα χίλια ζόρια είμαστε 71 πόντους και 8100, ξεκινάμε λαχανικά αλλά όχι μοσχάρι, μόνο κοτόπουλο

φοβάται ακόμη για αλλεργία, την επόμενη φορά κατευθείαν μάγιερ είπε

της είπα ότι του δωσα και σπέλτα (είναι κάτι σαν σιτάρι) και μου πε μια χαρά, της είπα ότι έχει και κεχρί και βρώμη και ο,τι θέλεις σε κρέμα χωρίς γάλα και εντυπωσιάστηκε

της είπα και για τη γλυκοπατάτα δεν την ήξερε μα είναι δυνατόν;;

ελίτα ζάχαρη; γιατί καλέ; εδώ δε δίνεις κρέμες που έχουν φρουκτόζη και δίνεις ζάχαρη; το χαμομήλι είναι γλυκό από μόνο του

i1lzp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Υδροχοάκι, τέλεια τα μαρτυρικά!!Μπορώ να παραγγείλω και εγώ σε αυτή την φίλη σου???Και τιμές??Στείλε μου πμ αν θέλεις!!

Κορίτσια, μέλι με τίποτα..μπορεί να έχετε προβλήματα με αλλεργία. ΄

Πήγαμε επιτέλους και κάναμε εμβόλια, η μπέμπα είναι 7350 και 66 πόντους. καλά είμαστε. Της είπα της γιατρού ότι τρώει την φρουτόκρεμα και μετά πεινάει και μου είπε δεν πειράζει, δίνε της κανονικά γάλα..τί να πω!

Σε 15 ημέρες αλλάζουμε γάλα, τρώμε φαριν λακτε το απόγευμα και αρχίζουμε και φαγητό..ε ρε γλέντια!!!χαχαχαχα...

Συμπεθέρα, με το καλό!!!Καλή αρχή στα δοντάκια..εμείς τίποτα ακόμη..αλλά έχουμε τρελή φαγούρα!Μασουλάμε τα πάντα!!

Καλό μας βράδυυυυυυυυ!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Πηγαμεν κ καναμε τζιζ σημερα!!!!!!!!!!!εκει που γελαγε ..ξαφνικα γουρλωνει ματα κ ..ουααααααααααααααααα.......το πηρα αγκαλιτσα το παιδακι μου κ ησυχασε...

Τωρα προσπαθει ο μπαμπας να κοιμησει τον γιο του....χαχα...

Συμπεθρουλααααααααααααααααααααααα.....ειδες;;;;;;;;;;;;; ταιριαζουν τα πιτσουνακια μας...!!!!!!!!!!!! κ ειναι κ τα δυο συνεχεια χαμογελαστα....

Ρε κοριτσια 2 ωρες προσπαθουμε να τον κοιμησουμε...εχει μαθει το σκατουλακι χερια κ δεν κοιμαται στο παρκοκρεβατο μονος του ...χαλαει τον κοσμο...κ μου εχουν πει να τον αφηνω να κλαιει για να μαθει..αλλα δεν μπορω ..τον λυπαμαι...αλλα κ η μεση μου χερια συνεχεια δεν αντεχει...9.500 κιλα ειμαστε..ελεος..χαχα

τον εχω στο καροτσι τωρα κ τον κουναω..κ τον εχω βαλει τα γκλιν γκλιν του να παιζουν..κ ειδωμεν...

ουφφφφφφφφφφφφφφφφ

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 ωρες κοντευουμε που προσπαθω να τον κοιμησω....ΕΛΕΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣσσσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοιμαται στα χερια..κοιμαται στο καροτσι που τον κουναω...κ οαν τον αφηνω στο παρκοκρεββατο.....τσιριζει...!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι να κανω;;;;;;;;;;; πως να τον μαθω να κοιμαται χωρις χερια κ κουνημα πια;;;;;;;;;;;;; μου εχει φυγει η μεση κ η πλατη...!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

kalimeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

i foufou edo kai 3 evdomades kimate sto domatio tis ...prota tin evaza ekei tin imera na arhizei na pezei kai siga,siga na sinithizei.mia hara ta pige ekini ...ego den ta piga kala mou elipe ...

kinite kalitera tora ...sto likno katapiezotan.

oso gia to fagito...mia ksipname se 6 ores mmia to pernoume seri to 12 oro..kai ales pali fores kathe 1 ora mas pefrei i pipila!!!!

einai konta to eksohiko fantazome!!!!!

ramonitsa sibetheraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!pia kila les kale?se eida stis photo kormaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!THEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!pia +10 les ....den se pistevo....

