Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ κι εγώ ήθελα να πάρω τέτοιο κι όλο το ξεχνάω, από αμερική το πηρες;;

είχε πει η γιατρός να μείνουμε στα βασικά για τον πρώτο μήνα αλλά του δωσα και λίγο βερύκοκο και καρπούζι

δεν έχω δοκιμάσει να βάλω φρούτο στο ρυζάλευρο

i1lzp2.png

είχε πει η γιατρός να μείνουμε στα βασικά για τον πρώτο μήνα αλλά του δωσα και λίγο βερύκοκο και καρπούζι

νοστιμιζει και γινεται σα φρουτοκρεμα.

εχω προβλημα με το διχτυο σερνεται θα στο δειξω

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

μου την εχει βαρεσει σημερα με τον βρωμόκαιρο!

Θα δοκιμασω και γω ρυζαλευρο της holle.Αφου δεν εχει γαλα μπορουμε να την φαμε και εμεις με την αλλεργια

αα δεν σας ειπα.Στο σπιτι εχουμε δυο υπνοδωματια ενα μικρό και ενα μεγαλο.Απο βλακεια ειχα ετοιμασει για τα μωρα το μικρό.Εφαγα και γω ενα φλας προχθες οτι τα μωρα μου δεν χωρανε ουτε να μπουσουλησουν εκει μεσα,ουτε να βαλω τα παιχνίδια τους

Οποτε η αλλαγη ξεκινησε με βαψιματα,στολισματα κλπ και οταν γυρισουμε απο Λαγονησι θα εχουν ενα ολοκαινουργιο μεγάαααλο δωματιο!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Κοριτσια μαλλον θα σας ακουσω κ θα παω....αλλα αυτο που λεει η μαμυ δεν ειμαι ετοιμη ακομα να τον αφησω 3 μερες...

ινκακι..γαμωτο μακρυα πολυ ειμαστε οντως..κ θα ηταν ποοοοοοοοοοοολυ καλα να ερχομασταν κ να ειμασταν κοντα....Η πανεμορφη νυφουλα μου τι κανει;;;;;;;;;;;;;

Ακομα η τεμπελα με την βαφτηση του παδιου μου τιποτα δεν εχω κανει..ουτε καν τα προσκλητηρια κα ειναι σε 1 μηνα ετσι;ουφφφφφφφφφφφ...Το μονο που εχω κανει ειναι να κλεισω εναν παγωτατζη κ 2 μασκοτ για την υποσοχη με τα παιδακια..τον γκαμι κ τον γκαρφιλντ....

Υδροχοκαι πολυ ωραια ολα αυτα...σουπερ..βαλε καμια φωτο να παρουμε ιδεες!!!!!!

Ριακι δεν μπορω να δω τος φωτο στο προφιλ σου...

Τζεντ μην εχεις καλε καθολου τυψεις ..υπεροχη μαμα εισαι..ολα αυτα συμβαινουν παιδακια ειναι...

τα λεω για να τα ακουω κ εγω!

ξερετε τι εκανα προχτες στο παιδι μου;;;;;;;;;;;;;; μου ρχοταν να αυτοκτονησω λεμε...

τον εβαλα στο καρεκλακι του αυτοκιντου κ ετσι οπως πήγα να του κουμπωσω τις ζωνες του μαγκωσα κ το μπουτακι μωρε..κ πλανταξε στο κλαμα το μωρο μου..καταλαβενεται τι επαθα ετσι;

κ του κοκκινησε το μπουτακι του.....αχ

παω να κανω ενα τσιγαρακι κ επιστρεφω, αν δεν εχει ξυπνησει ο γιος μου.

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

κοριτσακι μου 3 μερες δεν ειναι τιποτα.Πηγαινε με τον αντρουλη σου καπου να ξεσκάσετε.Θα κανει πολυ καλο στην σχεση σας μετα απο τοση πιεση.Μακαρι να μπορουσα να το κανω και εγω αυτο οσο και να μου ελειπαν.Αλλα 2 μωρα δυσκολο να τα κρατησει η μανα μου μονη της

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

kalispera koritsakia mou! ti kanete? vlepw oles sizitate gia ta fagakia pou dinete sta mpempakia sas. elpizw na eistai oles kala kai eseis kai ta mwrakia. elitaki apo oti diavasa eisouna arwsth. elpizw na eisai kalitera. perastika. mia matia eriksa den prolavenw na diavasw ola auta alla ta mpempakia mas megalwsan xe:) inka ti einai auta ta paizw kai mathenw?

