Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μόλις ξύπνησε και η μπουμπού και την έφερα δίπλα για παρέα.

έκανα τη σκάλα και το μπαλκόνι, έχω ετοιμάσει και τα υλικά για γεμιστά, θ αβγούμε για δουλίτσες και μετά θα γυρισουμε να μαγειρέψουμε.

Μαρία, παιδικό θα πάει ούτως ή άλλως απλά περιμένω να δώ αν θα μπεί στο πρόγραμμα της εργατικής εστίας που το χρηματοδοτεί εξολοκλήρου.

Η βάφτιση μας θα γίνει είτε 26/09 είτε 03/10, δεν ξέρω ακόμα τη διαθεσιμότητα του μαγαζιού.

Ελίτα, μην τρελαίνεσαι, όταν είχα έρθει έγκυος σε αυτό το σπίτι, με πιάνει η αποκάτω και μου λέει "τη σκάλα θα την κάνουμε μέρα παρά μέρα για να είναι καθαρή" της είπα και εγώ, δεν μπορώ είμαι έγκυος και το βρίσκω και υπερβολικό 'όχι έτσι την κάνω έγω" καλά λέω θα προσπαθήσω. Ε από τότε την κάνω μη σου πώ και μια φορά το μήνα!Ε μα!Επίτηδες!Μου την σπάνε οι παστρικοθοδώρες!!

Νατάσσα, που την βρήκες την κουμπάρα μου?Τυχαία ή την έψαξες???Θέλω λεπτομέρειες, στείλε μου πμ!!Πάντως το Λεωνίδιο είναι τέεεεεελειοοοοοοοοο!!

Θα κλείσω εισιτήρια για Αθήναααααααα..συννενοήθηκα με τη μαμά μου, μου είπε άφησε μου τα παιδιά και πήγαινε όπου θέλεις!!Ε αυτό θα κάνω!!Χαχαχαχα..μακάρι να πάνε όλα καλά και να τα καταφέρουμε!!

Καλημέρα μας!!1

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιωαννα το χωριο ειναι μια μεγαλη παρεα. Και ο αδελφος μου με τη νυφη μου ξερουν τους παντες. Οποτε ηρθε και η κουμπαρα σου στο beach party που καναμε. Και παω και της λεω εισαι η ....? ξερω από το φορουμ την κουμπαρουλα σου......

nG0fp2.png yu71p2.png

Καλημερα φιλεναδες...

Εμεις ακομα κοιμομαστε.... καλα να ειναι το παιδακι μου σαπιζει στον υπνο και ξεκουραζομαι και εγω... χιχι... Εχω πολυ σιδερο παλι ρε γμτ αλλα εχω κατσει στο μπαλκονι μου και πινω καφε... καλυτερα να ξεκουραστω λιγακι και ολα θα γινουν

Αυτες τις μερες ψαχνω υλικα για μπομπονιερες και στολισμους... εχω πολλες σουπερ ιδεες αλλα να δω ποιες θα καταφερω να κανω.... Εσεις τι κανετε με τις βαφτισεις σας? ετοιμαζεστε???

Μummy τελειο ονοματακι το βεντουζας, αρκει να μην μπερδευτει στην εκκλησια η νονα και πει οντως το παιδι βεντουζα χαχαχα:tongue:

mYQbp2.png

Καλημερα!!!

εχθες πηγαμε για μπανακι και ηταν τελεια , την μπεμπα κοριτσια εγω δεν την παιρνω μαζι δεν θελω ακομα να την βαλω στην θαλασσα και ετσι την αφηνω στην μαμα μου που μενει 2 λεπτα απο την παραλια.

Νατασσα εμεις εχουμε το αντιθετο προβλημα ο Αλκης δεν θελει με τιποτα να βγει απο την θαλασσα ασεπου παει εκει που δεν πατωνει και κολυμπαει και εγω τρεμω απο τον φοβο μου, καταληγουμε να ειμαστε συνεχομενα κανενα δυωρο μεσα στην θαλασσα και οταν παω να τον παρω να φυγουμε γινεται χαμος.

