Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalimera!!!!

sigxaritiria paros kai mammycool!!!bravo pou ta ftiahnete mones sas...ego tha paro ayta ta etima...mazi me ta vaftistika...

paros ati sto ftiogaki tha alaza...isos piomikro fiogo...

mammycool na to herese!!!!1

giota perastika!!!!

ramonitsa!!!!na ton herese ki esy!!!!

fevgei to proto 6mino e?tora tha ehoume bousoulismata kai tetia...ginonte anthropakia !!!

pao na etimasto tha pame gia fagito....ti gia ta kila?alo 1 ,500 eho na haso...

smouch!!!

inka

AW3sp2.png

Καλημερα!!!!

Γιωτα ελπιζω να ειστε καλυτερα!!!

Παρος τελεια μου φαινονται μακαρι να μπορουσα και εγω αλλα δεν πιανουν τα χερια μου οποτε θα καταφυγω στην ευκολη λυση τα ετοιμα!!

Εχθες πηγαμε για φαγητο Κηφισια και συναντηθηκαμε και με την ινκα , περασαμε τελεια και οι μπουμπουδες φοβερες αν τις δειτε πως εκαναν σαν φιλεναδες τις βαλαμε κοντα κοντα και αρχισαν να μιλανε μεταξυ τους και να γελανε η δικια μου απλωνε και χερακια να πιασει την φουφουλα και να την παρει αγκαλια , το φουφουλακι μεγαλωσε και ομορφυνε πολυ!!!

Σημερα θα κατσουμε σπιτι περιμενω και τον γιο μου σε λιγο να τον φερει η γιαγια γιατι εμεινε εκει εχτες.

Ολγα χρονια πολλα και απο δω!!!

Φιλακια σε ολες

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

Τι μου κάνετε???? Εγώ πολλές δουλειές+πλυσίματα+σίδερο που έλειπα 3 εβδομάδες και αδιαθέτησα κιόλας.....

Γιωτούλα περαστικά σας!!!!! Κι εμένα μου είχε κάνει για μια μέρα πυρετό μέχρι 38 πυρετό και απο φαγητό πολύ λίγο αλλά δεν την πίεσα... με την παιδίατρο όμως που την πήρα τηλ γιατί είμασταν στο νησί με φόρτωσε.... μου είπε να κάνουμε εξετάσεις αίματος + καλλιέργεια ουρων.. είμαστε σοβαροί????? την Τρίτη θα κάνουμε το εμβόλιο ψάχνω για άλλη... απλά την είχα γιατί είναι και στο ΙΚΑ... τι να γίνει όμως!!!!!

Τα παιδάκια μας γίνονατι αύριο 5 μηνών ε???? πώς πέρασε ο καιρός....

Αύριο ξεκινάω + δουλειά + δεν είμαι στα πολύ καλά μου... το μωράκι μου θα το έχει η μαμά μου βέβαια + είμαι πιο ήσυχη αλλά δεν πάυει να μου λείπει...

Παρασκευές μετά την δουλειά θα την κάνουμε για το εξοχικό και μετά πάλι άδεια τον Αύγουστο....

Πρέπει να δω προσκλητήρια+ μπομπονιέρες γιατί κι εμάς είναι

12/9/10 και θα την ονομάσουμε Σοφία βάλτε μας στην λίστα!!!!!

Πάντως σας θαυμάζω όσες αχολήστε τόσο με την βάφτιση που τα κάνετε μόνε σας!!!

Πάρα πολύ ωραίες ιδέες!!!!!

Εγώ δεν έχω το κουράγιο να ασχοληθώ τόσο αλλά ούτε και προλαβαίνω...

Ρε κορίτσια τα μωράκια σας τα πήγατε στην κούνια τους????? και από πότε???

Εμένα παρ'ότι της δίνω πια ξένο γάλα πίνει μέχρι 150 ξυπνάει ανα 4 ώρες!!!!

Με εσάς τι πρόγραμμα κάνετε??? εννοώ πόσα γεύματα των πόσο + το βράδυ κοιμάται συνεχόμενα???

Θα με τρελάνει αυτό το παιδί με τον θηλασμό έτρωγε στις 12 + ξυπνούσε το πρωί..