emeis phgame paidiatro simera. eimaste pleon 8500 kila kai 69cm. mono 1cm valame auto to mhna kai 300 gr:( ti sto kalo. nomizw oti o giatros autos den ton metraei swsta. opws kai na xei. apo simera arxisame froutokrema kai froutakia axladi kai damaskino. tha antikatastisoume 2 geumata gala me 1 rizaleuro kai 1 froutokrema. simera pou to dokimasame pantos ksetrelathike:) kai emeis mazi tou. genika eimaste poly kala. auta gia thn wra apo mas.

filakia polla polla kai elpizw na ta poume pali sintoma. paw na diavasw osa mporesw:)

http://www.cosycorner.gr/products/details.php?lang=gr&id=767

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα φιλεναδιτσες μου ! Σας ευχαριστω για τα λογια συμπαραστασης ( ακουγομαι καπως υπερβολικη αλλα νομιζω με καταλαβαινετε )

Βαζω με το μυαλο μου και ενα καρο ασχημα πραγματα και αγχωνομαι !! Περιττο να σας πω πως εχω ζαλισει την παιδιατρο αλλα μου ειπε οτι αφου δεν εχει χασει την ορεξη του και δεν γκρινιαζει δεν την ανησυχει !

Θα ανεβω Αθηνα αυριο και σκεφτηκα και να μην παω να σας πω την αληθεια αλλα μου ειπε οχι να πας ...και με καθησυχασε ......το σκαθαρι συνεχιζει να κανει περιεργες κενωσεις αλλα απο την αλλη κυκλοφορει και ιωση γαστρεντεριτιδας απ οτι μαθαινω στην περιοχη και το αποδιδω και εκει ...ξερω και εγω τι σκ@$ συμβαινει !! αντε να αρχισουν να μιλανε να σου λενε ποναει εκεινο , το αλλο να ξερουμε ρε γμτ τι τους γινεται !!

Πτωμα ειμαι και σημερα ..βαρεθηκα μ αυτη την δουλεια (λεμε τωρα) και εχει και ενα καιρο ....μα καλα!! καλοκαιρι ειναι αυτο ??? Παααλι εβρεχε σημερα !!

Συμπεθερα μωρε τελλικα αμα δεν ταιριαζαμε !! δικιο εχεις !!

Υδροχοακι ωραια ακουγονται ολα αυτα ..βαλε φωτος να δουμε !!

Ραμο... να πας !!! Και στο λεω και εγω που τον αφηνω και στη μαμα μου απο τωρα καποια βραδυα ...μια χαρα θα καλοπερασει .....θα του κανουν και τα χατιρια !!! και κοιτα να περασετε καλα με το μεγαλο σου μωρο !! ζηλευει και αυτος χαχα

Καρδουλα καλη αρχη !!! οντως πριγκιπακος ο μπεμπακος !!!!! και στα κιλα μια χαρα μου φαινεται ..αν θυμαμαι καλα τον θηλαζεις ακομα ε ??? εγω μ αυτα που τραβαω με τα Κ@@λογαλατα αν κανω αλλο παιδι θα το παλεψω περισοτερο με το θηλασμο !!

Παω να κανω νανακια ...εχω πρωινο πρωινο ξυπνημα για να ερθω πρωτευουσα το πρωι !!!

Καληνυχτα και ονειρα γλυκα!!!!

Jend μου κ εγω τον αφηνω στην μαμα μου για ενα βραδυ για να βγω με το μεγαλο μωρο που κ που....κ την αλη μερα μωλις ξυπναω παω σουμπιτο κ τον παιρνω..αλλα αλλο ενα βραδυ κ αλλο 3 ολοκληρες μερες κ νυχτες!χαχα

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

oyf κοιμηθηκαν ολοι, μεγαλοι και μικροι, εκανα ενα μπανιο, ειχα ενα μαλλι, αππα!!!!1και εκανα κουρα εβαλα μασκα ααααχχχχ!!!ενιωσα ανθρωπος.εντομεταξυ ειχαμε παει στα παλετ στορ παρος στα μερη σου ειχαμε ερθει, και βρηκαμε τραπεζι για τη βεραντα και ακτι αλλα μικρα που θελαμε, αλλα θα παει ο αντρας μου να τα παραγγειλει γιατι θελαμε να μετρησουμε κατι.πια τα μωρα στα σλινγκ και καθονται αγγελουδια, κοιμουνται κιολας.

στην επιστροφη λοιπον μου πηρε ο αντρας μου απο τα papagalino μια τουρτα λακτα, πωπω την τσακισα τι σας λεω και σας κολαζω ε!!!!!την εβλεπα καιρο και ηθελα να δοκιμασω.αααααχχχχ!!!!