Litsaki χαρουμενα μηνογενεθλια!!!!!

Γιωτα ειδες που παραπονιοσουνα ?? Η δικια μου ξυπνια απο τις 8.30

Σημερα εχουμε παιδιατρο και εμβολια prevenar και rotarix, θα συζητησω και μαζι της το θεμα της φρουτοκρεμας που δεν τρωει με τιποτα τι συνδυασμους εχω δοκιμασει , τι κρεμα απογευματινη εχω βαλει μεσα τιποτα 10 ml με το ζορι και αν την πιεσω παραπανω τα βγαζει. Τι να πω ρε κοριτσια μα να μην της αρεσει κανενα φρουτο, και να πω οτι ειναι παιδι που δεν τρωει δεν ειναι ολα τα αλλα τα τσακιζει. Εχθες της πηρα απο το φαρμακειο βιολογικη φρουτοκρεμα frezylac που εχει φρουτα και βρωμη μεσα χωρις ζαχαρες κλπ και την τσακισε αλλα ειναι συνατον να τρωει συνεχεια την φρουτοκρεμα σε σκονη? Σκεφτηκα μηπως μεσα σε αυτη σημερα λιωσω μιση μπανανα για να δουμε...

Ινκα ωραια περασατε??? Μπραβο η φουφου τι κανει? Να κανονισουμε να βρεθουμε!!

Καλε η ραμονιτσα που ειναι?? Καιρο εχει να μπει

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Έχω ενα σωρό δουλειές και βαριεμαι...

Ινκα, δοκίμασες το πτυσομενο μπανάκι? Περιμένω τις εντυπώσεις σου...

Κατερινάκι, ευχαριστούμε για τις ευχές, κάνε μια βουτιά και για μας...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

γιώτα πήρα τα αυτοκινητάκια από το τζάμπο, θα πάρω και τα υπόλοιπα

ρε γμτ είχε στο τζάμπο πάμφθηνα τούλια 1,5 ευρώ τα 50 κομμάτια αλλά είχε μόνο ροζ και σιελ

εγώ για το μπάνιο στις διακοπές πήρα ένα καθισματάκι κόκκινο σα γιογιο αλλά στηρίζει και την πλάτη, το δοκίμασα χθες καλό φάνηκε, θα το παίρνω και στη θάλασσα να κάθεται εκεί (λέμε τώρα)

αισθάνομαι κομμάτια, μάλωσα και με το νίκο από το τηλ για βλακείες, θα περάσουν η αδερφή μου με τη μαμά μου να πάμε θάλασσα

i1lzp2.png

ποσο σας ζηλευω κοριτσια.δυστυχως εγω αρρωστησα και μαλιστα ασημα.γενεικα δεν αρρωσταινω αλλα αν με πιασει στις αμυγδαλες-κακα παγωτακια κι εφαγα αρκετα αυτες τις μερες- με θεριζει.τωρα εχω 38 και ειμαι μονη με τα μωρα.ποναει ολο μου το κορμι και εχω τρομερο πονοκεφαλο.εξω βραζει ο τοπος κι εγω ειμαι με κουβερτα και τουρτουριζω.θυμαμαι το παθαινα και μικρη.δεν ερρωσταινα χειμωνα αλλα καλοκαιρι!!!!!!

και ειμαι πολυ στεναχωρημενη που ειμαι μονη και ολο κλαιω σα μικρο παιδακι.

εχτες δε μπορουσα να κοιμηθω και καταλάβα πως κατι μεχει πιασει εκανα γαργαρες αλλα τιποτα δεν το προλαβα.και οχι τιποτα αλλο ο αντρας μου πηγε πιο νωρις δουλεια για να πηγαιναμε για μπανιο.πολυ στεναχωριεμαι.παω να ξαπλωσω παλι γιατι ποναω παντου

PN8Qp2.png

csXep2.png

Aληθεια βρε κοριτσια, εχετε ρωτησει τους γιατρους σας για την τηλεοραση? μπορουν να βλεπουν λιγακι τα μικρα?

