Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηρθαμε κι εμεις. Ειχαμε παει να μας δει η γενετιστρια. Βρηκε πολυ καλη τη ψυχοκινητικη του αναπτυξη. Δεν ειναι σιγουρη οτι μπορει να καταταξει την κατασταση του σε καποιο συνδρομο, τουλαχιστον προς τα εκει που κλεινει ειναι καθαρα χειρουργησιμα θεματα, χωρις επιρροη στο μυαλο, ευτυχως. Αν θελουμε λεει μπορουμε να κανουμε μια ακομα εξεταση (800Ε) για γονιδιακη μεταλλαξη, που αυτη τη στιγμη δεν χρειαζεται, αλλα ισως στο μελλον του οταν αποφασισει να κανει παιδια.

Αχ βρε mummy τι τραβας κι εσυ. Αντρες παιδι μου, αν τους κολλησει....... και πως φοβουνται τελικα....

ΕΚ31 καλως ηρθες. Εγω ακομα δεν εχω αδιαθετησει, κι εχω καμια βδομαδα που σταματησα να θηλαζω, βεβαια κατι πονακια περιοδου εχω, οποτε μαλλον τα περιμενω.

nG0fp2.png yu71p2.png

πολύ καλά νέα νατάσσα

δεν την καλύπτει το ταμείο αυτήν την εξέταση ε;

ούτε εμένα μου ήρθε περίοδος ακόμη, από τη μια δε θέλω από την άλλη λέω να ρθει να έρθω στα ίσα μου

έβαλα να κάνω ένα τουρλού της πυρκαγιάς αφού έφαγα σαλατίτσα

ευτυχώς βρήκα εύκολα το εμβόλιο για τη δευτέρα (infrarix hpv hib δε θυμάμαι τι μου πε πως είναι)

α πήραμε και πιπίλα 6-18!!!!

i1lzp2.png

periodo ki ego 2h fora eho...alla panikos..

simera kaname to paizo kai matheno mazi me alla 4 paidakia ...ta alla parakolouthoun mathimata apo 2 minon ...kai na ta dite poli brosta !!!ena koritsaki 10 meres pio megalo apo tin foufou kathete!!!

poly orea mathimata ...simera tha erthei o giorgos na sinedriasoume an tha ta parakolouthisoume...

yoga den kanei i foufou ..kano ego ..alla me tin foufou agalia kai pezontas mazi tis.

natasa,poly kalata apotelesmata bravo!!!

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

riaili;472288]riaili 19/6/2010 ΑΓΑΠΗ

georgiab 15/08/2010 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

mummycool 05/09/2010 ΒΕΝΤΟΥΖΑΣ (για την ώρα :tongue:)

IoannaK 26/09/2010 ΝΕΦΕΛΗ

Mariamg 26/09/2010 ΜΑΡΙΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

giota 24/10/2010 ΝΕΦΕΛΗ

paros99 07/11/2010 ΑΝΔΡΕΑΣ-ΛΟΥΚΑΣ

Litsaki19 07/11/2010 ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ramonitsa 25/08/2010 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ

Kοριτσακια μου τι κανετε;;;;;;;;;;;;;;;;;;; πολυ πολυ πολυ πολυ μουλειψατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχω πολλες μερες να μπω γιατι ειχα καποια οικογενειακα προβληματα..ευτυχως οχι υγειας....

τωρα ολα καλα ελπιζω....

τι βλεπω; ολα τα κοριτσακια κανονιζουμε για βαφτηση ε; αντε με το καλο ολες μας..αν κ εμας αρχισε με γκρινια απο τις νονες..δεν τα βρισκουν σε καποια πραγματα ..μπηκα μεσαζωντας....κ τελικα η μια αποχωρησε κ θα γινει μονο το κουμποαρακι μου τελικα...

σπαζομαι πολυ με την γκρινια...τα νευρα μου τσαταλια οοοοοοοολο αυτο τον καιρο κοριτσια.,,θελω πολυ να σιχτιρισω μερικους μερικους..αλλα ..αλλα...

Ελιτακι περαστικα ρε συ κοριτσακι....

κ εμενα με ποναει απο εχτες το βραδυ πολυ το δοντι μου ρε γαμωτο κ μαλλον μου ειπαν οτι θελει απονευρωση..το κερατο μου..ολα τα ειχα εχω κ αυτο τωρα...αυριο που θα παω στον οδοντριατρο θα μου πει...

