Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελιτα περαστικα σου.

Η Κατερινα εχει δικιο, πορτοκαλαδες, γαργαρες με αλατονερο και μασκα κοντα στα μωρα, μην κολλησουν τιποτα κι αυτα και ταλαιπωρηστε ολοι μετα.......

nG0fp2.png yu71p2.png

καλησπερα κοριτσια!

δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτα! ελπιζω να ειστε ολες καλα..βλεπω μονο ελιτα αδιάθετη...Περαστικααα!!!

Το μονο καλο ειναι οτι κανονισα σχεδον τα παντα για την βάφτιση

Θα σας βαλω φωτο να δειτε με την πρωτη ευκαιρια

Να και ενα ανεκδοτακι για εμας τις αγορομανες..

Ένα πρωί μια μαμά πάει να ξυπνήσει το γιο της.

"Ξύπνα, αγόρι μου. Είναι ώρα να πας σχολείο"

"Γιατί μωρέ μαμά; Δε θέλω να πάω"

"Πες μου δυο λόγους γιατί δε θέλεις... να πας"

"Τα παιδιά δε με χωνεύουν και οι δάσκαλοι με μισούν. Να γιατί!"

"Αυτός δεν είναι λόγος να μη θες να πας σχολείο. Έλα, σήκω να ετοιμαστείς"

"Πες μου δυο λόγους γιατί πρέπει να πάω στο σχολείο"

"Λοιπόν.... Ένας λόγος: Είσαι 52 ετών. Κι ένας δεύτερος; Είσαι ο Διευθυντής!"

ειμαι στην δουλεια...σας χαιρετω

φιλια

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Εγω ειπα για την τηλεοραση. Και εγω δεν εχω καθολου τηλεοραση ανοιχτη, μονο τις ωρες που κοιμαται η μικρη βλεπω. Αλλα μου λενε οι πιο πολλοι πως ειμαι υπερβολικη και πως .. ''σιγα καλε τι θα παθει'???

Μαλιστα μια γνωστη μου ελεγε πως εβαζε τον γιο της μπροστα απο την τηλεοραση για να κοιμηθει πιο ευκολα ... δεν παμε καλα λεω....

mYQbp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Ελίτα, εύχομαι να είσαι καλύτερα!

Μόλις φάγαμε την απογευματινή μας κρέμα..πόσα μλ πρέπει να τρώει?Εγώ της βάζω 5-6 κουταλιές, περίπου 150 μλ..καλά δεν είναι?Γάλα πίνει 270 μλ το αστέρι μου...

Για τη βάφτιση παρήγγειλα όλα τα υλικά, τώρα θέλω να κάνω δοκιμές για το προσκλητήριο και θα σας στείλω να δείτε..

Βρήκα και αυτό το μαγαζί

www.mpomponieracenter.gr έχει πολύ ωραία πράγματα..

Σε λίγο θα ξυπνήσει και ο Νικόλας, σήμερα κοιμήθηκε ευτυχώς..θάλασσα δεν πάμε, ο άντρας μου πήγε γραφείο, Επίσης το βράδυ έχει ποδόσφαιρο!

Η ζέστη αφόρητη, πωπωπω...

Σκεφτόμαστε να πουλήσουμε το μεγάλο αυτοκίνητο και να πάρουμε κάποιο 5πορτο hatchback..τύπου hyundai i30...έχετε να προτείνετε τίποτα???;)

Φιλάκια σε όλες!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

μόλις γυρίσαμε θα σκοτωθούμε με τον άντρα μου γιατί βούτηξα το μωρό στη θάλασσα πριν τις 7 μα είναι δυνατόν; τον απείλησα ότι θα επιστρέψω στη δουλειά και να βρει νταντά να κρατάει το παιδί όπως αυτός θέλει, μου κανε και θέμα που πήγαμε με το αυτοκίνητο της αδερφής μου ένα swift που δεν είναι ασφαλές, αχ τι θα κάνω; θα τον σκοτώσω, τα ίδια που έκανε σε εμένα για την εγκυμοσύνη

βέβαια όταν έχει ποδόσφαιρο μια χαρά έχουμε το μπέμπη αγκαλιά και βλέπει για να μη μας πρήζει, δεν το σχολιάζω

i1lzp2.png

Γυρισαμε κι εμεις απο την παιδιατρο 8.250 και 66 ποντους το καμαρι μου!!!

Η παιδιατρος την βρηκε τελεια πολυ κινητικη και τσαχπινα και η μανα κουκουβαααααααα. Της ειχα βαλει αυτοκολλητακι εμλα και δεν εκλαψε πολυ στο εμβολιο η μπουμπου μου αντε να ευχηθουμε τωρα να εχουμε ησυχο βραδυ χωρις πυρετους κλπ!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Μανουλες με πιο μεγαλα παιδακια, τα εχετε αφησει ποτε για μερες? Εμενα ξενοκοιμοταν για κανα βραδυ σε καμια γιαγια, αλλα τωρα μιλαμε για 10 βραδιες ακομα (τις μετραω σαν φανταρος). Και δεν μπορουμε να παμε παλι το ΣΚ γιατι ειναι ταλαιπωρια για το μπεμπη. Μου λειπει μωρε η κορουλα μου και η φασαρια που δημιουργει (μπορω να κλαψω τωρα....)!

