Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα σας!!!

κι εγώ έβαλα μπρος να ασχοληθώ σοβαρά με τη βάφτιση...μ αρέσει που θέλω να τα κάνω κι όλα μόνη μου

υδροχοακι μπράβο πολύ ωραία, δουλεύεις κι όλας ε; χαρά στο κουράγιο σου

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και απο εμας....

Ακομα εχουμε διαρροια και εχθες ξυπνησε στις τρεις την νυχτα και ξανακοιμηθηκε στις οχτω το πρωι... θυμηθηκα τα χειμωνιατικα ξενυχτια μας...

Αχχχχ..... ευτυχως δεν εχει πυρετο αλλα αυτη η διαρροια την εχει τσακισει... και ειναι και 3 μερες νηστικο το καημενο, δεν εχει ορεξη αλλα και εγω δεν της δινω πολυ... οσο λιγοτερο ειπε ο γιατρος , τοσο καλυτερα...

Καρδουλα μπραβο του πριγκηπα σου.... Δωστου ενα μεγαααααααααααααααααααλο φιλι απο εμας :-)

mYQbp2.png

Καλημερα αδυνατω να τα διαβασω ολα!!!! Περαστικα στα αρρωστουλικα μωρακια, μανουλες κουραγιο!!! Με χει πιασει η μεση μου και δεν εχω ορεξη σημερα δε κανω τιποτα θα ξεκουραστωωωωω.....!!!!!!

Τι καιρος ειν΄αυτος ρε γμτ!!!!

Ελιτα κοριτσακι εισαι καλυτερα μπραβοοοοο

Ρια ολα τελειαααα

Υδροχοοακι σουπερ

και Ραμονιτσα να πας θα ειναι μα τη μαμα σου δε παθαινει τπτ! Μ΄αρεσει οι μασκωτ που κανονισες!!!

Εμεις κοριτσια κλειστη βαπτιση πιο πολυ οι οικογενειες και απο παιδακια αντε να ναι 3-4!

Η μπεμπου στηριζεται στα χερια και στα ποδια και πηδαει σα βατραχος, χτες προσγειωθηκε με το κεφαλι και αρχισε να κλαιει...

κοντευει να μου κατεβασει τη κουνουπιερα τραβαει τραβαει που τα πας κοπελια λεω

Την ειδε μια κυρια προχτες στις κουνιες και μου ειπε"ειναι ζωηρη πρεπει να σαι δυνατη οταν θα περπατησει......." μα τι υπονοειται λεω οτι θα με ξεπατωσει "ναι" μου λεει......ουπς τελεια!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Σήμερα, γιορτάζουμε όλοι στο σπίτι. Ο Νικόλας μας έχει γενέθλια και μαζί του γιορτάζουμε όλοι. Σαν σήμερα έγινα μητέρα για 1η φορά, σαν σήμερα έγινε μπαμπάς ο Βασίλης μου για 1η φορά και σαν σήμερα πριν από 2 χρόνια,στις 14:22 το μεσημέρι, νιώσαμε τί σημαίνει να αποκτάς οικογένεια...τί σημαίνει ένα παιδάκι να έρχεται και να σου μαθαίνει κάθε μέρα πού περνάει τί πραγματικά είναι σημαντικό και τί πραγματικά αξίζει να επιθυμείς. Να σου δίνει αγάπη και χαρά με τόση ανιδιοτέλεια που να σε συγκλονίζει. Να σε κοιτάει στα μάτια και να είσαι έτοιμος να κλάψεις από συγκίνηση. Να σε ακουμπά με το χεράκι του και να ανατριχιάζεις! Να σε λέει "μαμά, μπαμπά" και να νιώθεις την καρδιά σου να χτυπά με 1000 χτύπους!

Νικόλα μου, εύχομαι να είσαι πάντα ευτυχισμένος και υγιής! Σε αγαπάμε πολύ, σου έχουμε τρελή αδυναμία και ευχόμαστε εγώ και ο μπαμπάς σου να μπορέσουμε να σε καμαρώνουμε για πολλά-πολλά-πολλάαααααααα χρόνια ακόμη!

Χρόνια πολλά Νικόλα μου!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες....

Ιωαννα να χαιρεσαι το αγορακι σου!!!!!

ευχαριστω ολες για τα καλα σας λογια για τη βαπτιση. ηταν ολα πολυ οικονομικα λογω στενοτητας.... παρολαυτα το αποτελεσμα ηταν καλο!

Σοφακι, το μακιγιαζ δεν ειναι δικη μου δουλεια, ειμαι ψιλοασχετη γιατι γενικα δεν βαφομαι.... απλως εχω μια καλη φιλη ( και νονα του μεγαλου μου γιου) που ασχολειται και αυτη εκανε το "θαυμα"! Να σαι καλα παντως, με ανεβασες ψυχολογικα γιατι αισθανομαι πολυ χαλια ετσι οπως ειμαι σαν γιουβαρλακι....... (βεβαια δεν κανω και καμια προσπαθεια ....)

Γιωτα, τα γλυκακια τα αγορασα και μετα τα τυλιξα με σελοφαν και κορδελιτσες.

Ιωάννα μου να χαίρεσαι το Νικόλα σου!!!! Χρόνια Πολλά Νικόλα!!!

Να είσαι πάντα γερός και δυνατός, ευτυχισμένος και καλότυχος στη ζωή σου!!! Και να δίνεις πάντα στην οικογένεια σου χαρά και συγκίνηση όπως την πρώτη στιγμή που σε αντίκρυσαν και σε κράτησαν αγκαλιά!!!

Ρια, σουπερ η βάπτιση και εννοείται πως η μικρή είναι ΘΕΑ!!! Αλλά με τέτοια μαμα δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά....