μαμι ..καλε..πως το πλενεις το καροτσι; θελω κ εγω να τα βγαλω αλλα δεν ξερω πως βγαινουν κ πως μπαινουν μετα...

ινκα..καλα εισαι φοβερη.....τι ειναι καλε ολα αυτα τα ωραια πραγματακια που διαβαζω; μπραβοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πως κανεις γιογκα με την φουφου;

σε κανονικο γυμναστηριο; για λεγε κ απο εδω μηπως χασω κανενα κιλο γιατι εχουν μπαστακωθει τα ρημαδια!

Κοριτσια πονααααααααααααααααααωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

ξεχασα να σας πω..+ τα αλλα εχω παθει κ ουρολοιμωξη κ πινω αντιβιωση!!!!!!!!!!!1

Μιλαμε εχω φαει γερη μουτζα οχι αστεια!!!!!!!!!!!!!

ε ρε ποτε θα εξαφανιστω μαζι με τον ζουλη μου!!!!!!!!!!!!!

Νατάσσα, πολύ χαίρομαι.... Να είναι πάντα καλά το μωράκι σας.

Μάμυ, καλά του έκανες. Έλα όμως που ο δικός μου είναι μπαμπάκιας και μόνο πάνω του ηρεμεί. Χάνω τα διαπραγματυτικά ατού μου....

Ραμονίτσα και Ελίτα περαστικά, κοριτσάκια.

Ο σκίουρος σήμερα τρελή γκρίνια και την έφαγε όλη ο Βασίλης, χαχα. Το πρωί τον θήλασα και πήγα σούπερ μάρκετ. Το μεσημέρι τον θήλασα και μπήκα για μπάνιο, το απόγευμα πήγα βόλτα στην Αθήνα για βιβλία και τώρα βλέπουν μαζί ποδόσφαιρο!!!!

giota emena mou aresan poly oi kornizes sou sto pa kai sto msn, palia de mou aresan oi kornizes gia mpomponiera alla twra mou aresoun

Σταθερή στις απόψεις σου βλέπω Σοφία:tongue::tongue::tongue:

Γιώτα, πού είναι οι κορνίζες καλέ, τις έβαλες φωτό;

Διαφημίσεις

ξεχασα να σας πω..+ τα αλλα εχω παθει κ ουρολοιμωξη κ πινω αντιβιωση!!!!!!!!!!!1

Μιλαμε εχω φαει γερη μουτζα οχι αστεια!!!!!!!!!!!!!

ε ρε ποτε θα εξαφανιστω μαζι με τον ζουλη μου!!!!!!!!!!!!!

perastika re koritsaki mhn tous dineis shmasia...kane ligo to koroido

exw to peg perego k bgainei sxetika eykola kai to bala plynthrio

i1lzp2.png

Γυρίσαμε και εμείς...πήγαμε Τζάμπο και πήραμε δωράκια του Νικόλα- ένα ελικόπτερο, μια βάρκα και ένα σπιτάκι με ζωάκια- και πήραμε και μικρά δωράκια για τα παιδάκια στον παιδικό για την Παρασκευή. Θα τα ετοιμάσω και θα βγάλω φωτό να τα δείτε!Πολύ χάρηκα!!

Η μπεμπού κυρία, δεν έβγαλε κιχ, μόλις φύγαμε 4:30 από Ηράκλειο ήταν να φάει και λέω του Βασίλη ας σταματήσουμε για καφέ να την ταίσω και μέχρι να σταματήσουμε κοιμήθηκε!ήρθαμε σπίτι, την τάισα και φύγαμε πάλι για παραλία..τα αγόρια έκαναν μπάνιο και εμείς καθήσαμε για καφεδάκι ακριβώς δίπλα!ήρθαμε σπίτι 8:30, τα κάναμε μπάνιο και κοιμηθήκανε...θα πάω και εγώ σε λίγο, πολύ νύστα!Πρώτα όμως θα χτυπήσω λίγο παγωτάκι σοκολάτα!!Χεχεχεχεχε...

