Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Με πέτυχες στην αναμονή του Έλενα αλλά είναι για κάτι χαρτιά, όχι για προσπάθεια! 

Καλημέρα καλή εβδομάδα κορίτσι μου κ εγώ αύριο θα πάω αλλά έχω ξεκινήσει . Ήθελα να δω αν έχεις ξεκινήσει και πως πάει ♥️

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσια η βαφτιση εχει ως εξης

Σαν θεμα εχουμε βυθο ψαρακια σκατακια τετοια…οποτε..να το προσκλητηριο και η μπομπονιερα (δεν θα την παρω απο το χαμογελο ειχε πολυ μεγαλα πουγκια, το προσκλητηριο οκ το εκλεισα) Πηρα απο το verynice γαζες πουγκια, κουφετα αναμεικτα χρωματα για τις μπομπονιερες , οποτε θα εχω το κουβαδακι με το πουγκι μεσα –απο7κουφετα- και πηρα επισης αστεριες φυσικους κ μπλε που η θα κολλησω στο κουβαδακι απʼεξω ή θα το ριξω απλα μεσα..επισης για τα παιδακια εκλεισα ένα μπαλονακι με καλαμακι, λευκο με μπλε ψαρακια κ διαφορα χρωματα με ψαρακια…τα κουβαδακια μας είναι σιελ λαχανι κ λιγα κοκκινα κ πορτοκαλι..το μπαλονακι λεω να το κολλησω με ένα αυτοκολλητο μεσα στο κουβαδακι…αναλογως το χρονο που θα εχω

C:\Documents and Settings\anastasiou\Επιφάνεια εργασίας\κουβ.jpgC:\Documents and Settings\anastasiou\Επιφάνεια εργασίας\προκλ.JPG

Επισης για διακοσμηση που θα κανω μονη πηρα (όλα από το verinyce) γαζες εκρου λευκες σιελ τυρκουαζ, αστεριες πολλους, κ μου μενει λιγα βοτσαλα / κοχυλια από ανθοδιακοσμητικη να παρω…θα ριξω στις εισοδους (εχει 2 είναι σε λοφο το εκκλησακι, φοβερη θεα ) τις γαζες κατω με τους αστεριες κ κοχυλια και θα βαλω 4 μεγαλα λευκα φαναρια με γαλαζια κορδελιτσα (στο jumbo τα μεγαλα εχουν 10ε τα μεσαια 5ε)

Κολυμπηθρα κ τετοια δεν στολιζω…Επειδη θα κανουμε κοκτειλ θα ανεβασω 3 ροτοντες… στην 1 θα βαλω γλαστρα μπλε ορτανσια, ένα φαναρι + γαζες με ταλοιπα κ τα γλυκα (που θα παρω διαφορα κ όχι κατι που λιωνει) στη 2η τις μπομπονιερες με φαναρι γαζες κτλ και στην 3η πηρα από verynice παλι marsmellows (3 κιλα=18Ε, 150 τμχ/κιλο)..οποτε 3 γιαλες με αυτά το βιβλιο ευχων (ολο με πανινα ψαρακια handmade) φαναρι και μια γυαλα που εχω ηδη πλατια μεγαλη την οποια θα γεμισω με λευκο χαλικη κ θα χωσω μεσα κερακια με μπαταρια (jumbo) και θα καρφωσω χαρτινα σιελ χωνακια για τα marsmellows (ατλας 20ε τα120τμχ) το ειδα σε φωτο κ είναι super…η βαφτιση είναι 6.30 οποτε όταν θα αρχισει το φαι κ οι ευχες θα σουρουπωνει και θα φαινονται τα κερια..αυτα μαρτυρικα είναι υφασματινοκτσοχικο ψαρακι καρφιτσα με σταυρουδακικχαντουλα..τα φτιαχνει μια γνωστη..ΤΕΛΕΙΑ κ για μενα καλη τιμη! Μουσικη το cdplayer μας κ μετα το μυστηριο θα παιζει lounge, ψαχνω καλο cd. βγαινει συνολο μπομπονιερα προσκλ διακοσμηση λουλουδια όλα τα παραπανω μεσα… ακριβως 4,4e/atomo (εχω 180 ατομα)….χρονος στησιματος υπολογιζω μαχ 30ʼ αφου θα τα εχω όλα ετοιμα…ε θα εχω κ βοηθεια!Τι λετε? Καλα να ειμαστε πανω από όλα!!!

Ακουω γνωμες..

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα σε όλες! Έβαλα στο προφιλ μου φωτογραφία με τη μπομπονιέρα και το μαρτυρικό που έφτιαξα. το τούλι και η κορδέλα είναι από jumbo και οι χάντρες και το μαρτυρικό φτιαγμένα με FIMO. Θα μου πείτε τη γνώμη σας?

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

ydroxoaki ακουγονται ολα σουπερ... προσπαθησε μηπως μπορεσεις να περασεις τις φωτο σε αλμπουμ στο προφιλ σου να τις δουμε...

ek31 ειναι πολυ ομορφη η μπομπονιερα..... και τα χρωματα τελεια!!!

