Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπραβο ρε συ Νατασουλα..πολυ ευχαριστα τα νεα σου!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Παντα καλα να ειναι το παιδακι σου.....!!!!!!!!!!!!! πολυ ευχαριστα νεακια...

να δωσεις πολλα φιλακια στην κορουλα σου!!!!!!!!!!!!:D

μαμυ μου κ εγω αυτο το καροτσι εχω...για την ακριβεια το UNO-Peg Perego..το καινουργιο που εχει βγει..κ δεν ξερω αν κ πως βγαινουν αυτα κ πως ξαναμπαινουν βεβαιως βεβαιως! Μην κανω καμια πατατα κ τα χαλασω φοβαμαι!

αν ειναι θα το ψαξω αυριο..πρεπει να το πλυνω!

Εχτες εβγαλα ολα πο την κουνια κ επλυνα..κουνουπιερα, παντα, καλυμα στρωματος, τα καλυματα του κανεπαδακου...μου βγηκε παλι ο τακος..καθαρισα ολα τα επιπλακια του μεσα κ εξω...

Αυτα τα κανω καθε 15 μερες ....καλα κανω ή μηπως ειμαι λιγο υπερβολικη; εσεις καθε ποτε τα κανετε ρε κοριτσια;

Αλλοι με λενε λιγο υπερβολικη..αλλα τωρα το καλοκαιρι που εχουμε συνεχεια ανοιχτα σκονιζονται παραπανω..οποτε...δεν μπορω να τα αφησω παραπανω.....

Αχ κοριτσακια μου ..δεν ξερω τι να κανω για βοηθηστε!

λεμε με τον κυριο αρρεν μου να παμε καπου οι δυο μας για 3 μερες..σαν ζευγαρι κ εμεις..γιατι εχουμε αποξενωθει λιγακι..εχουμε 2 χρονια να παμε μαζι καπου..αλλα..υπαρχει ενα μεγαλο ΑΛΛΑ!Δεν μπορω να αφησω τον ζυμαρουλη μου τοσες μερες στην μαμα μου...θα μου λυπει κ θα βαζω τα κλαματα....μου εχει γινει απαραιτητος ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ...αλλα απο την αλλη ο κυριος αρρεν κανει λιγα παραπονακια του στυλ..ειμαι κ εγω εδω..κ εμενα πρεπει να θες λιγακι να κομασαι μαζι μου...ειμαι κ εγω το αγορακι σου κ τετοια.....κ δικιο εχει μωρε....εχω πεσει με τα μουτρα στο μωρακι μας.....κ δεν ξερω τι να κανω; να τον αφησω 3 μερες; ξερω δεν ειναι πολλες αλλα εμενα θα μου φανει αιωνας μεχρι μα γυρισουμε κ να τον δω!

τι λετεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μανουλες και μπεμπάκια!:mrgreen:

ramonitsa μου καλό θα ηταν να πάτε κάπου οι δυο σας να αναθερμάνετε την σχεση σας!:wink:

jend μου περαστικά στο μικράκι σου!Και μην έχεις τύψεις για κάτι.Και βεβαια είσαι καλή μανούλα!Απλα τυχαίνουν αναποδιές.Και μακάρι ολα τα κακά να σταματούν εκεί για όλα τα παιδακια.Μηπως όμως είναι καμιά αλλεργία:confused:

Συμπεθέραμου την προσέχεις την νύφη μου?:mrgreen:.Πάντως ειδα οτι θα έχουμε και πολυ ωραιο όνομα λεμε!!!

Ινκαγίογκα αγκαλιά με την φουφού???Τελεια!!!!:mrgreen:

Νατασσαμου πολύ καλά τα νέα για τον μπεμπάκο!!Να εχετε μόνο χαρές απο δω και πέρα!

mummyο αντρας σου δεν παίζεται!Και επειδη δεν σου εχει εμπιστοσύνη καιρός να κραταει και τον βεντούζα:roll:

Αλλα καλαααα να πάθεις για να μαθεις να μην τα λες όλα!:tongue:

Ελιτακιεισαι καλυτερα?Αμαν αυτες οι αμυγδαλές.Οτι χειρότερο.Εφτασα στο σημειο να τις βγάλω πριν 6 χρόνια.Ολόκληρη γαιδούρα!Μηπως πρεπει να το σκεφτείς?

πωπω βρε κοριτσακι μου και με δυο μωρα πονοκεφαλος με πιάνει και μονο που το σκέφτομαι:?

Γιωταπου ειναι καλε αυτες οι κορνιζες να τις δω και εγώ?

