Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

kalhmera κοριτσια και καλησπερα μαζι.τρεχαμε σημερα, ειχαμε και καυγαδακια και αγαπουλες στο τελος διπλες σημερα.βιαστικα λεω καλημερα και καληνυχτα μαζι.χρονια πολλα στο Νικολα να τον χαιρεσαι Ιωαννα μου!!!!!!!!

riali δεν ειδα φωτος αλλα καταλαβα πως κανατε τα βαφτισια να την χαιρεσαι!!!!!!!

αντε με το καλο και οι αλλες μανουλες.

βασικα αυριο θαρθουν οι δικοι μουβ για δυο μερες και προσπαθουσα να κανω διαφοραες δουλιτσες

παρος μου σορυ δεν προλαβα ουτε στο φορουμ να μπω σημερα

τελικα mummycool καλως εχοντων θα παμε οπου και περσι, πευκοχωρι χαλκιδικης, μαλλον 9 με 17 αυγουστου γιουπι!!!!!!!μας ειπε ο φιλος μας τελικα βρηκαμε και ημερομηνιες στις βιλλες.θα παρει τηλ τη δευτερα στη γραμματεα του να συννενοηθει και καλως εχοντων μας βλεπω εκει και φετος που εχει και τελειες παραλιες. τελειες μασες και πολυ οικονομικα δε αλλα σε ακριβη διαμονη λογω συγκοιριων.λιγο πολυ η βιλλα εχει 300 τη μερα αλλα για εμας τιποτα.περσι πληρωσαμε μονο καποια εξοδα μας εκει.

αντε να δουμε.στους δικους μου θα παμε τελη ιουλη μεχρι 8 αυγουστου ελπιζω να μην τους κακοφανει.αλλα τοτε ειναι χαλια ολο μελτεμια.περσι δεν ειχα κανει μπανιο στην κυμη.ηταν χαλια ολο αερας.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσαρες καλημέρα!!!

Χθες πήγαμε και πήραμε καρότσι για τη μπεμπούλα μας, για τις διακοπές... και όχι μόνο!

Σήμερα έχω να σωρό δουλίτσες.... θέλω να πάω Jumbo, Carrefour, Factory, να πάρω ψαρια για το μεσημερι (θα μαγειρέψει η μαμά μου) και μετά να γυρίσουμε σπίτι για να καθαρίσω για να μπορέσουμε να πάμε και για κανένα μπανάκι αύριο!!!

Θυμάστε που σας ελεγα οτι έψαχνα κάλυμμα για το κάθισμα του αυτ/του (first class britax)? Τελικά πήρα ύφασμα (μπουρνουζοπετσέτα), έβγαλε η μαμά μου πατρόν και μου το έραψε! Super!! Και κόστισε κάτι λιγότερο απο 15 ευρώ (για τα μεταφορικά μόνο ήθελαν 27 ευρώ για να μου το φερουν απο Γερμανία ή Αγγλία)!!! Τελικά, μεγάλη υπόθεση να πιάνουν τα χέρια σου.... εγώ είμαι άσχετη αλλά να είναι καλά η μανούλα!!! Γιορτάζει και αύριο... Ρίξτε καμμιά ιδέα για δώρο...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

καλέ ελίτα που είναι αυτές οι βίλες και έχουν 300 ευρώ τη μέρα;; απίστευτο μου ακούγεται, φαντάζομαι δε θα ναι μέσα στο χαμό του χωριού αλλά κάπως απόμερα ε;

εγώ εκείνες τις μέρες θα μαι θεσσαλονίκη αλλά μόνο καθημερινές παίζει να επισκεφτώ το 1ο πόδι, σαββατοκύριακο με τίποτα έχει τρελή κίνηση

γεωργία εσείς βρήκατε τίποτα;

i1lzp2.png

Mummycool και Georgiab να χαίρεστε τα μωρουλίνια σας!!!!!

Χαρουμενα μηνογενέθλια!!!! Πώς μεγαλώνουν έτσι τα μωρά βρε κορίτσια? Κλείσανε κιόλας μισό χρόνο ζωής... Απίστευτο!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Μπηκα εχθες το βραδυ να σας πω τα νεα αλλα ξυπνησε η μικρη και δεν προλαβα.