Κάνω κάτι λάθος???

lX5Hp3.png

καλησπερα!!!

τι κανετε??? μου εχει σπασει τα νευρα το μικρο 1 ωρα για να πιει 70μλ γαλα!

δεν αντεχω... τι αμαρτιες πληρωνω?? τον αφησα στο κρεβατι του τωρα να μουρμουραει...καλα μονο το δικο μου ειναι ετσι???

τον εχω αφησει θεονηστικο να δω ποτε θα κλαψει για να φαει κ δεν τον απασχολει καθολου μιλαμε...ουτε κρεμα θελει ουτε τιποτα..μονο νερο διψαει τρελα, προσπαθω να τον ξεγελασω εκει με το νερο το παιρνει ειδηση αμεσως! ελεος!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

ελεονωρα εγω το κοιμισα απο την αρχη στην κουνια του..δεν τον εβαλα ποτε σε καλαθουνα η κατι τετοιο, στο δωματιο του τον πηγα πριν μια βδομαδα...

εννοειται οτι προτιμα να κοιμηθει παρα να φαει...τον βαζω για υπνο στι 10.30 κ ξυπναει 9..καμια φορα παω κ τον ταισω στο υπνο του κατα την 1 το βραδυ μηπως κ κατεβασει καμια γουλια

τωρα τον εχω μεσα κ γυριζει συνεχεια μπρουμυτα αλλα τσαντιζεται γιατι δεν μπορει να ξαναγυρισει κανονικα κ φωναζει!

ydroxoaki η παιδίατρος τι λέει που το μωρό τρώει τόσο λίγο???

Ελεονόρα απο 2 μηνών τον μικρό τον πήγα στο δωμάτιό του! Τώρα απο γεύματα δεν μπορώ να σε βοηθήσω μιας και ακόμα τον θηλάζω, αλλά κάνει περίπου 5 γεύματα, μπορεί και 6 για να χουζουρέψει και το βράδυ κοιμάται περίπου στις 10:00-8:00!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

ydroxoaki η παιδίατρος τι λέει που το μωρό τρώει τόσο λίγο???

τιποτα ουσιαστικα...δεν ασχολειται! ουτε εχει κατι να μου προτεινει

γι'αυτο θελω να την αλλαξω αλλα δεν βρισκω κανεναν

Γεια σας κοριτσάκια μου. Έχω να γράψω καιρό γιατί είναι ο αντρούλης μου σε άδεια κι όλο και κάτι κάνουμε. Ευτυχώς γιατί είχα πήξει τρελά.

Χρόνια πολλά Όλγα!!!!!!!!!!!!!!

Χρόνια πολλά στα όμορφα μπεμπάκια μάμυ και ραμονίτσα. Απίστευτο, μισός χρόνος.... Τέλεια.

Εγώ πάντως θα τα παραγγείλω τα της βάφτισης. Τα πιο φτηνά εννοείται, σιγά να μην ασχοληθώ...... Πάντως σας ζηλεύω που πιάνουν τα χέρια σας, εγώ ούτε γραμμή ίσια....

Θα τον πάμε στο εξοχικό για λίγες μέρες αυτή την εβδομάδα κι έχω μια αγωνία. Λέτε να τα καταφέρει να κοιμάται καλά το βράδυ στο πάρκο ή να μου αναστατωθεί;

τιποτα ουσιαστικα...δεν ασχολειται! ουτε εχει κατι να μου προτεινει

γι'αυτο θελω να την αλλαξω αλλα δεν βρισκω κανεναν

Μήπως το παιδί είναι κανονικά στις καμπύλες του, γι' αυτό δεν ασχολείται; Δεν έχουν όλα τα παιδάκια ούτε την ίδια όρεξη ούτε τις ίδιες ανάγκες. Άμα τον άφηνες να τρώει όποτε θέλει, σαν το θηλασμό; (μπορεί να λέω και μπαρούφα, δεν ξέρω πως γίνεται με το μπιμπερό). Εμένα υπάρχει μέρα που τρώει 4 φορές και μέρα που τρώει 6, ας πούμε.....