kale pia diaita na kano?gia na haso 1,500 ton mina?..kana dyo meres ton mina afina tin eayto mou nistiko gia ores ..elega ama den skefto to fagito katholou ti tha patho;...

olga,XRONIAAAAAAAAAAAAAAAAAA POLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!na se herete i oikogenia sou!!!!!kai kirios ta adraaaaaaaaaaaaaaaaakia sou!!!!!

giota, pos pate esis ?anarose i mikroula sou?

ydrohoaki,poso diladi troei tin imera 800ml?

katerina !!!!stekete kale i Hristiana???den yparhei ayto to koritsi!!!!!einai poly brostaaaaaaa!!!!einai i ginekara tou forum!!!!..tin fantazome meta apo merika hronia na tin petiheno stin mykono...na mou leei!!!!...ela thia eirini!!!!!to magazi einai diko mas!!!!!ta sfinakia kerasmena!!!!!axaxaaaaxaaaaaaxaxxa!!!!!

smouch se oles!!!

Ποια κορμαρα ρε συ ινκακι...+10 ολοκληρα κιλα εχω...αστα να πανε..

χερια, μπουτια, κοιλια....ολα χοντρα πια...δεν φευγουν..δεν το προσπαθω κιολας πολυ να πω την αληθεια...ολο λεω κ ολο κατι τσιμπολογαω η χοντρη...

ειμαι 68 κ θελω να παω 58..οπως ξεκινησα την εγκυμοσυνη!

ΟΝΕΙΡΟ ΑΠΑΤΕΙΛΟ...!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχα

θα σου πω αυτο που εκανα εγω και με υπομονη θα πετυχει.Αφησε τον να τσιριζει!

Μια δυο θα σταματησει.Αλλα πρεπει να κανεις κουραγιο και υπομονη για να το καταφερεις

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Αχ ρε συ Ολγακι ...το εχω κανει αλλα για λιγο μετα...καταφευγω στην μεθοδο κουνημα γιατι σπαρταραει στο κλαμα...

ποση ωρα δηλαδη μπορει να κλαιει;

το καταλαβαινω απολυτα αυτο που εχεις παθει.Και τωρα ειναι ακομα πιο δυσκολο που εμαθε ετσι.Αλλα ο γιατρός μου εχει πει οτι δεν παθαινουν τιποτα αμα κλαινε.Πρεπει να βρεις το κουραγιο να το κανεις γιατι αν σου εχει φυγει η πλατη και η μεση τι θα κανεις?Δεν θα μεινει τοσος?θα βαραίνει

Γιατι δεν μιλας με τον παιδιατρο να σου δωσει μια σωστη συμβουλη.Αμα τον εμπιστευεσαι θα σου δωσει θαρρος να κανεις αυτο που πρεπει

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

μόλις γυρίσαμε από τη γιατρό, τα είδε όλα η καψερή δεν μπορούσε να τον κρατήσει να δει στόμα αυτιά να τον ζυγίσει, δεν καθόταν, ούτε να τον μετρήσει, μου λέει ζωήρεψε, άλλο παιδί μέσα σε ένα μηνα

τελικά με τα χίλια ζόρια είμαστε 71 πόντους και 8100, ξεκινάμε λαχανικά αλλά όχι μοσχάρι, μόνο κοτόπουλο

φοβάται ακόμη για αλλεργία, την επόμενη φορά κατευθείαν μάγιερ είπε

της είπα ότι του δωσα και σπέλτα (είναι κάτι σαν σιτάρι) και μου πε μια χαρά, της είπα ότι έχει και κεχρί και βρώμη και ο,τι θέλεις σε κρέμα χωρίς γάλα και εντυπωσιάστηκε

της είπα και για τη γλυκοπατάτα δεν την ήξερε μα είναι δυνατόν;;

ελίτα ζάχαρη; γιατί καλέ; εδώ δε δίνεις κρέμες που έχουν φρουκτόζη και δίνεις ζάχαρη; το χαμομήλι είναι γλυκό από μόνο του

μαλον δεν καταλαβατε.επειδη ηταν το απλο το χαμομηλι και για να την κανει να πιει μου λεει βαλε ζαχαρη.εγω δεν ειχα ειχα φρουκτοζη και εκνα πως εβαλα μια σταλια μου λεει δεν εριξες για να δοκιμασω και δοκιμασε ενα κουταλακι και λεει δεν εβαλες με πιεζε να βαλω.σου λεω εγινε καυγας.εδω δεν τους δινω κρεμες εμποριου θα; εβαζα ζαχαρη?ο εξυπνος για να την ξεγελασει να το πιει καο καλα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...