Λοιπον εμεις συνεχιζουμε την διαρροια... Και το καημενο ειναι συνεχεια νηστικο. Εχθες ολη μερα 150 γρ... καποια στιγμη το απογευμα που πηγα να της δωσω λιγο ακομα το εκανε ολο εμετο..... Ειναι πολυ ταλαιπωρημενη και φαινεται στο βλεμα της.. Κοιταζει σαν να σου λεει.. δεν μπορω αλλο κανε κατι... Τι να κανω ομως και εγω????:(

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Ιωαννα να χαιρεσαι τον γιοκα σου να τον δεις οπως επιθυμεις, παντα γερος , δυνατος και ευτυχισμενος!!!!

Γεωργια και mummy χαρουμενα μηνογενεθλια. Περασε μισος χρονος απιστευτο.. Σαν εχθες θυμαμαι που παθαμε ολες σοκ οταν μαθαμε οτι γεννησατε και εγω σκεφτομουνα οτι εχω καιρο ακομα , 3 μερες μετα τσουπ εσκασε η μυτη και η μπουμπου!!!

Γιωτουλα περαστικα σας δεν θελω να σε τρομαξω αλλα ξαναπαρε τον παιδιατρο τα μωρακι παθαινουν πολυ ευκολα αφυδατωσεις απο τις διαρροιες και τους εμετους και η αφυδατωση ενω δεν ειναι τιποτα και αντιμετωπιζεται πανευκολα με εναν ορο μπορει να γινει πολυ επικινδυνη αν δεν αντιμετωπιστει. Ο Αλκης μου οταν ειχε παθει γαστρεντεριτιδα αφυδατωθηκε μεσα σε ενα βραδυ και τρεχαμε. Να παρακολουθεις εαν εχει βρεγμενες με τσισα πανες εαν ειναι ξερη η γλωσσουλα της, επισης υπαρχει ειδικο χωρις λακτοζη γαλα που ειναι ειδικο για διαρροιες , προσπαθησε να της δινεις συνεχεια απο λιιγο εστω και 10 ml να παιρνει υγρα ειναι πολυ σημαντικο, και πες στον παιδιατρο να ερθει να την δει τι θα πει το παρακολουθουμε 5 μηνων μωρο τοσες μερες διαρροια δεν πρεπει να ελεχγξει αν εχει αφυδατωθει??Επισης στα φαρμακεια υπαρχουν διαλλυματα ηλεκτρολυτων για παιδακια σε σκονη που την διαλυεις σε νερο και κανουν καλο αλλα πρεπει πρωτα να ρωτησεις τον παιδιατρο. Συγγνωμη που στα λεω αυτα δεν θελω σε καμια περιπτωση να σε τρομαξω δεν ειναι τιποτα θα περασει αλλα θελει παρακολουθηση , το περασα με τον Αλκη εφτασε να κανει 30 διαρροιες την ημερα και εμετους και ξερω

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημερα κουκλες.

Ιωαννα να χαιρεσαι το γιοκα σου, γερος κι ευτυχισμενος να ειναι πάντα.

Mummy και Γεωργια χαρουμενα μηνογενεθλια.

Γιωτα περαστικα σας, ο γιατρος το λεει?

Εμεις εδω εχουμε πολυ ησυχια, πριν λιγο ξυπνησα, ο μικρος κοιμαται ακομα. Λειπει η μικρη και ξεκουραζομαστε ολοι.... Παντως ο βηχας δεν του εχει περασει ακομη τελειως, ειδικα το πρωι εχει αρκετο, μαλλον λογω που εχει ξεραθει ο λαιμουδακος του από τον υπνο. Ο γιατρος παντως δεν ανησυχει.

nG0fp2.png yu71p2.png

Νατασα και ο γιος μου τα ιδια εδω και 3 εβδομαδες εχει περασει η ιωση και ακομα βηχει ειδικα το πρωι που ξυπναει , η παιδιατρος μου ειπε να μην ανησυχω καθολου μπορει να κρατησει πολυ ειναι επειδη ξεραινεται ο λαιμος του και μου ειπε οτι θα του κανει πολυ καλο να του βαζω το κεφαλι λιγο μεσα στην θαλασσα φαρμακο δεν πηραμε καθολου για τον βηχα και το αφηνουμε να περασει μονο του μονο αν επιδεινωθει πολυ μου ειπε να το ξανακοιταξουμε

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...