nG0fp2.png yu71p2.png

Αχ βρε Νατάσσα..χαχαχα όλες έτσι είμαστε νομίζω!Εγώ λέω της μαμάς μου θα σου τα αφήσω και θα φύγω για 5 ημέρες και μου λέει εγώ τα κρατάω, εσύ δεν θα αντέξεις!Αφού σκέφτομαι όταν θα πάμε Λεωνίδιο να πάρω τον Νικόλα να χαρεί θάλασσα και να δεί και τον μικρό της κουμπάρας μου και από την άλλη λέω αν τον πάρω, δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα...τί να πείς? Είμαστε μαμάδες...:D

Μόλις κοίμισα τη μπέμπα και ο Νικόλας τρώει ντάκο με τον μπαμπά του και μου λέει 'έλα να φάς μαμά!!" αχ το αστεράκι μου!!Τα βλέπω και λιώνω παρόλο που κουράζομαι , είναι ο θησαυρός μου τα παιδάκια μου!!!

Κατερίνα, εύχομαι ήσυχο βράδυ!!Εμείς θα πάμε μάλλον αύριο για εμβόλιο, λένε πως με ζέστη κανονικά δεν κάνεις εμβόλια...θα δούμε πάντως!

Σοφία, γιατί δεν του αγοράζεις ένα βιβλίο και να κάθεται να διαβάζει για τα μωρά, αφού δείχνει τόσο ενδιαφέρον? Δλδ η παιδίατρος σας είπε μετά τις εφτά να τον βάζετε?Και τί ώρα τον έβαλες δλδ, ντάλα μεσημέρι στις 3??

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

αχ τι τραβάω στις 6 τον έβαλα σήμερα, άντε να ταν 6 παρά τέταρτο με μπλουζάκι και καπελάκι και αντιηλιακό και για 10 λεπτά έλεοςςςςςςςςςςςςςς

τι να πω δεν ξέρω, τώρα πείσμωσα πάλι και τον άφησα να τον κοιμήσει και γκρινιάζει ο φουκαράς τι να κάνω τώρα άρχισε να κλαίει

να σηκωθώ να φύγω να μην τον ακούω αλλά πρέπει να μάθει να τον κοιμίζει δε γίνεται, αφού δε θέλει να του μάθουμε να κοιμάται μονος του ας κλαίει στην αγκαλιά του

νατάσσα εγώ το σκύλο μου δεν μπορω να αφήσω για 10 μέρες, πάω διακοπές και μου λείπει

κλαίει 20 λεπτά με το ρολόι δεν αντέχω πάω να τον κοιμήσω

i1lzp2.png

λοιπόν μη γελάσετε ανέβηκα πάνω πήρα το μικρό αγκαλιά ηρέμησε κοίταξε το μπαμπά του και άρχισε να χαχανίζει

έγραψα σε ένα χαρτί

"τον πρώτο λόγο στη διαπαιδαγώγηση του γιού μου και των επόμενων παιδιών (αν δε με χωρίσει μέρχι τότε) τον έχει η γυναίκα μου και μόνο αυτή" του πα όταν δεν αντέχεις άλλο υπογράφεις το χαρτί και με φωνάζεις

i1lzp2.png

και φυσικά με φώναξε 10 λεπτά μετά και φυσικά το είχε υπογράψει και φυσικά ο μικρός σε 2 λεπτά κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου, ναι ξέρω έτσι τον έχω μάθει αλλά δε φταίω εγώ, όταν προσπαθούσα να τον μάθω να κοιμάται μόνος του μου λεγε να μην τον αφήνω να κλαίει

i1lzp2.png

xaxa μαμυ εισαι θεα χαχα!!!!!!!διαβαζω τα καμωματα σου στον αντρα μου.ο δικος μου τα πηρε και τα δυο και πηγε σουπερ μαρκετ για να με αφησει να κοιμηθω γιατι ποναγα πολυ.μου δωσε και ντεπον χαπακωθηκα.οταν γυρισανε τα μικρα πειναγαν η μπεμπα εκλαιγε μολις την πηρα αγκαλια σταματησε και την θηλασα.τωρα εκανε μπανιο το μπεμπη και κοιμηθηκε.τωρα κραταει τη μπεμπα και βλεπουν ποδοσφαιρο και θα την κανει μπανιο σε λιγο.και μου λεει κοιτα η κορη σου της αρεσει το ποδοσφαιρο---μην ξερασω!!!!!!

τεσπα.εγω ειμαι ντοπαρισμενη τωρα, ο λαζαρος αναστηθηκε.κατι τα ντεπον, τελικα πηρα και αντιβιωση αμοξιλ που κανει και στο θηλασμο και στην εγκυμμοσυνη.γιατι τοχω ξαναπαθει και δεν εχει νοημα να υποφερω, εχω ιστορικο στις αμυγδαλες απο μικρη εξαλλου.

δε μαρεσει να παιρνω ετσι ευκολα φαρμακα αλλα τωρα εω και δυο παιδακια να φροντισω και πρεπει να γινω καλα

PN8Qp2.png

csXep2.png

παντως οταν γυρισαν απο το σουπερ μαρκετ- αληθεια πως τα καταφερε με το διπλο καροτσι και ψωνισε μου πηρε και σουπιτσες και κοτοπουλακι., μου λειπανε τα μικρα μου.ηθελα να τα γεμισω φιλακια αλλα κρατηθηκα για να μην τα κολλησω.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...