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες+μωράκια!!!!

Τι μου κάνετε????? Μου λείψατε!!! Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα νέα σας.. Εχθές επιστρέψαμε από το εξοχικό και δεν είχα υπολογιστή για να μάθω τι κάνετε!!!

Εμείς καλά μεγαλώνουμε κάναμε πολλές βόλτες στο νησί και εγώ πολλά μπάνια 25 ημέρες ήταν αυτές... αλλά επιστρέψαμε γιατί την Δευτέρα πάω στην δουλειά.. φρίκη!!!!

Θηλάζετε???? εμένα μου κόπηκε πριν 2 περίπου εβδιμάδες γιατί της ξεκίνησα ξένο και χόρταινε οπότε κι εγώ κάπου επαναπάυτηκα ήταν και τα μπάνια στην μεση + ήμουν πιο άνετη... είχα το άγχος για την δουλειά τι θα έκανα με το στήθος + να τελικά που κόπηκε μόνο του!!!! μακάρι να μπορούσα + περισσότερο!!!

Για πέστε μου εσείς συνεχίζετε???? + αν όχι όταν σας κόπηκε πήρατε κάπιο χάπη ή ζωστήκατε με επιδέσμους??? γιατί εγώ δεν έκανα τίποτα από αυτά!!

lX5Hp3.png

καλημερα κοριτσια.τι κανετε.καλυτερα ειμαι ηδη απο χτες.δεν ξανακανα πυρετο ουτε δεκατα.απλα ποναει ο λαιμος ακομα αλλα λιγο πια.μη με μαλωσετε αλλα θελω να παω βολτα στη θαλασσα.κι αυτος ο καιρος μας εχει τρελλανει.δε μπορω αλλο δουλειες και κλεισουρα ταχω παιξει.βρε κοριτσια ε4κει στα νοτια τι καιρο εχει?για πειτε?κανει κρυο, φυσαει?εχει συννεφα?πια ξερει να μας πει?ολγα?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Ελιτα θα σε μαλωσουμε...

Αργυρουπολη μεχρι και Γλυφαδα που ξερω εχει πολυ συνεφια και πολυ αερα.. ειναιστο τσακ να βρεξει και ο αερας δεν ειναι ζεστος... δεν τον λες και παγωμενο βεβαια αλλα για μπανιο σιγουρα δεν ειναι....

mYQbp2.png

γεια σας!!!!

εβαλα φωτο απο τη βαπτιση στο προφιλ

καλέ τι ΔΝΤ μας έλεγες;; βάφτιση υπερπαραγωγή βλέπω με ζαχαρωτά κι απ όλα

παρεπιπτόντως είσαι πολύ όμορφη και πολύ ωραία βαμμένη!! μόνη σου βάφτηκες;

i1lzp2.png

Καλησπέρα μανούλες+μωράκια!!!!

Τι μου κάνετε????? Μου λείψατε!!! Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα νέα σας.. Εχθές επιστρέψαμε από το εξοχικό και δεν είχα υπολογιστή για να μάθω τι κάνετε!!!

Εμείς καλά μεγαλώνουμε κάναμε πολλές βόλτες στο νησί και εγώ πολλά μπάνια 25 ημέρες ήταν αυτές... αλλά επιστρέψαμε γιατί την Δευτέρα πάω στην δουλειά.. φρίκη!!!!

Θηλάζετε???? εμένα μου κόπηκε πριν 2 περίπου εβδιμάδες γιατί της ξεκίνησα ξένο και χόρταινε οπότε κι εγώ κάπου επαναπάυτηκα ήταν και τα μπάνια στην μεση + ήμουν πιο άνετη... είχα το άγχος για την δουλειά τι θα έκανα με το στήθος + να τελικά που κόπηκε μόνο του!!!! μακάρι να μπορούσα + περισσότερο!!!

Για πέστε μου εσείς συνεχίζετε???? + αν όχι όταν σας κόπηκε πήρατε κάπιο χάπη ή ζωστήκατε με επιδέσμους??? γιατί εγώ δεν έκανα τίποτα από αυτά!!

ki ego den tghilazo ..peripou mina!!!ki ego mia apo ta idia thalasa ateliotes voltes....kai ..telos...kapou voleftika ki ego...tha borousa ligo akoma ...alla ok ...den niotho tipseis gia ena mina pano ena kato ...

den ekana tipota...tha pao sto 6mino gia test pap kai yperihografima(stithos)meta tin epomeni periodo..kalo einai to stithos na eleghete 10 -15 meres meta tin periodo...

inka

AW3sp2.png

mammycool,to rizalaevro tis holle den ehei zaxari?to frezylac ehei glikozi ti lete kale esis i psagmenes?sos!!!!!

οχι δεν έχει το holle

frezylac δεν ξέρω δεν έχεις δείγμα να δεις συστατικά;

δες κι αυτό, το παινεύουν λένε ότι έχει καλύτερη γεύση

http://www.babynat.co.uk/cereals_vanilla.html

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...