καρδουλα μπραβο στον πριγκιπακο καλη αρχη με τα φρουτακια.τα παιδια μπορει να βαζουν και λιγοτερο οσο περναει ο καιρος σε σχεση με την αρχη.

εγω καλυτερα σημερα πολυ καλυτερα, ευτυχως δεν ξερω αν ειναι η αντιβιωση παντως σαρωσα το σπιτι χτες και σημερα απο ενεργεια.και χτες ξαναπηγαμε ικεα κιολας, αλλα πηρα και την αδερφη μου για βοηθεια μαζι.

παρος που εισαι κανονισε να βρεθουμε γιατι κι εμεις μαλλον τελικα τελη Ιουλη θα παμε διακοπες και μετα δεκαπεναυγουστο θα παρουμε τον πιτσιρικα και θα παμε και μια βδομαδα στο χωριο μου.ο λογος που δεν ξερουμε ακομα ποτε γγγγκκκρ ειναι γιατι θα αλλαξουνε τον αντρα μου σε θεση στη δουλεια για απο Σεπτεμβρη,παει για ανωτερα και θα περασει καποια αξιολογηση η οποια θα γινει συντομα οποτε οταν γινει θα μπορουμε να φυγουμε.

θελω να φυγωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλα φοβαμαι πως δε θα βρουμε τιποτα τοτε

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημέρα κοριτσια!!

Μια μέρα δεν μπήκα και γράψατε πάλι κατεβατά ολόκληρα!

Ραμονίτσα, νομίζω οτι πρέπει να πας κάπου με τον αντρούλη σου!! Δεν είναι τίποτα 3 μερούλες κι αν δεν αντέχεις, πηγαινετε για 2!! Αρκει να φυγετε λίγο μόνοι σας!

Κατερινούλα, κι εγώ έψαχνα για καρότσι (λόγω διακοπών αρχικά) και κατέληξα στο Lite Way της Chicco, που κάνει και για χειμώνα! Ήταν το πιο ολοκληρωμένο που βρηκα. Κουκούλα για τον ήλιο, κουκούλα βροχής, φλις ποδόσακο (είναι σαν sleeping bag, πιανει και το κάτω μέρος) και θήκη-διχτάκι απο κάτω. 135ευρω. Θα πάω να το πάρω σήμερα.

Μου άρεσε κι εμένα πολύ το quinny zapp αλλά δεν είναι καθόλου βολικό για τα μωράκια μας γιατί δεν ξαπλώνει καθόλου... απο του χρόνου ίσως....

Ελίτα, ελπίζω να είσαι καλύτερα...

Jend, εννοείται οτι δεν πρέπει να στεναχωριέσαι... το μωράκι σου θα είναι πολύ σύντομα καλύτερα...

Φιλάκια σε όλες σας!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημέραααααααααααααααααααααα!!!!

Καλά η γκαντεμιά μου δεν έχει όρια, είπα σαν την mummycool εχθές μιας και κάνει "κρύο" να σιδερώσω τα 150 πλυντήρια που είχα και αφού ξεκινάω, η πρέσα δεν έβγαζε ατμό, και μετά απο λίγο τα παίξε εντελώς και δεν ζεστενόταν καθόλου, με λίγα λόγια τα έφτυσε!!!!!!!!!!!!!!! Οχι τπτ την έχω μόνο 2,5 χρόνια τώρα πρέπει να την παω στο service που είναι στα Σεπόλια... Τρέχα γύρευε δλδ!!!!!!!!

Το zapp το έχω εγώ, και επειδή δεν ξαπλώνει καθόλου δεν είναι για μωράκια.. Και εγώ όταν το πήρα δεν το ήξερα, αλλά η Ματθίλδη ήταν ήδη ενός έτους!

Ελίτα θα προσπαθήσω να πιούμε καφεδάκι σήμερα το απογευματάκι αν δεν έχετε και εσείς τπτ να κάνετε!!!!! Α δεν σας είπα, έπεισα τον άντρα μου να μετακομίσουμε με το που θα γυρίσει, εεε δεν παλεύεται άλλο εδώ.. Λέμε για Μελίσσια, Βριλήσσια, Μαρούσι αλλά απο την πάνω πλευρά ή Νέα Πεντελή!

Βρε Ramonitsa ακόμα να φύγεις???????? Άντε κανόνισεεεεεεε!!!! Δεν έχεις κάνει τπτ για την βάπτιση???? Πότε θα προλάβεις οεοοοοοοοο??????

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...