Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελιτάκι περαστικά!!!!

Κατερίνα τι κοπελάρα είναι αυτή!!!!! 8kg???????? Φτου-φτου-φτου!!!!!!!!!!!!!!

Καλά mummu όλα τα λεφτά είσαι!!!!

Natasa απόλαυσε καλέ την ησυχία!!!! Η μικρή έτσι και αλλιώς καλοπερνάει!!!!

Καλά ήρθε το βαφτιστήρι μου που είναι 8 χρονών και έγινε εδώ με την Ματθίλδη ένας ΠΑΝΙΚΟΣ!!!!! Μόνο απο τα φωτιστικά δεν κρεμάστηκαν!!!! Πολλή πλάκα!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέραααααααααααααα

Ελίτα, είσαι καλύτερα???

Σοφία, προσκυνώ!Μπράβο!Έτσι θέλουν οι αντρες..νομίζουν ότι έχουν τις απαντήσεις σε όλα. Και πάντα έχουν να προτείνουν κάτι πιο 'εύκολο' κάτι πιο "απλό' για να κάνουμε τη δουλειά μας!Έλεος!!Ας πάλευαν και αυτοί ένα μωρό 24/7 και θα τους έλεγα εγώ..!!!

Κατερίνα, κάνατε πυρετούλι?Ελπίζω όχι!!Εμείς θα πάμε αύριο τελικά, σήμερα θα πάμε κομμωτήριο ..τα μαλλιά μου χάλια!!

Η Ραμόνα, η ίνκα που είναι??Πάλι διακοπούλες???χμμμμ...η όλγα?Συμπεθέρα που χάθηκες???

Για δώστε παρουσίες όλες!!!Γρήγοραααααααααααα..!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

me fonakse kaneis????xaxaxxaxaxxaxa!!!!:):)

kalimera koritsiaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

katerina!!!psilosate kale poly!!!!!sigxaitiria neraidoula!!!!!

paros,pigame yoga!!!telio!!!!

itane alla 2 agorakia mazi mas kai gelagane metaksi tous!!!!!kaname askiseis panta agalia me ta mora mas ta opia goustarane trela!!!i foufou stin epistrofi kserathike ston ypno...

simera tha pao sto pezo kai matheno !!!mou ipane i manoules ekei oti einai akoma pio diaskedastiko gia ta paidia!!

mammycool,giati ta les ola ston adra sou kale?itan anagi na tou peis tin ora pou bike mesa?den einai eykoli i thesi tous gia fantasou na ise esy stin doulia kai na sou leei oadras sou to piga edo kai ekana ayto....tha fovosouna ki esy kai tha zileves pou den isouna eki..

emena i foufou ihe gnosrisei tin pente apo 2 minon otan eklise tous 3 mines leo ston adra mou pes miou pia mera boreis na gnorisoume tin foufou stin pede...tin idia mera irthe me entousiasmo!!!!

einai simantiko gia tous adres mas na niothoun oti einai eki stis proties kai oti ola ginonte me tin diki tous sigatathesi.

kalimera se oles !!!!

smouch!!!!

inka

AW3sp2.png

Καλημερα!!!! ευτυχως κοιμηθηκαμε καλα για την ακριβεια ξεραθηκε απο τις 9 παρα και ξυπνησε πριν καμια ωρα, πυρετουλι δεν εχουμε προς το παρον!!!!

mummycool θεα!!!!!

Σημερα αφου ειναι η μπου μπου καλα θα κατεβουμε για μπανακι λιγο αργοτερα ο Αλκης τρελενεται και εχω βαλει προγραμμα να τον πηγαινω 2-3 φορες την εβδομαδα , ειναι λιγο ταλαιπωρια βεβαια γιατι κουβαλαω και πολλα πραγματα της μικρης για να περασουμε ολη την ημερα κατω αλλα τουλαχιστον τρωμε στην μαμα μου οποτε γλυτωνω μαγειρεμα και περναμε ωραια.

Ινκα κανει και γιογκα η φουφου??? θα τρελαθω!!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

μόλις γυρίσαμε θα σκοτωθούμε με τον άντρα μου γιατί βούτηξα το μωρό στη θάλασσα πριν τις 7 μα είναι δυνατόν; τον απείλησα ότι θα επιστρέψω στη δουλειά και να βρει νταντά να κρατάει το παιδί όπως αυτός θέλει, μου κανε και θέμα που πήγαμε με το αυτοκίνητο της αδερφής μου ένα swift που δεν είναι ασφαλές, αχ τι θα κάνω; θα τον σκοτώσω, τα ίδια που έκανε σε εμένα για την εγκυμοσύνη

Ελπιζω τουλαχιστον να ειχατε βαλει ζωνη !!:tongue:

Μωρε γμτ αυτοι τελικα φοβουνται πιο πολυ απο εμας... τι να τους κανεις....

mYQbp2.png

καλώστηνα για πες μας κι άλλα ;)

Καλημέρα, σας διαβάζω πολύ καιρό τώρα αλλά γράφω σπάνια στο cafe Μαρτίου μιας και αυτό παρακολουθώ περισσότερο (ήταν να γεννήσω Μάρτιο).

Λοιπόν, εμείς έχουμε γάμο και βάφτιση μαζί στις 21 Αυγούστου. Τα προσκλητήρια, τα στέφανα, τις μπομπονιέρες και τα μαρτυρικά τα έφτιαξα μόνη μου και μου φαίνεται ότι θα δίναμε τουλάχιστον τα τετραπλάσια χρήματα αν τα αγοράζαμε έτοιμα. Βέβαια, τώρα δεν εργάζομαι οπότε έχω χρόνο γι'αυτά.