Τωρα που ειπα τηλεοραση χαλια αυτη η digea ολο κολλαει η εικονα και σιγα πια και την τελεια ληψη....

Mummy δεν εχω παει ακομα στα τζαμπο αλλα θα παω... παντως μου αρεσαν πολυ αυτες οι κορνιζουλες και μαλλον αυτες θα κανω...

Κατερινα και εμεις λατρευουμε το μπανιο.. προς το παρων στην μπανιερα φυσικα, μπορει να την πλατσουριζουμε και εικοσι λεπτα και ξεκαρδιζεται στα γελια. οταν παμε να την βγαλουμε ομως... ουαααααααααααααα... ουαααααααααααααααααααα θελω κ'αλλοοοοοοοοοο...... Οσο για τον υπνο, φτου φτου σκορδα.... εντεκα με εντεκα!!!!

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

γιώτα πήρα τα αυτοκινητάκια από το τζάμπο, θα πάρω και τα υπόλοιπα

ρε γμτ είχε στο τζάμπο πάμφθηνα τούλια 1,5 ευρώ τα 50 κομμάτια αλλά είχε μόνο ροζ και σιελ

εγώ για το μπάνιο στις διακοπές πήρα ένα καθισματάκι κόκκινο σα γιογιο αλλά στηρίζει και την πλάτη, το δοκίμασα χθες καλό φάνηκε, θα το παίρνω και στη θάλασσα να κάθεται εκεί (λέμε τώρα)

αισθάνομαι κομμάτια, μάλωσα και με το νίκο από το τηλ για βλακείες, θα περάσουν η αδερφή μου με τη μαμά μου να πάμε θάλασσα

mummycool, ποια αυτοκινητάκια πήρες? για μπομπονιέρες? εγώ πήρα τα τούλια και τις οργάντζες που είχε! Πάμφθηνες... έχει και εκρού αλλά είναι πιο μεγάλες (γάμου, και καλά...)

Aληθεια βρε κοριτσια, εχετε ρωτησει τους γιατρους σας για την τηλεοραση? μπορουν να βλεπουν λιγακι τα μικρα?

Τωρα που ειπα τηλεοραση χαλια αυτη η digea ολο κολλαει η εικονα και σιγα πια και την τελεια ληψη....

Mummy δεν εχω παει ακομα στα τζαμπο αλλα θα παω... παντως μου αρεσαν πολυ αυτες οι κορνιζουλες και μαλλον αυτες θα κανω...

Κατερινα και εμεις λατρευουμε το μπανιο.. προς το παρων στην μπανιερα φυσικα, μπορει να την πλατσουριζουμε και εικοσι λεπτα και ξεκαρδιζεται στα γελια. οταν παμε να την βγαλουμε ομως... ουαααααααααααααα... ουαααααααααααααααααααα θελω κ'αλλοοοοοοοοοο...... Οσο για τον υπνο, φτου φτου σκορδα.... εντεκα με εντεκα!!!!

Giota, για ποιες κορνιζούλες λες? Κι εγώ κορνζούλες θα κάνω μπομπονιέρες... είχα βάλει κι φωτο τι προάλλες...

Ελιτάκι, περαστικά σου!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Αχ Ελίτα περαστικάαα..πωπω αυτές οι αμυγδαλές..και ε΄γω έχω ευαισθησία από μικρή, και ακόμα από την φαρυγγίτιδα δεν μου έχουν περάσει. Και είσαι και μοναχούλα...αχ κουράγιο κάνε, να έρθει ο αντρούλης σου! Περαστικά και γρήγορα!!

Σοφία, καλό μπάνιο!Μπορεί να πάμε και εμείς, αν δεν έχει δουλειά ο Βασίλης το απόγευμα..

Κατερίνα, και η δική μου δεν θέλει με τίποτα, αλλά ακόμα δεν έχω βάλει μπανάνα. Θυμάμαι τον Νικόλα που από την 2η ημέρα έφαγε 100 μλ!!Ο πεινάλας μου!Χαχαχαχα..οι κοπέλες θα μας βασανίσουν μου φαίνεται..μήπως να δοκιμάσεις να της δώσεις χυμό???

