Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαμυ μου τι ομορφος που ειναι ο βεντουζακος σου....κ πως στεκεται το παληκαρακι ..ανετοτατος!!!!!!!!!!!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια!!

Κατερίνα, η μικρή σου είναι απίστευτη! Δεν το πιστεύω οτι στέκεται όρθια... μου φαινεται οτι εμείς θα αργήσουμε αρκετά... είμαστε λίγο τεμπέλες!

Πρεπει να κανονίσω πολλά πράγματα για την βάπτιση και δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα...

Ραμονίτσα, έχω κι εγώ μια πολύ καλή παιδίατρο, είναι στη Ν. Σμύρνη, αν σε ενδιαφέρει να σου δώσω στοιχεία...

Mummycool, ο βεντούζας είναι ΑΡΧΟΝΤΑΣ!! Κρίμα που ειστε μακριά, δεν μπορούμε να σας διεκδικήσουμε...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημερα!!

Ευτυχως νομιζω ειμαστε μια χαρα!!! Ξανατρωμε 200 γρ στο γευμα οποτε σουπερ... αχ το καημενουλι μου ειχε δυο μερες που ετρωγε μαξ 150 γρ....

Κατεριναααααα...... η μικρη σου ειναι θεααααααα

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

ευχαριστω πολυ για την μπουμπου μου ειναι τοσο γλυκια που μου ερχετε να την φαω ωρες ωρες!!!

Γιωτα χαρουμενα μηνογενεθλια!!! Σιδερενια η μικρουλα και να μην ξαναρωστησει ποτε ευχομαι!!!

Εμεις ετοιμαζομαστε να κατεβουμε για μπανιο εχει και ωραιο καιρο σημερα και θα το ευχαριστηθουμε

Φιλακια σε ολες!!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημερα!!!!

ευχαριστω πολυ για την μπουμπου μου ειναι τοσο γλυκια που μου ερχετε να την φαω ωρες ωρες!!!

Γιωτα χαρουμενα μηνογενεθλια!!! Σιδερενια η μικρουλα και να μην ξαναρωστησει ποτε ευχομαι!!!

Εμεις ετοιμαζομαστε να κατεβουμε για μπανιο εχει και ωραιο καιρο σημερα και θα το ευχαριστηθουμε

Φιλακια σε ολες!!!!

Να κάνετε μια βουτιά και για εμάς, που όλο λέμε οτι θα πάμε για μπάνιο και όλο κάτι τυχαινει...:twisted::twisted: και δεν έχουμε βρέξει ούτε τα ποδαράκια μας ακομα...:(:(:(

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

kalimeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

i foufou edo kai 3 evdomades kimate sto domatio tis ...prota tin evaza ekei tin imera na arhizei na pezei kai siga,siga na sinithizei.mia hara ta pige ekini ...ego den ta piga kala mou elipe ...

kinite kalitera tora ...sto likno katapiezotan.

oso gia to fagito...mia ksipname se 6 ores mmia to pernoume seri to 12 oro..kai ales pali fores kathe 1 ora mas pefrei i pipila!!!!

einai konta to eksohiko fantazome!!!!!

ramonitsa sibetheraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!pia kila les kale?se eida stis photo kormaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!THEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!pia +10 les ....den se pistevo....

kale pia diaita na kano?gia na haso 1,500 ton mina?..kana dyo meres ton mina afina tin eayto mou nistiko gia ores ..elega ama den skefto to fagito katholou ti tha patho;...

olga,XRONIAAAAAAAAAAAAAAAAAA POLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!na se herete i oikogenia sou!!!!!kai kirios ta adraaaaaaaaaaaaaaaaakia sou!!!!!

giota, pos pate esis ?anarose i mikroula sou?

ydrohoaki,poso diladi troei tin imera 800ml?