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Ρια μου να ζήσει η νεοφώτιστη!!!Να ειναι πάντα γερή και καλότυχη στην ζωή της!!!

Ιωαννα μου Χρόνια πολλαααα!!!Να χαιρεσαι το αγορακι σου και να το καμαρωσεις οπως επιθυμείς!!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Thank you!!!

Αύριο έρχονται τα πεθερικά μου τελικά, να κρατήσουν τη μπέμπα ελπίζω για να πάμε στη βάφτιση!

Το πρωί είπα του άνηρ μου, θέλω μία ώρα για τον εαυτό μου, χωρίς παιδιά, οπότε θα τα κρατήσει και θα πάω να ψωνίσω μόνη μου, επιτέλους!Θέλω να πάω να πάρω κανένα φορεματάκι να βάλω στη βάφτιση, εελπίζω να βρώ..

Φιλάκια σε όλες, καλό μας βράδυ!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Ριακι παρα πολυ ομορφα ολα στην βαφτηση! να σας ζησει η μικρουλα κουκλα....!Ηταν τελεια!:D:D:D

Ιωαννα μου..καλε ανατριχιασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ετσι..εστι..παντα να ειστε...πολυ πολυ πολυ πολυ πααααααααραααααα πολυ ευτυχισμενοι οπως σημερα!:D:D:D

Παρος...ε..ναι λοιπον σημερα πηγα κ κανονισα για γτην βαφτηση..κλεισαμε λαμαπδες, πρσκλητηρια, τα βαφτηστικα μας, κ το κουτι (βαλιτσακι δηλαδη)...τωρα μου μενει μονο μπομπονιερες κ στολισμο που θα παω την Τριτη στην Fevronia να κανονισω...ξερετε καθολου αυτη την εταιρεια; ειναι καλη; μου ειπαν οτι εχει πολυ ωραια πραγματα..κ λεω να παω να δω!

εναι στο ψυχικο μακρυα μου λιιιιιιγοοοοο....

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

καλημερα σε ολες....

Ιωαννα να χαιρεσαι το αγορακι σου!!!!!

ευχαριστω ολες για τα καλα σας λογια για τη βαπτιση. ηταν ολα πολυ οικονομικα λογω στενοτητας.... παρολαυτα το αποτελεσμα ηταν καλο!

Σοφακι, το μακιγιαζ δεν ειναι δικη μου δουλεια, ειμαι ψιλοασχετη γιατι γενικα δεν βαφομαι.... απλως εχω μια καλη φιλη ( και νονα του μεγαλου μου γιου) που ασχολειται και αυτη εκανε το "θαυμα"! Να σαι καλα παντως, με ανεβασες ψυχολογικα γιατι αισθανομαι πολυ χαλια ετσι οπως ειμαι σαν γιουβαρλακι....... (βεβαια δεν κανω και καμια προσπαθεια ....)

Γιωτα, τα γλυκακια τα αγορασα και μετα τα τυλιξα με σελοφαν και κορδελιτσες.

Ριακι..οικονομικα..οικονομια....αλλα απλα Τελεια......!!!!!!! Εβαλες κατω κ τα πολυ ακριβα!Δεν μετραει το χρημα αλλα η ποιοτητα κ το γουστο!!!!!!!

Μπραβο σου...! Παντα αξια κοριτσακι με δυο μικρα παιδακια να κανεις ολα αυτα! Μπραβο σου! :D

Καλημερα αδυνατω να τα διαβασω ολα!!!! Περαστικα στα αρρωστουλικα μωρακια, μανουλες κουραγιο!!! Με χει πιασει η μεση μου και δεν εχω ορεξη σημερα δε κανω τιποτα θα ξεκουραστωωωωω.....!!!!!!

Τι καιρος ειν΄αυτος ρε γμτ!!!!

Ελιτα κοριτσακι εισαι καλυτερα μπραβοοοοο

Ρια ολα τελειαααα

Υδροχοοακι σουπερ

και Ραμονιτσα να πας θα ειναι μα τη μαμα σου δε παθαινει τπτ! Μ΄αρεσει οι μασκωτ που κανονισες!!!

Εμεις κοριτσια κλειστη βαπτιση πιο πολυ οι οικογενειες και απο παιδακια αντε να ναι 3-4!

Η μπεμπου στηριζεται στα χερια και στα ποδια και πηδαει σα βατραχος, χτες προσγειωθηκε με το κεφαλι και αρχισε να κλαιει...

κοντευει να μου κατεβασει τη κουνουπιερα τραβαει τραβαει που τα πας κοπελια λεω

Την ειδε μια κυρια προχτες στις κουνιες και μου ειπε"ειναι ζωηρη πρεπει να σαι δυνατη οταν θα περπατησει......." μα τι υπονοειται λεω οτι θα με ξεπατωσει "ναι" μου λεει......ουπς τελεια!!!!

Τζορτακο μου ..οταν με το καλο γινει η βαφτηση του ερωτα μου θα βαλω κ εγω φωτο!

Κ ελπιζω να μην εχω παλι γκριναι απο μερικους μερικους!!!!!!!Δεν την αντεχω....

Ξεκατινιασματα κ αηδιες!!!!!!!!!!

Ριακι..οικονομικα..οικονομια....αλλα απλα Τελεια......!!!!!!! Εβαλες κατω κ τα πολυ ακριβα!Δεν μετραει το χρημα αλλα η ποιοτητα κ το γουστο!!!!!!!

Μπραβο σου...! Παντα αξια κοριτσακι με δυο μικρα παιδακια να κανεις ολα αυτα! Μπραβο σου! :D

Τεσσερα μικρα παιδακια.....

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...