Κατερινακιτο εχουμε ρίξει στα μπανάκια ε?:tongue:

Λοιπον εμεις πηγαμε στον παιδίατρο και μας τσιμπησε και τα δυο μας τα μπουτακια.Κλάψαμε πολύ λίγο γιατί μας έτσουξε το φάρμακο.Ο ενας ειναι 6700 και 67 πόντους και ο άλλος 7000 και 69 πόντους.Μας ειναι οτι ειναι ψηλά μωρα και ψάχνω να βρω σε πια ομάδα μπάσκετ θα τα γράψω:mrgreen:

Εχουμε ξεκινησει εδω και μια εβδομαδα ρυζάλευρο-βανιλια και μας αρεσει πάαρα πολύ!Μονο που εχουμε ενα θεματάκι.Μετα ειμαστε κατευθείαν για ντουζακι γιατι κολλάμε ολόκληροι:rolleyes:

Πλέον παιζουμε με τα παιχνίδια μας,πιανουμε τις πατουσίτσες μας και κοντευουμε να τις φάμε και θελουμε πολυυυυ λίγο για να γυρίσουμε απο ανάσκελα μπρούμυτα!

Κατα τα άλλα είμαστε στο Λαγονήσι,περνάμε πολυ ωραια στον καθαρό αερα

Βρίσκω λίγο χρόνο την ημέρα και κάνω και τις βουτιές μου!Τα μωρα τα αφηνω στην μάνα μου.Το απογευμα ομως κατεβαίνουμε ολοι μαζι στην παραλία

Το βράδυ κοιμόμαστε στις 9:30 παρακαλώ και ξυπνάμε στις 8:00!!!!:PΚατα την διάρκεια της νυχτας δεν βγάζουμε ουτε κιχ

Αχ αδιαθετησα σήμερα και πονάει η κοιλια μου.Παει το μπάνιο και εκτός αυτου εχω να κάνω και ενα κάρο δουλειές

Το Σαββατο ο αντρας μου αποφασισε να βάλει ενα αρνι στην σούβλα για την γυναίκα του λεει που γιορτάζει.Με σκλαβωσε πάλι ο καλός μου αλλα πάλι εγω θα πλένω στο τέλος:rolleyes:

Τελικά πάντως οι αντρες δεν πάνε καλα και πολυ περισσότερο οι μανουλες τους:confused::confused:

Υπαρχουν στιγμες που λεει το εξης:"βρε κατι κουρασμενα παλικαρια"

εε λοιπον την επομενη φορα που θα το πει θα τον πεταξω απο το μπαλκόνι ή θα του φερω στο κεφαλι κανενα τηγανι:roll:

Η δε πεθερουλα μου όλα τα κουλά!Να μην αλλαζω τα μωρα κατα την διαρκεια της νυχτας αμα βραχουν για να μην τα ξυπνησω.Μα ειναι σοβαρη???Θα αφησω τα παιδια μου κατουρημένα???Και οπως ειπε μια ψυχη την επομενη που θα το πει θα της πω "και αμα κατουριεσαι αμα γερασεις δεν θα σε αλλαζουμε"

Τις προαλες λοιπον ειχε ερθει εδω.Παει να πιασει τα παιδια και της λεω σε παρακαλω πλυνε τα χερια σου.Και τι μου λεει βρε κοριτσια?Τα επλυνα πριν φυγω απο το σπιτι.Και γω της λεω καποια στιγμη στο παρελθον τα επλυνα:twisted:

εμαααααα θα μας τρελανει!!!

Και πολλα αλλα ακομα οπως οτι εκεινη βουταγε τα δαχτυλα της στο κοκκινιστό και εδινε στα δικα της παιδια πριν σαραντησουν

Τι τα σκεφτομαι και εκνευριζομαι τωρα.Αλλα δεν μπορω καπου πρεπει να τα πω η γυναικα γιατι θα πηδηχτω απο το παραθυρο

Καλή σας μερα και συγνώμη που σας ζάλησα πρωι πρωι:mrgreen::mrgreen:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

βλέπω οτι ετοιμαζετε λίστες για τις βαπτισεις ε?

πειραζει που εμεις εχουμε τα ονοματα αλλα οχι ημερομηνια???

του χρόνου εμεις μαζί με την Κατερινα.Τελευταιες για να κάνουμε εντυπωση!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημέρα!!!

Αφόρητη ζέστη!!!!Πφφφφφφφφφφφφφφ!!!

Ραμόνα, πήγαινε με τον αντρούλη σου και μην έχεις τύψεις!Αλλωστε και αυτός ένα μωράκι είναι..αλλά πρόσεξε!!Μην πάτε και του λές συνέχεια για τον ζυμαρούλη!!Κάνε και εσύ ένα κουράγιο?!!Χαχαχαχαχα...