katerina !!!!stekete kale i Hristiana???den yparhei ayto to koritsi!!!!!einai poly brostaaaaaaa!!!!einai i ginekara tou forum!!!!..tin fantazome meta apo merika hronia na tin petiheno stin mykono...na mou leei!!!!...ela thia eirini!!!!!to magazi einai diko mas!!!!!ta sfinakia kerasmena!!!!!axaxaaaaxaaaaaaxaxxa!!!!!

smouch se oles!!!

inka

AW3sp2.png

ayto einai gia tin eleonora!!

sorry

ifoufou edo kai 3 evdomades kimate sto domatio tis ...prota tin evaza ekei tin imera na arhizei na pezei kai siga,siga na sinithizei.mia hara ta pige ekini ...ego den ta piga kala mou elipe ...

kinite kalitera tora ...sto likno katapiezotan.

oso gia to fagito...mia ksipname se 6 ores mmia to pernoume seri to 12 oro..kai ales pali fores kathe 1 ora mas pefrei i pipila!!!!

einai konta to eksohiko fantazome!!!!!

inka

AW3sp2.png

Καλημέραααααααααα

Δεν ξέρω από πού να πρωταρχίσωωωωωωωω..

Καταρχήν..ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΛΑ???ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑΑΑΑΑ!!

΄Χαρούμενα μηνογενέθλια και στα 6αράκια και στα 5αράκια μας!!

Γιώτα περαστικάαα!!

Το ΣΚ ήρθαν τα πεθερικά μου, το Σαββάτι μου έσπασαν τα νεύρα, ο πεθερός έπινε μπύρες στη πλατεία και η πεθερά έψαχνε 2 ώρες να βρεί ύφασμα για καναπέ, που???Στις Μοίρες!!Ελεος, δεν βρήκε στο Ρέθυμνο, θα βρεί εδώ?? Εγώ με τα 2 μωρά, να περιμένω στο γραφείο του άντρα μου να τελειώσει την δουλειά του, μπας και προλάβω να πάω να πάρω ένα μπλουζάκι που ήθελα να βάλω στη βάφτιση! Και τα νεύρα μου κρόσσια!!Με τα 1000 ζόρια τους μαζεύω σε μια καφετέρια και πάω..τους παίρνω τηλ σε 10' και τους λέω για να μηνα γχώνομαι πηγαίνετε προς το σπίτι και θα έρθω!όχι θα σε περιμένουμε!Με αποτέλεσμα, με το που τελειώνω να πάω και να βρώ ένα μωρό να κλαίει επειδή πεινάει,τον Νικόλα μέσα στη τρέλα και να περιμένουν εμένα για να φύγουν..λές και θα χάσω τον δρόμο!Ερχόμαστε σπίτι, νΑ τρέχω να ταίσω το μωρό και να μου λέει πες΄μου τί να κάνω!Ε της λέω και εγώ μαγείρεψε!Ωωωω...ε μα πια!Και μετά..άυτό πως το φτιάχνεις? , να βάλω από αυτό? αυτό το κάνεις έτσι?

Την Κυριακή ήταν κάπως καλύτερα...

Τωρα μόνη μου τέλεια!!!Χαχαχαχαχα..

θα επαν'ελθω γιατί η μπουμπού γκρινιάζει

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Βρε κορίτσια, δίνω στη μπουμπού φρουτόκρεμα, τρώει 200 μλ και μετά πεινάει και θέλει και γάλα..και πίνει 200 μλ!!Τί να κάνω???

Επίσης..θέλω διακοπές!!Σας το είπα???

Ο άντρας μου αποφάσισε να μην πηγαίνει απογεύματα στο γραφείο για τον Ιούλιο, ελπίζω να το κρατήσει...

Η μαμά μου ακόμα πονάει το χέρι της, ελπίζω να τα καταφέρει να είναι καλύτερα όταν πάμε και εμείς..'εβγαλα εισιτήρια για 4 Αυγούστου...για Αθήνα..

καθήστε να αλλάξω και το τικεράκι μου!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...