Αύριο θα πάω τη μπεμπού για εμβόλιο και μετά από τη φιλενάδα μου να δώ τα πράγματα που παρήγγειλα για μπομπο, μου είπε ότι ήρθανε! Θα τα βγάλω και αυτά φωτό..το Σαββάτο έχουμε μια βάφτιση, ήταν να έρθουν τα παθερικά μου και θα τους άφηνα τα μωρά για να πάω, αλλά σήμερα βγήκε και η ανηψούλα μου απο το νοσοκομείο και ταξιδεύει για Κρήτη, οπότε μπορεί να την χρειάζονται εκεί και να μην έρθει..θέλω να πάω να ψωνίσω να βάλω κάτι καινούργιο, αλλά το οικονομικό δεν με βοηθάει ρε γμτ..ουφ!!!

Καληνύχτα!!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλα τελικα ειναι να μην μας φωναξει η συμπεθερααα

ραμονιτσα παρουσα

τζενη εδω!!

ουφ κοριτσια περναμε δυσκολες μερες ....το μικρακι μου ειναι αρωστουλικο...τελευταια φορα που πηγαμε στη γιατρο της ζητησα να αλλαξουμε γαλα και μου εδωσε το novolac , μολις του το ξεκινησα αλλαξαν τα κακακια του και το απεδωσα στην αλλαγη..μετα ξεκινησαμε και την κρεμα και λεω ε ειναι και αυτο!

απο την κυριακη το κακομοιρακι μου εχει μια διαρροια αλλο πραγμα ...τον πηγα και για μπανακι και θεωρησα πως εφτιαγε αυτο!! εβγαζε ολο κομματια ασπρα! την πηρα τηλ και μου λεει μπορει να τον πειραξε το αχλαδι που του ειχα δωσει ή να ειναι καμια ιωσουλα γιατι μου εκανε και βλενες με αιματακι ( παρεπιμπτοντως αν δεν σας ειχα οταν το ειδα θα το ειχα παει παιδων!! αλλα με ειχατε ενημερωσει ...να ειστε καλα ) και μου λεει δεσ αν ειναι να του αλλαξουμε το γαλα παλι ...μετα τις ειπα αυτο που ειχα παρατηρησει με τα κακακια και μου εδωσε παλι το frisolac το πηρε σημερα και ακομα δεν εχει κανει κακακια (κατι ειναι και αυτο !!) βεβαια εχει κατακοκκινισει ο πωπουδακος του και ειμαι για αλλες κρεμες τωρα...

εχουμε σταματησει και τις κρεμες και το γαλα αραωμενο

και τωρα περιμενουμε να δουμε!!!

ρε κοριτσια ειμαι να με κλαινε οι ρεγγες ...μηπως δεν ειμαι παρατηρητικη ??? μηπως δεν ειμαι καλη??? ξερω και εγω .......ριχνω το φτιαξιμο σ εμενα που το πηγα για μπανιο, που ζητησα αλλο γαλα, που δεν προσεξα αμεσως ..που που που και ακρη δεν βγαζω !! και τον λυπαμαι !!!!!! εχθες τον ειχε η μαμα μου και τους κρατησε ξυπνιους ολη νυχτα !! σημερα μια χαρα κοιμηθηκε ..ηθελε αγκαλιτσα μαμας και ξεραθηκε !!!

να δουμε πως θα παει η νυχτα.......τον λυπαμαι μωρε !!!!

ελπιζω να μην σας κουρασα ...

ραμονιτσα περαστικα και σ εσενα ελιτα αν και καθυστερημενα !!

νατασα σουπερ τα νεακια !!!!

μαμι καλα ουδεν σχολιο ...απαιχτη στο εχω ξαναπει !!!!!

αυτα ....καλο βραδυ να εχουμε ολες και ηρεμο !!!

αα και βαλτε με στη λιστα ...26/9/10 Γρηγορης !!!

Φιλιαααα παω να κοιμηθω !!!!

καληνυχτα !!!

riaili;472288]riaili 19/6/2010 ΑΓΑΠΗ

georgiab 15/08/2010 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

mummycool 05/09/2010 ΒΕΝΤΟΥΖΑΣ (για την ώρα :tongue:)

IoannaK 26/09/2010 ΝΕΦΕΛΗ

Mariamg 26/09/2010 ΜΑΡΙΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

giota 24/10/2010 ΝΕΦΕΛΗ

paros99 07/11/2010 ΑΝΔΡΕΑΣ-ΛΟΥΚΑΣ

Litsaki19 07/11/2010 ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ramonitsa 25/08/2010 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ

jend 26/09/2010 ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...