Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κατερινα μου της δινω ακομα δικο μου γαλα, οποτε μου ειπε ο γιατρος πως δεν κανουμε τιποτα.... Της δινω και νερακι λιγο - λιγο, φοβαμαι και εγω πολυ την αφυδατωη.... ο γιατρος λεει να μην ανησυχω... Σημερα το πρωι εφαγε σχεδον κανονικα και ακομα δεν εχει κανει κακα της... πολυ καλο αυτο...

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατερινα μου της δινω ακομα δικο μου γαλα, οποτε μου ειπε ο γιατρος πως δεν κανουμε τιποτα.... Της δινω και νερακι λιγο - λιγο, φοβαμαι και εγω πολυ την αφυδατωη.... ο γιατρος λεει να μην ανησυχω... Σημερα το πρωι εφαγε σχεδον κανονικα και ακομα δεν εχει κανει κακα της... πολυ καλο αυτο...

μπραβο πολυ καλο αυτο!!! Εαν της δινεις δικο σου ακομα καλυτερα

και να μην το πινει ολο μην ανησυχεις να της δινεις απο λιγο και πολλες φορες

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Ηταν θυμαμαι ενα απογευμα Κυριακης του χειμωνα...

Εγω ειχα παρει την κοιλιτσα μου και την ειχα παει βολτα γυρω - γυρω το τετραγωνο .... Μολις γυρισα σπιτι βρηκα αναπαντητες στο σταθερο και στο κινητο απο την Καρδουλα... Ωχ, λεω κατι επαθε ο πριγκηπας... Παιρνω τηλεφωνο να δω και αυτη ουρλαζε...

Που εισαι καλε???????????

Γεννησε η Σοφιαααααααααα....

Μα λεω πως???? Αφου το πρωι ηταν μεσα... Ε, ο Βεντουζας ηθελε να κανει εντυπωση... να τους χαλασει το προγραμμα το κυριακατικο!!! Του μπαμπα απο το γηπεδο και της γιατρου απο τις βολτες.....

Περασαν εξι μηνες....... Ρε Σοφια το θυμαμαι σαν εχθες.....

mYQbp2.png

αντε ωραία η καημενούλα θα χει ταλαιπωρηθεί κι εσύ μαζί της

περαστικά σας

εμείς αποκτήσαμε το πρώτο μας παράσημο στηριζόταν στα χέρια και πρέπει να προσγειώθηκε πάνω στο γυμναστήριο χθες, σήμερα τον είδα έχει γρατζουνιά στη μύτη, αρχίσαμε ε ρε τι μας περιμένει αν χτυπάνε και μέσα στο πάρκο φαντάσου αργότερα

τρελή σπαρίλα σήμερα, ο νίκος δουλεύει, η πεθερά θα στείλει φαγητό, τι άλλο να κάνουν οι μαμάδες; ψυχή στο μσν, θα πάρω σβάρνα τις γειτόνισσες :)

i1lzp2.png

μπραβο πολυ καλο αυτο!!! Εαν της δινεις δικο σου ακομα καλυτερα

και να μην το πινει ολο μην ανησυχεις να της δινεις απο λιγο και πολλες φορες

Αυτο εκανα εχθες και το εκανε εμετο... Σημερα ομως νομιζω δειχνει λιγο καλυτερα. Κοιμηθηκε και πιο καλα το βραδυ, τι να πω, θα δειξει....

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Περασαν εξι μηνες....... Ρε Σοφια το θυμαμαι σαν εχθες.....

αχ με συγκίνησες σκατούλα :):)

πάω να κάνω ένα κορμό σοκολάτας να γιορτάσουμε το μεσημέρι!! εντάξει λοιπόν βρήκα τι θα κάνω

i1lzp2.png

Αχ νομιζω παει λιγο καλυτερα....

Εφαγε 100 γρ χωρις να τα βγαλει .... και μετα απο δυο ωρες αλλα 100....

Ο γιατρος μας ειπε αν δεν εχει σημαντικη βελτιωση μεχρι αυριο να παμε νοσοκομειο για εξετασεις....:(:(:(

mYQbp2.png

αντε ωραία νομίζω πέρασε το δύσκολο, θα πάρει τα πάνω της σιγά σιγά

εγώ εδώ έκανα καφέ, οι άντρες πήγαν σούπερ μάρκετ, νομίζω όλοι έχουν πάει θάλασσα :(:(:(

είναι καμιά εδώ;

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!!!!

Χρόνια πολλά στα μωρουλίνια που έγιναν 6 μηνών!!!!!!!!!!!!!!!!

Απίστευτο ε????????????? Να δείτε πόσο γρήγορα θα γίνουν παιδάκια και θα αναπολείτε που ήταν μωράκια...!

Βρε giota περαστικά στο κοριτσάκι σου.. Εύχομαι να γίνει το γρηγορότερο καλά, είναι κρίμα να ταλαιπωρείται έτσι...

Λοιπόν ΌΛΗ μέρα σήμερα ήμασταν Αθήνα!!! Πήγα για τα σχέδια του πλεξιγκλάς για την μπομπονιέρα!!! Βρήκα πολύ ωραία γραμματοσειρά, θα σας βάλω photo, την άλλη βδομάδα θα έχουμε το δείγμα για να προχωρήσουμε στην παραγγελία!!!

Πήρα και τα υλικά για τα μαρτυρικά οπότε απο αυτό τελειώσαμε!!!!! Βρε κορίτσια είδα σε ένα site παραμανίτσα σε χρώμα λευκό, αν το βρώ θα σας το βάλω να το δείτε, κανένα μαγαζί δεν την είχε όμως.. Που θα την βρω οεοοοοοοο?

Λοιπόν σας βάζω photo και τα λέμε σε λίγο!!!

Ελίτα τελικά θα φύγουμε για Σύβοτα την Παρασκευή γιατί αλλάξαν την άδεια στην μαμά μου οπότε μέσα στην βδομάδα κανόνισεεεεεε!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Xaρουμενα μηνογεννεθλια στα μωρακια μας καλε!!!!!!!!ποπο πως περασε ετσι ο καιρος καλε;

Εμεις αυριο εχουμε χαρουμενα μηνογεννεθλια...χαχα ;)

Κοριτσια βαριεμαι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...ευτυχως θα ερθουν τα κουμπαρακια μου σε καμια ωριτσα...:D

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

παρος φώτο δεν είδα αλλά τις είχα δει κι εγώ κάπου και είχα ψάξει

είχα βρει αυτές στο ebay

http://cgi.ebay.co.uk/findings-100-white-safety-pins-28mm-/270490197809?cmd=ViewItem&pt=UK_Crafts_JewelleryMaking_GL&hash=item3efa78df31

κι εγώ βαριέμαι σήμερα και δε θέλει κανείς να έρθει για καφέ

i1lzp2.png

IMG_0074.jpg

Καλέ που πήγατε όλες????

Λοιπόν αυτό είναι το Λ που θα γίνει στο χρώμμα της αμμοβολής και η παύλα που θα κρεμαστεί ξεχωριστά και πέφτει στην μέση του Λ για να γίνει και Α θα γίνει μπλε χρώμα!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...