Εχουμε και εμείς εμβόλιο, θα πάμε μάλλον Πέμπτη...πρεβεναρ και μενιντζιτεκ κάπως έτσι..

Βάλαμε και τα γεμιστά στο φούρνο και γίνονται..ελπίζω να είναι καλά!

Δείτε στο goldendeals, έχει μασαζ με 20 ευρώ!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλε Γιωωωωωωωωτα??? 11 με 11????? τωρα θα ζηλεψω εγω εμεις 10 παρα με 8 μιση μας περασατε!!!!!!

και εμενα της δικιας μου της αρεσει η μπανιερα οταν βγαινουμε γινεται χαμος φαινεται στα παιδια μου αρεσει το νερο, εγω ομως φετος δεν θα την βαλω θαλασσα καθολου ειμαι φοβητσιαρα με τις ουρολοιμωξεις και θεωρω οτι και να την βαλω δεν θα θυμαται και τιποτα αργοτερα οποτε προς το παρον στην μπανιερα και του χρονου μπρατσακια και βουυυυρ!!!

Ελιτα περαστικα ειχα και εγω αμυγδαλες και καταλαβαινω τις εβγαλα μεγαλη αλλα χειροτερα παθαινω με το παραμικρο φαρυγγιτιδες..

Ιωαννα και ο δικος μου τα τσακιζε με την πρωτη οτι του εδινα η μπεμπα το παιζει δυσκολη τελικα σημερα της εβαλα μεσα στην frezylac μιση λιωμενη μπανανα αλλα το πηρε χαμπαρι μαλλον και απο τα 200 που εφαγε εχθες σημερα 120 με το ζορι δεν πειραζει κατι ειναι και αυτο απο εκει που δεν τρωγαμε καθολου.

Παρος και Νατασσα ο Αλκης μου εχει αφηνιασει , τις μερες που βγαινουμε ειναι οκ τις μερες που ειμαστε σπιτι κανει σαν τρελο δεν ακουει τιποτα και καταληγω ολη μερα να τσιριζω σαν την τρελη και δεν μπορω και τις τσιριδες αλλα με βγαζει εκτος εαυτου οτι και να κανω του κεφαλιου του ολο αταξιες και επικινδυνα πραγματα τανευυυυυρα μου, τα δικα σας κανουν ετσι??

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Giota, για ποιες κορνιζούλες λες? Κι εγώ κορνζούλες θα κάνω μπομπονιέρες... είχα βάλει κι φωτο τι προάλλες...

www.adorex.gr

Μου αρεσουν απο σελιδα 47 πανω αριστερα αυτη με την νεραιδοπριγκηπισα και τον νεραιδοπριγκηπα και απο την σελιδα 53 σχεδον ολες... αλλα ειναι πιο ακριβες ρε γμτ...

mYQbp2.png

Κατερινα εγω για αυτο την αφησα κατω, μηπως ηρεμησουμε ολοι και η ιδια ακομα να ξεδωσει εκει στην εξοχη. Παντως οπως και να το κανουμε βαριουνται κι αυτα μεσα στο σπιτι. Ασε που ελεγχουν και τα ορια μας. Κι εγω της φωναζω αρκετα. Και μετα το μετανιωνω, λεω μηπως ειμαι υπερβολικη και ζηταω πολλα, αλλωστε παιδακι ειναι, μονο δυο χρονων, μηπως εχουμε πολλες απαιτησεις εμεις ο γονεις? Και με το νεο μωρο εχουν αλλαξει τα δεδομενα για αυτα, τα θεωρουμε και μεγαλα, δεν ξερουν κι αυτα πως να εκφρασουν τη ζηλια ή τυχον ανασφαλεια, προσπαθουν να τραβξουν την προσοχη μας......Και μετα φευγουμε από τη θεωρια, παμε στην πραξη και στις φωνες.........

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...