Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νατασσα εχεις δικιο ειναι μονο 2 ,5 χρονων αλλα δεν ξερω νιωθω οτι πρεπει να υπαρχουν καποια ορια και ο δικος μου τα εχει ξεπερασει. Και που φωναζω δεν με ακουει καθολου , παει πιανει πριζες , σκαρφαλωνει σε επικινδυνα μερη, βαζει βρομιες στο στομα λες και ειναι μωρο και το χειροτερο που κανει τελευταια ειναι οτι δαγκωνει πολυ. Και εγω ειμαι χαλαρη δεν με πειραζουν οι αταξιες ουτε το να κανει φασαρια ουτε το να λερωνει το σπιτι αλλα το να βαζει τον εαυτο του μονιμως σε κινδυνο και να θελει συνεχεια εναν ανθρωπο να τρεχει απο πισω του για να προλαβαινει το κακο με εξαγριωνει και δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω, με φωνες δεν ακουει, τιμωρια δεν τον πειραζει τι να κανω δεν ξερω.. Αρχιζω να υποψιαζομαι μηπως ειναι καλα κρυμμενη ζηλια προς την μικρη γιατι μεχρι τωρα δεν εχει βγαλει κατι αλλο φαινεται να την αγαπαει και να την θελει

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμενα αταξιες επικινδυνες ευτυχως δεν κανει. Απλα δεν μας ακουει. Οτι και να πουμε , λεει οχι, μαζεψε τα παιχνιδια οχι, πες ευχαριστω οχι κλπ. Και οι περισσοτερες αντιδρασεις απεναντι σε εμενα και λιγοτερο στο μπαμπα μας. Κι οταν ειμαστε εξω μου λενε τι καλο και υπακουο παιδι εχουμε!!!!!!!!!

nG0fp2.png yu71p2.png

και εγω το ιδιο κανω και οσο ειναι στο δωματιο κλαιει και φωναζει επισης μια αλλη τιμωρια μας ειναι να του στερω καποιο παιχνιδι που παιζει για καποια ωρα δειχνει και εμενα να τον πειραζει αλλα μετα μπορει να το ξανακανει

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Κατερινα εγω για αυτο την αφησα κατω, μηπως ηρεμησουμε ολοι και η ιδια ακομα να ξεδωσει εκει στην εξοχη. Παντως οπως και να το κανουμε βαριουνται κι αυτα μεσα στο σπιτι. Ασε που ελεγχουν και τα ορια μας. Κι εγω της φωναζω αρκετα. Και μετα το μετανιωνω, λεω μηπως ειμαι υπερβολικη και ζηταω πολλα, αλλωστε παιδακι ειναι, μονο δυο χρονων, μηπως εχουμε πολλες απαιτησεις εμεις ο γονεις? Και με το νεο μωρο εχουν αλλαξει τα δεδομενα για αυτα, τα θεωρουμε και μεγαλα, δεν ξερουν κι αυτα πως να εκφρασουν τη ζηλια ή τυχον ανασφαλεια, προσπαθουν να τραβξουν την προσοχη μας......Και μετα φευγουμε από τη θεωρια, παμε στην πραξη και στις φωνες.........

Νατάσα σαν να ακούω τον εαυτό μου.. :rolleyes: Πάντως τον τελευταίο καιρό προσπαθώ να μην φωνάζω και όταν πεισμώνει και κλαίει κάνω τον κινέζο και δεν της δίνω σημασία.. Αααα και έχουμε αρχίσει και την θέση τιμωρίας απο την Νταντά αμέσου δράσεως!!!:lol: Πιάνει πάντως!!!!

Καλέ ποια είπε για τηλεόραση???? Απαγορεύεται δια ροπάλου!!!!!!!

Τι θα μπορούσε να δει δλδ ένα μωρό 5 μηνών στην τελεόραση, τις αλλαγές στο ασφαλιστικό????????:roll: Θέλουμε έξυπνα παιδάκια!!!! Θα βρω έρευνες και θα βάλω να δείτε!!!

Ελιτάκι μου περαστικά... Γίνε γρήγορα καλά γιατί μέχρι την Παρασκευή πρέπει να πιούμε καφεδάκι!!! Τελικά αλλάξαν το πρόγραμμα της μαμάς μου και θα φύγουμε Κυριακή για Σύβοτα!!!