Α, και μία ερώτηση στις μανούλες που θηλάζουν αποκλειστικά: από τότε που γεννησατε έχετε περίοδο κανονικά?

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

και φυσικα η ινκα εχει απολυτο δικιο.... δεν χρειαζεται να τα λεμε και ολα....

εμεις περασαμε πολυ δυσκολο βραδυ... ενω κοιμηθηκε κανονικα στις εντεκα (και κατσαμε και εμεις λιγο στο μπαλκονι να χαλαρωσουμε τρομαρα μας) εντεκαμιση ξυπνησε και κοιμηθηκε με τα χιλια ζορια στις διομισυ. και εκανε και τρεις φορες κακα της, λιγα βεβαια αλλα εκανε... κατι θα την πειραξε ρε γμτ, ελπιζω μονο να μην κρυωσε πουθενα...

κοτουλαω απο την νυστα αλλα εχω τις απειρες δουλειες να κανω....:(

mYQbp2.png

Καλημέρα, σας διαβάζω πολύ καιρό τώρα αλλά γράφω σπάνια στο cafe Μαρτίου μιας και αυτό παρακολουθώ περισσότερο (ήταν να γεννήσω Μάρτιο).

Λοιπόν, εμείς έχουμε γάμο και βάφτιση μαζί στις 21 Αυγούστου. Τα προσκλητήρια, τα στέφανα, τις μπομπονιέρες και τα μαρτυρικά τα έφτιαξα μόνη μου και μου φαίνεται ότι θα δίναμε τουλάχιστον τα τετραπλάσια χρήματα αν τα αγοράζαμε έτοιμα. Βέβαια, τώρα δεν εργάζομαι οπότε έχω χρόνο γι'αυτά.

Α, και μία ερώτηση στις μανούλες που θηλάζουν αποκλειστικά: από τότε που γεννησατε έχετε περίοδο κανονικά?

Καλως την !!! Να χαιρεσαι το καμαρι σου..

Εμενα ακομα δεν μου εχει ερθει καθολου περιοδος... Ελπιζω τουλαχιστον να μπορεσω να παω και διακοπες με την ησυχια μου!!

mYQbp2.png

Καλημέρααααα!!! Εμένα μου ήρθε στους 3 μήνες αλλά έρχεται όποτε θέλει... :rolleyes:

Βάλε μας photos απο αυτά που έφτιαξες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

και εγω ακομα περιμενω την γνωμη σας για τις κορνιζες που λεω να κανω παιδικες μπομπο... εκτος και αν δεν σας αρεσουν και δεν θελετε να με πληγωσετε...:tongue:

Τζενηηηηηηηη......

Ραμονιτσαααααααααααααααα.......

Που ειστε καλε?????

mYQbp2.png

καλημερα καλυτερα σημερα αλλα ακομα ειμαι αρρωστη, ποναει ο λαιμος και δε μπορω πολυ ωρα ναμαι εκτος κρεβατιου.χτες που ξεθαρεψα μετα απο λιγο με επιασε τρεμουλο χτυπαγαν τα δοντια μου κι ανεβασα πυρετο αφου εια κουκουλωθει με δυο κουβερτες.

ευτυχως τα μικρα μου κοιμηθηκαν ολο το βραδυ ωρις να ξυπνησουν και ξεκουραστικα αρκετα.μετα αρχισα να ιδρωνω και πεταξα ολες τις κουβερτες.τωρα πρεπει ναχω 37.

εμενα μουχε ερθει στις 40 μερες και απο τοτε καθε μηνα εχω περιοδο κι ας θηλαζω δυο μωρα, τι να πω δεν υπαρχει κανονας.

ινκα τι ωραια γιογκα η φουφουλιτσα ε?

εμεις για κολυμπι μας βλεπω το σεπτεμβρη, μαλλον εδω μελισσια.

η μπεμπα πιανει τις πατουσες τις και τις σηκωνει προς ταπανω.πολυ ευλιγυστη, ο μπεμπακος δεν ειναι τοσο ελαστικος, ειναι αλλος σωματοτυπος.εχει πλατες αντρισιες.

PN8Qp2.png

csXep2.png

και εγω ακομα περιμενω την γνωμη σας για τις κορνιζες που λεω να κανω παιδικες μπομπο... εκτος και αν δεν σας αρεσουν και δεν θελετε να με πληγωσετε...:tongue:

Τζενηηηηηηηη......

Ραμονιτσαααααααααααααααα.......

Που ειστε καλε?????

ηταν πολυ ωραιες και ουτε που φαινεται πως τις εκανες εσυ.

και ειναι κατι που μενει.:-D

PN8Qp2.png

csXep2.png

molis mphkame phgame dhmotologio (o mpampas mas eixe 3exasei na mas dhlwsei) sth giagia mou k se mia manoula dekembriou gia kafe

fysika faghto giok alla ti na kanoume?

ax den katalabainete to drama mou, gyrisame 7 h wra apo xalkidikh ara afou h xaniwth einai 1 wra k 20 lepta perpou leei prepei na bouth3ate kata tis 5

tou lew den bouth3e o mikros mou leei kai tote giati fouskwsate to swsibio??? pali kala pou den ton eglypse na dei an exei alatia

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...