Και εγώ σκέφτομαι πως θα τα αφήσω αλλά από την άλλη λέω οκ πρέπει και εμείς να μείνουμε λίγο μόνοι!!.

Φιλάκια!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

kalimera koritsia!!!!

po,po 1h bika sto forum ?kale pou isaste kimaste???

jend ,ti einai ayta pou les se oles mas tha yparhei i stigmi pou tha mas ksefigei kati ....skepsou oti kai ton giatron ta morakia arostenoun....ise poli kali manoula kai itheles na perasete omorfa me ton gio sou ...ayto einai olo...perastikoulia tou efhome..

ramonitsa,kane oti sou leei i kardia sou!!!apo oti eho katalavei pantos eheis tin mama sou pou tin ebistevese,etsi den einai ??kai o zimaroulis ehei minei mazi tis kapies ores kata kairous...mi to skeftese katholou ...na pateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ramonitsa ,bes sto site:www.gymboree.gr

einai stin n erithrea ...sou peftei ligo makria ...alla na ertheis na parakolouthiseis ta dorean mathimata kai na pame gia kafedaki meta !!!!

ego koritsa..halia me tin periodo..6h mera simera kai ..ena tha sas po forao tin pana tis foufous!!!..ksafnika ekei pou tin alaza...poly aima sas leo...

inka

AW3sp2.png

riaili;472288]riaili 19/6/2010 ΑΓΑΠΗ

georgiab 15/08/2010 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

mummycool 05/09/2010 ΒΕΝΤΟΥΖΑΣ (για την ώρα :tongue:)

IoannaK 26/09/2010 ΝΕΦΕΛΗ

Mariamg 26/09/2010 ΜΑΡΙΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

giota 24/10/2010 ΝΕΦΕΛΗ

paros99 07/11/2010 ΑΝΔΡΕΑΣ-ΛΟΥΚΑΣ

Litsaki19 07/11/2010 ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ramonitsa 25/08/2010 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ

jend 26/09/2010 ΓΡΗΓΟΡΗΣ

03/10/10-theodora(ntorina)

inka

AW3sp2.png

Καλημερα κουκλες.

Τζενη περαστικα και μην στεναχωριεσαι. Ολες κανουμε το καλυτερο που μπορουμε για τα παιδακια μας.

Ραμονιτσα επειγοντως διακοπες με τον καλο σου. Το χρειαζεστε. Και τι ειναι τρεις μερες? Εγω θα κανω 10 να δω τη μικρη....... η οποια καλοπερναει.

Ιωαννα ποτε κατεβαινεις Λεωνιδιο? Εγω θα καθισω σχεδον ενα μηνα. Αντε να τα πουμε απο κοντα.

Ολγα και Κατερινα θηρια τα μωρακια σας.

Εμεις βαφτιση οχι ακομα. Αν παει καλα το χειρουργειο το Σεπτεμβρη, λεω για Χριστουγεννα ή στα γενεθλια του.

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

riaili 19/6/2010ΑΓΑΠΗ

jend 26/09/2010 ΓΡΗΓΟΡΗΣ

inka 3/10/2010 ΘΕΟΔΩΡΑ (Ντορινα)

giota 24/10/2010 ΝΕΦΕΛΗ

mYQbp2.png

Καλε Τζενη θα αρχισω να ουρλιαζωωωωω.... Τα παιδακια μας παιδακια ειναι και θα αρρωστσουν και θα γκρινιαξουν και ολα... Μακαρι να ηταν παντα μονο χαμογελα στην ζωη τους αλλα δυστυχως δεν παει ετσι... Και εννοειται πως δεν φταις εσυ, δηλαδη θα ηταν καλυτερα αν το ειχες συνεχεια μεσα κλεισμενο το παιδακι??? Μην ξανακουσω χαζα....

Ραμονιτσα νομιζω πρεπει να πας... Ο ζυμαρουλης σιγουρα θα θελει χαρουμενους γονεις και αν ενα ταξιδακι ειναι αυτο που θα σας βοηθησει τοτε να το κανεις σιγουρα... Λογικο ειναι να σου λειπει το παιδακι σου, αλλα αν περασεις καλα στο ταξιδι μπορει και να ξεφυγει λιγο το μυαλο σου και να μην σου λειψει τελικα και τοοοοοοοοοοοοοσο πολυ

mYQbp2.png

riaili 19/06/2010ΑΓΑΠΗ

Cate 05/09/2010 ΔΗΜΗΤΡΗΣ

jend 26/09/2010 ΓΡΗΓΟΡΗΣ

inka 03/10/2010 ΘΕΟΔΩΡΑ (Ντορινα)

giota 24/10/2010 ΝΕΦΕΛΗ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...