Διαφημίσεις

τωρα τον εχω μεσα κ γυριζει συνεχεια μπρουμυτα αλλα τσαντιζεται γιατι δεν μπορει να ξαναγυρισει κανονικα κ φωναζει!

Κι εμένα..... Είναι χαζούλικο χελωνάκι....:)

cate κανονικα ειναι στις καμπυλες του αλλα ρωτα με πως..εχω φτυσει αιμα!!

τωρα κοιμηθηκε αφου λυσσαξε για τα καλα επαιξε τρελα κ μετα αρχισε το κλαμα...εκει στο κλαμα του εχωσα κ 90 τα ηπιε μονορουφι κ στο τελος αποκοιμηθηκε...

ειχαμε πει να βγουμε για φαι ...που...μας χαλαει ολο το προγραμμα η αναφαγια του...κ μη πειτε να τα παρω μαζι..το εχω κανει κ αυτο εκει ειναι που ξεσηκώνεται κ δεν τρωει απολυτως τιποτα ουτε μετα που γυριζουμε...

χθες μονο πηγαμε στον φλοισβο..απο τις 6 που λεγαμε να παμε κ να αραξουμε στις 9 καταλήξαμε... και στις 10 αρχισε την γκρινια..ειδα και ενα δοντακι που εσκασε για τα καλα κατω!!! μπορει κ αυτο να τον εχει επηρεασει..εν τωμεταξυ επανω εχει μυτουλες λευκες...εεεερχονται!!

Ευτυχως που το αγαπαω πολύ..μου γελαει κ λιωνω αλλιως την ειχε βαψει!

Exoυμε μηνογεννεθλια σημεραααααααααααααααααα....γιναμε 5 μηνων..μεγαλωνει το αντρακι μου!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Ευχαρσιτω κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑρος πολυ ομορφα ειναι......:D:DΜαμυ..επισης...τελεια....μπραβο σας που φτιαχνεται μονη σας ....πολυ θα το θελα κ εγω....αλλα......:roll:χαχαχα

Παρος..οντως το φιογκακι να κανεις λιγο πιο μικρο..κ θα ειναι τελειο!

μαμυ..πολυ ωραιο θεμα η φορμουλα που θα κανεις....!;)

Ρε συ ινκακι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; πως τα εχασες τα κιλαααα κ σου εχει μεινει μονο τοσο;;;;;;;;;;;;;;;;;ε;;;;;;;;;;;;;;; για πες!!!!!!!1

εγω γιατι εχω κολλησει στα 10 γαμωτο μου!!!!!!!!!!!!!:twisted:

Τι να κανω;οεο;

Υδροχοακι μενεις Αθηνα; αν ειναι να σου στειλω με πμ το τηλ της δικιας μου..ειναι πολυ καλη.....κ αποφασιζεις!

Ελεονωρα που εισα κοριτσακι;;;;;;;;;;;;:D

κ εμενα την ημερα ανα 4ωρο τρωει...αλλα την νυχτα τρωμε απο ή 11ή 12 κ ξυπναει το πρωι κατα τις 11 κ ξανατρωει...2 μερες ομως ρε κοριτσια εχει φαει στις 12.30....κοιμοταν το αντρακι μου...χαχα

Ολγακι γιορταζεις;;;;;;;;;;;;; λη γεννεθλια;;;;;;;;;;;

Χρονια πολλα παντως οπως κ να χει!!!!!!!!!!!!!!!!!Να σε χαιρομαστε......!:D:D

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

αυτες οι μπομπονιερες (σιελ λαχανι πορτοκαλι κοκκινο)

μονο που τα πηρα απο το jumbo 0,50 και αντι για τετοιο τουλι θα εχουμε πουγκακι μεσα επισης θα ριξω κ ενα αστερια ή θα το κολλησω στο κουβαδι απο εξω

για 50 παιδικες που εχω θα χωσω μεσα κ ενα μπαλονακι με ψαρακια - με καλαμακι-

http://www.vaftisigamos.gr/index.php?page=shop.product_details&product_id=4&flypage=flypage.tpl&pop=0&option=com_virtuemart&Itemid=2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...