Κάνω καθαριότητα γιατί το απόγευμα περιμένω το βαφτιστήρι μου με την κουμπάρα μου!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Αχ αυτη η τσιριδα..... Με το παραμικρο την ειχαμε ψωμοτυρι. Και τωρα της εμαθα οτι ειναι τροπος για να ξεσπαει, αλλα επειδη πονανε τα αυτακια της μαμας της γιαγιας κλπ, να πηγαινει στο δωματιο της να τσιριζει οσο θελει και να ξαναρχεται.

nG0fp2.png yu71p2.png

α ναι δικιο εχει η Παρος ητηλεοραση απαγορευεται στα μωρα και μαλιστα την εχουν συσχετισει με τον αυτισμο.Σε αυτο παντως ειμαι τυχερη ο γιος μου ειναι τοσο ζωντοβολο που δεν μπορει να κατσει πανω απο 3 λεπτα σε καναπε να δει τηλεοραση. Αληθεια δεν εχει δει ουτε μια φορα παιδικο, μονο κατι τραγουδακια στο alter και χορευει ταυτοχρονα

Αυτο με τα παιχνιδια δεν πιανει καθολου. Της φωναζα μια μερα να τα μαζεψει (τα εργαλεια του γιατρου) δεν το εκανε, θα τα εδινα στον παλιαντζη. Και τα βαζω σε μια σακουλα κι εξω από την πορτα, στο πλατυσκαλο, για μερες, και οταν τα εβλεπε ρωτουσε ακομα εδω τα εχετε? ποτε θα τα παρει ο παλιαντζης?

nG0fp2.png yu71p2.png

Αυτο με τα παιχνιδια δεν πιανει καθολου. Της φωναζα μια μερα να τα μαζεψει (τα εργαλεια του γιατρου) δεν το εκανε, θα τα εδινα στον παλιαντζη. Και τα βαζω σε μια σακουλα κι εξω από την πορτα, στο πλατυσκαλο, για μερες, και οταν τα εβλεπε ρωτουσε ακομα εδω τα εχετε? ποτε θα τα παρει ο παλιαντζης?

χαχαχα θεα η μικρη!!!! ουτε και σε εμενα πιανει τσιριζει για λιγο και μετα τα ξεχναει

Διαφημίσεις

Εγω ειμαι αυστηρη με την τηλεοραση, αν την αφησω παει και κολαει μπροστα, μονο καμια φορα την ωρα του φαγητου στη μαμα μου για να χαζεψει και να φαει. Ο μικρος οποτε καταλαθος βρθει μπροστα σε ανοιχτη τηλεοραση καθεται και παρακολουθει. Για αυτο και οι τηλεορασεις σπιτι μας ειναι συνηθως κλειστες.

nG0fp2.png yu71p2.png

Εγω ειμαι αυστηρη με την τηλεοραση, αν την αφησω παει και κολαει μπροστα, μονο καμια φορα την ωρα του φαγητου στη μαμα μου για να χαζεψει και να φαει. Ο μικρος οποτε καταλαθος βρθει μπροστα σε ανοιχτη τηλεοραση καθεται και παρακολουθει. Για αυτο και οι τηλεορασεις σπιτι μας ειναι συνηθως κλειστες.

Και εγώ τα ίδια, την άνοιγα για να δω την Ζωή Της Άλλης μόνο και τώρα τελείωσε και αυτό! Την ανοίγω μόνο το Σάββατο το πρωί να δει την Dora και μετά την κλείνουμε γιατί αποχαυνώνεται και νευριάζω!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

ειμαι για επισκευη.ελεος αρρωστη καλοκαιριατικα?κοριτσια καμοια συνταγη?τι να φαω?

οταν ειχα δεκατα δε μπορουσα να παρω τα ποδια μου.τωρα με πυρετο καλυτερα νιωθω.σηκωθηκα να ταισω τα μικρα γιατι με ξεζουμισανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τελειες οι σαλιαρες απο ικεα.

να ρωτησω κατι?κολλαει με ανασα οι ε?μονο σαλιο

PN8Qp2.png

csXep2.png

ελιτα προσπαθησε να φορας μασκα οταν τα θηλαζεις γιατι δεν ξερεις αν ειναι ιωση 'η κρυωμα δυστυχως κολλαει και με την ανασα οχι μονο με το σαλιο, αν ειναι αμυγδαλιτιδα τελικα μπορει να χρειαστεις και αντιβιωση το καλυτερο που ξερω για τον λαιμο ειναι γαργαρες με αλατονερο λιγο λεμονι και σοδα μεσα το εκανα συνεχεια περαστικα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...